Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ! 

Ο Πλούτωνας στον Κριό (1823-1852)

Δεν ανέχεσαι με τίποτα την καταπίεση, για αυτό ψάχνεις νέους τρόπους έκφρασης. Λατρεύεις την ελευθερία σου, και αν χρειαστεί, θα παλέψει για αυτήν. Θα προσπαθήσεις να αποκτήσεις ό,τι θέλεις με οποιοδήποτε τίμημα.

Ο Πλούτωνας στον Ταύρο (1852-1884)

Είσαι εκπληκτικά επίμονος. Αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, είναι σχεδόν αδύνατον να αλλάξεις γνώμη. Είσαι αρκετά ικανός στην διαχείριση πόρων. Είσαι επίσης ικανός να χειρίζεσαι τους πάντες και τα πάντα ώστε να καλύπτουν τις δικές σου ανάγκες.

Ο Πλούτωνας στους Διδύμους (1884-1914)

Η προοδευτικότητα στις αντιλήψεις και παράλληλα ο σεβασμός για τα επιτεύγματα που έχουν καθιερωθεί από την επιστήμη, είναι χαρακτηριστικά σου γνωρίσματα. Έλκεσαι από οτιδήποτε καινοτόμο.

Ο Πλούτωνας στον Καρκίνο (1914-1939)

Βιώνεις έντονα συναισθήματα. Επιζητάς το βάθος στις σχέσεις σου και μπορεί να γίνεις ιδιαιτέρως κτητικός, αλλά και προστατευτικός, απέναντι στα πρόσωπα που αγαπάς.

Ο Πλούτωνας στον Λέοντα (1939-1957)

Είσαι αισιόδοξος και ενθουσιώδης. Επιζητάς την αναγνώριση με κάθε τρόπο και παλεύεις με όλες σου τις δυνάμεις να την αποκτήσεις. Πολλές φορές η διάθεσή σου να εκφραστείς ή να δείξεις την μεγαλοπρέπειά σου, γίνεται εμμονή. Αγαπάς με ζέση την εξουσία και θέλεις να ηγείσαι. Μπορεί να σου αρέσει να παίζεις τυχερά παιχνίδια επειδή προκαλούν ένταση και ευφορία. 

Ο Πλούτωνας στην Παρθένο (1957-1972)

Επιζητάς τον απόλυτο προσωπικό έλεγχο. Έχεις εμμονή στην λεπτομέρεια και δίνεις όλο τον εαυτό σου προκειμένου να φτάσεις στην τελειότητα.  Για να γίνει παραγωγικός, καλό θα ήταν να μάθεις να εργάζεσαι με τις ευκολίες που σου παρέχει η τεχνολογία, ειδάλλως θα τείνεις να απομακρύνεις τις ευθύνες από τον εαυτό σου. Έχεις την τάση να γίνεσαι εμμονικός και να ασκείς κριτική με άγριο, υπερβολικό και δηκτικό τρόπο. Αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες στην εξεύρεση σταθερής απασχόλησης ή αισθανθείς πως αποτελεί αντικείμενο εκμετάλλευσης στην εργασία, δεν θα διστάσεις να αλλάξεις  κατεύθυνση στο επάγγελμά σου.

Ο Πλούτωνας στον Ζυγό (1972-1984)

Διαθέτεις έμφυτη γοητεία και καλούς τρόπους. Θέλεις και καταφέρνεις να προκαλείς αισθήματα φιλικότητας και οικειότητας στους γύρω σου. Πολλές φορές όμως το παρακάνεις με την εμμονή σου στην ευγένεια. Είσαι καλός ακροατής και εμπνέεις εμπιστοσύνη. Έτσι καταφέρνεις να γίνεσαι μέτοχος των μυστικών των άλλων. Έχεις την τάση να δοκιμάζεις και να πειραματίζεσαι με νέα πράγματα, είτε είναι άνθρωποι είτε είναι καταστάσεις. Θέλεις να δημιουργείς πραγματικές σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους, ξεριζώνοντας οτιδήποτε σε εμποδίζει να βιώσεις την ουσίας της επαφής με ένα άλλο άτομο.

Ο Πλούτωνας στον Σκορπιό (1984-1995)

Νιώθεις ένταση, και μία αίσθηση ότι έχεις κάποιον σκοπό να επιτελέσεις. Ζεις με πάθος την κάθε στιγμή της ζωής σου και κάθε εμπειρία που μπορεί να σου προσφέρει αυτή. Αναζητάς σε βάθος, ακόμη και στον ίδιο σου τον εαυτό, την βαθύτερη ουσία και τις ρίζες των προβλημάτων. Όταν κάνεις νέα ξεκινήματα, διόλου δεν διστάζεις να απομακρύνεις στοιχεία που δεν έχουν πλέον νόημα ή είναι εντελώς άχρηστα στην νέα κατάσταση. Έχεις έντονο το επιχειρηματικό δαιμόνιο και μπορεί να εκμεταλλεύεσαι οποιαδήποτε ευκαιρία βρεθεί μπροστά σου.

Ο Πλούτωνας στον Τοξότη (1995-2008)

Παλεύεις με όλες σου τις δυνάμεις να φέρεις αλλαγές σε θέματα που αφορούν την Παιδεία, τις Επιστήμες, την Θρησκεία, την Φιλοσοφία και τους Νόμους. Αναζητάς εκείνη την Φιλοσοφία, Θρησκεία ή Ιδέα, που θα σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Βέβαια, αν δεν προσέξεις, μπορεί να γίνεις φανατικός. Η προσωπικότητα σου είναι συνυφασμένη με την ελευθερία, και που αν δεν σε περιορίσουν, θα παραμείνεις ευγενικός, χαρούμενος και δοτικός. Δεν μπορείς να κάνεις παρέα με άτομα που είναι βαρετά.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω (2008-2024)

Οι γνώσεις που θα αποκτήσεις, θα τεθούν σε πρακτική εφαρμογή. Είσαι πολύ σοβαρός, φιλόδοξος και υπομονετικός. Θέλεις να επιτύχεις στην ζωή σου, και θα το κάνεις πράξη με σωστό προγραμματισμό, οργάνωση και σκληρή εργασία. Ως γονέας, διακρίνεσαι από την αυστηρότητά σου. Κάνεις χρήση της τεχνολογίας για έλεγχο αλλά και για να καλύψεις τις σεξουαλικές σου ανάγκες.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο (2024-2044)

Μπορεί να είσαι χαοτικός καθώς, αν και έχεις πρωτότυπες ιδέες, είσαι προκατειλημμένος από τον τρόπο που μεγάλωσες και ενσωμάτωσες τις εμπειρίες της ζωής σου. Δεν μπορείς τα τετριμμένα και πολλές φορές φέρεσαι παρορμητικά, ακόμη και περίεργα. Θεωρείς πως αυτό που πιστεύεις είναι το αληθινό και δεν δέχεσαι καμία κριτική επ’ αυτού.

Ο Πλούτωνας στους Ιχθύες (2044-2068)

Σπαταλάς τον περισσότερο χρόνο και την ενέργειά σου με το να σκέπτεσαι ή να φαντασιώνεσαι πώς επηρεάζεις τους άλλους συναισθηματικά. Έτσι δυσκολεύεσαι αφάνταστα να αντιμετωπίσεις τους άλλους ευθέως.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan