Ας μάθουμε περισσότερα για την λειτουργία του Ταύ-Τετραγώνου. 

Το Ταυ-τετράγωνο είναι ένας πλανητικός σχηματισμός που συναντάται συχνά στα ωροσκόπια. Συγκροτείται από τρεις πλανήτες οι οποίοι σχηματίζουν μεταξύ τους μία αντίθεση και δύο τετράγωνα. Ο πλανήτης που βρίσκεται στην κορυφή των δύο τετραγώνων είναι εκείνος που προσπαθεί να ισορροπήσει την αντίθεση των άλλων δύο. Η αίσθηση που έχει το άτομο που τον έχει στο ωροσκόπιό του είναι πως έχει πολλές δυσκολίες και προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν. Ταυτόχρονα όμως προσφέρει και ισχυρή φιλοδοξία, η οποία λειτουργεί ως η κινητήρια δύναμη προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει.


Ταυ- Τετράγωνο στα Σταθερά ζώδια

Το Ταυ-τετράγωνο στα σταθερά ζώδια δηλώνει πως το άτομο αναζητά μία στερεά δομή στην ζωή του, ενώ δυσκολεύεται στην αντιμετώπιση αφηρημένων ζητημάτων, ιδεών και ιδανικών. κατά συνέπεια, χρειάζεται με κάποιον τρόπο να γίνει πιο ευέλικτο στις σχέσεις του, περιορίζοντας το πείσμα και την μονολιθικότητά του. Μπορείς να καταλήξει στην απόλυτη ακαμψία, κάτι που θα παρεμποδίσει την εξέλιξή του. Από την άλλη, ο πλανητικός σχηματισμός δείχνει κουράγιο και ανθεκτικότητα μπροστά στις δυσκολίες.


lambeti tau tetragono

Έλλη Λαμπέτη

Ποσειδώνας στον Λέοντα, ανάδρομος σύνοδο με την Λίλιθ, σε αντίθεση με τους Άρη-Δία-Ήρα στον Υδροχόο. Η κορυφή του Ταυ-τετραγώνου είναι ο ανάδρομος Κρόνος στον Σκορπιό.


Η Έλλη Λαμπέτη ερωτευόταν σφόδρα ανθρώπους του πνεύματος και των καλλιτεχνικών (Ποσειδώνας-Λίλιθ στον Λέοντα). Παρ΄ ότι έκανε σχέσεις ή παντρευόταν τους ανθρώπους που αγαπούσε, τους χώριζε με μεγάλη ευκολία προκειμένου να είναι με το άτομο που ήθελε περισσότερο (Άρη-Δία-Ήρα στον Υδροχόο). Ο ανάδρομος Κρόνος στον Σκορπιό ήταν εκείνος που την έπειθε ότι έπρεπε να υπακούσει τους δικούς της κανόνες, ακόμη κι όταν ερχόταν ενάντια στους κοινωνικούς κανόνες. Άρα, παρ΄ ότι έφευγε από ανθρώπους που αγαπούσε πίστευε ότι αυτό ήταν το σωστό κι ότι έτσι έπρεπε να κάνει. Επίσης, όπως όλα τα σταθερά ζώδια, πίστευε ότι είχε η ίδια το δικαίωμα να ερωτοτροπεί, όχι όμως ο σύντροφός σας. Επί πλέον, ο Κρόνος στον Σκορπιό δεν αγαπά τα παιδιά. Μπροστά στο να χάσει την σταδιοδρομία της (Ποσειδώνας-Λίλιθ) δεν δίστασε να ρίξει το παιδί που κυοφορούσε από τον Δημήτρη Χορν. Αποτέλεσε όμως μία σοβαρή θρυαλλίδα στην σχέση τους που αργότερα οδήγησε στον χωρισμό τους (Άρης-Δίας-Ήρα)




Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan