Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

mars in aries

Ο Άρης στον Κριό

 mars in taurus 2

Ο Άρης στον Ταύρο

Mars in Gemini 

Ο Άρης στους Διδύμους

 mars in cancer

Ο Άρης στον Καρκίνο

Είσαι τρυφερός, ρομαντικός, εσωστρεφής, συγκροτημένος, με ευμετάβλητες διαθέσεις, αισθησιακός, παραδοσιακός, και πολύ προστατευτικός. Εκδηλώνεις την ενέργειά σου με πάθος και με συναίσθημα. Η σεξουαλική σου ορμή είναι πανίσχυρη και δεν γνωρίζει όριο. Το πρόβλημα είναι πως εκδηλώνεται ανάλογα με το πώς αισθάνεσαι εκείνη την στιγμή. Από την φύση σου είσαι ντροπαλός και συνεσταλμένος. Έχεις την τάση να εσωτερικεύεις τον θυμό σου. Διαθέτεις μεγάλη αντοχή, η οποία σε βοηθά να φέρεις εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνεις.

mars in leo 2a

Ο Άρης στον Λέοντα

Ο γενέθλιος Άρη στον Λέοντα σου δίνει την δυνατότητα να σημειώσεις στη ζωή μεγάλη πρόοδος, αρκεί να ακολουθείς την λογική και να είσαι σχετικά προσεκτικός. Είσαι άτομο ιδιαίτερα πρόσχαρο, ανοικτό, γενναιόδωρο, ρωμαλέο και έτοιμο να ζήσει την ζωή του. Επιθυμείς να δοκιμάζεις την τύχη σου, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Η ερωτική σου ζωή είναι ικανοποιητική και γεμάτη με συγκινήσεις. Ο ερωτισμός σου είναι ζωώδης, λάγνος και με αστείρευτη επιθυμία. Ως χαρακτήρας, είσαι ιδιαίτερα αψύς. Όμως ξεχνάς και συγχωρείς πολύ εύκολα. Διαθέτεις ενέργεια και ενθουσιασμό, γεγονός που σε βοηθά να αναπτύξεις ηγετικές και οργανωτικές ικανότητες. Είσαι από εκείνα τα άτομα που κάνουν μεγάλα σχέδια και που έχουν την δύναμη να τα κάνουν πράξη.

mars in virgo

Ο Άρης στην Παρθένο

Η θέση του γενέθλιου Άρη σου στην Παρθένο, δεν είναι και ότι καλύτερο. Αν και υποδηλώνει ένα συνδυασμό σωματικής, διανοητικής και μηχανικής ικανότητας, δημιουργεί επίσης και μία κατάσταση όπου ενθουσιάζεσαι εύκολα με διάφορες παρορμητικές και απρόβλεπτες ενέργειες, οι οποίες όμως διαταράσσουν την υπάρχουσα εξέλιξη των υποθέσεων. Αρέσκεσαι στην σκληρή εργασία, την οποία κάνεις πρόθυμα, ευσυνείδητα, χωρίς να προβάλεις τον εαυτό σου, και με πάσα λεπτομέρεια ώστε να πετύχεις τον σκοπό σου. Μπορείς να παίρνεις αντικειμενικές αποφάσεις, διότι έχεις την ικανότητα να αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά από το πρόβλημα που πρέπει να λύσεις. Λόγω της τελειομανίας σου αφήνεις τα έργα σου να μιλήσουν για εσένα. Η ερωτική σου διάθεση μπορεί να είναι κάπως μειωμένη, αλλά, παθιάζεσαι έντονα για σημαντικά ζητήματα, όπως π.χ. η προστασία του περιβάλλοντος. Η σεξουαλικότητά σου βρίσκεται πάντα υπό έλεγχο και κατά βούλησιν. 

mars in libra 2

Ο Άρης στον Ζυγό 

Όταν είσαι καλά ψυχολογικά, τότε είσαι ένα άτομο γοητευτικό, φιλικό, με εξευγενισμένα γούστα και ιδεαλιστικό ταμπεραμέντο. Όταν δεν είσαι, τότε γίνεσαι ειρωνικός, ιδιότροπος, υποκριτής. Χωρίς έναν άνθρωπο δίπλα σου, νιώθεις χαμένος. Στην ερωτική σου ζωή, ακόμα και στη εργασία, είσαι πιο ευτυχισμένος όταν έχεις σύντροφο ή συνεργάτη. Έχεις μειωμένη μαχητικότητα, με αποτέλεσμα να μην θέλεις να αναθεωρείς παρωχημένες καταστάσεις. Προσπαθείς μέσω της διπλωματίας να σβήνεις τις εντάσεις. Δημιουργείς περίεργες σχέσεις, και ο τρόπος που τις διατηρείς για να μην μένεις μόνος, είναι ασυνήθιστος. Σεξουαλικά είσαι άλλοτε υποτονικός και άλλοτε υπερβολικός. Έχεις ταλέντο σε θέματα μόδας και σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την αισθητική.

mars in scorpio

Ο Άρης στον Σκορπιό 

Ευλογημένος με απίστευτη θέληση και ακλόνητες επιθυμίες, είσαι πολύ σεξουαλικός και έντονα συναισθηματικός. Είσαι ένα άτομο θαρραλέο, πονηρό, αποφασιστικό και αυτάρκες. Διαθέτεις ταχύτατη και οξυμένη κρίση. Αν και υπάρχει κάποια ένδειξη παρορμητικού χαρακτήρα, διαθέτεις ισχυρές δυνάμεις ελέγχου. Χάρη σε αυτές μπορείς να κατευθύνεις την ενέργειάς σου εκεί που θέλεις εσύ, οπότε βγαίνεις πάντα κερδισμένος. Λόγω της μυστικοπάθειας σας, δεν είσαι καθόλου συζητήσιμος. Δεν έχεις καθόλου την αίσθηση του μέτρου, για αυτό είσαι αδηφάγος και αμείλικτος. Ο έντονος συναισθηματισμός σου πρέπει να βρίσκει ολοκλήρωση στην συνουσία, ειδάλλως δημιουργούνται ψυχολογικά προβλήματα. Αν και δεν σου φαίνεται με την πρώτη ματιά, κρύβεις μεγάλο πάθος μέσα σου. Στον έρωτα δίνεις όλη σου την ψυχή αλλά μπορεί να δεις το άλλο άτομο ως κτήμα σου, να ζηλέψεις παράφορα, να μισήσεις, ακόμη και να εκδικηθείς. 

mars in saggitarius 1

Ο Άρης στον Τοξότη

Με τον Άρη στον Τοξότη στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου, είσαι άτομο ανεξάρτητο, με ισχυρές πεποιθήσεις, αγάπη για το ύπαιθρο και βαθιά επιθυμία για περιπέτεια. Τόσο η σωματική σου ενέργεια όσο και η πνευματική, είναι αυξημένες, για αυτό το πιθανότερο είναι να ασχολείσαι με κάποιο άθλημα ή σωματική διεργασία. Και βέβαια αποδέχεσαι κάθε είδους πνευματική και σωματική πρόκληση. Είσαι άτομο αρκετά ανυπόμονο, ιδιαίτερα πνευματώδες ης, αγαπάς με ζέση την ανεξαρτησία σου, και παράλληλα έχεις ιδιαίτερη αγάπη στον κίνδυνο. Για σένα το σεξ είναι περιπέτεια, για αυτό και δεν μπορείς να περιοριστείς σε έναν και μόνο σύντροφο. Λόγω της εντυπωσιακής πρώτης εμφάνισης που κάνεις, συνήθως παίρνεις αυτό που θέλεις. 

mars in capricorn 2s

Ο Άρης στον Αιγόκερω

Με τον γενέθλιο Άρη σου στον Αιγόκερω, οι επιθυμίες σου, σεξουαλικές και μη, είναι δυνατές, ενώ παράλληλα είσαι προσανατολισμένος στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου. Όλη η ενέργεια σου χρησιμοποιείται για να δείξεις την αξία σου μέσα από έργο. Είσαι ένα άτομο ιδιαίτερα φιλόδοξο, αποφασιστικό, και καθώς η ζωή σου είναι ένας διαρκής αγώνας είσαι προικισμένος με μεγάλες αντοχές. Είσαι ικανός να κάνεις μεγάλες θυσίες μέχρι να κατακτήσεις τον στόχο σου. Θέλεις να σε σέβονται όπως σέβεσαι κι εσύ τους υπολοίπους, αν και με την συμπεριφορά σου περισσότερο σε σέβονται από φόβο παρά από αγάπη. Όταν θέλεις μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα σκληρός και ανελέητος. Διαθέτεις εντονότατη σεξουαλικότητα που όμως είναι καταπιεσμένη. Η επιλογή συντρόφου γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. 

 mars in aquarious

Ο Άρης στον Υδροχόο

Με τον γενέθλιο Άρη σου στον Υδροχόο, είσαι ένα άτομο διανοούμενο, εύστροφο και διαθέτεις επιστημονικό μυαλό. Έχεις ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία. Η αντισυμβατική σου στάση μπορεί από την μία να φαίνεται αστεία και διασκεδαστική, αλλά από την άλλη μπορεί να προκαλέσει αμηχανία. Χαρακτηρίζεσαι από παράλογες αντιδράσεις, εκκεντρικότητα και ιδιοτροπία. Συχνά φτάνεις σε σημείο να μιλάς απότομα, να υποτιμάς και να μην σέβεσαι την ελευθερία του άλλου. Είσαι άτομο δραστήριο, ευρηματικό, εφευρετικό και ανυπόμονο, και δεν σε πειράζει να ρισκάρεις. Απολαμβάνεις το σεξ, σου αρέσει να πειραματίζεσαι, και καθυστερείς να δημιουργείς σχέσεις λόγω της αγάπης σου προς την ελευθερία. Είσαι ικανόςνα διατηρείς πολλές παράλληλες σχέσεις.

mars in pisces

Ο Άρης στους Ιχθύες

 Δεν είσαι ιδιαίτερα δυναμικός και χαρακτηρίζεσαι από κρυψίνοια, μυστικοπάθεια, ευπιστία, εσωστρέφεια και αυταπάτες. Όταν είναι να διεκδικήσεις κάτι στην ζωή σου χρησιμοποιείς τις υποκριτικές σου ικανότητες, το ψέμμα, την διπροσωπία και την πονηρία. Όταν στο περιβάλλον σου επικρατεί περισσότερο από όσο μπορείς να ανεχθείς πανδαιμόνιο, τότε κλείνεις. Όταν συμβεί αυτό, η δύναμη της θέλησής σου εξατμίζεται, δυσκολεύεσαι να βρεις κάτι που να να σε παρακινεί, τρελλαίνεις τους φίλους σου με την παθητικότητα σου, και παράλληλα είσαι άτονος. Έχεις την τάση να αναλαμβάνεις τα βάρη άλλων χωρίς να παραπονείσαι. Στον έρωτα είσαι ένα άτομο αισθησιακό, όλο πάθος εραστής ή ερωμένη, και το συναίσθημα που βγάζεις είναι εντονότατο. Η σεξουαλική σου επιθυμία εκφράζεται με μεγάλη φαντασία. Είσαι εντελώς μη πρακτικός/ή και για αυτό πρέπει να μάθεις να αυτοπειθαρχείς.  

 

Μπορείτε να συνεχίσετε την μελέτη του Άρη στο πως επηρεάζει τα ζώδια ανάλογα με τον οίκο που καταλαμβάνει στα γενέθλια ωροσκόπια εδώ!


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan