Διαβάστε την ερμηνεία του Χείρωνα στα γενέθλια ωροσκόπια!   

ΚΡΙΟΣ: Όλες οι προσπάθειες να εκφράσεις την προσωπικότητά σου ακυρωνόντουσαν. Για αυτό χρειάζεται να μάθεις να βγάζεις όλη την δυναμική του εαυτού σου. Ίσως να αισθάνεσαι έλλειψη αυτοπεποιθήσεως ή υπέρμετρη αυτοπεποίθηση. Η λύση θα έλθει όταν αναγνωρίσεις το πρόβλημα και κάνεις κάτι ενεργά για αυτό. Νιώθεις ότι πρέπει να βοηθάς όλους τους απανταχού αδύναμους, πράγμα όμως που σημαίνει ότι ξεχνάς τις δικές σου ανάγκες. 

ΤΑΥΡΟΣ: Η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι έννοιες ζωτικής σημασίας για εσένα. Χρειάζεται να μάθεις να ελέγχεις την έννοια της «κατοχής», είτε είναι πρόσωπα είτε είναι αντικείμενα. Η λύση θα προέλθει όταν ασχοληθείς με το πρόβλημά σου με προσεκτικό και συνετό τρόπο. Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι το σώμα σου και να τηρείς κάποια συγκεκριμένη δίαιτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πρόβλημά σου είναι η μεταβλητή σου στάση στην επικοινωνία και στις σχέσεις. Η πληγή ξεκίνησε όταν ήσουν μικρός ή μικρή, που ένιωσες πως κανείς δεν πρόσεχε αυτά που έλεγες ή που δεν σου έδιναν την απαραίτητη σημασία. Η λύση θα προέλθει όταν ανακαλύψεις το άλλο μισό που σου λείπει. Π.χ εάν είσαι πολύ χαλαρός να μάθεις την πειθαρχία, εάν είσαι πολύ σφιγμένος να μάθεις να χαλαρώνεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι πλήρως το ένστικτο και την προστατευτικότητα που διαθέτεις ως προς την οικία σου, ή οτιδήποτε θεωρείς ως βάση. Θα πρέπει επίσης να εκφράζεις τα συναισθήματά σου παρά να τα κρύβεις. Ο πόνος των άλλων δεν σε αφήνει αδιάφορο και για αυτό δίνεις την βοήθειά σου απλόχερα, ίσως περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε. 

ΛΕΩΝ: Θες πάντα να τραβάς την προσοχή! Αυτό συμβαίνει επειδή ως παιδί δεν έλαβες την απαραίτητη προσοχή, είτε περιόρισαν την δημιουργική σου έκφραση, είτε αναγκάστηκες να μεγαλώσεις απότομα. Πρέπει να μάθεις να αφήνεσαι και να διασκεδάζεις περισσότερο! Αυτή η χαλάρωση θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις την αισιοδοξία που σου λείπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ως παιδί μεγάλωσες μέσα σε αυστηρούς κανόνες και ίσως να δέχθηκες αρκετή κριτική, τα οποία σημάδεψαν την ψυχοσύνθεσή σου. Έχεις την τάση να σαμποτάρεις εσύ ο ίδιος το έργο σου και για αυτό πρέπει να μάθεις να το εκτιμάς περισσότερο. Πρέπει επίσης να μάθεις την πρακτική λογική. Επειδή είσαι ευάλωτος στο άγχος, θες η ζωή σου να έχει ρουτίνα. 

ΖΥΓΟΣ: Έχεις την αίσθηση ότι σου λείπει η ισορροπία και κατ’ επέκταση δεν είσαι διπλωματικός, ούτε δίκαιος. Η λύση θα προέλθει αν έλθεις σε επαφή με κόσμο, αν συσχετιστείς με κάποιο άλλο άτομο, αν επικοινωνήσεις. Οι σχέσεις είναι απαραίτητες για την ευημερία σου, δυστυχώς όμως είναι και πεδίο που σου προκαλεί απογοήτευση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέλεις τον έρωτα, το πάθος, την αγάπη και το σεξ όσο τίποτα! Όμως η κρυψίνοια και ο βαθιά ριζωμένος φόβος, για το τι θα συμβεί εάν αποκαλύψεις ποίος ή ποία πραγματικά είσαι, σε εμποδίζουν να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου.  Όλα τα βλέπεις απόλυτα, και υπάρχουν περίοδοι που αντιστέκεσαι στις αλλαγές που συμβαίνουν στην ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις αδυναμία στο να ακούς και να μαθαίνεις και για αυτό είσαι στενόμυαλος. Θεωρήσεις ότι εσύ τα γνωρίζεις όλα, για αυτό και δεν δέχεσαι από κανέναν συμβουλές. Πρέπει να μάθεις να είσαι ενθουσιώδης και αισιόδοξος ώστε να αποκτήσεις και πάλι την αποφασιστικότητά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό που θέλει η ψυχή σου, είναι η επιτυχία και η οικονομική ασφάλεια, για αυτό όσον αφορά στην επίτευξή τους, είσαι των άκρων.Είτε θα θέλεις την δύναμη είτε θα σου λείπει. Στο χέρι σου είναι να πάρεις αυτό που θέλεις με σοβαρότητα και σύνεση. Μπορείς να γίνεις εκείνο το άτομο το οποίο μπορεί να μεταδώσει στους υπόλοιπους αυτοπεποίθηση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πρέπει να μάθεις να μην είσαι σε όλα αντιδραστικός. Αυτό που χρειάζεσαι είναι καινούργια πράγματα, φρέσκες ιδέες, επικοινωνία και προπάντων λογική. Θα πρέπει επίσης να καταλάβεις ότι η παρέα με άλλους ανθρώπους δεν είναι κάτι κακό ούτε ότι πρέπει να αποφεύγεται.

ΙΧΘΥΕΣ: Πολλές φορές, παρουσιάζεις τον εαυτό σου ως θύμα της ζωής, και αναζητάς την βοήθεια των άλλων για προβλήματα που είτε είναι στο μυαλό σου είτε τα έχεις προκαλέσει εσύ ο/η ίδιος/α. Πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι το πώς χαρίζεις την αγάπη σου, το πού σε κατευθύνει η εσωτερική σου φωνή, το τί πιστεύεις. Μόνο τότε θα πάψεις να γίνεσαι όλων το θύμα.   


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan