Ας δούμε σε ποίον τομέα της ζωής μας εκδηλώνεται η ενέργεια του Κρόνου.

Ο Κρόνος στον 1ο Οίκο

Έχεις δυσκολίες έκφρασης της προσωπικότητάς του. Έχεις επίγνωση του εαυτού σου αλλά φοβάσαι μην πληγωθείς. Παρόλα αυτά, είσαι ένα άτομο σοβαρό, υπεύθυνος και με φοβερό αυτοέλεγχο. Έχεις εμμονές σε αυτό που ορίζεις ως καθήκον. Η οπτική σου, είναι αρκετά συμβατική και συντηρητική.

Ο Κρόνος στον 2ο Οίκο

Ανησυχείς για τα πρακτικά ζητήματα της ζωής, κυρίως για το οικονομικό. Λόγω της ανασφάλειας που προκαλεί ο Κρόνος, θέλεις να δημιουργήσεις κάτι σταθερό τόσο στον υλικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Καλό θα ήταν να έχεις τα χρήματά σου τοποθετημένα σε ασφαλείς επενδύσεις.

Ο Κρόνος στον 3ο Οίκο

Ο λόγος σου είναι προσεκτικός, ρέει αργά, με μέτρο και σοβαρότητα! Η σκέψη σου είναι και αυτή πρακτική, μετρημένη και σοβαρή, καθώς πρώτα σκέπτεσαι και μετά λες αυτό που θέλεις να πεις. Θέλεις να αναπτύσσεις σε βάθος κάθε τι που μελετάς. Πιθανόν στα πρώτα σου χρόνια να μην σου άρεσε το σχολείο, και να ήσουν αρκετά απομονωμένος.

Ο Κρόνος στον 4ο Οίκο

Πιθανότατα να μεγάλωσες σε ένα πολύ αυστηρό σπίτι. Αν και η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου, εντούτοις αισθάνεσαι απόμακρος ή απόμακρη από εκείνη. Ίσως οι γονείς σου να ήταν ανελαστικοί, απόμακροι, ψυχροί και να έδιναν έμφαση στην πειθαρχία.

Ο Κρόνος στον 5ο Οίκο

Με τον Κρόνο στον Πέμπτο Οίκο υπάρχει η πιθανότητα ενός αυταρχικού πατρός, που σου δημιούργησε ως παιδί αναστολές. Από την άλλη, κι εσύ ως γονιός είσαι πολύ φιλόδοξος/η για τα παιδιά σου, με διάθεση να ξοδέψεις χρόνο και χρήμα ώστε να τους προσφέρεις το καλύτερο.

Ο Κρόνος στον 6ο Οίκο

Διαθέτεις την ικανότητα να εργάζεσαι σκληρά και προσεκτικά, όμως μπορεί να προσκολληθείς στην ρουτίνα. Στην εργασία σου είσαι αξιόπιστος/η, ακριβής και αποδοτικός/ή. Γκρινιάζει συνέχεια για την ζωή του, ίσως επειδή δεν κάνει την δουλειά που ήθελε. 

Ο Κρόνος στον 7ο Οίκο

Οι σχέσεις που δημιουργείς είναι σοβαρές και επιζητείς σε αυτές την μονιμότητα. Παρόλα αυτά δεν βιάζεσαι να παντρευτεί. Ο γάμος σου μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις τον φόβο που έχεις με την οικειότητα, θα δημιουργήσεις σταθερές και μακράς διαρκείας σχέσεις. 

Ο Κρόνος στον 8ο Οίκο

Αντιμετωπίζεις σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ακόμη και οργανικά. Δεν είσαι ποτέ ευχαριστημένος και κρατάς απαισιόδοξη στάση. Η σεξουαλικότητά σου είναι εντονότατη, το ίδιο όμως και οι αναστολές που αισθάνεσαι. Σαν αποτέλεσμα, υπάρχει μεγάλη καταπίεση των ορμών σου. 

Ο Κρόνος στον 9ο Οίκο 

Διαθέτεις μεγάλη ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης. Όλα τα σημαντικά ζητήματα τα αντιμετωπίζεςι συντηρητικά. Σαν μαθητής/ήτρια αποδίδεις καλύτερα στο επίπεδο Λυκείου-Πανεπιστημίου. Οι σπουδές σου μπορεί να έχουν γίνει με πίεση των γονέων, με στερήσεις ή ακόμη και με μεγάλα εμπόδια.

Ο Κρόνος στον 10ο Οίκο

Έχεις υπέρμετρες φιλοδοξίες και συχνά φέρεσαι ανταγωνιστικά. Μπορεί να επωμίζεσαι πολλές ευθύνες ως αποτέλεσμα περιστάσεων. Ξέρεις πως για να πετύχεις, πρέπει να εργαστείς σκληρά, διότι γνωρίζεις πως τίποτα δεν χαρίζεται. Μπορεί να γίνεις εργασιομανής, ξεχνώντας οποιαδήποτε άλλη πτυχή της ζωής σου.

Ο Κρόνος στον 11ο Οίκο

Δίνεις έμφαση στην αξία της φιλίας, για αυτό οι φιλίες σου είναι σταθερές και μόνιμες. Σου αρέσει να διατηρείς επαφές με ανθρώπους κύρους και εξουσίας. Ο πατέρας, κυρίως, είναι υπεύθυνος για την γαλούχηση των ιδανικών σου. Σου αρέσει πολύ η πολιτική, αν και οι τοποθετήσεις σου κινούνται στον συντηρητικό χώρο.

Κρόνος στον 12ο Οίκο

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι κάτω από το προσωπείο προσφοράς και αγάπης, κρύβονται ο φόβος, η απαισιοδοξία, η μοναχικότητα και οι ενοχές. Αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη της απομονώσεως από τον υπόλοιπο κόσμο και έχεις ροπή προς την κατάθλιψη.

Συνεχίστε την μελέτη του Κρόνου στο Πώς επηρεάζει ο Κρόνος τα γενέθλια ωροσκόπια.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan