Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Θετική σημασία: Χάρη, αγάπη, αρμονία, γοητεία, μαγνητισμός, καλλιτεχνία, φήμη, κοινωνικότητα, συμφωνία.

Αρνητική σημασία: Ατονία, μίσος, τεμπελιά, δυσαρμονία, απώθηση, ανευθυνότητα, αποξένωση, ασάφειες, απροσεξία.

Η Αφροδίτη στον Κριό

Διακατέχεστε από μεγάλο πάθος, ερωτεύεστε γρήγορα και παράφορα. Η αγάπη είναι κάτι που βιώνετε στον μέγιστο βαθμό, όσο βεβαίως αυτή διαρκεί. Είστε αρκετά επιθετικοί, για αυτό και σας αρέσει να είστε εσείς εκείνοι που ξεκινούν τις καταστάσεις. Όσο και να λέτε ότι αναζητάτε την πνευματική ένωση με έναν άλλον άνθρωπο, αν εκείνος δεν είναι όμορφος, δεν θα κάνετε κάτι μαζί του. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς, κι έτσι ένας κακός εραστής ή ερωμένη δεν γίνεται ανεκτός. Είστε από εκείνα τα άτομα που σας αρέσει να κυνηγάτε τους συντρόφους σας, αλλά, όταν έλθει η ώρα να δεσμευτείτε, το αποφεύγετε. Δυστυχώς, δυσκολεύεστε να εκφράσετε σωστά τα συναισθήματα σας, με αποτέλεσμα να έχετε προβλήματα στις σχέσεις σας.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο

Εσείς που έχετε την γενέθλια Αφροδίτη σας στον Ταύρο είστε συντηρητικοί, αγαπητοί, ζεστοί, τρυφεροί, αισθησιακοί, προστατευτικοί, γεμάτοι πάθος, ρομαντικοί ως εραστές ή ερωμένες, αλλά, και κτητικοί με τους ή τις συντρόφους σας. Αν και δίνετε όλη την αγάπη σας στον άνθρωπό σας, με το πέρασμα του χρόνου μπορείτε να τον κουράσετε με την μονοτονία σας. Για αυτόν τον λόγο χρειάζεστε ένα άτομο που να σας ταρακουνάει συχνά. Επιθυμείτε τα υλικά αγαθά καθώς μέσα από αυτά αισθάνεστε ασφάλεια και σταθερότητα. Θα εργασθείτε σκληρά για να αποκτήσετε μία άνετη και πολυτελή ζωή. Δύσκολα παίρνετε οικονομικά και συναισθηματικά ρίσκα. Είστε κοινωνικοί κι έχετε αρκετούς φίλους.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους είστε γοητευτικοί, με χαριτωμένες κινήσεις και ευχάριστο τρόπο ομιλίας, με μόνο μειονέκτημα ότι λέτε πολλά. Έχοντας κέφι και ζωηράδα, μπορείτε άνετα να επικοινωνείτε με τον ή την σύντροφό σας. Θέλετε να νιώθετε μέσα στην σχέση σας ότι είστε φίλοι με τον άνθρωπό σας, για αυτό και θεωρείτε πως η ύπαρξη κοινών ενδιαφερόντων με εκείνον, είναι σημαντική προϋπόθεση για να μείνετε μαζί του. Το φλερτ είναι για εσάς παιγνίδι που μπορείτε να το παίζετε με όλους και όλες, για αυτό άλλωστε συχνά μπλέκετε σε παράλληλες σχέσεις. Συνήθως φλερτάρετε με έξυπνα πειράγματα. Είστε ικανοί να διατηρείτε σχέσεις μέσα από το τηλέφωνο, με μηνύματα, ακόμη και από το Διαδίκτυο.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο

Εσείς που έχετε την γενέθλια Αφροδίτη στον Καρκίνο χαρακτηρίζεστε από καλοσύνη, κατανόηση, στοργή, φροντίδα, την έκφραση της αληθινής αγάπης, και από τον έντονο συναισθηματισμό σας. Είστε έντονα προστατευτικοί, αν και κατά περιόδους μπορεί να δημιουργήσετε κλειστοφοβική ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας. Έχετε την τάση να αναπολείτε νοσταλγικά το παρελθόν. Καλό όμως είναι να μην προσκολληθείτε σε αυτό και να αντιδράτε σε κάθε τι που σας οδηγεί να προχωρήσετε με την ζωή σας. Νιώθετε έντονα την ανάγκη να βρίσκεστε σε μία ασφαλή σχέση. Μέρος του συναισθηματισμού σας εκδηλώνεται με την αγάπη που τρέφετε για την οικία σας, έστω κι αν συχνά έχετε τάσεις ακαταστασίας.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα

Έχετε καλόκαρδη διάθεση, αγάπη για την τέχνη, την πολυτέλεια, την ποιότητα και τις χαρές της ζωής. Η αγάπη και ο έρωτας είναι συναισθήματα που εκδηλώνονται φλογερά και παθιασμένα. Η αγάπη είναι αναπόσπαστο στοιχείο της φύσης σας και συχνά καθορίζετε τον εαυτό σας μέσα από αυτήν. Είστε κοινωνικοί, έχετε πολύ καλή φήμη στους κύκλους που κινείστε, και βέβαια έχετε μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Παρόλα αυτά θέλετε συνέχεια να σας θαυμάζουν και να υποτάσσονται στις προσωπικές σας προτιμήσεις, με αποτέλεσμα να φαίνεστε στους άλλους ως αυταρχικοί και καταπιεστικοί.  Όταν βρεθεί εκείνο το άτομο που πιστεύετε ότι αξίζει να είναι το άλλο σας μισό, τότε γίνεστε ένας πιστός και σταθερός σύντροφος, δείχνοντας συνέχεια στον κόσμο πόσο υπερήφανοι αισθάνεστε για εκείνον ή εκείνη. Η σεξουαλική σας ζωή είναι έντονη και ικανοποιητική. Καλό είναι επίσης να μάθετε να περιορίζετε τις τάσεις που έχετε για επίδειξη και για δράμα, οι οποίες είναι εντονότατες.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο

Με την γενέθλια Αφροδίτη στην Παρθένο δύσκολα ερωτεύεστε και ίσως είστε κακότυχοι στην ερωτική σας ζωή, στις σχέσεις και στον γάμο. Συχνά μπερδεύετε τον έρωτα με πρακτικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να χάνετε την ουσία του. Όταν όμως ερωτεύεστε, σας πιάνει η τάση να αναλύετε τα πάντα, όπως το κάθε μήνυμα που σας στέλνει, τα λεγόμενα του, ακόμη και την χροιά της φωνής του, προκεμένου να διαπιστώσετε τα συναισθήματά του. Είστε πολύ συνεσταλμένοι, συντηρητικοί, αποφεύγετε τις εντάσεις, καταπιέζετε το συναίσθημά σας, και αποφεύγετε το σεξ. Οι ερωτικές σας σχέσεις βασίζονται πρωτίστως στο συμφέρον σας. Η γκρίνια που εκδηλώνετε στον ή στην σύντροφό σας, στους φίλους και στους συνεργάτες, είναι έντονη. Επιπλέον, επειδή έχετε την τάση να σχολιάζετε τους πάντες και τα πάντα, χάνετε μεγάλο μέρος της δημοτικότητάς σας. Ο γάμος συνήθως καθυστερεί.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό

Εσείς που έχετε γεννηθεί με την Αφροδίτη στον Ζυγό είστε γοητευτικοί, ευγενικοί, εκλεπτυσμένοι, συμπαθητικοί, διακριτικοί, διπλωματικοί, κοινωνικοί, και γεμάτοι κατανόηση. Η στάση σας προς τον έρωτα είναι ρομαντική, τρυφερή και ιδεαλιστική. Ο έρωτας για εσάς δεν είναι απλά ένα συναίσθημα αλλά ιδέα. Προτιμάτε οι ερωτικές σας σχέσεις να είναι κυρίως πνευματικές παρά σωματικές. Σας αρέσει η ομορφιά, η άνετη ζωή και η πολυτέλεια. Για αυτό άλλωστε τα χρήματα ξοδεύονται με χαρακτηριστική άνεση. Δεν αντέχετε καθόλου την βία, και θα κάνετε τα πάντα να την αποφύγετε. Στα αρνητικά σας γνωρίσματα, μπορεί να δείξετε μνησικακία, μαλθακότητα, αφέλεια και αναποφασιστικότητα. Ακόμη, επειδή δεν αντέχετε την μοναξιά, μπορεί να παντρευτείτε το πρώτο άτομο που θα μείνετε μαζί, έστω κι αν βλέπετε ότι δεν σας κάνει.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό

Η Αφροδίτη στον Τοξότη

Εκφράζετε ζωηρά τα συναισθήματά σας και με ειλικρίνεια, όμως η ανάγκη σας για αυτονομία σας οδηγεί σε προβλήματα με τους ή τις συντρόφους σας. Πολύ δύσκολα θα παντρευτείτε αφού προτιμάτε να μένετε ελεύθεροι ή ελεύθερες. Αν αισθανθείτε πίεση σε μία σχέση, απλά φεύγετε. Απολαμβάνετε την ζωή και τον έρωτα, επιδρώντας και φιλοσοφικά επάνω στον ή στην σύντροφο, ώστε η σχέση σας να αποκτήσει ουσία. Είναι πολύ πιθανόν να σας αρέσει να ταξιδεύετε με τον ή την σύντροφό σας, ή να αρχίσετε τα ταξείδια όταν παντρευτείτε. Γενικά αντιλαμβάνεστε τον έρωτα ως περιπέτεια! Είστε πολύ θερμοί φίλοι, για αυτό άλλωστε έχετε και πολλές φιλίες. Η σχέση σας με τα χρήματα είναι μηδενική, καθώς πρεσβεύετε το δόγμα «όπως έρχονται, έτσι φεύγουν».

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η σοβαρότητα, η αξιοπρέπεια και ο συντηρητισμός, είναι χαρακτηριστικά σας γνωρίσματα. Δεν σας λείπει ο συναισθηματισμός και το πάθος, επειδή όμως είστε ανασφαλείς, δυσκολεύεστε να τα εκφράσετε, κυρίως επειδή φοβάστε την απόρριψη. Όσο κι αν επιθυμείτε κάποιον ή κάποια, δύσκολα θα αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας παρασύρουν. Θεωρείτε ότι στον έρωτα πρέπει να υπάρχει πάντα έλεγχος. Στις σχέσεις σας παίζετε πολλά παιχνίδια εξουσίας, κυρίως μέσω του σεξ, καθώς θέλετε να έχετε το επάνω χέρι. Φημίζεστε για την ακραία σεξουαλικότητά σας. Όταν απογοητεύεστε εκδηλώνετε ψυχρότητα. Δείχνετε προτίμηση σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Συνήθως υπάρχει καθυστέρηση στον γάμο.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Διαθέτετε μία έντονα μαγνητική λάμψη χάρη της οποίας εισπράττετε εκδηλώσεις θαυμασμού. Χαρακτηρίζεστε από την υψηλή δημοτικότητα και τον μεγάλο κύκλο των γνωριμιών σας. Αν και φαίνεστε πολύ ανοικτοί, κοινωνικοί και συζητήσιμοι, εν τούτοις φημίζεστε για την έλλειψη συναισθηματισμού. Τα συναισθήματα σας εκδηλώνονται με ψυχρότητα. Συνήθως σας είναι πολύ δύσκολο να είστε ερωτευμένοι με ένα και μόνο πρόσωπο. Μπλέκετε μονίμως σε ξαφνικούς έρωτες, επειδή είστε ερωτευμένοι με την ιδέα του έρωτα παρά με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Συνήθως οι σχέσεις σας καταλήγουν να είναι φιλικές παρά ερωτικές. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σε μία σχέση, δεν θα διστάσετε να χωρίσετε. 

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες είστε συμπαθητικοί, χαρούμενοι, ανέμελοι και έντονα συναισθηματικοί. Ο έρωτας βιώνεται ως κάτι ρομαντικό και ποιητικό, και δεν επιτρέπετε στην πεζή πραγματικότητα να εισέλθει και να τον καταστρέψει. Επηρεάζεστε συναισθηματικά από όλους τους τομείς της ζωής σας. Συχνά γίνεστε αντικείμενο εκμεταλλεύσεως, αποδεχόμενοι έστω και τα λίγα ψίχουλα αγάπης που σας δίνουν. Επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη, κυρίως συναισθηματικής φύσεως. Έχετε έντονη την ανάγκη να εκφράζετε την αγάπη σας, την στοργή και την φροντίδα. Η τάση σας να έχετε αυταπάτες και να μην αντιμετωπίζετε τα προβλήματά σας, σας οδηγεί στην υιοθέτηση της εύκολης λύσης, που όμως δεν είναι πάντα η καλύτερη. Είστε ικανοί να θυσιάσετε τα πάντα προκειμένου να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Μπορείτε να συνεχίσετε την μελέτη της Αφροδίτης στο πως λειτουργεί στους Οίκους ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan