Διαβάστε για να μάθετε πώς θα είναι ερωτικά τα ζώδια τον Αύγουστο- Από την Γεωργία Λεμπιδάκη. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ- Άσσος νομισμάτων

Για εσάς τους Κριούς, αυτός ο μήνας θα έχει σίγουρα καινούργια ξεκινήματα. Όσοι και όσες από εσάς είστε σε μία σχέση, να εκφράζετε τις ευχαριστίες σας για όλα τα καλά που αυτή σας προσφέρει. Βρείτε ευκαιρία τώρα που οι περισσότεροι θα φύγετε διακοπές και ανταποδώστε στο ταίρι σας όσα σας δίνει, προσφέροντάς του χαρά, διασκέδαση, έκφραση των συναισθημάτων σας και φυσικά άφθονο σεξ!

Αν και καλό είναι να μην αξιολογείτε την ευτυχία με υλιστικά κριτήρια, το διάστημα αυτό ενδέχεται να αποκτήσετε οικονομικά οφέλη από έναν γάμο.

Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου κάντε ότι μπορείτε για να βελτιώσετε και να φροντίσετε το σώμα σας. Θα νιώσετε και εσείς καλύτερα και θα είστε και πιο θελκτικοί στα μάτια του άλλου φύλου. Είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να σας δοθεί η ευκαιρία για μία καινούρια, σταθερή σχέση, με πολύ έντονο το ερωτικό στοιχείο. 


ΤΑΥΡΟΣ- Βασίλισσα των Ξιφών

Γενικά, αυτόν μήνα εσείς οι Ταύροι θα πρέπει να βρείτε την εσωτερική δύναμη που χρειάζεται προκειμένου να πιάσετε ο,τιδήποτε αρνητικό υπάρχει στην ζωή σας και να το μετατρέψετε σε θετικό. Ακόμη και ένας χωρισμός, μπορεί να μην είναι εύκολος αλλά είναι λυτρωτικός, διότι θα σας επιτρέψει να βρείτε ξανά τα πατήματά σας. Θυμηθείτε ποίοι είστε, φορέστε το πιο όμορφό σας χαμόγελο και να είστε σίγουροι ότι θα είστε ακαταμάχητοι στο άλλο φύλο. Τον μήνα αυτό φροντίστε να βρείτε άτομα που να είναι ισοροπημένα και μπορούν να κάνουν καλή παρέα. Αυτό είναι που χρειάζεστε, ηρεμία και χαλάρωση, μαζί με ανθρώπους που έχουν περάσει και αυτοί δυσκολίες και που μπορούν να καταλάβουν αυτά που περνάτε. Πάνω από όλα, θα πρέπει να σας κάνουν να χαμογελάτε, ειδάλλως απλά προσπεράστε.  


ΔΙΔΥΜΟΙ- Πριγκίπισσα των Ξιφών

Για εσάς τους Διδύμους, ο μήνας των θερινών διακοπών όσον αφορά στα ερωτικά και συναισθηματικά σας, θα σας φέρει αρκετές προκλήσεις από υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους. Αυτό σας ιντριγκάρει και εξιτάρει την αέρινη φύση σας, το θέμα όμως είναι εσείς τι θα επιλέξετε για να έχετε πλάι σας. Θέλετε σχέση, θέλετε σεξ, θέλετε κάτι έξαλλο; Όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να έχετε σαφή εικόνα του τι επιθυμείτε. Επίσης, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε από την αρχή αυτό που θέλετε και να μην υποχωρήσετε εάν σας προτείνουν κάτι άλλο από αυτό που επιθυμείτε. Επίσης, για αυτόν τον μήνα ευνοούνται οι σχέσεις με τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).


ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Ο Θάνατος

Μία δύσκολη κάρτα για εσάς τους Καρκίνους αυτό το μήνα, η οποία είναι γεγονός ότι δεν ευνοεί τα ερωτικά ζητήματα. Ίσως βιώσετε τώρα μία απώλεια, με την μορφή ενός δύσκολου χωρισμού ή διαζυγίου. Ο πόνος, η λύπη, η μελαγχολία, η απόγνωση ακόμη και η κατάθλιψη είναι μέρη αυτής της εμπειρίας. Αποδεχτείτε το και βρείτε δύναμη και ελπίδα από την γνώση ότι κάτι καινούργιο θα γεννηθεί και θα έρθει να σας καλύψει το κενό.

Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά στα ερωτικά σας πρέπει να αλλάξετε τις παλιές σας συνήθειες και να αποφύγετε λάθη που κάνατε στο παρελθόν. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας λοιπόν, φροντίστε να δουλέψετε με τα συναισθήματά σας και εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα που τα ερωτικά σας θα είναι προσωρινά στάσιμα ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος για τη σχέση που σας αξίζει στο μέλλον.


ΛΕΩΝ- Τρία Νομισμάτων

Για εσάς τους Λέοντες ο Αύγουστος δεν έχει πολλά συνταρακτικά να σας προσφέρει στον ερωτικό τομέα. Ίσως αυτό το διάστημα αποφασίσετε να συζήσετε με το ταίρι σας, πράγμα που σημαίνει ότι σας περιμένουν ανακαινίσεις, μετακομίσεις, ή βελτιώσεις στην οικία σας. Κάντε αυτή την διαδικασία πιο ευχάριστη με μικρά διαλείμματα διασκέδασης, χαλάρωσης και σεξ! 

Για εσάς που είστε μόνοι ή μόνες αυτό το διάστημα, η κάρτα αυτή δείχνει ότι δίνετε περισσότερη έμφαση στα υλικά αγαθά, στην κοινωνική καταξίωση, και στο τι λέει ο κόσμος, παρά στην συναισθηματική ένωση. Προσέξτε γιατί όσο εστιάζετε σε αυτά ενδέχεται να αφήνετε να φεύγουν από τη ζωή σας άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται για εσάς και αξίζουν την προσοχή και την αγάπη σας. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Ο Αυτοκράτορας

Για εσάς τους Παρθένους αυτό τον μήνα, ο Αυτοκράτωρ υποδηλώνει μία περίοδο τάξης και σταθερότητας. Γενικά στις σχέσεις σας δείχνετε υπευθυνότητα. Δυσκολεύεστε όμως να δείξετε τα συναισθήματά σας επειδή θέλετε να έχετε τον έλεγχο. Χαλαρώστε και με την ευκαιρία των διακοπών, αφεθείτε λίγο και δείξτε στο συντροφικό σας πρόσωπο πόσο το αγαπάτε. Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε από αυτό.

Εσάς τους αδέσμευτους και τις αδέσμευτες του ζωδίου ενδέχεται να σας συγκινήσει ερωτικά ένα άτομο με ισχυρό χαρακτήρα, προστατευτικό, με επιρροή και δύναμη. Σε αυτή την περίπτωση αξιολογήστε την νέα αυτή γνωριμία με βάση την λογική παρά με το συναίσθημα ή την διαίσθηση. Μόνο έτσι θα δείτε αν είναι κάτι που μπορεί να ευδοκιμήσει και να σας φέρει την πολυπόθητη ευτυχία. 


ΖΥΓΟΣ- Το Άστρο

Ο Αύγουστος φέρνει σε εσάς τον απαραίτητο χρόνο ηρεμίας και ξεκούρασης ώστε να βρείτε ξανά την διάθεσή σας για έρωτα! Σίγουρα η περίοδος που ζείτε δεν είναι και η καλύτερη αλλά δεν θα πρέπει να απελπίζεστε. Σύντομα όλα τα στραβά και ανάποδα θα φτιάξουν, οπότε σκεφτείτε θετικά! Για να βρείτε όμως τον έρωτα θα πρέπει να κάνετε μερικά απλά βήματα. Πρώτον, αρχίστε να βγαίνετε με παρέες και δεύτερον, να ανοίξετε την καρδιά σας! Θα διαπιστώσετε πολύ γρήγορα ότι θα τραβήξετε επάνω σας αρκετά βλέμματα! Οπότε νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν και η ζωή σας θα ξαναγεμίσει με χαρά. Αν είστε αρκετά χαλαροί και χαλαρές, μπορεί και να βρείτε το άλλο σας μισό! Να ξέρετε πως με το «Άστρο» ευνοούνται οι γνωριμίες με Υδροχόους ή ενδεχομένως ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί τώρα να εκφράσει κάποια ερωτικά συναισθήματα για εσάς!  


ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Ο Κρεμασμένος

Ο Κρεμασμένος είναι μία κάρτα με πολλές οπτικές γωνίες και μερικές φορές μας προκαλεί ανησυχία όταν εμφανίζεται. Φαίνεται όμως πως σε εσάς θα βγάλει την θετική της επιρροή. Έτσι λοιπόν, αυτόν τον μήνα θα βγείτε από το τέλμα που χαρακτηρίζει την ερωτική σας ζωή και θα διεκδικήσετε αυτό που θεωρείτε ότι σας ανήκει! Μην αναβάλλετε άλλο να κάνετε κινήσεις. Επίσης, σταματήσετε να θυσιάζεστε για άτομα που τελικά δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Και σαφώς θα βοηθήσει το γεγονός ότι πλέον μπαίνουμε σε περίοδο διακοπών, οπότε η γενική χαλάρωση θα σας επιτρέψει να δείξετε τις θετικές πλευρές του ζωδίου σας. Να ξέρετε πως ο έρωτας θα έλθει εάν είστε χαλαροί, δεν σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, και κυρίως όταν δώσετε χωρίς να περιμένετε κάτι ως αντάλλαγμα.  


ΤΟΞΟΤΗΣ- Βασίλισσα Κυπέλλων

Αυτό τον μήνα εσείς οι Τοξότες που βρίσκεστε σε μία σχέση πρεπει να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσέξτε όμως μην το παρακάνετε με την αγάπη σας διότι μπορεί να “πνίξετε” τους άλλους με την ένταση των συναισθημάτων σας. Επίσης, δεν επιτρέπεται να χειριστείτε τα συναισθήματα ή την αγάπη των άλλων για να τους ελέγξετε ή για να πετύχετε ιδιοτελείς στόχους. Φροντίστε όμως να μην γίνετε ούτε εσείς θύματα της αγάπης και μην επιτρέψετε να σας κάνουν οι άλλοι ό,τι θέλουν.

Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου ενδέχεται τώρα να γνωρίσετε  και να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που δεν αγαπάει εύκολα αλλά αγαπάει δυνατά. Το άτομο αυτό θα είναι δημιουργικό, ειλικρινές, τίμιο, αισθησιακό, συμπονετικό, τρυφερό και στοργικό. Ειδικά αν αυτό το διάστημα βιώνετε κάποια συναισθηματική κρίση, θα σας βοηθήσει πολύ να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Επτά Ξιφών

Το Επτά των Ξιφών δεν είναι και η καλύτερη κάρτα για ερωτικά ζητήματα καθώς υποδηλώνει μυστικά και ψέματα. Έτσι αυτόν τον μήνα εσείς οι Αιγόκεροι ενδέχεται είτε να πέσετε θύματα εξαπάτησης είτε να είστε εσείς εκείνοι που θα εξαπατήσουν. Αν για κάποιον λόγο νιώθετε ότι το ταίρι σας δεν είναι πολύ εντάξει, το πιθανότερο είναι πως δεν είναι, οπότε ναι, να κάνετε τον έλεγχό σας. Αν θέλετε να κάνετε κάτι παράνομο, να το κάνετε, αφού πρώτα όμως καλύψετε τα ίχνη σας. Αν απλά δεν θέλετε να συνεχίσετε άλλο την σχέση σας, και θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας κάπου αλλού, καιρός είναι να το κάνετε χωρίς ιδιαίτερες τύψεις και ενοχές.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ-  Έξι Ξιφών

Η συγκεκριμένη κάρτα συμβολίζει την μετάβαση μας από το παρελθόν στο μέλλον. Έτσι αυτόν τον μήνα θα τον ξεκινήσετε με κακή διάθεση, κάτι που είναι λογικό να συμβαίνει όταν διασκορπίζετε την ενέργειά σας σε άτομα που δεν την αξίζουν. Όμως όσο θα περνούν οι ημέρες θα διαπιστώνετε ότι τα δύσκολα μένουν πίσω. Τότε είναι που θα είστε έτοιμοι να μαζέψετε τα κομμάτια σας, να αφήσετε το παρελθόν στο παρελθόν και να κοιτάξετε το μέλλον. Ο έρωτας μπορεί να σας βρει μόνο όταν νιώσετε έτοιμοι να του ανοίξετε την πόρτα, όχι πριν. Μέχρι να συμβεί αυτό, αλλάξτε παραστάσεις, βγείτε, ταξιδέψτε. Κι αν βρεθεί εκείνο το άτομο που σας κάνει αίσθηση, μην το σκεφθείτε και πολύ. Πάρτε το ρίσκο και αρπάξτε την ευκαιρία που σας δίνεται. 


ΙΧΘΥΕΣ- Δέκα των Ράβδων

Εσείς οι Ιχθύες, μπαίνετε στον Αύγουστο νιώθωντας πως οι ευθύνες της καθημερινότητας είναι ένα βαρύ φορτίο που δεν μπορείτε να το σηκώσετε. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα των διακοπών για να αποτινάξετε από πάνω σας ό,τι σας βαραίνει και κοιτάξτε να εστιάσετε περισσότερο στην ερωτική και συναισθηματική σας πληρότητα και ευτυχία.  

Αν είστε σε κάποια σχέση που δεν σας γεμίζει πια, να ξέρετε πως κάτι νέο έρχεται να αντικαταστήσει το παλιό. Να πάρετε την ευθύνη των αποφάσεών σας αλλά να μην διστάσετε να κοιτάξετε πρώτα την δική σας ευτυχία.

Αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, μπαίνετε τώρα σε έναν νέο κύκλο με πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που μπορεί να ξεπεράσουν το επίπεδο του φλερτ και να ευδοκιμήσουν. Σε κάθε περίπτωση, τώρα είναι καιρός για χαλάρωση, διασκέδαση και παιχνίδι, οπότε επιτρέψτε στον εαυτό σας όλα τα παραπάνω με κάθε ευκαιρία που σας δίνεται. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan