Ο τρόπος που αυτοί οι δύο πλανήτες αλληλοεπιδρούν και οι όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους, επηρεάζουν τα ταλέντα μας, την καλλιτεχνική μας έκφραση και την κοινωνικότητά μας.

Καθορίζουν επίσης και την ικανότητά μας να έλκουμε αυτό που αγαπάμε, ειδικά σε ό,τι αφορά αποκτήματα και χρήματα, αλλά και στις σχέσεις.

 

Σύνοδος: Είστε τρυφεροί, γοητευτικοί και δημιουργικοί. Έχετε μία βαθιά ανάγκη να βρίσκεστε σε σχέση, και η αγάπη σας για τις απολαύσεις κάθε είδους είναι μεγάλη. Η συγκεκριμένη όψη, χαρίζει και καλλιτεχνικά ταλέντα. Καθώς η Αφροδίτη δεν μπορεί να απέχει πάνω από 48 μοίρες από τον Ήλιο, αυτή είναι η μόνη μεγάλη όψη που μπορούν να σχηματίσουν αυτοί οι δύο πλανήτες. 

Ευνοϊκές όψεις: Η Αφροδίτη και ο Ήλιος δεν σχηματίζουν ποτέ τρίγωνο ή εξάγωνο, λόγω των θέσεών τους. Όταν όμως απέχουν 30 μοίρες, έχουμε ημί-εξάγωνο, το οποίο βγάζει τα ταλέντα στην επιφάνεια και χαρακτηρίζει τους ιδιαίτερα τρυφερούς ανθρώπους. 

Σκληρές όψεις: Ο Ήλιος και η Αφροδίτη δεν σχηματίζουν ποτέ αντίθεση ή τετράγωνο. Όταν όμως βρίσκονται σχεδόν στην μέγιστη απόσταση ο ένας από τον άλλον, σχηματίζουν ημί-τετράγωνο, μία όψη 45 μοιρών που μπορεί να προκαλέσει σεξουαλικά θέματα και να φέρει σκάνδαλα στην επιφάνεια. Αν θέλετε παράδειγμα, σκεφτείτε τους Χιου Χέφνερ, Μπιλ Κλίντον, Γούντυ Άλλεν και τον Μαρκήσιο ντε Σαντ!


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan