Ας δούμε σε ποίον τομέα της ζωής μας εκφράζουμε την εκκεντρικότητα, την επαναστατικότητα, την πρωτοτυπία μας. 

Ο Ουρανός στον 1ο Οίκο

Είσαι ανεξάρτητος, πρωτότυπος, εξωστρεφής, γοητευτικόςαλλά και δύσθυμος, ισχυρογνώμων, ιδιόρρυθμος, εκρηκτικός και απρόβλεπτος. Πιθανόν να δυσκολεύεσαι να εκφράζεις την προσωπικότητά σου. Είσαι υπερβολικά ειλικρινης αλλά κάπως απότομο στην συμπεριφορά σου.

2nd house uranus

Ή θα μάθεις να ξεπερνάς την κτητικότητα και την ανασφάλειά σου με άλλους τρόπους ή θα γίνεις ένα απάνθρωπο πλάσμα που θα ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα. Η στάση που έχεις απέναντι στα χρήματα μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι και παράλογη. Μπορεί να έχεις πολλές διακυμάνσεις στα οικονομικά σου.

Ο Ουρανός στον 3ο Οίκο

Έχεις εξαιρετική ευφυΐα, οξυδέρκεια, έλξη για οτιδήποτε πρωτοποριακό και μυαλό χωρίς προκαταλήψεις. Αμφισβητείς όλες τις έτοιμες αλήθειες και προσπαθείς να βρει την δική σου. Έχεις την ικανότητα να μελετάς σε βάθος δυσνόητα θέματα. Η ομιλία του ακόμα και η γραφή του, είναι ασυνήθιστες. 

4th house uranus

Υπάρχει εσωτερική σύγκρουση που προκύπτει μεταξύ της ανάγκης σου για σταθερή, άνετη οικογενειακή ζωή και μίας εξίσου δυνατής επιθυμίας να ζήσεις ελεύθερα και ανεξάρτητα. Μπορεί να βιώσεις αποξένωση από τους γονείς λόγω δύσκολων καταστάσεων ή παράξενων συμβάντων μέσα στο σπίτι. 

Ο Ουρανός στον 5ο Οίκο

Έχεις ζωηρή και θετική στάση απέναντι στις ερωτικές σου σχέσεις, χωρίς καμία αναστολή. Στην ζωή σου θα αλλάζεις συχνά ερωτικούς συντρόφους καθώς δεν αντέχεις τις ευθύνες μίας μόνιμης σχέσης. Έχεις την τάση να λαμβάνεις ρίσκα χωρίς φόβο. Θα πρέπει όμως να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά τόσο για αναπάντεχα κέρδη όσο και για ξαφνικές απώλειες.

6th house uranus

Μπορεί να μην έχεις την καλύτερη υγεία ή να είσαι συνέχεια νευρικός. Τα προβλήματα αυτά προκαλούνται από την πίεση και το άγχος. Αν δεν προσέξεις τον εκνευρισμό και την ανυπομονησία σου θα ταλαιπωρείσαι από χρόνια νοσήματα. Πρέπει να προσέχεις την διατροφή σου!

7th house uranus

Επιθυμείς απόλυτη ελευθερία στις σχέσεις σου και μπορεί να υπάρχει έλλειψη επιθυμίας για μόνιμους δεσμούς. Ίσως στην πραγματικότητα να αναζητάς την ιδανική σχέση ή να έλκεσαι από άτομα που έχουν ήδη κάποια σχέση και, κατά κάποιον τρόπο, δεν είναι διαθέσιμα. 

8th house uranus2

Χαίρεσαι όταν έχεις χρήματα, και βέβαια δεν στεναχωριέσαι καθόλου άμα δεν έχεις. Η σεξουαλική συμπεριφορά χρήζει προσοχής, διότι είναι αλλοπρόσαλλη, με πολλές παρεκκλίσεις λόγω περιέργειας. Έλκεσαι από την εικόνα του «Ηρωικού θανάτου» που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο όνομα μίας ιδέας. 

Ο Ουρανός στον 9ο Οίκο

Θα δημιουργήσεις την δική σου φιλοσοφική άποψη για τον κόσμο, ειδικά αν αισθάνεσαι ότι υπάρχει καταπίεση, αδικία, ανελευθερία. Μπορεί να ταξιδέψεις στο εξωτερικό αναζητώντας ιδεολογίες, φιλοσοφίες ή θρησκείες.

Ο Ουρανός στον 10ο Οίκο

Είναι πολύ πιθανές οι ξαφνικές αλλαγές επαγγελμάτων κατά την διάρκεια της ζωής σου. Υπάρχει ακόμη και η τάση να θελήσεις να αλλάξει ξαφνικά το επάγγελμά σου και να χαραμίσεις χρόνια εμπειρίας μόνο και μόνο για να κάνεις κάτι καινούργιο.  Επίσης, υπάρχει η προοπτική για ενασχόληση με την πολιτική ή τον συνδικαλισμό, καθώς έχεις διάθεση να αποκτήσεις δύναμη. 

Ο Ουρανός στον 11ο Οίκο

Μπορεί να είσαι από την μία εξαιρετικά φιλικός και από την άλλη να μην θέλεις να αναπτύσσεις οικειότητα με τους άλλους ανθρώπους. Η πλούσια κοινωνική σου ζωή μπορεί να συναγωνίζεται ακόμη και την επαγγελματική.

Ο Ουρανός στον 12ο Οίκο

Με αυτήν την θέση του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου συνδυάζεις την ψυχρή λογική με την διάθεση για προσφορά. Δείχνεις τάση πρωτοπόρας καλλιτεχνίας που αναζητά ερείσματα στον εσωτερικό σου κόσμο. Έχεις ροπή στην απομόνωση, καθώς ο ψυχισμός σου είναι αλλοπρόσαλλος.

Συνεχίστε την μελέτη του Ουρανού στο άρθρο μας «Ουρανός,ο πλανήτης της ανατροπής».


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan