Οι πλανήτες στα ζώδια μας δείχνουν το πώς ενώ στους οίκους το πού. Ας δούμε λοιπόν τον Άρη στους Οίκους. 

mars in 1st house gr

Με τον Άρη στον Πρώτο Οίκο σου έχεις ζωτικότητα, δυναμισμό και σφρίγος. Σε σχέση με αυτούς που αντιδρούν βραδύτερα, δείχνεις βιαστικός και ανυπόμονος. Δείχνεις μεγάλη ενεργητικότητα και πάθος στις προσωπικές σου υποθέσεις. Η βιασύνη και η απροσεξία συνήθως σε οδηγούν σε ατυχήματα. Η ικανότητά σου να αναρρώνεις και να αποθεραπεύεσαι, είναι άριστη. Σου είναι αδύνατο να κρύβεις τον θυμό σου. 

mars in 2nd house small

Είσαι ανταγωνιστικός, αποφασιστικός, πρακτικός και διοχετεύεις όλη σου την ενέργεια στην απόκτηση χρημάτων και περιουσίας. Όμως, κάνεις κακή οικονομική διαχείριση των προσωπικών οικονομικών και της περιουσίας σου, είτε λόγω σπατάλης είτε λόγω εκμετάλλευσης από τρίτους. Θέτεις σταθερούς στόχους, από τους οποίους θέλεις όταν ολοκληρώνονται να επιβραβεύεσαι. 

mars in 3rd house

Χαρακτηρίζεσαι από νευρικότητα αφού βρίσκεσαι σε συνεχή υπερδιέγερση. Στην επικοινωνία σου κυριαρχεί δυναμισμός, έντονες κινήσεις και ανυπομονησία. Μιλάς απλά, ειλικρινά και κοφτά, με αποτέλεσμα να γίνεσαι αγενής. Αρέσκεσαι στις πνευματικές προκλήσεις και συζητήσεις, πολλές από τις οποίες γίνονται σε έντονο ύφος. Αν πιστεύεις σε έναν σκοπό, τότε παλεύεις για να μεταδώσεις τις απόψεις και τις ιδέες σου ώστε να συνεγείρεις τους άλλους. 

mars in 4th house

Η οικογένειά σου σε έχει επηρεάσει, δείχνοντας ότι ενδεχομένως έχεις περάσει άσχημα παιδικά χρόνια ή ότι έχεις τραυματιστεί ψυχολογικά (διαπληκτισμοί, χωρισμοί γονέων). Πολλές φορές κρύβεται ένας εσωτερικός θυμός. Παρ' όλα αυτά είσαι προστατευτικός και προστατευτική με την οικογένειά σου.  Η οικογενειακή ζωή και τα θέματα που αφορούν την οικογένεια ή την οικία, απορροφούν τον χρόνο και την ενέργειά σου. Συχνά αλλάζεις τόπους κατοικίας.

5th house mars S

Έχεις εξαιρετικά ενεργή και πλούσια ερωτική ζωή, με έμφαση στην σεξουαλική σου ευχαρίστηση. Σου αρέσει να έχεις την πρωτοβουλία στον ερωτικό τομέα και εκτιμάς τους αντίστοιχα σεξουαλικά ενεργούς συντρόφους. Γενικά, είσαι ένα άτομο που προσφέρει χαρά και απόλαυση. Με τον Άρη στον Πέμπτο Οίκο σου είσαι πολύ υπερήφανος, και θέλεις να γίνεσαι αποδεκτός από το περιβάλλον σου, εισπράττοντας κολακεία από αυτό. 

mars in 6th house

Κυριολεκτικά λατρεύεις να εργάζεσαι. Όποια εργασία κι αν κάνεις την κάνεις αποτελεσματικά, ακούραστα, με ακρίβεια και δεξιοτεχνία, ακόμη κι αν εργάζεσαι σε μία μονότονη και πληκτική εργασία. Βέβαια, η μακροχρόνια ενασχόληση με βαρετή εργασία ή εργασία που είναι περιοριστική με τους κανόνες της, σου προκαλεί άγχος, το οποίο εκδηλώνεται με θύμο και επιθετικές αντιδράσεις. Ως άτομο δεν είσαι ιδιαιτέρως διεκδικητικός ή διεκδικητική.  

mars in 7th house

Διοχετεύεις όλη την ενέργειά σου στις σχέσεις. Θέλεις να ξέρεις ότι οι σχέσεις που έχεις εξελίσσονται, έχουν έναν σκοπό και μία κατεύθυνση. Όταν επικρατεί η εριστική σου πλευρά δυσκολεύεσαι αφάνταστα στις συνεργασίες, στις σχέσεις, στον γάμο, καθώς βλέπει τον άλλον ως ανταγωνιστή.  Η σεξουαλικότητά σου διέπει όλη την σχέση, σε βαθμό που να την εξουσιάζει. Πρέπει όμως να αφήνεις ελεύθερη και την έκφραση των συναισθημάτων σου. 

mars in 8th house

Έχεις πολύ δυνατές επιθυμίες, για τις οποίες δίνεις τα πάντα προκειμένου να επιτευχθούν. Μέσα όμως από αυτήν την διαδικασία, εμφανίζεις πτυχές του εαυτού σου που τις θέλεις κρυφές. Έχεις πολύ μεγάλη αυτοκυριαρχία και αρκετή επιμονή για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Διαθέτεις εξαιρετική διαίσθηση, την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να επιτύχεις επαγγελματικά, κυρίως σε χώρους έρευνας και χρηματο-οικονομικών.  

mars in 9th house

Είσαι ένας παθιασμένος ιδεαλιστής. Διαθέτεις ενθουσιώδες, ανήσυχο και ανεξάρτητο πνεύμα. Επιθυμείς οι ιδέες σου να γίνονται σεβαστές, διότι κατά βάθος πιστεύεις -εγωιστικά- ότι είναι σωστές. Η ανάγκη σου να γνωρίσεις τον κόσμο θα σε οδηγήσει να κάνεις ταξίδια. Υπάρχει πιθανότητα για αντιδικίες με τους συγγενείς εξ αγχιστείας. Άλλοτε βλέπεις δυσάρεστα όνειρα ή ταλαιπωρείσαι από φαντασιώσεις. Ο θρησκευτικός ή πολιτικός ζήλος πρέπει να ελεγχθεί ούτως ώστε να μην οδηγηθείς στον φανατισμό. 

mars in 10th house

Δεν θα διστάσεις να εργασθεί σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Σαν αποτέλεσμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας και καταξίωσης σε θέματα σταδιοδρομίας και στους επαγγελματικούς χώρους όπου δραστηριοποιείσαι. Η βαθύτερή σου επιθυμία είναι, να αφήσεις το στίγμα σου στον κόσμο. Συνήθως το καταφέρνεις με την επαγγελματική σου σταδιοδρομία αλλά δεν περιορίζεσαι μόνο εκεί.  

11th house mars s

Κάνεις αισθητή την παρουσία σου στην κοινωνική ζωή, όπου λαμβάνεις την πρωτοκαθεδρία. Κεντρίζεις τους φίλους σου ώστε να δραστηριοποιηθούν, εμφυσώντας τους ενθουσιασμό και ενεργητικότητα, για την ολοκλήρωση κοινών στόχων ή ενδιαφερόντων. Αν και ενδιαφέρεσαι για την φιλία, η φιλόνικη στάση που διατηρείς σε φέρνει απέναντι στους φίλους σου. Πολλές φορές, επειδή αγαπά την ανεξαρτησία, αποστασιοποιείται και απομονώνεται, ξεχνώντας εντελώς τους άλλους. 

mars in 12th house

Ασχολείσαι αρκετά με τον εσωτερικό σου κόσμο. Διαθέτεις αρκετά αποθέματα συναισθηματισμού αλλά και φαντασίας. Γενικά όμως είσαι αρκετά μυστικοπαθής και δύσκολα ανοίγεσαι σε άλλους. Αυτή σου η δυσκολία σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν ή ότι δεν αναγνωρίζεσαι. Αν κάποια στιγμή αισθανθείς ότι έχει απαυδύσεις με τον κόσμο, καλό θα ήταν να μείνεις για λίγο μόνος σου και να ηρεμήσεις. Είσαι εξαιρετικά αποδοτικός όταν εργάζεσαι στο παρασκήνιο. Η σεξουαλική σου ενέργεια δεν εκδηλώνεται φυσιολογικά.

Διαβάστε εδώ για το πώς ο Άρης επηρεάζει τα γενέθλια ωροσκόπιο από το ζώδιο που καταλάμβανε την ημέρα της γεννήσεως μας. 

 

Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan