Οι ερωτικές προβλέψεις του μήνα για όλα τα ζώδια με τη μαγεία της Ταρώ. Μπορείτε να δείτε και το αντίστοιχο video εδώ

ΚΡΙΟΣ- O Ιερέας

Σε εσάς τους Κριούς, αυτό το μήνα εμφανίστηκε ο Ιερέας, μία κάρτα που είναι αρκετά συντηρητική. Για τον Σεπτέμβριο λοιπόν, ερωτικά, θα κινηθείτε μέσα σε πολύ καθορισμένα πλαίσια, δηλαδή, θα ψάξετε να βρείτε άτομα που θέλουν ουσιαστική δέσμευση, αναζητούν την ασφάλεια όπως κι εσείς, και θέλουν να ζήσουν ήρεμα με το ταίρι τους. Αν το βρείτε αυτό το άτομο τότε θα περάσετε πολλές ώρες στο σπίτι μαζί του, όχι μόνο για σεξ, αλλά και για κουβέντα, φαγητό και καναπέ βλέποντας μαζί ταινίες ή σειρές. 

Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα βρείτε ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο, το οποίο θα σας διδάξει και τα μυστικά του έρωτα αλλά και το νόημα της ζωής. Για αυτό και η σχέση μαζί του ή μαζί της θα σας φέρει σε επαφή με διαφορετικές εμπειρίες από τις δικές σας. 

Όσοι είστε ήδη σε μία σχέση και αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα με το ταίρι σας, καλό θα ήταν να κάτσετε και να σκεφτείτε περισσότερο αυτά που σας ενώνουν παρά αυτά που σας χωρίζουν. 

 

ΤΑΥΡΟΣ- Ιππότης των Ράβδων

Εσείς οι Ταύροι, αυτό το μήνα στα ερωτικά σας προσέξτε να μην δείξετε ιδιοτέλεια, ανηθικότητα ή αλαζονεία. Οι δεσμευμένοι και οι δεσμευμένες του ζωδίου προσέξτε να μην εμπλακείτε σε διαμάχες με το ταίρι σας γιατί δεν θα σας βγει καθόλου σε καλό αυτό το διάστημα. Αντί αυτού δοκιμάστε να κάνετε κάτι που θα αλλάξει την κατάσταση μεταξύ σας, ίσως ένα ταξίδι ή μία μίνι απόδραση.  

Εσείς που είστε μόνοι ή μόνες τονώστε την αυτοπεποίθησή σας! Αν η ερωτική σας ζωή είναι σε τέλμα είναι καιρός να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Τα καλύτερα είναι λίγο πιο κάτω οπότε κάντε το βήμα προς το άγνωστο. Είναι καιρός να βγειτε έξω και να διασκεδάσετε. Θα έχεις πολλές προσκλήσεις για κοινωνικά δρώμενα και είναι πολύ πιθανό εκεί να βρείτε μια νέα, ερωτική ή σεξουαλική σχέση!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ- Πέντε Ξιφών

Λίγο δύσκολος ερωτικά ο Σεπτέμβριος για εσάς τους Διδύμους. Έχετε βρεθεί σε μία κατάσταση που κάποιος ή κάτι σας εμποδίζει να προχωρήσετε μπροστά. Δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να καταπιείτε την υπερηφάνεια σας και να αποδεχθείτε την πραγματικότητα. Για αυτό, μην ρίχνετε το δικό σας φταίξιμο σε άλλους. Είναι ακόμα πιθανόν να αποκτήσατε αυτό που επιθυμούσατε και τελικά να αντιληφθήκατε ότι δεν ήταν αυτό που θέλατε πραγματικά. Είναι καιρός λοιπόν να τερματίσετε αυτό το νοσηρό κλίμα και να πάτε παρακάτω. Προσέξτε εσείς που έχετε κάνει παράνομες σχέσεις. Αυτό που κάνετε θα αποκαλυφθεί, οπότε θα έχετε και τις συνέπειες της επιλογής σας. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Επτά Νομισμάτων

Για εσάς τους Καρκίνους ο Σεπτέμβριος θα είναι έντονος ερωτικά, όχι όμως πάντα για καλό. 

Αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, τώρα θα κάνει την εμφάνισή του ένας σύντροφος ζωής, ή, μία σχέση που αμφιταλαντευόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, θα επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο. Μην επαναπαυτείτε στις δάφνες του νικητή και πιστέψετε ότι όλα είναι εύκολα. Οι σχέσεις χρειάζονται προσήλωση, προσπάθεια και συμβιβασμούς για να πετύχουν. 

Οι δεσμευμένοι και οι δεσμευμένες του ζωδίου, ίσως τώρα νιώσετε ότι δεν σας αρκεί αυτό που έχετε. Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, σκεφτείτε καλά την τωρινή κατάσταση της σχέσης σας. Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά πριν προχωρήσετε! Αν μέσα σας κάτι έχει τελειώσει, τώρα είναι κατάλληλη εποχή να το αφήσετε πίσω σας και να δώσετε χώρο στη ζωή σας για κάτι καινούριο. 

 

ΛΕΩΝ- Τέσσερα Κυπέλλων

Εσείς οι Λέοντες, αυτό το μήνα, αν και θα τα έχετε όλα εν τούτοις αισθάνεστε σαν κάτι να σας λείπει. Όπως και να το θέσετε μία είναι η αλήθεια. Πλήττετε, και αισθάνεστε ενοχλημένοι με τον ή την σύντροφο σας ή με κάποιον ή κάποια πρώην. Αν βλέπετε ότι κάτι τελείωσε, αφήστε το να φύγει. Ενδεχομένως να μάθετε κάτι που θα σας οδηγήσει στο πάρετε πιο γρήγορα την απόφαση να φύγετε. Από εκεί και πέρα, πάρτε τον χρόνο σας να ηρεμήσετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνετε αδρανείς, απλά, να συνειδητοποιήσετε ότι είναι καιρός για τα επόμενα βήματα στις ζωές σας. 

Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου αυτό το διάστημα είστε υπερβολικά απορροφημένοι από τον εαυτό σας, σε βαθμό που η ερωτική σας ζωή σου έχει πέσει σε τέλμα. Κάντε την ενδοσκόπηση που χρειάζεστε και βρείτε κίνητρα για να ξεκολλήσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Ο Μάγος

Αυτό το μήνα εσείς οι Παρθένοι είτε είστε μόνοι και μόνες είτε βρίσκεστε σε μία σχέση, σας περιμένουν νέες εμπειρίες και νέα ξεκινήματα. 

Θα έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε θετικές επαφές με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Να αναμένετε λοιπόν μία καινούργια σχέση ή την ενδυνάμωση μίας ήδη υπάρχουσας. Επίσης, θα νιώσετε την ανάγκη να  αναλάβετε δράση και την επιθυμία να ρισκάρετε, κάτι που θα κάνει αίσθηση στους γύρω σας, καθώς αυτό είναι κάτι που δεν το συνηθίζετε! Τι εννοούμε; Μπορεί να δείτε ότι δεν διστάζετε να  κάνετε το πρώτο βήμα για να πλησιάσετε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, και θα εκπλαγείτε κι εσείς οι ίδιοι από την ανταπόκριση που θα έχετε! Οπότε, τολμήστε να γίνετε πιο διεκδικητικοί και έντονοι! Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας, θα δείτε τις σχέσεις σας να γίνονται πιο δυνατές επειδή θα φροντίσετε εσείς να συμβεί αυτό.

 

ΖΥΓΟΣ- Πριγκίπισσα Κυπέλλων

Για εσάς τους Ζυγούς, είτε είστε μόνοι είτε έχετε μία σχέση,  ο Σεπτέμβριος θα σας δώσει την ευκαιρία να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και να νιώσετε ελεύθεροι! Ανοίξτε την καρδιά σας και νιώστε την αγάπη. Ζητήστε συγγνώμη από το ταίρι σας αν το έχετε πληγώσει! Αν από την άλλη, είστε εσείς που έχετε πληγωθεί, συγχωρήστε τους! Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και αυτό θα σας βοηθήσει να υπερβείτε εκείνα τα εμπόδια που σας γέμιζαν με θλίψη και μελαγχολία.

Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου, αν συναντήσεις κάποιο άτομο που σας ελκύει, δεν χρειάζεται να κρατήσετε τους τύπους ή να παίξετε παιγνίδια. Δείξτε με όμορφο τρόπο το ενδιαφέρον σας και μπορεί αυτή η γνωριμία να εξελιχθεί σε κάτι που θα σας γεμίσει και θα σας προσφέρει έντονες συγκινήσεις. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Το Άστρο

Ο Σεπτέμβριος φέρνει σε εσάς τον απαραίτητο χρόνο ηρεμίας και ξεκούρασης ώστε να βρείτε ξανά την διάθεσή σας για έρωτα! Σίγουρα η περίοδος που ζείτε δεν είναι και η καλύτερη αλλά δεν θα πρέπει να απελπίζεστε. Σύντομα όλα τα στραβά και ανάποδα θα φτιάξουν, οπότε σκεφτείτε θετικά! Για να βρείτε όμως τον έρωτα θα πρέπει να κάνετε μερικά απλά βήματα. Πρώτον, αρχίστε να βγαίνετε με παρέες και δεύτερον, να ανοίξετε την καρδιά σας! Θα διαπιστώσετε πολύ γρήγορα ότι θα τραβήξετε επάνω σας αρκετά βλέμματα! Οπότε νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν και η ζωή σας θα ξαναγεμίσει με χαρά. Αν είστε αρκετά χαλαροί και χαλαρές, μπορεί και να βρείτε το άλλο σας μισό! Να ξέρετε πως με το «Άστρο» ευνοούνται οι γνωριμίες με Υδροχόους ή ενδεχομένως ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί τώρα να εκφράσει κάποια ερωτικά συναισθήματα για εσάς!  

ΤΟΞΟΤΗΣ- Επτά Κυπέλλων

Για εσάς τους Τοξότες, ο Σεπτέμβριος στα ερωτικά και τις σχέσεις σας, έχει την ενέργεια του Επτά των Κυπέλλων.

Η κάρτα αυτή μας μιλάει  για επιλογές, ευσεβείς πόθους, ψευδαισθήσεις και ονειροπόληση.

Αυτό το μήνα πρέπει να οργανώσετε τον τομέα των σχέσεων και των ερωτικών σας είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε αδέσμευτοι! Με το να αφήνεστε χωρίς μέτρο σε διασκεδάσεις και απολαύσεις και να «ξοδεύεστε» σε γνωριμίες και επαφές χωρίς ουσία, το μόνο που καταφέρνετε είναι να χαλάτε τον εαυτό σας.

Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε πολλαπλές επιλογές ανάμεσα σε πιθανούς ερωτικούς συντρόφους. Λόγω του αριθμού τους και της αναποφασιστικότητάς σας, δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε. Όμως, ήρθε ο καιρός να καθίσετε και να σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε και στο τέλος να διαλέξετε. Μην αφήσετε την φαντασία σας να οργιάζει ή τις ψευδαισθήσεις να σας παγιδεύσουν γιατί στο τέλος εσείς θα βγείτε χαμένοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Εννέα Νομισμάτων

Οι Αιγόκεροι αυτό το μήνα, έχετε το Εννέα των Νομισμάτων στα ερωτικά και τις σχέσεις σας. 

Η κάρτα αυτή, όταν εμφανίζεται μιλάει για άνεση, επιτυχία, φινέτσα και ωριμότητα. 

Αυτό το διάστημα, ανεξαρτήτως του αν έχετε σχέση ή όχι, μετά από πολύ καιρό καταπίεσης και προβλημάτων, έχει έρθει η ώρα για χαλάρωση και διασκέδαση,. Οι δεσμευμένοι και οι δεσμευμένες του ζωδίου σας, θα νιώσετε ιδιαίτερα χαρούμενοι, ασφαλείς και ικανοποιημένοι με τους συντρόφους σας. Είναι ευκαιρία να χαρείτε και να απολαύσετε κάποια πράγματα μαζί, που ενδεχομένως τα είχατε στερηθεί λόγω φόρτου εργασίας ή οικονομικών προβλημάτων. 

Για τους αδέσμευτους και τις αδέσμευτες, αυτό το διάστημα, προκειμένου να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, είναι απαραίτητο να φερθείτε με τακτ και διπλωματία, ειδικά αν πρόκειται για άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Συγκρατηθείτε και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας ήπια, και έπειτα προχωρήστε βήμα βήμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-  Οκτώ Κυπέλλων

Εσείς οι Υδροχόοι αυτό το μήνα αισθάνεστε πως ζείτε μία «χλιαρή» ζωή. Γνωρίζετε τι θέλετε και τι πρέπει να κάνετε. Γνωρίζετε επίσης ότι τίποτα στον έρωτα δεν χαρίζεται. Για αυτό αδράξτε την ημέρα και πάρτε μία βαθιά ανάσα πριν κάνετε οτιδήποτε. Δεν χρειάζεται να πιέσετε τις καταστάσεις και να ολοκληρώσετε κάτι βιαστικά. Αν όμως επιθυμείτε ένα άτομο κάντε την κίνησή σας, ειδάλλως θα μείνετε για πάντα με την απορία τι θα συνέβαινε εάν το είχατε κάνει. Αν είστε ελεύθεροι και νιώθετε κουρασμένοι από αυτό που ζείτε, είναι καιρός να αλλάξετε πορεία. Αν χωρίσατε πρόσφατα ή σκέφτεστε να χωρίσετε, πρέπει να καταλάβετε ότι ο κύκλος σας με αυτό το άτομο έκλεισε. Ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει για το καλό σας.  Και βέβαια, όσο κυνηγάτε τον έρωτα τόσο θα μειώνεται η συναισθηματική σας εξάρτηση από τους φίλους σας. 

 

ΙΧΘΥΕΣ- Η Ιέρεια

Ιδιαίτερα μυστικιστικός για τα ερωτικά σας προβλέπεται ο Σεπτέμβριος για εσάς τους Ιχθύες.  Όποια και αν είναι η ερωτική σας κατάσταση, αυτό το διάστημα πρέπει να ασχοληθείτε με τα βαθύτερα συναισθήματά σας και να τα εμπιστευτείτε. Την ίδια στιγμή το ενδιαφέρον σας για το σεξ θα είναι μειωμένο. 

Στους δεσμευμένους και τις δεσμευμένες του ζωδίου, η διαίσθησή σας αντιλαμβάνεται κάποια μυστικά που ενδεχομένως κρύβει το ταίρι σας από εσάς. Ακούστε την, μπορεί να σας οδηγήσει στην αποκάλυψη κάποιας κρυμμένης αλήθειας. Να είστε ανοικτοί στα όνειρα που βλέπετε αυτό το διάστημα και την ερμηνεία τους.

Για εσάς πάλι που δεν έχετε κάποια σχέση, είναι πιθανόν να συμβεί κάτι και να σας ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Μπορεί να θελήσετε λοιπόν να έρθετε σε επαφή με κάποιον ή κάποια πρώην. Μπορεί ακόμα να επιστρέψει κάποιο πρόσωπο από τα παλιά και να σας ζητήσει να δοκιμάσετε ξανά να είστε μαζί. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε, πάρτε το χρόνο σας και αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν. Αυτά θα σας δείξουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. 

 

Αν επιθυμείτε προσωπικές προβλέψεις και ραντεβού στείλτε μας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη σελίδα μας στο Facebook . Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube πατώντας το κουμπί εγγραφή και για να μην χάνετε κανένα βίντεό μας ενεργοποιήστε το καμπανάκι που βρίσκεται δίπλα από την εγγραφή. 

 

Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan