Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Η Αφροδίτη στον 1ο Οίκο

Έχετε αυτό που ονομάζεται φυσική ομορφιά. Είστε πολύ γοητευτικοί, ελκυστικοί, με ευχάριστη προσωπικότητα και εκλεπτυσμένους τρόπους συμπεριφοράς. Ακόμη και όμορφοι να μην είστε με την κλασσική έννοια του όρου, έχετε γλυκύτητα λόγω της έμφυτης καλοσύνης και ευγένειας που διαθέτετε. Και βέβαια αρέσκεστε στον θαυμασμό των άλλων, ενώ δεν κουράζεστε να τραβάτε τα βλέμματα των άλλων επάνω σας. Διαθέτετε μία ρευστότητα και χάρη στους τρόπους με τους οποίους εκφράζεστε. Λόγω της εμφανίσεώς σας είστε κοινωνικά δημοφιλείς, καθώς όλοι θέλουν να σας γνωρίσουν.

Η Αφροδίτη στον 2ο Οίκο

Αγαπάτε την καλή ζωή, την πολυτέλεια, την επιτυχία, έχετε λατρεία για το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις, και γενικά την καλοπέραση. Έχετε την τάση να φέρεστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σαν να είναι ιδιοκτησία σας. Η γενναιοδωρία είναι σύνηθες γνώρισμα, αλλά κυρίως για να προκληθεί ο θαυμασμός και η προσοχή των άλλων. Αν δεν προσέξετε την τάση σας για απόκτηση υλικών αγαθών, θα γίνετε άπληστοι. Δεν αποκλείεται μάλιστα να απολαμβάνετε να μετράτε τα χρήματά σας.

 Η Αφροδίτη στον 3ο Οίκο

Υπάρχει κατανόηση των κοντινών σου ανθρώπων. Λατρεύεις τις πνευματικές προκλήσεις, καθώς μελετάς ποικίλα θέματα, όχι όμως σε βάθος. Μαθαίνεις ευκολότερα όταν ενδιαφέρεσαι για το αντικείμενο. Αν και αγαπάς την μάθηση, δεν σου αρέσει να μελετάς σε βάθος. Σημαντική είναι και η κοινωνικότητα, μέσα σε ανεπίσημα πλαίσια, καθώς και τα πνευματικά ενδιαφέροντα. Μπορείς άνετα να διαπρέψεις στις Δημόσιες Σχέσεις. Ο Λόγος σου είναι πολύ ευγενικός και γλυκός. Με τον ήπιο λόγο σου μπορείς να λειτουργήσεις διπλωματικά και ειρηνευτικά. 

Η Αφροδίτη στον 4ο Οίκο

Με την Αφροδίτη στον Τέταρτο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σας, βιώσατε την αγάπη και την τρυφερότητα από τους γονείς σας. Για αυτό έχετε ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και στενές σχέσεις με τα μέλη της οικογενείας σας. Λατρεύετε την μητέρα σας και ταυτίζεστε μαζί της. Δεν αποκλείεται να προέρχεστε από μουσική ή καλλιτεχνική οικογένεια. Ως γονείς, αγαπάτε και προσφέρετε τα πάντα στα παιδιά σας, κακομαθαίνοντάς τα. Είστε υπερήφανοι για την οικία σας και προσπαθείτε να είναι όμορφη και καλαίσθητη.

Η Αφροδίτη στον 5ο Οίκο

Η Αφροδίτη στον Πέμπτο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου χαρίζει αρμονία, ισορροπία, γοητεία και τρυφερότητα. Δίνει επίσης πολλές ερωτικές επιτυχίες και ηδονικές στιγμές. Παραδίδεστε στον έρωτα και στη χαρά της ζωής μέσα από τα βάθη της καρδιάς σας. Είστε ερωτευμένοι με τον έρωτα, και έχετε μεγάλη προθυμία για διασκέδαση. Σας είναι πολύ εύκολο να εκφράζετε την αγάπη σας. Αισθάνεστε βαθιά ευγνωμοσύνη για την ομορφιά της ζωής. Η ικανότητα για ευχαρίστηση και απόλαυση είναι τόσο μεγάλη που μόνο με την Αφροδίτη στον Πέμπτο Οίκο μπορεί κανείς να την απολαύσει σε αυτόν το βαθμό.

Η Αφροδίτη στον 6ο Οίκο

Η υγεία σας μπορεί να επιβαρυνθεί από την πρόσληψη πλούσιων σε λιπαρά τροφών και την έλλειψη άσκησης. Σε γενικό όμως πλαίσιο, ευνοείται η καλή υγεία. Στην εργασία σας, ή θα είστε πολύ καλοί, ειδικά σε μία εργασία ρουτίνας, καθώς έχετε την απαραίτητη οργανωτικότητα και εργατικότητα, ή θα επιδεικνύετε νωθρότητα και θα αναβάλλετε προγραμματισμένες εργασίες. Αντιπαθείτε να εργάζεστε μέσα σε βρώμικες και άσχημες συνθήκες, που όμως γίνονται μερικώς αποδεκτές, αν το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι ευχάριστο. Επίσης, δεν μπορείτε να εργασθείτε σε περιβάλλον με φωνές. 

 Η Αφροδίτη στον 7ο Οίκο

Η ανάγκη σας να μοιραστείτε την ζωή σας με έναν ή μία σύντροφο είναι ισχυρή, όμως δεν θα πρέπει να επιτρέψετε η προσωπικότητά σας να συντριβεί από εκείνον ή εκείνη. Είστε επίσης κοινωνικοί, φιλικοί, συνεργάσιμοι, κι έχετε πάντα διάθεση να ακούτε τους άλλους. Σας αρέσει να κουτσομπολεύετε και να μαθαίνετε τα πάντα για τους άλλους. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση είναι σοβαρή ένδειξη για έναν επιτυχημένο και ευτυχισμένο γάμο. Για την επιτυχία χρειάζονται η ισορροπία, η αρμονία, η επικοινωνία, η φιλία και η διάθεση για κοινή πρόοδο.

Η Αφροδίτη στον 8ο Οίκο

Με την Αφροδίτη στον Όγδοο γενέθλιο Οίκο, ευνοούνται τα πάθη και οι εντάσεις των συναισθημάτων, αν και σε περιπτώσεις ζήλειας μπορεί να προκληθεί η διαταραχή μίας σχέσεως, καθώς δεν την αντέχετε. Η ερωτική ζωή σας είναι πλούσια και γεμάτη συγκινήσεις. Το σεξ είναι όπλο το οποίο το χρησιμοποιείτε για να επιβληθείτε στις σχέσεις σας. Μπορεί κάλλιστα να έχετε σεξουαλικές σχέσεις με φίλους σας. Είστε ικανοί να συναισθάνεστε και να αναλύετε τα προβλήματα των άλλων ή τουλάχιστον των δικών σας δυσκολιών. 

 Η Αφροδίτη στον 9ο Οίκο

Έχετε την τάση να θέλετε να κατανοήσετε τον Κόσμο. Επίσης, έχετε την διάθεση να αποκτήσετε υψηλού επιπέδου μόρφωση μέσω της μελέτης. Έχετε ιδιαίτερη έλξη για άτομα που προέρχονται από διαφορετικό εθνικό, πολιτιστικό ή κοινωνικό υπόβαθρο. Η αισιόδοξη φύση σας και η άνεση να κάνετε φιλίες, σας κάνουν αρκετά δημοφιλείς. Έχετε την επιθυμία να ζήσετε σε έναν ιδανικό, όμορφο κόσμο. Μπορεί να παντρευτείτε αλλοδαπό, κάποιον που γνωρίσατε ταξιδεύοντας, καθηγητή, συγγραφέα, δικηγόρο, ιερέα, ή άτομο που ασχολείται με τις εκδόσεις.

Η Αφροδίτη στον 10ο Οίκο

Με την Αφροδίτη στον Δέκατο Οίκο του γενέθλιου Ωροσκοπίου σας, επιζητάτε την κοινωνική αναγνώριση. Γνωρίζετε πολύ καλά τι θέλετε, όπως επίσης και τον τρόπο για να το αποκτήσετε. Είστε πολύ κοινωνικοί και προσέχετε την δημόσια εικόνα σας. Όσοι σας γνωρίζουν ξέρουν πως έχουν απέναντί τους έναν όμορφο, ευχάριστο, γοητευτικό και ευγενικό άνθρωπο. Η θέση αυτή της Αφροδίτης βοηθά την ανάπτυξη συναδελφικών δεσμών. Η ενασχόληση με ανιαρές και χρονοβόρες διαδικασίες μπορεί να αποβεί ψυχοφθόρα. 

Η Αφροδίτη στον 11ο Οίκο

Εσείς που έχετε την Αφροδίτη στον Ενδέκατο γενέθλιο Οίκο σας, θεωρείτε την κοινωνική ζωή πολύ σημαντική. Την απολαμβάνετε μαζί με πολλούς φίλους και γνωστούς. Λατρεύετε να βρίσκεστε και να εργάζεστε ανάμεσα σε ομάδες. Πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά την ανάγκη σας για στοργή διότι θα απομακρύνετε τους ανθρώπους που τόσο πασχίζετε να προσελκύσετε. Ο θαυμασμός των άλλων για τις ιδιαίτερες ικανότητες σας, σας ανανεώνει. Τα σχέδια και οι ιδέες μπαίνουν πάντα σε εφαρμογή.  

Η Αφροδίτη στον 12ο Οίκο

Η Αφροδίτη στον Δωδέκατο γενέθλιο Οίκο σας σας κάνει γλυκούς, καλοπροαίρετους, συναισθηματικούς και συμπονετικούς. Για κακή σας τύχη εμπιστεύεστε πολύ εύκολα τους ανθρώπους και συχνά καταλήγετε να πληγώνεστε από εκείνους. Είτε λόγω αναστολών είτε λόγω ντροπαλότητας, επιλέγετε να κρατάτε τις σχέσεις σας κρυφές ή ιδιωτικές, μακρυά από τα μάτια του κόσμου. Για χάρη των συντρόφων σας είστε διατεθειμένοι να κάνετε πολλές θυσίες. Μπορεί επίσης να φαντασιώνεστε το αντικείμενο του έρωτά σας από μακρυά, ζώντας μέσα σε ένα βουβό πάθος.

Μπορείτε να συνεχίσετε την μελέτη της Αφροδίτης στο άρθρο μας: ΠΩΣ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΑ


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan