Τί είναι το I.C σε ένα ωροσκόπιο και πως ερμηνεύεται το Ναδίρ στα γενέθλια ωροσκόπια;

Ακριβώς απέναντι από το Μεσουράνημα βρίσκεται το Ναδίρ, η Υπόγειο, ή  I.C. ή Imum Coeli, το οποίο στα Λατινικά σημαίνει το «κατώτατο σημείο των Ουρανών». Το Ι.C. επηρεάζει την οπτική σου στα θέματα που αφορούν την οικία και την οικογένεια, δείχνει τα τελευταία χρόνια της ζωής σου, και όπως και το Μεσουράνημα, σχετίζεται με έναν από τους γονείς σου. Κάποιες φορές το Ναδίρ περιγράφει την «βάση της προσωπικότητας», το οποίο υποδηλώνει μεγαλύτερη βαρύτητα από αυτήν που φαίνεται.  

Αν το I.C. είναι στον Κριό, μπορείς να ανανεώνεις την ενέργεια και να εκφράζεις την ατομικότητά σου κυρίως στο σπίτι. Μπορεί επίσης να είσαι αντιδραστικός και να μην έχεις καθόλου υπομονή με τα μέλη της οικογένειάς σου. 

Αν το I.C. είναι στον Ταύρο, υποδηλώνει πως για εσένα η οικονομική ασφάλεια της οικογένειάς σου αλλά και οι ανέσεις που προσφέρει η οικογενειακή θαλπωρή είναι εξαιρετικά σημαντικά θέματα. Είσαι ικανοποιημένος όταν κατέχεις γη ή/και όταν έχεις ιδιόκτητη κατοικία. 

Αν το I.C. είναι στους Διδύμους, υποδηλώνει ότι η οικία σου είναι ένας πολυχώρος, γεμάτος με βιβλία, περιοδικά, και κάθε λογής συσκευή επικοινωνίας. Το πιθανότερο είναι να έχεις δύο οικίες και για τις οποίες να χρειάζεται να μετακινείσαι συχνά. 

Αν το I.C. είναι στον Καρκίνο, υποδηλώνει ότι γενικά έχεις στενές σχέσεις με την οικογένεια. Ειδικά με την μητέρα σου, όπου η σχέση σου μαζί της είναι ισχυρή. Το να μένεις κάπου κοντά σε νερό, είναι πηγή ηρεμίας. 

Αν το I.C. είναι στον Λέοντα, είσαι υπερήφανος για την οικία σου, καθώς είναι το μέρος στο οποίο μπορείς να εκφράσεις τόσο τα συναισθήματά σου όσο και τις δημιουργικές σου δεξιότητες. Μπορεί οπουδήποτε αλλού να είσαι ντροπαλός, αλλά όταν είσαι στην οικία σου είσαι ο βασιλιάς.

Αν το I.C. είναι στην Παρθένο, υποδηλώνει πως μία καθαρή και τακτοποιημένη οικία σου παρέχει τόσο ασφάλεια όσο και την απαιτούμενη γείωση που χρειάζεσαι. Πολύ πιθανό να μετακομίζεις συχνά, αναζητώντας πάντα την ιδανική οικία για εσένα.  

Αν το I.C. είναι στον Ζυγό, υποδηλώνει πως ενώ είσαι έτοιμος να παλέψεις για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, θέλεις μία γαλήνια και αρμονική οικία. Προτιμάς να έχεις στην οικία σου όμορφα αντικείμενα παρά χρηστικά. 

Αν το I.C. είναι στον Σκορπιό, υποδηλώνει ότι η οικία σου είναι το κρησφύγετό σου, στο οποίο μπορείς να εκφράσεις κάθε είδους κρυφό πάθος που έχεις ή να μένεις μακρυά από τα μάτια του κόσμου.  

Αν το I.C. είναι στον Τοξότη, σημαίνει ότι μετακομίζεις συχνά (ή τουλάχιστον θα το ήθελες), ότι η οικογενειακή σου ζωή έχει έντονες θρησκευτικές επιρροές, ή έχεις την κρυφή επιθυμία να αλλάξεις χώρα. 

Αν το I.C. είναι στον Αιγόκερω, υποδηλώνει ότι η διακόσμηση της οικίας είναι αρκετά συντηρητική και ακολουθεί παραδοσιακές γραμμές. Οι απόψεις σου για την οικογένεια είναι συντηρητικες. Επίσης, θεωρείς ότι η οικογένεια είναι μόνο ευθύνες.  

Αν το I.C. είναι στον Υδροχόο, σημαίνει ότι έχεις αντισυμβατικές απόψεις για την οικογένεια και για την οικία. Το αποτέλεσμα είναι να έχεις μία περίεργη οικογενειακή ζωή, ή να έχεις έναν πολύ παράξενο γονέα.  

Αν το I.C. είναι στους Ιχθύες, υποδηλώνει ότι ψάχνεις μία γαλήνια οικία, η οποία να είναι παράλληλα και πνευματικό ησυχαστήριο. Ίσως αυτό να είναι απόηχος ενός συναισθήματος εγκατάλειψης που βίωσες στην παιδική σου ηλικία


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan