Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ - Έξι Ξιφών

Ο Νοέμβριος ερωτικά για εσάς τους Κριούς θα είναι ένας πολύ καλός μήνας καθώς εγκαταλείποντας το παρελθόν θα αρχίσετε να είστε πιο θετικοί με την ζωή, το οποίο αυτομάτως σημαίνει ότι θα θελήσετε να ζήσετε τον έρωτα. Μπορεί να είστε δύσπιστοι απέναντι σε υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους αλλά είστε δικαιολογημένοι με αυτά που περάσατε. Για αυτό ό,τι καινούριες γνωριμίες κάνετε, ή ακόμη και με τις ήδη υπάρχουσες, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε σωστά και μετά να κάνετε ό,τι είναι να κάνετε. Άρα πάρτε τον χρόνο σας, βγείτε ραντεβού, ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις, κι αν δείτε ότι το άλλο άτομο σας κάνει, προχωρήστε. 


ΤΑΥΡΟΣ - Δέκα Νομισμάτων

Ο Νοέμβριος λοιπόν, θα είναι ένας ήρεμος μήνας για τα αισθηματικά σας. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε ελεύθεροι, δίπλα σας έχετε ανθρώπους που σας αγαπούν, ενώ δεν σας λείπουν και τα υλικά αγαθά. Οπότε, το επόμενο διάστημα, ούτε θα πλήξετε ούτε θα νιώσετε μοναξιά. Αν παρ’ όλ’  αυτά θέλετε να νιώσετε τον έρωτα, θα πρέπει να κινηθείτε συντηρητικά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξετε πολύ προσεκτικά το άτομο που θέλετε να έχετε δίπλα σας και να μην είναι κάποιο που να έχει πολλές διαφορές από εσάς. Καλώς ή κακώς δεν είναι περίοδος για πειραματισμούς, οπότε ίσως είναι καλύτερα να αναζητήσετε κάτι μόνιμο και σταθερό. 


ΔΙΔΥΜΟΙ - Πριγκίπισσα των Κυπέλλων

Για εσάς τους Δίδυμους, είτε είστε μόνοι είτε έχετε μία σχέση,  ο Νοέμβριος θα σας δώσει την ευκαιρία να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και να νιώσετε ελεύθεροι! Ανοίξτε την καρδιά σας και νιώστε την αγάπη. Ζητήστε συγγνώμη από το ταίρι σας αν το έχετε πληγώσει! Αν από την άλλη, είστε εσείς που έχετε πληγωθεί, συγχωρήστε τους! Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και αυτό θα σας βοηθήσει να υπερβείτε εκείνα τα εμπόδια που σας γέμιζαν με θλίψη και μελαγχολία.

Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου, αν συναντήσετε κάποιο άτομο που σας ελκύει, δεν χρειάζεται να κρατήσετε τους τύπους ή να παίξετε παιχνίδια. Δείξτε με όμορφο τρόπο το ενδιαφέρον σας και μπορεί αυτή η γνωριμία να εξελιχθεί σε κάτι που θα σας γεμίσει και θα σας προσφέρει έντονες συγκινήσεις. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Τέσσερα Ξιφών

Το Τέσσερα Ξιφών είναι γνωστό  ως η κάρτα που συμβολίζει την “σιγή των όπλων”. Οπότε, στα ερωτικά και στις σχέσεις σας αυτό το μήνα καλό θα ήταν να μην περιμένετε πολλά. Αν αντιμετωπίζετε μία δύσκολη κατάσταση με το ταίρι σας και βλέπετε ότι δεν έχετε την δύναμη να την αντιμετωπίσετε, τότε μην το κάνετε. Κάντε ένα διάλειμμα και δώστε την ευκαιρία και στους δυό σας για μία περίοδο χαλάρωσης ώστε να ανανεωθεί το σώμα και να καθαρίσει το μυαλό σας. Επίσης να έχετε κατά νου πως η αγάπη κερδίζεται με επιμονή και αποφασιστικότητα, αφού όμως πρώτα έχετε βρει μέσα σας όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε. 


ΛΕΩΝ - Δύο Ράβδων

Το Δύο Ράβδων είναι μία περίεργη κάρτα όσον αφορά τα ερωτικά αλλά όχι κακή. Αν για κάποιον λόγο είστε μπλεγμένοι στα γρανάζια του έρωτα αλλά δεν εκείνος δεν λειτουργεί, κάντε ένα διάλειμμα. Δεν χρειάζεται να πέσετε σε κατάθλιψη επειδή δεν προχωράει όπως θα θέλατε. Χαλαρώστε! Κάντε ένα βήμα και δώστε χρόνο στο «Εγώ» σας. Αν δείτε ότι δεν αξίζει η κατάσταση που ζείτε, σταματήστε την. Αν αξίζει, τότε μιλήστε ανοικτά για αυτά που σας απασχολούν. Αν είστε ελεύθεροι, θα νιώσετε ότι ήλθε η ώρα για ερωτικές περιπέτειες! Θα εμφανιστούν νέα άτομα στην ζωή σας και τα οποία θα γοητευτούν από την ευγένειά σας. Αν σας αρέσουν και σε εσάς, ρισκάρετε και διεκδικήστε τα! Ίσως οι Κριοί να σας ταιριάζουν περισσότερο αυτό το διάστημα. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Άσσος Κυπέλλων

Ο Άσσος των Κυπέλλων είναι μία πολύ θετική κάρτα για τα αισθηματικά ζητήματα, και μας μιλάει για νέα αγάπη, οικειότητα, συναισθηματική δύναμη, αρμονία, χαρά, αλλά και για οικογένεια. 

Όσοι είστε σε σχέση θα αντλήσετε πληρότητα και ευτυχία από τον δεσμό σας. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε ότι ήλθε ο καιρός να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Και βεβαίως τι καλύτερο υπάρχει για ένα ζευγάρι που αγαπιέται από μία πιθανή εγκυμοσύνη. 

Αν είστε μόνοι και μόνες και επιθυμείτε μία σχέση, ανοίξτε την καρδιά σας και εκφράστε τα συναισθήματά σας στα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι νέο, αρκεί να μην φοβηθείτε για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Αν δείτε ότι αξίζει, αφεθείτε και κυνηγήστε το!


ΖΥΓΟΣ - Δέκα Ξιφών

Το Δέκα των Ξιφών είναι μία πολύπλοκη στην ερμηνεία της κάρτα αλλά δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είναι και κακή. Όπως με όλα τα Δεκάρια στην Ταρώ, από ό,τι φαίνεται ένας κύκλος κλείνει. Έτσι για εσάς κάτι πρέπει να κλείσει και κάτι καινούριο πρέπει να ανοίξει. Τι είναι όμως αυτό που πρέπει να κλείσει; Μπορεί να χρειαστεί να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν. Μπορεί να χρειαστεί να πάψετε να παίζετε τον οσιομάρτυρα σε μία ιστορία που σας πληγώνει. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πείτε «ως εδώ», και να κοιτάξετε να αλλάξετε τρόπο και στάση στον έρωτα. Γενικά, μπροστά σας έχετε προκλήσεις, αλλά ο έρωτας θα περιμένει μέχρι να αποφασίσετε να του ανοίξετε την πόρτα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Άσσος Νομισμάτων

Για εσάς τους Σκορπιούς λοιπόν ο Νοέμβριος θα είναι ιδιαίτερα ερωτικός καθώς κάτι καινούριο ξεκινά για εσάς. Η διαφορά όμως είναι ότι αυτό το καινούριο θα έχει από τις πρώτες στιγμές την προοπτική μίας σοβαρής σχέσης, οπότε, αν ψάχνετε μία ανέμελη ρομαντική ιστορία μάλλον θα απογοητευθείτε. Είναι όμως περίοδος για να γνωρίσετε σοβαρά άτομα, ερωτικά με την σωματική έννοια, και τα οποία έχουν όλη την καλή διάθεση να σας παράσχουν την πολυπόθητη ασφάλεια και φροντίδα που τόσο επιζητάτε. Εσείς που είστε ήδη δεσμευμένοι, έχετε ό,τι χρειάζεστε, για αυτό δείτε τριγύρω σας και αναγνωρίστε την ομορφιά και τα αγαθά που έχετε στην ζωή σας. Επίσης, να εκφράζετε ολόψυχα τις ευχαριστίες σας για όλα τα καλά που σας παρέχει το ταίρι σας. Τώρα, αν θέλετε να αρέσετε στον κόσμο ή στο ταίρι σας, να φροντίσετε να βελτιώσετε το σώμα σας. 


ΤΟΞΟΤΗΣ - Πέντε Ξιφών

Λίγο δύσκολος θα είναι ερωτικά ο Νοέμβριος για εσάς τους Τοξότες. Έχετε βρεθεί σε μία κατάσταση που κάποιος ή κάτι σας εμποδίζει να προχωρήσετε μπροστά. Δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να καταπιείτε την υπερηφάνεια σας και να αποδεχθείτε την πραγματικότητα. Για αυτό, μην ρίχνετε το δικό σας φταίξιμο σε άλλους. Είναι ακόμα πιθανόν να αποκτήσατε αυτό που επιθυμούσατε και τελικά να αντιληφθήκατε ότι δεν ήταν αυτό που θέλατε πραγματικά. Είναι καιρός λοιπόν να τερματίσετε αυτό το νοσηρό κλίμα και να πάτε παρακάτω. Προσέξτε εσείς που έχετε κάνει παράνομες σχέσεις. Αυτό που κάνετε θα αποκαλυφθεί, οπότε θα έχετε και τις συνέπειες της επιλογής σας. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Έξι Κυπέλλων

Κάποιος ή κάτι λείπει από την ζωή σας και αισθάνεστε αρκετά βαθιά αυτήν την έλλειψη. Ζώντας στο παρελθόν με τις αναμνήσεις νιώθετε ένα είδος ηρεμίας. Όμως οι αναμνήσεις και η νοσταλγία μπορούν να γίνουν παγίδα. Κάλλιστα μπορείτε να χάσετε την επαφή με την πραγματική ζωή και το τώρα. Για αυτό, εκτονωθείτε! Διασκεδάστε! Η ζωή έχει και τις απολαύσεις της! Ο έρωτας μπορεί να γεμίσει τις ζωές σας, και μάλιστα να είναι καρμικός. Μπορεί επίσης να έχετε συνάντηση με άτομο από το παρελθόν. Αν αφεθείτε στα χέρια του έρωτα, σύντομα θα αισθανθείτε συναισθηματική πληρότητα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Οκτώ Κυπέλλων

Εσείς οι Υδροχόοι αυτό το μήνα αισθάνεστε πως ζείτε μία «χλιαρή» ζωή. Γνωρίζετε τι θέλετε και τι πρέπει να κάνετε. Γνωρίζετε επίσης ότι τίποτα στον έρωτα δεν χαρίζεται. Για αυτό αδράξτε την ημέρα και πάρτε μία βαθιά ανάσα πριν κάνετε οτιδήποτε. Δεν χρειάζεται να πιέσετε τις καταστάσεις και να ολοκληρώσετε κάτι βιαστικά. Αν όμως επιθυμείτε ένα άτομο κάντε την κίνησή σας, ειδάλλως θα μείνετε για πάντα με την απορία τι θα συνέβαινε εάν το είχατε κάνει. Αν είστε ελεύθεροι και νιώθετε κουρασμένοι από αυτό που ζείτε, είναι καιρός να αλλάξετε πορεία. Αν χωρίσατε πρόσφατα ή σκέφτεστε να χωρίσετε, πρέπει να καταλάβετε ότι ο κύκλος σας με αυτό το άτομο έκλεισε. Ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει για το καλό σας.  Και βέβαια, όσο κυνηγάτε τον έρωτα τόσο θα μειώνεται η συναισθηματική σας εξάρτηση από τους φίλους σας. 


ΙΧΘΥΕΣ - Η Κρίση

Η Κρίση, παρόλο που είναι μία κάρτα που μπορεί εκ πρώτης όψεως να μας προβληματίζει και να μας φέρνει στο μυαλό κάτι δυσοίωνο, κάθε άλλο παρά αρνητική είναι. Ως κάρτα και ως σύμβολο, μας μιλάει για δυνατότητες, αναγέννηση και αντιπροσωπεύει αυτό που έρχεται μετά το πέρας των δυσκολιών, την ανακούφιση και την ελάφρυνση από τα βάρη. 

Για εσάς, αυτός ο μήνας θα έχει κάποια ξεκαθαρίσματα, και την τακτοποίηση των ανοιχτών λογαριασμών, όσον αφορά στις σχέσεις και τα ερωτικά σας. Όσες σχέσεις δεν έχουν μέλλον, διαλύονται. Αντίθετα, ό,τι έχει προοπτική, θα ενδυναμωθεί και ένας νέος δρόμος θα ανοιχτεί μπροστά σας. Για τους αδέσμευτους και τις αδέσμευτες του ζωδίου σας, είναι η ώρα να βγείτε από το λήθαργο και να ετοιμαστείτε για νέες ερωτικές εμπειρίες, που κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνουν και αρκετό σεξ! Μην φοβηθείτε, θα διαπιστώσετε σύντομα ότι μέσα από τη διαδικασία αυτή, θα γεμίσετε με νέα ελπίδα και θα ανακαλύψετε ξανά τη χαρά του έρωτα.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan