Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Ο Κρόνος συμβολίζει τους περιορισμούς, την πειθαρχία, τις ταλαιπωρίες και την εξουσία. Ας δούμε πώς επηρεάζει τα γενέθλια ωροσκόπια ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται.

saturn in aries jpeg

Ο Κρόνος στον Κριό

Θέλεις να πετύχουν τα σχέδιά σου ώστε να αποκτήσεις ασφάλεια. Δυστυχώς όμως, ο παρορμητισμός σου περιορίζεται, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να αργούν ή ακόμη και να ματαιώνονται. Όμως, αν τα θέσεις σε σωστή βάση και τα προχωρήσεις αργά αλλά σταθερά, θα σου δώσουν καλά αποτελέσματα. 

saturn in taurus b.jpg.png

Ο Κρόνος στον Ταύρο

Η προσοχή, η σύνεση, η πρακτικότητα, η μεθοδικότητα και η υπομονή σου, είναι ενισχυμένες. Γενικά, έχεις σταθερότητα και διάθεση να πετύχεις σε βάθος χρόνου. Θα πρέπει όμως να προσέξεις πάρα πολύ την τάση σου για τσιγκουνιά. Συναισθηματικά είσαι πολύ σταθερός αλλά κάποιες φορές μπορεί να επιδείξεις ακαμψία, ξεροκεφαλιά, κτητικότητα και εγωκεντρισμό.

 

saturn in gemini

Ο Κρόνος στους Διδύμους

Είσαι έξυπνος, συγκροτημένος και σοβαρός. Διαθέτεις ευφράδεια λόγου ακόμη κι όταν νομίζεις πως είσαι διανοητικά κατώτερος έναντι των άλλων. Έχεις συγκροτημένη σκέψη, μιλάς πάντα αφού σκεφτείς, είσαι αμερόληπτος, βαθυστόχαστος, και συνήθως μιλάς με μετρημένες κουβέντες. Μπορεί επίσης να γίνεις κυνικός και σαρκαστικός. 

 

saturn in cancer

Ο Κρόνος στον Καρκίνο

Έχεις ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και είσαι πρόθυμος/η να αποκτήσεις μία σταθερή οικογενειακή ζωή. Πιθανόν να βίωσες δύσκολα παιδικά χρόνια και να αντιμετώπισες την συναισθηματική αποστασιοποίηση ενός γονέως. Για να καλύψεις την αδυναμία σου, έχεις την τάση να προσκολλάσαι επάνω σε άλλους ανθρώπους. 

 

saturn in leo

Ο Κρόνος στον Λέοντα

Έχεις θέλησης, αποφασιστικότητα και άριστη οργανωτική ικανότητα. Θέλεις να πετύχεις στην ζωή σου διότι φοβάσαι πραγματικά να ζήσεις μέσα στην μετριοπάθεια. Η μεγάλη σου αδυναμία, και την οποία πρέπει να ξεπεράσεις, είναι η έλλειψη πίστεως στις δυνάμεις σου. Συνήθως δυσκολεύεσαι να πάρεις πρωτοβουλίες. 

saturn in virgo small

Ο Κρόνος στην Παρθένο

Είσαι εργατικότατος/η, αναλυτικός/ή και με τάσεις απομονωτισμού. Δίνεις μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες επειδή φοβάσαι μην χάσεις τον έλεγχο. Η προσκόλληση στην ρουτίνα και στις πρακτικές δραστηριότητες είναι ο τρόπος σου για να παραμένεις χαλαρός/η. Εργάζεσαι σκληρά, μεθοδικά κι έχεις αυξημένη την αίσθηση του καθήκοντος.

saturn in libra 

Ο Κρόνος στον Ζυγό

Είσαι δίκαιος/η, ευγενικός/ή, αμερόληπτος/η, δεκτικός/ή, συνεργάσιμος/ή, διπλωματικός/ή. Επιθυμείς την αρμονική συνεργασία, την εκτίμηση από τους άλλους, καθώς και για σχέσεις που βασίζονται πάνω στην αγάπη. Ο γάμος ή οι σχέσεις μπορεί να σε περιορίζουν διότι απαιτούν από εσένα σκληρή εργασία και πειθαρχία ώστε να μάθεις ότι πρέπει να συνεργάζεσαι παρά να ανταγωνίζεσαι. 

saturn in scorpio s  

Ο Κρόνος στον Σκορπιό

Είσαι ευρηματικός/ή, δυναμικός/ή, με ισχυρές πεποιθήσεις. Δυστυχώς όμως, φέρεσαι πολύ σκληρά στον εαυτό σου. Επίσης, έχεις έντονη μελαγχολία, ακόμη και εάν αλλού στον χάρτη σου φαίνεσαι πρόσχαρος/η. Όλο σου το είναι ξοδεύεται στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

 

saturn in sagittarius

Ο Κρόνος στον Τοξότη

Είσαι πολύ ηθικός/ή, τίμιος/η, ειλικρινής, ευθύς και με μία αξιοπρέπεια που με τα χρόνια αυξάνεται. Έχεις πολλές καλές ιδέες, τις οποίες όμως δυσκολεύεσαι να κάνεις τους άλλους να τις αποδεχτούν και να τις εγκρίνουν. Μπορεί όμως και να γίνεις κυνικός/ή και αγενής. Αν και φαντασιώνεσαι ότι είσαι ελεύθερος/η και ανεξάρτητος/η, δεν είσαι. 

saturn in capricorn 3 s 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω

Προσοχή, φιλοδοξία, αποφασιστικότητα και πρακτική ικανότητα, υπομονή και εργατικότητα, είναι χαρακτηριστικά που δίνει ο Κρόνος στον Αιγόκερω. Για να πετύχεις τον σκοπό σου είσαι πρόθυμος/η να κάνεις πολλές προσωπικές θυσίες. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιείς για την κατάκτηση της επιτυχίας μπορούν να χαρακτηριστούν ως δικτατορικοί.

 

Ο Κρόνος στον Υδροχόο

Δείχνεις ιδιαίτερη αποφασιστικότητα προς επίτευξη των στόχων σου. Διαθέτεις ένα πνεύμα με ισχυρό το στοιχείο της πρωτοτυπίας. Το κακό είναι πως αν σε νεαρή ηλικία σχηματίσεις μία άποψη, μπορεί να προσκολληθείς σε αυτήν με άκαμπτο τρόπο. Η σύγκρουση που βιώνεις είναι ανάμεσα στον εξτρεμισμό και την συμβατικότητα, ένα θέμα που καλείσαι να το επιλύσει μόνος σου. 

 

Ο Κρόνος στους Ιχθύες

Η διάθεση αυτοθυσίας θα είναι εμφανής. Επιδεικνύεις ταπεινότητα, συμπόνια και αυξημένη διαίσθηση που όμως πρέπει να είναι υπό έλεγχο, να εκφράζονται με προσοχή, όχι όμως να αγνοούνται. Είσαι ένα πολύ γλυκό και ονειροπόλο άτομο. Συχνά υπάρχει μειωμένη αυτοπεποίθηση, κάνοντας τον ίδιο σου τον εαυτό τον χειρότερο εχθρό σου. 

Μπορείτε να δείτε τον γενέθλιο χάρτη σας ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε την ανάλυση του χάρτη σας, στέλνοντάς μας μήνυμα στο e-mail μας. Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να δείτε δείγμα του. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan