Πρόσωπα & Γεγονότα

Σε αυτό το άρθρο μπορείτε μπορείτε να μάθετε τι να κάνετε στην ημέρα σας σύμφωνα με την κίνηση της Σελήνης στα ζώδια. Από τον αστρολόγο Άγγελο Πέτσιο!


Με την Σελήνη στον Κριό, να είστε τολμηροί, να υποστηρίζετε τις απόψεις σας, να ξεκινάτε βραχυπρόθεσμα σχέδια, να κάνετε οτιδήποτε χρειάζεται πρωτοβουλία, σωματικής δύναμης, και βέβαια όπου χρειάζεται να δείξετε κουράγιο. Προσέξτε μόνο τα ξεσπάσματα του θυμού σας. 


Με την Σελήνη στον Ταύρο να είστε πρακτικοί. Μπορείτε να ξεκινήσετε μακροπρόθεσμα σχέδια, να ασχοληθείτε με την κηπουρική, να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή ελέγξτε την κίνηση των τραπεζικών σας συναλλαγών. Εστιάστε στις εργασίες που χρειάζονται επίδειξη υπομονής. Ακούστε τι σας λέει το σώμα σας και πράξτε αναλόγως. 


Με την Σελήνη στους Διδύμους μπορείτε να συζητήσετε, να διαβάσετε, να γράψετε στο ημερολόγιό σας, να διαβάσετε τα μηνύματα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Μπορείτε να αγοράσετε, βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες, ή να διαβάσετε τα νέα της ημέρας. Κάντε όλες εκείνες τις εξωτερικές μικροδουλειές που έχουν συσσωρευτεί, κάντε ένα μικρό ταξείδι, αλλάξτε την γνώμη σας για κάτι που είχατε αποφασίσει.  


Με την Σελήνη στον Καρκίνο, μείνετε σπίτι σας. Μαγειρέψτε, αλλάξτε διακόσμηση, πάρτε τηλέφωνο την μητέρα σας. Περάστε χρόνο μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ψωνίστε αντίκες. Περπατήστε στην παραλία. Βγείτε έξω το βράδυ και χαζέψτε τα αστέρια στον ουρανό.


Με την Σελήνη στον Λέοντα, διασκεδάστε! Να είστε ρομαντικοί, περάστε χρόνο με τα παιδιά σας, πηγαίνετε στο θέατρο, τολμήστε να πλησιάσετε υψηλού κύρους άτομα. Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας!


Με την Σελήνη στην Παρθένο ασχοληθείτε με καθημερινά. Καθαρίστε το πάτωμα, πηγαίνετε στον ιατρό σας, επισκεφθείτε τον κτηνίατρο με το αγαπημένο σας ζωάκι, ασχοληθείτε με όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που βαριέστε. Σίγουρα, η Σελήνη στην Παρθένο δεν είναι για χαρές και πανηγύρια, είναι όμως απαραίτητη προκειμένου να γίνουν όλα αυτά που πρέπει να γίνουν.


Με την Σελήνη στον Ζυγό ικανοποιήστε τις ανάγκες σας. Μπορείτε να πάτε σε μία συναυλία ή σε ένα μουσείο, να κάνετε κάτι καλλιτεχνικό, να κάνετε κάτι για να ομορφύνετε τον εαυτό σας, να εξομαλύνετε τις τυχόν διαφορές σας με άλλα άτομα. Μπορείτε να συνάψετε μία επαγγελματική συνεργασία. Μπορείτε επίσης να κάνετε σοβαρή σχέση ή και να παντρευτείτε. 


Με την Σελήνη στον Σκορπιό να περιμένετε συναντήσεις που θα σας συνταράξουν. Κάντε σεξ, δείτε τον ψυχοθεραπευτή σας, διαβάστε ένα μυθιστόρημα μυστηρίου, πληρώστε τους φόρους σας ή τα χρέη σας, επικοινωνήστε με τον ασφαλιστή σας. Μπορείτε επίσης να μπείτε στην διαδικασία να ανακαλύψετε κάτι κρυφό ή χαμένο.


Με την Σελήνη στον Τοξότη, εξερευνήστε, ταξειδέψτε, μιλήστε στον δικηγόρο σας, ασχοληθείτε με πνευματικά ή φιλοσοφικά ρεύματα, πάρτε το ποδήλατό σας και κάντε βόλτες, πηγαίνετε στο γυμναστήριο, αλλάξτε την καθημερινότητά σας. 


Με την Σελήνη στον Αιγόκερω να είστε σοβαροί και μετρημένοι. Φτιάξτε το βιογραφικό σας, ετοιμάστε συμβόλαια, ασχοληθείτε με όλα εκείνα που αφορούν μεγάλες εταιρίες ή οργανισμούς. Μιλήστε με ηλικιωμένα άτομα. Εξερευνήστε το παρελθόν σας. Κάντε το καθήκον σας. 


Με την Σελήνη στον Υδροχόο, κοινωνικοποιηθείτε. Μπορείτε να γίνετε εθελοντές για κάποιον σκοπό. Μπορείτε να κάνετε τις ηλεκτρονικές σας αγορές, να αγοράσετε προγράμματα και παιχνίδια για τον υπολογιστή ή την παιχνιδομηχανή σας, βρεθείτε με φίλους, δείτε μία ταινία ανεξάρτητης παραγωγής, μελετήστε Αστρολογία, πηγαίνετε βόλτα στο πλανητάριο. Κυρίως, κάντε κάτι ασυνήθιστο!  


Με την Σελήνη στους Ιχθύες χαλαρώστε. Κάντε διαλογισμό, κοιμηθείτε, κάντε διάλειμμα, ακούστε μουσική, πηγαίνετε για κολύμβηση, ασχοληθείτε με την ανάλυση των ονείρων σας/ Μπορείτε επίσης να ανοίξετε την ψυχή σας σε ένα άτομο που εμπιστεύεστε. 

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Τα Φώτα: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Περισσότερα

Τα Φώτα: Η σημασία τους στην Αστρολογία

Πολλοί γνωρίζουν το ηλιακό τους ζώδιο (Κριός, Ταύρος κλπ. κλπ.), κάποιοι γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους και κάποιοι έχουν ακούσει για Άρη, Αφροδίτη, Ερμή. Λίγοι όμως κατανοούν την δυναμική που δίνουν σε έναν προσωπικό Χάρτη και ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν το τί πραγματικά είναι και τί συμβολίζουν. 

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Η Έκλειψη σαν φυσικό γεγονός πάντα γοήτευε και φόβιζε τον άνθρωπο από τότε που πρωτοαντίκρυσε το φαινόμενο, την συσκότιση δηλαδή -ολική ή μερική-, του Ηλίου ή της Σελήνης εξ αιτίας της κίνησης της Γης. Δείτε εδώ το βίντεο!

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Ορισμός: Ως όψη στην Αστρολογία ορίζεται η γωνιακή σχέση που έχουν δύο Πλανήτες μεταξύ τους η οποία μετράται σε μοίρες.

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Περισσότερα

Οι Ανάδρομοι Πλανήτες

Στην Αστρολογία δεν υπάρχει τίποτα πιο παρεξηγημένο, που να μην έχει παρερμηνευθεί τόσο πολύ όσο η ανάδρομη κίνηση των πλανητών. Είναι καταπληκτικό πως τόσοι άνθρωποι που δεν ξέρουν από αστρολογικούς χάρτες, δεν γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους, πανικοβάλλονται όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος.

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ! 

Περισσότερα
Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan