Ας δούμε πως επηρεάζει ο Πλούτωνας τα γενέθλια ωροσκόπια ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται. 

Ο Πλούτωνας στον 1ο Οίκο

Ο Πλούτωνας στον Πρώτο Οίκο σου χαρίζει βαθύ και έντονο συναισθηματισμό, αλλά και εσωστρέφεια και μοναξιά. Μπορείς να λειτουργείς κρυφά και υπόγεια. Θέλεις να εξερευνάς σε βάθος ο,τιδήποτε σου προκαλεί ενδιαφέρον. Θέλεις να μεταμορφώνεις τους άλλους, κι αν δεν το καταφέρεις τους διαγράφεις, ενώ στην χειρότερη περίπτωση, τους μισείς. 

Ο Πλούτωνας στον 2ο Οίκο

Έχεις την ικανότητα να βγάζεις πολλά χρήματα μέσα από επενδύσεις. Η συσσώρευση χρήματος ή υλικών αγαθών γίνεται για να αντισταθμίσεις την έμφυτη ανασφάλεια που κρύβεις μέσα σου. Αν δεν προσέξεις αυτή σου την συμπεριφορά τότε εμφανίζεις σημάδια απληστίας. 

Ο Πλούτωνας στον 3ο Οίκο

Το μυαλό είναι αντιφατικό, εμπνευσμένο, βαθυστόχαστο και πρωτότυπο. Υπάρχει πείσμα, επιμονή αλλά και εμμονή και πίεση σε καταστάσεις, ακόμη και όταν υπάρχουν αποδείξεις για το αντίθετο από αυτό που πιστεύεις. Έχεις την ικανότητα να ξεσκεπάζεις τα κρυφά κίνητρα των άλλων, εκτιμώντας καταστάσεις και ανθρώπους με ακρίβεια και σε βάθος.

Ο Πλούτωνας στον 4ο Οίκο

Πολύ πιθανόν να έχει απογοητευτείς υπερβολικά κατά την παιδική και εφηβική σου ηλικία. Ίσως να εμποδίστηκες ή να μην σου επετράπη να ασχοληθείς με αυτά που σε ενδιέφεραν. Το πιθανότερο είναι να αισθάνθηκες ψυχαναγκαστική πίεση από την πλευρά των γονέων σου.

Ο Πλούτωνας στον 5ο Οίκο

Αξιοσημείωτη αποφασιστικότητα να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου ακόμη και εάν όλα είναι εναντίον σου. Για αυτό αισθάνεσαι εσωτερική ικανοποίηση για το παραγόμενο έργο, έστω κι αν αυτό είναι χαμηλής ποιότητας. Λατρεύεις τον τρόμο και τον θάνατο, για αυτό σου αρέσει να διασκεδάζεις με ταινίες ή βιβλία τρόμου. 

Ο Πλούτωνας στον 6ο Οίκο

Η καθημερινή ζωή σου χαρακτηρίζεται από συχνές αλλαγές. Επαγγελματικά, αν αισθανθείς ότι μία εργασία που έκανε έκλεισε τον κύκλο της, φεύγεις. Λόγω της προσήλωσης που έχεις στην λεπτομέρεια, αρκετές φορές αυτοτιμωρείσαι επειδή μπορεί να σου έχει ξεφύγει κάτι. 

Ο Πλούτωνας στον 7ο Οίκο

Έχεις ανάγκη να κυριαρχεί πάνω στις σχέσεις σου. Τον γάμο τον φοβάσαι πολύ επειδή δεν μπορείς να είναι απολύτως σίγουρος/η για τον/την σύντροφό του. Έχεις την τάση λόγω της προσήλωσης που έχεις στην λεπτομέρεια να αυτοτιμωρείσαι στην περίπτωση που κάτι ξέφυγε της προσοχής σου. 

Ο Πλούτωνας στον 8ο Οίκο

Πολύ δυνατή προσωπικότητα εξαιτίας της βαθύτατης αυτογνωσίας. Καταφέρνεις να συνδυάζεις την αυξημένη σου διαίσθηση με την λογική. Έχεις ψυχικές ικανότητες και μυστικιστικές τάσεις. Ο αυξημένος συναισθηματισμός αν δεν εκδηλώνεται ορθά μέσω της συνουσίας, θα έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία ψυχολογικού προβλήματος. 

Ο Πλούτωνας στον 9ο Οίκο

Έχεις επιθυμία να σπουδάσεις και να πάρεις γνώσεις πέρα από τις αντιληπτικές σου ικανότητες. Έχεις απίστευτη τελειομανία με τις διανοητικές σου απαιτήσεις, σε τέτοιο βαθμό που να μην είσαι ποτέ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Πιθανόν, λόγω απογοητεύσεως, να υπάρξει απότομη διακοπή σπουδών! Έλκεσαι από ιδεολογίες για τις οποίες μπορείς να γίνει φανατικός/ή, φτάνοντας στα άκρα, ακόμη και να σκοτώσεις για αυτές.

Ο Πλούτωνας στον 10ο Οίκο

Παρουσιάζεις εμμονή με την σταδιοδρομία σου. Διαθέτεις δύναμη και πειθώ για να πετύχει όλες τις φιλοδοξίες σου. Έχεις σύμπλεγμα εξουσίας, κι έτσι μπορεί να οδηγηθείς στην χρησιμοποίηση των άλλων προς όφελός σου ή να είσαι πολύ σκληρός απέναντί τους. Έχεις έντονη προσωπικότητα, είσαι γοητευτικός αλλά και αρκετά συντηρητικός.

Ο Πλούτωνας στον 11ο Οίκο

Λειτουργείς «μεταμορφωτικά» απέναντι στους φίλους σου για αυτό και οι φιλίες σου χαρακτηρίζονται από βάθος. Επειδή αισθάνεσαι άνετα μέσα σε κοινωνικούς χώρους, δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στο τι λένε ή σκέπτονται οι άλλοι για εσένα. Σε κάποιες περιπτώσεις η σεξουαλικότητα σου καλύπτεται από φίλους διότι έτσι μπορεί να είσαι σίγουρος για το άτομο που έχει απέναντί σου.

Ο Πλούτωνας στον 12ο Οίκο

Μυστικοπάθεια και απομόνωση χαρακτηρίζουν αυτήν την θέση. Ταλαιπωρείσαι από τα συναισθήματά σου επειδή δεν μπορείς να τα εκφράσεις σωστά. Δεν θέλεις με κανέναν τρόπο να δυσαρεστείς τους άλλους. Πιθανόν να έχεις κάποιο πρόβλημα με την σεξουαλικότητά σου, η οποία δεν μπορεί να εκδηλωθεί εύκολα. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan