Πώς επηρεάζουν οι δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Τοξότου-Διδύμων;

Σου είναι εύκολο να σκοντάψεις σε μία ζωή ασήμαντων αναζητήσεων ή να χαθείς σε ένα λαβύρινθο κουτσομπολιών, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε ασχολούμενος με «κίτρινες» ιστοσελίδες, περιοδικά κι εκπομπές της τηλεόρασης. Από την στιγμή που δεν είστε εκείνοι οι διάσημοι που ασχολούνται νυχθημερόν μαζί τους τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι, αυτός ο τρόπος ζωής είναι λανθασμένος. Ο Βόρειος Δεσμός σου είναι στο ζώδιο των θρησκειών, της φιλοσοφίας, του νόμου, της ανώτερης εκπαίδευσης και των ταξειδίων. Αυτό σημαίνει πως το μυαλό σου πρέπει να ασχοληθεί με την μεγάλη εικόνα του τί συμβαίνει εκεί έξω. Αναζήτησε γνώση. Μάθε μία ξένη γλώσσα. Αναζήτησε μία φιλοσοφία που θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς αυτά που υπάρχουν πέρα από τον μικρόκοσμό σου. Σε παλαιούς χάρτες, οι περιοχές που ήταν άγνωστες, προκειμένου να προφυλάξουν τους ταξειδευτές ήταν διακοσμημένες με δράκους. Εσύ πρέπει να ταξειδέψεις σε αυτές τις περιοχές.

Η γυμναστική θα σε βοηθήσει. Το ίδιο και η επαφή με την φύση. Πάνω απ’ όλα θα πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να βγεις στον κόσμο. Εκεί θα βρεις το φάρμακο που θα σου μαλακώσει κάθε πόνο: την περιπέτεια.  

Το Καρμικό Μάθημα

Στην προηγούμενη ενσάρκωσή σου ασχολήθηκες με πολλές διανοητικές και επικοινωνιακές δραστηριότητες. Είχες να κάνεις συνέχεια με τους Άλλους. Ως αποτέλεσμα κυριολεκτικά άδειαζες από επαφή μαζί τους. Έπρεπε να φανείς αντάξιος των προσδοκιών των άλλων. Σε αυτήν την ενσάρκωση, διάλεξες τον δρόμο της ανεξαρτησίας και της απομόνωσης. Σου αρέσει να είσαι ελεύθερο πνεύμα και να μην ασχολείσαι με τα καθημερινά θέματα. Μπορείς να λύνεις τα προβλήματα των άλλων όποτε σου αρέσει, διατηρώντας πάντα την επιλογή να τους διώχνεις από κοντά σου. Σε αυτήν σου την ενσάρκωση θα αποκτήσεις σοβαρή εσωτερική γνώση ή θα κατανοήσεις τον κόσμο, χωρίς να χρειαστεί να έλθεις σε επαφή με τον κόσμο του απόκρυφου. Θα σε αφήνουν παγερά αδιάφορo τα υλικά αγαθά και τα ανθρώπινα συναισθήματα. Αν για κάποιον λόγο δείξεις τα συναισθήματά σου, τότε ή θα τα υπερβείς ή απλά θα τα αποδεχθείς χωρίς να δώσεις μεγάλη έμφαση.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan