ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

prophesy

Ο σχηματισμός της Προφητείας είναι εξαιρετικά σπάνιος. Αποτελείται από τέσσερα εξάγωνα και ένα Μεγάλο Τρίγωνο, το οποίο αποτελεί την βάση της Προφητείας. Το άτομο που έχει γεννηθεί με αυτόν τον σχηματισμό είναι εκ γεννετής «Προφήτης». Αυτό σημαίνει πως από μικρή ηλικία παρουσιάζει το φαινόμενο να κατέχει γνώση την οποία ως ενήλικος θα την χρησιμοποιήσει για το καλό των ανθρώπων. Στέκει αδιάφορος στα υλικά αγαθά, θέλοντας να μεταδώσει την Αλήθεια, μία αλήθεια που απορρέει από τον ίδιο τον Δημιουργό. Θα πρρέπει να επιδείξουμε προσοχή όσον αφορά την ύπαρξη ενός τέτοιου ωροσκοπίου. Το ότι είναι Προφήτης δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι συνδέεται με κάποια θρησκεία. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι κι επιστήμονας, ο οποίος με τον τρόπο του ανακαλύπτει και αποκαλύτει το σχέδιο του Δημιουργού!

Παράδειγμα

Ήλιος εξάγωνο Βόρειος Δεσμός. Το μοίρασμα εμπειριών του ατόμου με άλλους ανθρώπους.

Ήλιος εξάγωνο Ουρανός: Καινοτομία και μεταρρυθμίσεις.

Ουρανός εξάγωνο Νότιο Δεσμός: Το άτομο διαθέτει ήδη την γνώση που χρειάζεται για να την μεταδώσει και θα το κάνει με έναν καινούριο τρόπο.

Κρόνος (αν) εξάγωνο με τον Νότιο Δεσμό: Η γνώση αυτή θα βγεί αβίαστα, αρκεί να μην παρασυρθεί και πιστέψει ότι είναι κάτοχος της μοναδικής αλήθειας.

Μεγάλο Πύρινο Τρίγωνο (ΒΔ τρ Ουρανός τρ Κρόνος (αν). Ο λόγος του ατόμου θα φέρει πραγματικά την Αλήθεια στον κόσμο, και χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα από την καθεστηκυία τάξη. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan