Ας δούμε σε ποίο τομέα της ζωής μας εκδηλώνουμε την διάθεσή μας για επέκταση ή για υπερβολή, ή την (απ)αισιοδόξη πλευρά του εαυτού μας.

Ο Δίας στον 1ο Οίκο

Είσαι ανοικτός, καλοσυνάτος, ευχάριστος και ειλικρινής, εκτός και αν το ωροσκόπιο δείχνει το αντίθετο, οπότε είσαι πανούργος, ανειλικρινής και με τάσεις για εξαπάτηση. Είσαι έντονα κοινωνικός και η χαρισματική σου προσωπικότητα έλκει με χαρακτηριστική άνεση τους ανθρώπους δίπλα σου.

Ο Δίας στον 2ο Οίκο 

Επιθυμείς να έχεις μία άνετη και πλούσια ζωή ή τουλάχιστον ευκατάστατη. Η θέση αυτή του Δία σου υπόσχεται οικονομική επιτυχία. Οι επιχειρήσεις σου συνήθως ευδοκιμούν λόγω της διαισθητικής σου εκτίμησης των καταστάσεων, αλλά και με αρκετή δόση τύχης.

Ο Δίας στον 3ο Οίκο

Διαθέτεις ανεπτυγμένο νου, ο οποίος χαρακτηρίζεται από ευστροφία και εκπληκτική ικανότητα σε κάθε είδους επικοινωνία. Λαμβάνεις και μεταδίδεις με μεγάλη ευκολία ιδέες και ερεθίσματα του περιβάλλοντος. Έχεις την ικανότητα να εκφράζεις τις σκέψεις σου, ακόμη και να τις επιβάλλεις.

Ο Δίας στον 4ο Οίκο

Είσαι αρκετά γενναιόδωρος, έχοντας το σπίτι σου πάντα ανοικτό για τους άλλους. Η παιδική ηλικία θα πρέπει να ήταν μία ευτυχισμένη περίοδος της ζωής σου, για αυτό αργότερα ως ενήλικας θα προσπαθήσεις να στηρίξεις την οικογένειά σου προσφέροντάς της ό,τι καλύτερο.

Ο Δίας στον 5ο Οίκο

Είσαι μονίμως αισιόδοξος και χαρούμενος. Δίνεις ένα μεγάλο μέρος από τον εαυτό σου για να πάρεις την έγκριση, την συμπάθεια, ακόμη και την αγάπη των άλλων. Έχεις την ικανότητα να κερδίζεις την προσοχή των άλλων με το να επιδεικνύεις την επιρροή που ασκείς στον περίγυρο. 

Ο Δίας στον 6ο Οίκο

Διακρίνεσαι για την υπερβολική συμπεριφορά σου. Μπορεί να έχεις αυξημένο βάρος ή πολύ αργό μεταβολισμό. Έχεις έμφυτη την προθυμία για την συμπαράσταση των άλλων. Επίσης, έντονη είναι η γενναιοδωρία σου, τόσο σε χρήμα όσο και σε χρόνο, ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι.

Ο Δίας στον 7ο Οίκο

Πιθανότατα ξεκίνησες νωρίς την ερωτική σου ζωή αντιλαμβανόμενος τις συναισθηματικές σχέσεις ως προκλήσεις. Διαθέτεις μεγάλο ενθουσιασμό καθώς και μεγάλες ελπίδες. Είσαι γλυκός, ευχάριστος, κοινωνικός και δίνεις μεγάλη σημασία στις σχέσεις σου. 

Ο Δίας στον 8ο Οίκο

Έχεις έντονη και πλούσια σεξουαλική ζωή, αρκεί ο/η ερωτικός/ή σύντροφος να ανταποκρίνεται σε αυτήν και να έχει διάθεση για πειραματισμούς. Ενδεχομένως να ζητάς πολλά, και καλό θα είναι να κατανοείς και τις ανάγκες του ή της συντρόφου σου. 

Ο Δίας στον 9ο Οίκο

Έχεις πολύ θετική θεώρηση απέναντι στην ζωή. Διαθέτεις επίσης ευρύτητα πνεύματος. Η απόκταση γνώσης και η ανάγκη για μελέτη, έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Εκδηλώνεις διάθεση να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Δυστυχώς, συνήθως αυτή καταλήγει σε ανησυχία.

Ο Δίας στον 10ο Οίκο

Η επαγγελματική επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Αν βρεθείς σε κάποια θέση εξουσίας, λειτουργείς με μοναδική αίσθηση δικαιοσύνης, ευγένειας και κατανόησης. Έχεις την ικανότητα να αρπάζεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου δίνεται. . Οι φιλοδοξίες σου είναι υψηλές και μπορείς να αυτοβελτιώνεται μέσα από την κατανόηση των λαθών σου. 

Ο Δίας στον 11ο Οίκο

Είσαι άτομο ιδιαίτερα κοινωνικό και με μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Έχεις ενεργό ρόλο σε δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το καλό των άλλων παρά για το δικό σου. Μπορεί να εργαστεί σε επιτροπές και να καταλάβεις σημαντική θέση.

Ο Δίας στον 12ο Οίκο

Είσαι άτομο ευγενικό, πονόψυχο, διαθέτει φαντασία, καταπληκτικές εμπνεύσεις και δείχνεις ενδιαφέρον στα προβλήματα των άλλων, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτά. Χαρακτηρίζεσαι από το βαθύ συναίσθημα. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan