Ας δούμε τί είναι η Πολυαστρία!

Stellium 2

Η Πολυαστρία είναι ουσιαστικά μία πολλαπλή σύνοδος πλανητών. Σε αυτήν μετέχουν τρείς ή και περισσότεροι πλανήτες στο ίδιο ζώδιο, και σε έναν Οίκο. Η παραγόμενη ενέργεια οδηγεί το άτομο να εστιάζει στα θέματα του ζωδίου ή και του Οίκου, πάντα όμως αισθανόμενο ένα βάρος και προβληματισμό. Από την άλλη όμως οξύνεται η συναισθηματική και η νοητική ετοιμότητα του ατόμου. Όταν η προοδευμένη Σελήνη περάσει από το σημείο της πολυαστρίας ή αντστοίχως κάποιος βαρύς πλανήτης, τότε το άτομο βιώνει σοβαρές αλλαγές στην ζωή του, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Επιπλέον, βιώνει την εκδήλωση σημαντικών γεγονότων.

 

Πολυαστρία στον Κριό

pavlos melas stellium

Ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς ήταν ένας πραγματικός Κριός. Η πολυαστρία στον Κριό τον οδήγησε να παντρευτεί πολύ νωρίς, να αποκτήσει παιδιά, αλλά και να τα εγκαταλείψει με σχετική ευκολία προκειμένου να πάει να πολεμήσει για την ελευθερία της Μακεδονίας. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της Κριαρίσιας φύσης είναι να φωτογραφίζεται. Όταν έβγαλε την περίφημη φωτογραφία με τον ντουλαμά και το Μάνλιχερ, το πρώτο αντίτυπο το έστειλε στην γυναίκα του, «υπό τον όρον να μην ιδή το φως της ημέρας», αλλά να μείνει ως ανάμνηση για την ίδια και τα παιδιά του αν έχανε τη ζωή του στην αποστολή του, βρίσκοντας ότι θα ήταν «κωμικό» και «μαρτύριο», εάν επέστρεφε άπρακτος, να βλέπει «την φάτσαν [τ]ου έτσι μασκαρεμένην».

 

anastacia 3

Πολυαστρία στην Παρθένο

Η Anastacia είναι γνωστή κυρίως για τη σόουλ σοπράνο φωνή της και την δυνατότητα της φωνής της να "χτυπήσει" δυνατές νότες με εύρος που φτάνει τόνους σοπράνο. Το μικρό της ανάστημα (1,60 m) της έχει δώσει το παρατσούκλι "The Little Lady with The Big Voice" (Η μικρή κυρία με τη μεγάλη φωνή).

Κατά την διάρκεια της ζωής της αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας. Στα 13 της απέκτησε Σύνδρομο Κρον, στα 34 καρκίνο του μαστού, στα 39 υπερκοιλιακές ταχυκαρδίες. Το 2013, έλαβε το Humanitarian Award στο GQ Men of the Year Awards για την το αγώνα που έδωσε για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. Δυστυχώς, εκείνη την χρονιά έκανε διπλή μαστεκτομή.

Η πολυαστρία δείχνει αυτό ακριβώς αυτήν την εικόνα. Προβλήματα υγείας λόγω άγχους (Παρθένος), καρκίνος (Πλούτωνας), υπερκοιλιακές ταχυκαρδίες (Ήλιος-Ουρανός), φήμη για το έργο της αλλά και για τα προβλήματα υγείας (Δίας-Πλούτωνας). Αυτή η πολυαστρία ήταν η ευχή και η κατάρα της διότι της κατέστρεψε την σταδιοδρομία της αλλά ο πόνος της ευαισθητοποίησε τον κόσμο για τον καρκίνου του μαστού. Για αυτό την ίδια χρονιά κέρδισε το βραβείο του Ανθρωπισμού και παράλληλα έκανε διπλή μαστεκτομή.

 

bruece lee stellium

Πολυαστρία στον Σκορπιό

Ο Μπρους Λη ήταν ένας πολυσύνθετος άνθρωπος με διάθεση και πάθος για να πετύχει. Υπήρξε μονοδιάστατος ως προς την ανάπτυξή του διότι πίστευε στην υπεροχή της συντεταγμένης προσπάθειας. Με την πολυαστρία ο βίαιος χαρακτήρας του βγήκε στις σκοτεινές (Σκορπιός) παρέες (11ος Οίκος) που έκανε μέχρι τα δεκαοκτώ του. Οι γονείς του αναγκάστηκαν να τον στείλουν στην Αμερική φοβούμενοι μην σκοτωθεί από τις Τριάδες (Κινεζική Μαφία).  Η πολυαστρία στην θετική εκδοχή της τον βοήθησε να υποδύεται ρόλους ήσυχου (Ερμής-Σελήνη στον Σκορπιό) αλλά με θανατηφόρα γοητεία πολεμιστή (Άρης-Αφροδίτη στον Σκορπιό). Φημιζόταν επίσης για τον δεξιοτεχνικό χειρισμό (Αφροδίτη-Ερμής) παραδοσιακών πολεμικών όπλων (Άρης) με τον οποίον κυριολεκτικά μάγευε τα πλήθη (Σελήνη).

 

Axl Rose natal combined

Πολυαστρία στον Υδροχόο Αξλ Ρόουζ- (Ερμής ανάδρομος- Ήλιος- Δίας- Αφροδίτη-Νότιος Δεσμός της Σελήνης)

Ο Αξλ Ρόουζ (Axl Rose) είναι ο τραγουδιστής των Guns n’ Roses. Η πολυαστρία του χάρισε την αναγνωρισιμότητα (Δίας) για τον ιδιόμορφο τρόπο του τραγουδιού του (Ερμής ανάδρομος), για τον μοναδικό και γοητευτικό τρόπο της κίνησής του πάνω στην σκηνή (Αφροδίτη), για το ότι έδειχνε ποίος είναι ο αρχηγός (Ήλιος). Το αρνητικό σκέλος της πολυαστρίας είναι ότι δείχνοντας ότι αυτός είναι ο αρχηγός και σε συνδυασμό με τον εκκεντρικό χαρακτήρα του, προκάλεσε εντάσεις με τον (Λέοντα) κιθαρίστα του Slash, με αποτέλεσμα την ρήξη των σχέσεών τους και την διάλυση του συγκροτήματος. Επίσης, η πολυαστρία δείχνει την πολύ κακή σχέση που είχε με την γυναίκα του.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan