Τα ερωτικά του Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια με τη διορατικότητα και την μαγεία των καρτών Ταρώ. Μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο βίντεο εδώ.

ΚΡΙΟΣ- Βασιλιάς Νομισμάτων

Οι Κριοί, ερωτικά για αυτόν το μήνα, έχετε να κάνετε με τον  Βασιλιά  των Νομισμάτων. 

Η κάρτα αυτή όταν εμφανίζεται, έρχεται να μας θυμίσει έννοιες όπως αξιοπιστία, πίστη, κοινή λογική, αποφασιστικότητα και διαπραγμάτευση.  

Στις σχέσεις και στα ερωτικά σας αυτό το διάστημα θα κληθείτε να είστε προσγειωμένοι, επιφυλακτικοί, υπομονετικοί και προσεκτικοί. Πράγματα που δεν είστε δηλαδή συνήθως. Για να πετύχουν όμως οι σχέσεις σας και να ευδοκιμήσουν οι ερωτικές σας γνωριμίες, πρέπει να αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και τις εναλλαγές διαθέσεων που σας χαρακτηρίζουν, και να είστε ήρεμοι. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθείτε τον αισθησιασμό σας και την ανάγκη σας για σαρκικές απολαύσεις. Απλά να έχετε κατά νου πως “παν μέτρον άριστον”.

 

ΤΑΥΡΟΣ- Η Σελήνη

Οι Ταύροι για τον Οκτώβριο, έχετε στα ερωτικά σας την Σελήνη.

Το φως της Σελήνης μας εμπνέει και μας γεννά δέος, αλλά αν δεν έχουμε σε επιφυλακή όλες μας τις αισθήσεις, μπορεί και να παραμορφώσει την αίσθηση που έχουμε για την πραγματικότητα.

Ο μήνας αυτός θα ξυπνήσει τους βαθύτερους φόβους, τις ανησυχίες, αλλά και τα συναισθήματά σας. Ως ζώδιο της Γης, όταν κατακλύζεστε από συναισθήματα, αποπροσανατολίζεστε, δεν σκέφτεστε καθαρά και νιώθετε μπερδεμένοι και αγχωμένοι. Ο τρόπος σας να το εκφράσετε αυτό, είναι με πείσμα και επίκριση. Προσέξτε, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, και να μην παραδώσετε τα ηνία στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας. Κινδυνεύετε να χαλάσετε τις σχέσεις σας αν είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, ή να διώξετε από κοντά σας άτομα που έδειξαν ενδιαφέρον για εσάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ- Πριγκίπισσα των Νομισμάτων

Οι Δίδυμοι, για τον Οκτώβριο έχετε ως σύμμαχό σας την Πριγκίπισσα των Νομισμάτων. 

Κάτι καινούριο ξεκινά για εσάς και το οποίο φαίνεται να έχει την σταθερότητα που επιζητείτε. Για να γίνει όμως πράξη θα πρέπει να ακολουθήσετε μία σειρά συμβουλών. Θα πρέπει να μην κρίνετε το άτομο που θα γνωρίσετε από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Θα πρέπει επίσης να μην είστε αδιάκριτοι. Όμως, στην πορεία καλό θα ήταν να κρίνετε αντικειμενικά αν σας προσφέρει αυτά που θέλετε. Δηλαδή, θα πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προκειμένου να κάνετε κάτι μαζί του, όπως το να είναι ένα άτομο απλό, να ζει την ζωή του με αυτά που έχει, και να του αρέσει να δημιουργεί και να μοιράζεται. Να είναι ήσυχο, πρόθυμο, τίμιο, έμπιστο και υπεύθυνο. Μπορεί να φαίνεται ανιαρό αλλά δεν είναι, και μαζί του θα περάσετε υπέροχα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Εννέα Νομισμάτων

Οι Καρκίνοι αυτό το μήνα, έχετε το Εννέα των Νομισμάτων στα ερωτικά και τις σχέσεις σας. 

Η κάρτα αυτή, όταν εμφανίζεται μιλάει για άνεση, επιτυχία, φινέτσα και ωριμότητα. 

Αυτό το διάστημα, ανεξαρτήτως του αν έχετε σχέση ή όχι, μετά από πολύ καιρό καταπίεσης και προβλημάτων, έχει έρθει η ώρα για χαλάρωση και διασκέδαση,. Οι δεσμευμένοι και οι δεσμευμένες του ζωδίου σας, θα νιώσετε ιδιαίτερα χαρούμενοι, ασφαλείς και ικανοποιημένοι με τους συντρόφους σας. Είναι ευκαιρία να χαρείτε και να απολαύσετε κάποια πράγματα μαζί, που ενδεχομένως τα είχατε στερηθεί λόγω φόρτου εργασίας ή οικονομικών προβλημάτων. 

Για τους αδέσμευτους και τις αδέσμευτες, αυτό το διάστημα, προκειμένου να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, είναι απαραίτητο να φερθείτε με τακτ και διπλωματία, ειδικά αν πρόκειται για άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Συγκρατηθείτε και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας ήπια, και έπειτα προχωρήστε βήμα βήμα.

 

ΛΕΩΝ- Εννέα Ράβδων

Εσείς οι Λέοντες, αυτό το μήνα με το Εννέα των Ράβδων στα ερωτικά και τις σχέσεις σας πρέπει  έχετε κατά νου ότι οι αποφάσεις που θα πάρετε και οι επιλογές που θα κάνετε, θα έχουν επιπτώσεις. 

Αν διανύετε περίοδο συγκρούσεων και εντάσεων με το ταίρι σας, τώρα είναι η ευκαιρία να κάνετε ανακωχή και να γυρίσετε σελίδα στη σχέση σας. Φροντίστε να παραδεχτείτε τα λάθη σας και να είστε έντιμοι απέναντι στο άλλο πρόσωπο. 

Αν είστε μόνοι και μόνες, αυτό το μήνα πρέπει να δώσετε έμφαση στην σταθερότητα και την ασφάλεια. Μπορεί στο παρελθόν κάποιες ερωτικές σχέσεις να σας πλήγωσαν και για αυτό έχετε πάρει αμυντική στάση και φοβάστε την δέσμευση. Χρειάζεται να αποκτήσετε εσωτερική δύναμη και να αποβάλλετε τα βάρη του παρελθόντος αν θέλετε να βρείτε την ευτυχία. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Τέσσερα Κυπέλλων

Εσείς οι Παρθένοι, αυτό το μήνα, πορεύεστε με το Τέσσερα των Κυπέλλων που είναι μία κάρτα που δεν ευνοεί τα ερωτικά διότι μιλάει για πλήξη. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο θα νιώθετε ότι κάτι σας λείπει, ακόμη κι αν τα έχετε όλα στα πόδια σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας ενοχλούν οι πάντες και τα πάντα. Για αυτό θα πρέπει να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας, ειδάλλως θα βγει ο τρυφηλός εαυτός σας στην επιφάνεια και δεν θα μπορούμε να σας μαζέψουμε. Το Τέσσερα των Κυπέλλων σας λέει πως αν η ζωή σας έχει πέσει σε τέλμα, κάντε την ενδοσκόπησή σας και βρείτε κίνητρα για να ξεκολλήσετε. Βέβαια αν η ζωή σας κυλά έντονα, θα χρειαστεί να αποτραβηχτείτε, να ηρεμήσετε και να ανανεωθείτε! 

 

ΖΥΓΟΣ- Επτά Ξιφών

Οι Ζυγοί, για τον Οκτώβριο στα ερωτικά σας, έχετε το Επτά Ξιφών.

Το Επτά των Ξιφών δεν είναι και η καλύτερη κάρτα για ερωτικά ζητήματα καθώς υποδηλώνει μυστικά και ψέματα. Έτσι αυτόν τον μήνα είτε θα πέσετε θύματα εξαπάτησης είτε θα είστε εκείνοι που θα εξαπατήσουν. Αν για κάποιον λόγο νιώθετε ότι το ταίρι σας δεν είναι πολύ εντάξει, το πιθανότερο είναι πως δεν είναι, οπότε ναι, να κάνετε τον έλεγχό σας. Αν θέλετε να κάνετε κάτι παράνομο, να το κάνετε, αφού πρώτα όμως καλύψετε τα ίχνη σας. Αν απλά δεν θέλετε να συνεχίσετε άλλο την σχέση σας, και θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας κάπου αλλού, καιρός είναι να το κάνετε χωρίς ίχνος ενοχής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Πριγκίπισσα Κυπέλλων

Για εσάς τους Σκορπιούς, είτε είστε μόνοι είτε έχετε μία σχέση,  ο Οκτώβριος θα σας δώσει την ευκαιρία να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και να νιώσετε ελεύθεροι! Ανοίξτε την καρδιά σας και νιώστε την αγάπη. Ζητήστε συγγνώμη από το ταίρι σας αν το έχετε πληγώσει! Αν από την άλλη, είστε εσείς που έχετε πληγωθεί, συγχωρήστε τους! Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και αυτό θα σας βοηθήσει να υπερβείτε εκείνα τα εμπόδια που σας γέμιζαν με θλίψη και μελαγχολία.

Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου, αν συναντήσετε κάποιο άτομο που σας ελκύει, δεν χρειάζεται να κρατήσετε τους τύπους ή να παίξετε παιχνίδια. Δείξτε με όμορφο τρόπο το ενδιαφέρον σας και μπορεί αυτή η γνωριμία να εξελιχθεί σε κάτι που θα σας γεμίσει και θα σας προσφέρει έντονες συγκινήσεις. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ- Τροχός της Τύχης 

Οι Τοξότες, στα ερωτικά σας τον μήνα Οκτώβριο, θα πορευτείτε με την  κάρτα του Τροχού της Τύχης.

Αυτό το μήνα όλα αλλάζουν προς το καλύτερο στα ερωτικά και τις σχέσεις σας καθώς ο Τροχός της Τύχης εμφανίστηκε για να σας υπενθυμίσει ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσετε μπροστά. Πάρτε απόφαση ότι το παρελθόν πρέπει να μείνει πίσω, καθώς ολοκλήρωσε τον κύκλο του. Με καλύτερη διάθεση και με την αίσθηση ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω σας, μπορείτε να κάνετε ταξίδια, εξόδους, να ανοιχτείτε και να γνωρίσετε νέο κόσμο, να επενδύσετε σε νέες σχέσεις, εφήμερες ή και πιο μόνιμες! Το Σύμπαν ευνοεί τώρα κάθε νέα γνωριμία αλλά και κάθε νέα προσπάθεια που θα κάνετε στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Εννέα Κυπέλλων 

Ο Οκτώβριος, για εσάς τους Αιγόκερους, έχει την επιρροή του Εννέα των Κυπέλλων.

Η συγκεκριμένη κάρτα είναι γνωστή και ως «η κάρτα των ευχών», και όταν εμφανίζεται μας μιλάει για την εκπλήρωση κάποιας επιθυμίας μας, για ευχαρίστηση, ικανοποίηση και αισθησιακές απολαύσεις. 

Οι δεσμευμένοι και οι δεσμευμένες του ζωδίου σας, είστε απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με τα πράγματα όπως ακριβώς είναι! Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε και να απολαύσετε όμορφες και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας αυτό το μήνα.  

Αν είστε μόνοι ή μόνες, φροντίστε να απολαύσετε τον έρωτα, το σεξ, την αγάπη και τις στιγμές που σας προσφέρονται στο έπακρο. Είναι πολύ πιθανό τώρα, το πάθος που νιώθετε για ένα άτομο να υποκατασταθεί από έναν υπέροχο, λαμπερό έρωτα!

Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε αυτό που μας διδάσκουν όλα τα παραμύθια, προσέξτε τι εύχεστε διότι μπορεί να πραγματοποιηθεί!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-  Βασιλιάς των Ράβδων

Εσείς οι Υδροχόοι τον Οκτώβριο, έχετε στα ερωτικά και τις σχέσεις σας τον Βασιλιά των Ράβδων. Είτε έχετε μία σχέση είτε είστε μόνοι και μόνες, τώρα καλείστε να επιδείξετε ωριμότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα. Βάλτε φρένο στις παρορμήσεις σας αν θέλετε να έχετε αρμονία στις σχέσεις σας.  Αν βρίσκεστε σε αυτή την φάση της ζωής σας, τώρα μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να κάνετε έναν καλό γάμο. Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου φροντίστε να είστε ανοικτοί σε νέες εμπειρίες ώστε να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο που θα αντέξει στις δοκιμασίες και στο χρόνο. Με την επιβλητική σας παρουσία, και τα λίγα αλλά σταράτα λόγια σας, θα δείτε ότι κερδίζετε πόντους και θα κάνετε το άτομο που σας ενδιαφέρει να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από επάνω σας! 

 

ΙΧΘΥΕΣ- Οκτώ Ράβδων

Για τους Ιχθύες, ο μήνας αυτός για τα ερωτικά και τις σχέσεις σας, αντιπροσωπεύεται από την κάρτα του Οκτώ των Ράβδων.

Μία κάρτα που μιλάει για γρήγορη δράση, κίνηση, ειδήσεις, ερωτική αφύπνιση και τύχη. Αυτό το μήνα πρέπει να προσπάθησετε να προλάβετε το μέλλον γιατί τα γεγονότα θα εξελίσσονται ραγδαία. Μην αντιστέκεστε πια στις αλλαγές και μην μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Τώρα πρόκειται να βγείτε από μία περίοδο παρατεταμένης αδράνειας. Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου είναι πολύ πιθανόν να βρεθείτε ξαφνικά σε έναν νέο, σφοδρό έρωτα. Σκεφτείτε τι θέλετε, αλλά ό,τι κι αν αποφασίσετε μην καθυστερήσετε πολύ να δράσετε! Αν είστε δεσμευμένοι, τώρα είναι καλή περίοδος να δείξετε την αγάπη και το ενδιαφέρον στο ταίρι σας, ανανεώνοντας με αυτό τον τρόπο την σχέση σας. 

 

Αν επιθυμείτε προσωπικές προβλέψεις και ραντεβού στείλτε μας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη σελίδα του Facebook Περί αστρολογίας.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan