Πρόσωπα & Γεγονότα

Ο τρόπος που αυτοί οι δύο πλανήτες αλληλοεπιδρούν και οι όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους, επηρεάζουν τα ταλέντα μας, την καλλιτεχνική μας έκφραση και την κοινωνικότητά μας.

Καθορίζουν επίσης και την ικανότητά μας να έλκουμε αυτό που αγαπάμε, ειδικά σε ό,τι αφορά αποκτήματα και χρήματα, αλλά και στις σχέσεις.

 

Σύνοδος: Είστε τρυφεροί, γοητευτικοί και δημιουργικοί. Έχετε μία βαθιά ανάγκη να βρίσκεστε σε σχέση, και η αγάπη σας για τις απολαύσεις κάθε είδους είναι μεγάλη. Η συγκεκριμένη όψη, χαρίζει και καλλιτεχνικά ταλέντα. Καθώς η Αφροδίτη δεν μπορεί να απέχει πάνω από 48 μοίρες από τον Ήλιο, αυτή είναι η μόνη μεγάλη όψη που μπορούν να σχηματίσουν αυτοί οι δύο πλανήτες. 

Ευνοϊκές όψεις: Η Αφροδίτη και ο Ήλιος δεν σχηματίζουν ποτέ τρίγωνο ή εξάγωνο, λόγω των θέσεών τους. Όταν όμως απέχουν 30 μοίρες, έχουμε ημί-εξάγωνο, το οποίο βγάζει τα ταλέντα στην επιφάνεια και χαρακτηρίζει τους ιδιαίτερα τρυφερούς ανθρώπους. 

Σκληρές όψεις: Ο Ήλιος και η Αφροδίτη δεν σχηματίζουν ποτέ αντίθεση ή τετράγωνο. Όταν όμως βρίσκονται σχεδόν στην μέγιστη απόσταση ο ένας από τον άλλον, σχηματίζουν ημί-τετράγωνο, μία όψη 45 μοιρών που μπορεί να προκαλέσει σεξουαλικά θέματα και να φέρει σκάνδαλα στην επιφάνεια. Αν θέλετε παράδειγμα, σκεφτείτε τους Χιου Χέφνερ, Μπιλ Κλίντον, Γούντυ Άλλεν και τον Μαρκήσιο ντε Σαντ!


Δημοφιλέστερα Άρθρα

Τα Φώτα: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Περισσότερα

Τα Φώτα: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Πολλοί γνωρίζουν το ηλιακό τους ζώδιο (Κριός, Ταύρος κλπ. κλπ.), κάποιοι γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους και κάποιοι έχουν ακούσει για Άρη, Αφροδίτη, Ερμή. Λίγοι όμως κατανοούν την δυναμική που δίνουν σε έναν προσωπικό Χάρτη και ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν το τί πραγματικά είναι και τί συμβολίζουν. 

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Η Έκλειψη σαν φυσικό γεγονός πάντα γοήτευε και φόβιζε τον άνθρωπο από τότε που πρωτοαντίκρυσε το φαινόμενο, την συσκότιση δηλαδή -ολική ή μερική-, του Ηλίου ή της Σελήνης εξ αιτίας της κίνησης της Γης. Δείτε εδώ το βίντεο!

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Ορισμός: Ως όψη στην Αστρολογία ορίζεται η γωνιακή σχέση που έχουν δύο Πλανήτες μεταξύ τους η οποία μετράται σε μοίρες.

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Στην Αστρολογία δεν υπάρχει τίποτα πιο παρεξηγημένο, που να μην έχει παρερμηνευθεί τόσο πολύ όσο η ανάδρομη κίνηση των πλανητών. Είναι καταπληκτικό πως τόσοι άνθρωποι που δεν ξέρουν από αστρολογικούς χάρτες, δεν γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους, πανικοβάλλονται όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος.

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ! 

Περισσότερα
Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan