Ας δούμε σε ποίον τομέα της ζωής μας εκδηλώνουμε την ατομικότητά μας!

 1st house sun 2b

Είσαι ενεργητικός και υπερήφανος για τις επιτυχίες σου. Ωθείσαι να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου υποθέσεις, τονίζοντάς τες τόσο ώστε να θεωρούνται σημαντικές. Μπορεί να είσαι θαρραλέος/α, είσαι όμως και εγωπαθής. Εχεις ηγετικές ικανότητες και προδιάθεση για επιτυχία, αρκεί να βασιστείς στις δικές σου δυνάμεις. Η υγεία σου είναι πολύ καλή. 

2nd house sun b S

Είσαι πρακτικός, επίμονος, και αυτό που σε απασχολεί κυρίως είναι η απόκτηση περιουσίας. Αισθάνεσαι υπερήφανος για αυτή και με κάθε ευκαιρία την επιδεικνύεις. Την μεγαλύτερη ικανοποίηση της ζωής σου θα την αντλήσεις όταν καταφέρεις να αποκτήσεις ένα σταθερό εισόδημα. Είσαι γενναιόδωρος, εκτός και αν συνηγορούν άλλοι παράγοντες. Μία τάση που μπορεί να εκδηλώσεις είναι η θεώρηση του συντρόφου σαν απόκτημα. Συνήθως κρίνεις τους υπόλοιπους βάσει των δικών σου κριτηρίων.

3rd house sun

Η έντονη περιέργεια, η παρατηρητικότητα, η ανάγκη για γνώση και πληροφορίες, καθώς και η ανάγκη να τις μοιραστείς, είναι χαρακτηριστικά σου γνωρίσματα. Η ανάπτυξη των πνευματικών σου ικανοτήτων είναι τόσο έντονη που θα θελήσεις κάποια στιγμή σην ζωή σου να καλύψεις τα κενά από σπουδές που ποτέ δεν ολοκλήρωσες. Ο Ήλιος στον Τρίτο Οίκο σου επιτρέπει να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες.

4th house sun

Αν και έχεις ισχυρή αίσθηση του ποίος είσαι, είσαι εσωστρεφής. Αποζητάς την οικογενειακή θαλπωρή και το σπίτι. Το οικείο περιβάλλον σου εδραιώνει την αίσθηση της ασφάλειας. Σημαντικό ρόλο στην ζωή σου παίζουν οι γονείς σου. Η εξέλιξη σου σου ως άτομο επηρεάστηκε άμεσα από τα βιώματα που έχεις από τους γονείς σου, κυρίως από τον πατέρα σου. Δεν  είναι λίγες οι φορές που αναζητάς την υποστήριξη της οικογένειάς σου για να νιώσεις ασφαλής.

5th house sun 2

Η δημιουργικότητα και η ανάγκη για έκφραση αναπτύσσονται θετικά. Η ανάπτυξη του Εγώ πραγματώνεται μέσα από την χαρά που σου προσφέρουν οι ικανότητές σας για δημιουργία, έρωτα, τεκνοποίηση και αυτοπραγμάτωση. Ο χαρούμενος και ζεστός τρόπος που πραγματοποιείς τις επιθυμίες σου, που φλερτάρεις, που ζεις, σε κάνουν ελκυστικό κι ελκυστική στους άλλους, κυρίως όμως στο αντίθετο φύλο. 

6th house sun

Η υγεία παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ζωή σου, όπου το ηλιακό ζώδιο είναι εκείνο που θα προσδώσει την υφή των ευαισθησιών, αδιαθεσιών και ασθενειών. Μπορεί να υπάρξει αδικαιολόγητη ανησυχία για την γενική κατάσταση της υγείας καθώς και της διαίτης σου. Έχεις έντονη την αίσθηση της ρουτίνας και του καθήκοντος. Η εργασία αποτελεί για εσένα κάτι το εξαιρετικό, καθώς ορίζεσαι μέσω αυτής. Για αυτό και μόλις βρεις την εργασία που σε εμπνέει αφοσιώνεσαι πλήρως σε αυτήν. 

7th house sun 2

Σοβαρές σχέσεις, συνεταιρισμούς, γάμο και γενικά ισχυρούς δεσμούς με τους άλλους είναι αυτό που θέλεις, διότι μέσω της επαφής σου με τους άλλους μπορείς να ανακαλύψεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Μπορείς να ζήσεις αφοσιωμένος ή αφοσιωμένη στον ή στην σύντροφό σου, αρκεί να αποφύγεις την παγίδα της συνθλίψεως της προσωπικότητός σου. Μπορεί να έχεις το σύνδρομο του «έχω πάντα δίκιο» απέναντι στον ή στην σύντροφό σου.

8th house sun

Έχεις ισχυρή αποφασιστικότητα και μεγάλη συναισθηματική ένταση. Είναι αναπόφευκτη η ανάγκη για αυτογνωσία και ενασχόληση με τον βαθύτερο ψυχισμό σου, διότι μέσα από αυτό το ταξίδι μπορείς να απελευθερωθείς από τις φοβίες σου και να μεταμορφωθείς σε αυτό που πραγματικά είσαι. Η σεξουαλική ικανοποίηση θα είναι μία ισχυρή διέξοδος για την προσωπική σου έκφραση. Επίσης, μπορεί να επικεντρωθείς στην απόκτηση χρημάτων, στην αύξηση αυτών, και στην δύναμη που αυτά προσφέρουν. 

9th house sun

Αναζητάς να βρεις το νόημα της ζωής και να διευρύνεις την αυτογνωσία σου. Επιζητάς τα μακρυνά ταξίδια ή να ζήσεις επί μακρόν στο εξωτερικό. Θέλεις να αποκτήσεις φιλοσοφία ζωής, την οποία θα αναζητήσεις μέσα από την μελέτη, στην πνευματική σου ανάπτυξη μέσω της επαφής σου με την θρησκεία, μέσω των ανωτέρων σπουδών, και την καλλιέργεια της φιλοσοφικής σκέψης. 

10th house sun

Με τον Ήλιο στον 10ο Οίκο υπάρχει ισχυρή ανάγκη για διάκριση και επιτυχία. Είναι σημαντικό για εσένα να συνδέεσαι συναισθηματικά με την σταδιοδρομία και τις φιλοδοξίες σου. Αντλείς ικανοποίηση όταν αγωνίζεσαι προς την επίτευξη των φιλοδοξιών σου. Αν όλες σου οι δεσποτικές τάσεις ελεγχθούν, υπάρχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Θα πρέπει να μάθεις να προσεγγίζεις τα όνειρά σου με πιο πρακτικό τρόπο. 

11th house sun

Κοινωνικότητα, φιλίες, ομαδικές και ανθρωπιστικές δραστηριότητες είναι οι τομείς στους οποίους διαπρέπεις, καθώς το Εγώ σου δεν μπορεί να λειτουργήσει έξω από συλλογικούς χώρους. Διακατέχεσαι από υψηλά ιδανικά και αξίες. Οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Το θέμα που πρέπει να δουλέψεις πολύ, είναι να μάθεις να μην αποφεύγεις τις στενές σχέσεις. Κάλλιστα μπορείς να διαπρέψεις επαγγελματικά σε εταιρείες, κόμματα, διεθνείς οργανισμούς ή και με φίλους.

12th house sun

Διακαώς αναζητάς την ηρεμία και την γαλήνη. Η εσωστρέφεια, η διάθεσή σου να εργάζεται αφανώς, οι θυσίες χωρίς όφελος, οι δοκιμασίες, η απομόνωση και οι κρυφοί τρόποι, είναι χαρακτηριστικά σου γνωρίσματα. Με τον Ήλιο σου στον Δωδέκατο Οίκο ζεις κι εργάζεσαι στο παρασκήνιο. Σου είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσεις εξωστρεφή διάθεση, όσο και αν πιεστείς. Το Εγώ σου μπορεί να εκφραστεί μέσα από πνευματιστικές ασχολίες, με την ενασχόληση της ανακούφισης του πόνου του άλλου, ή την φροντίδα ατόμων που δεν μπορούν να το κάνουν οι ίδιοι.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan