Διαβάστε πώς επηρεάζει ο Χείρων τα γενέθλια ωροσκόπια από τον Οίκο που βρίσκεται.

ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΚΟΣ: Αισθάνεσαι «αόρατος» και για αυτό έχεις την τάση να θέλεις να αυτοπροσδιορίζεσαι μέσω των άλλων. Αν στρέψεις την προσοχή σου στον εαυτό σου και τον δεις σαν κάποιο άτομο που χρειάζεται την βοήθειά σου, τότε μπορείς να κάνεις χρήση όλων των δυνατοτήτων σου και έτσι να βρεις τις ισορροπίες.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΣ: Στη πραγματικότητα αυτό που σου λείπει, και πρέπει να αποκτήσεις, είναι η αυτοεκτίμηση. Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και πιστέψεις στον εαυτό σου, τότε μπορείς να βοηθήσεις και άλλους που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα με εσένα.  

ΤΡΙΤΟΣ ΟΙΚΟΣ: Ως παιδί αντιμετώπισες προβλήματα με την ομιλία σου ή ένιωσες πως η οικογένειά σου δεν σε άκουγε. Ενώ έχεις δυνατό νου, αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου. Για να λύσεις το πρόβλημα της επικοινωνίας σου και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, θα πρέπει να ενθαρρυνθείς και να εκφράσεις λεκτικά αυτά που σκέφτεσαι αλλά και τις ιδέες σου! 

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΙΚΟΣ: Εμφανίζεις χαρακτηριστικά όπως υπερευαισθησία, μελαγχολία, ένταση, εκνευρισμό και νευρικότητα, ως απόρροια των σχέσεών σου με την οικογένειά σου. Δειλιάζεις όταν διεκδικείς κάτι που θέλεις πολύ, θεωρώντας το σπατάλη χρόνου και ενέργειας.

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΙΚΟΣ: Ερχόμενος σε επαφή με το παιδί μέσα σου, θα μπορέσεις να ξαναβρείς την δημιουργική σου ικανότητα, να χαρείς την ζωή και να διασκεδάσεις. Έχεις την μοναδική ευκαιρία να μεγαλώσεις παιδιά πιο ευτυχισμένα και πιο επιτυχημένα, αρκεί να μην τα ωθήσεις να επιτύχουν εκεί που εσύ θέλεις, εν ολίγοις να μην τους επιβάλλεις να πραγματοποιήσουν τα δικά σου όνειρα. 

ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΟΣ: Για να γλιτώσεις το άγχος και τους προβληματισμούς, προσπάθησε να έχεις ορθολογιστική σκέψη, η οποία να χρησιμοποιείται θετικά! Προσπάθησε επίσης να έχεις ισορροπία τόσο στην εργασία σου όσο και με τους ανθρώπους με τους οποίους εργάζεσαι μαζί. 

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ: Έχεις την τάση να προσκολλάσαι τόσο πολύ πάνω στον/στην σύντροφό σου που σύντομα χάνεις την ατομικότητά σου. Συνήθως καταλήγεις να εμπλέκεσαι σε πολλές σχέσεις οι οποίες λήγουν άδοξα.

ΟΓΔΟΟΣ ΟΙΚΟΣ: Έχεις πάθος για σεξ, δύναμη και υλική πρόοδο. Προκειμένου να καλύψεις τις ανάγκες σου δεν αφήνεις κανέναν να σου μπει εμπόδιο. Έχεις την δύναμη να βοηθάς τους άλλους με το να τους μεταφορφώνεις ή να τους αναμορφώνεις την ζωή, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό. 

ΕΝΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ: Ως παιδί, ήθελες να σπουδάσεις αλλά οι γονείς σου δεν σε άφησαν ή δεν μπορούσαν να στηρίξουν αυτό σου το όνειρο. Στην προσπάθεια σου να διερευνήσεις τους ορίζοντές σου θα έρθεις ως παιδί αλλά και αργότερα σαν γονέας, σε σύγκρουση για θρησκευτικά ή φιλοσοφικά θέματα.

ΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ: Αν καταφέρεις να πάρεις να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο της ζωής σου, τότε θα έχεις μόνιμα στραμμένο το βλέμμα σου στο μέλλον και δεν θα φοβάσαι να δοκιμάζεις τρόπους ώστε να εκφράζεις την αυθεντικότητά σου. 

ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ: Έχεις πρόβλημα στην διατήρηση φιλιών, μία άρνηση συμμετοχής σε ομάδες, ίσως ακόμη και να μην αισθάνεσαι άνετα ανάμεσα στον κόσμο. Ενδεχομένως να αποζητάς τις φιλίες μόνο και μόνο για να μην αισθάνεσαι μόνος σου.

ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ: Η αναγνώριση της «πληγής» σου είναι το πρώτο βήμα στην πορεία της ιάσεώς της. Μπορείς επίσης να βοηθήσεις τους άλλους, μοιραζόμενος με εκείνους, τα βιώματά σου. Αισθάνεσαι μονίμως κουρασμένος και για αυτό χρειάζεσαι ξεκούραση. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan