Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ- Το Άστρο

Ο Ιούλιος φαίνεται πως σας φέρνει τον απαραίτητο χρόνο ηρεμίας και ξεκούρασης ώστε να βρείτε ξανά την διάθεσή σας για έρωτα! Σίγουρα η περίοδος που ζείτε δεν είναι και η καλύτερη αλλά δεν θα πρέπει να απελπίζεστε. Σύντομα όλα τα στραβά και ανάποδα θα φτιάξουν, οπότε σκεφτείτε θετικά! Για να βρείτε όμως τον έρωτα θα πρέπει να κάνετε μερικά απλά βήματα. Πρώτον, αρχίστε να βγαίνετε με παρέες και δεύτερον, να ανοίξετε την καρδιά σας! Θα διαπιστώσετε πολύ γρήγορα ότι θα τραβήξετε επάνω σας αρκετά βλέμματα! Οπότε νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν και η ζωή σας θα ξαναγεμίσει με χαρά. Αν είστε αρκετά χαλαροί και χαλαρές, μπορεί και να βρείτε το άλλο σας μισό! Να ξέρετε πως με το «Άστρο» ευνοούνται οι γνωριμίες με Υδροχόους!  

ΤΑΥΡΟΣ- Έξι Ξιφών

Η συγκεκριμένη κάρτα συμβολίζει την μετάβαση μας από το παρελθόν στο μέλλον. Έτσι αυτόν τον μήνα θα τον ξεκινήσετε με κακή διάθεση, κάτι που είναι λογικό να συμβαίνει όταν διασκορπίζετε την ενέργειά σας σε άτομα που δεν την αξίζουν. Όμως όσο θα περνούν οι ημέρες θα διαπιστώνετε ότι τα δύσκολα μένουν πίσω. Τότε είναι που θα είστε έτοιμοι να μαζέψετε τα κομμάτια σας, να αφήσετε το παρελθόν στο παρελθόν και να κοιτάξετε το μέλλον. Ο έρωτας μπορεί να σας βρει μόνο όταν νιώσετε έτοιμοι να του ανοίξετε την πόρτα, όχι πριν. Μέχρι να συμβεί αυτό, αλλάξτε παραστάσεις, βγείτε, ταξειδέψτε. Κι αν βρεθεί εκείνο το άτομο που σας κάνει αίσθηση, μην το σκεφθείτε και πολύ. Πάρτε το ρίσκο και αρπάξτε την ευκαιρία που σας δίνετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ- Δύναμη

Για τον Ιούλιο εσείς οι Δίδυμοι, με την εμφάνιση της Δύναμης στα ερωτικά σας, πρόκειται να ζήσετε μία περίοδο που θα χαρακτηρίζεται από πάθος και έντονη σεξουαλικότητα. Καλό θα ήταν όμως να μην παρασυρθείτε όπως συνήθως, και να φροντίσετε να τιθασεύσετε σε κάποιο βαθμό τα ζωώδη ένστικτά σας προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την ενέργεια της κάρτας αυτής. Αν φερθείτε στο ταίρι σας με γλυκύτητα και αγάπη, θα κερδίσετε και οι δύο και θα ζήσετε όμορφες και έντονες στιγμές. Αν υπάρχει κάποια διαμάχη ή διαφορές στη σχέση σας, καθίστε να τα βρείτε, γιατί τα προβλήματα μπορούν να λυθούν εάν έχετε αρκετή δύναμη και υπομονή. Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου, αν υπάρχει κάποιο άτομο που θέλετε να κατακτήσετε, πρέπει να δείξετε ευγένεια, κατανόηση, υπομονή και κυρίως να το αποδεχτείτε όπως ακριβώς είναι και όχι όπως εσείς φαντάζεστε ότι είναι. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Έξι των Ράβδων

Ο Ιούλιος θα είναι αρκετά ερωτικός για εσάς τους Καρκίνους καθώς το Έξι των Ράβδων σας υπόσχεται νίκες στον έρωτα αλλά και δικαίωση για την στάση που έχετε κρατήσει σε θέματα σχέσεων. Όπως προς την δικαίωση, τώρα έρχεται να πλήρωμα του χρόνου να αναγνωριστεί ο ρόλος σας για όλα όσα κάνετε και δώσατε, ενώ θα φανεί επίσης πόσο δίκιο είχατε για τα άτομα που τελικά είτε εγκαταλείψατε είτε εκφράζατε παράπονο αλλά όλοι σας έλεγαν τρελλούς. Αν πάλι θέλετε να κάνετε κάτι καινούριο, απλά σηκωθείτε από τον καναπέ και διεκδικήστε! Μην κάνετε αυτό που κάνετε συνήθως, δηλαδή να περάσει ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να ανοιχτείτε. Δοκιμάστε το όλα ή τίποτα και μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να χάσετε! Επίσης, να ξέρετε πως οι καλοί τρόποι θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις καρδιές των ανθρώπων. 

ΛΕΩΝ- Ο Κρεμασμένος

Ο Κρεμασμένος είναι μία κάρτα με πολλές οπτικές γωνίες. Σε οποιοδήποτε άλλο ζώδιο θα ήταν αρνητική αλλά σε εσάς θα βγάλει την θετική της επιρροή. Έτσι λοιπόν, αυτόν τον μήνα θα βγείτε από το τέλμα που χαρακτηρίζει την ερωτική σας ζωή και θα διεκδικήσετε αυτό που θεωρείτε ότι σας ανήκει! Μην αναβάλλετε άλλο να κάνετε κινήσεις. Επίσης, σταματήσετε να θυσιάζεστε για άτομα που τελικά δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Και σαφώς θα βοηθήσει το γεγονός ότι πλέον μπαίνουμε σε περίοδο διακοπών, οπότε η γενική χαλάρωση θα σας επιτρέψει να δείξετε τις θετικές πλευρές του ζωδίου σας. Να ξέρετε πως ο έρωτας θα έλθει εάν είστε χαλαροί, δεν σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, και κυρίως όταν δώσετε χωρίς να περιμένετε κάτι ως αντάλλαγμα.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- ‘Εξι Νομισμάτων

Εσείς οι Παρθένοι, αν θέλετε να ζήσετε αυτόν τον μήνα τον έρωτα, θα πρέπει να ακολουθήσετε κατά γράμμα την συμβουλή που σας δίνει το Έξι των Νομισμάτων, δηλαδή να διεκδικείτε αυτό που θέλετε! Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε να υποβιβάζετε τους εαυτούς σας και να δείτε ότι και εμφανίσιμοι και γοητευτικοί είστε και ότι μπορείτε να έχετε το άτομο που επιθυμείτε! Μόλις το κάνετε αυτό θα διαπιστώσετε το αυτονόητο, ότι μετράτε, για αυτό άλλωστε θα δεχθείτε αρκετά δώρα. Βέβαια μπορείτε να κάνετε κι εσείς δώρα αν το επιθυμείτε. Σημασία έχει ότι θα δείτε έμπρακτα ότι ο έρωτας είναι και για εσάς, όχι μόνο για τους άλλους. Τα άτομα που θα βρείτε αυτήν την περίοδο θα έχουν κάτι που θα σας είναι γνώριμο, θα ασκούν κριτική αλλά όχι αρνητική. Έτσι θα νιώσετε ότι μέσα από την γνωριμία μπορείτε να αναπτύξετε τα χαρίσματά σας, οπότε πραγματικά ποιος σας πιάνει!

ΖΥΓΟΣ- Τρία Κυπέλλων

Εσείς οι Ζυγοί έχετε για τα ερωτικά του Ιουλίου μία κάρτα που συμβολίζει την αφθονία, την χαλάρωση, την διασκέδαση και την ευτυχία. Αν είστε σε κάποια σχέση, προμηνύονται όμορφες και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας. Ειδικά τώρα που ξεκινούν οι διακοπές θα έχετε πολλές ευκαιρίες για  διασκεδάσεις, χαλαρότητα, πάθος και για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, φροντίστε να νιώσετε και να περάσετε όμορφα με άλλους ανθρώπους! Βγείτε έξω, διοργανώστε μία γιορτή, ή  απλά κανονίστε να δείτε φίλους που είχατε καιρό να δείτε. Και είναι πολύ πιθανό, μέσα από αυτές τις συναναστροφές να συναντήσετε ένα άτομο που να ξυπνήσει μέσα σας ιδιαίτερα συναισθήματα και πάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Άσσος των Ράβδων

Με τον Άσσο των Ράβδων στα ερωτικά σας αυτόν τον μήνα σημαίνει ότι είστε στην αρχή μίας υπέροχης κατάστασης που μπορεί να εξελιχθεί σε μία απίστευτα φλογερή ιστορία. Αυτό που χρειάζεται από εσάς είναι να ξεχάσετε τα πάντα και να πιστέψετε στον εαυτό σας. Από εκεί και πέρα, ακούστε και την φωνή του σώματός σας που επιθυμεί την συνεύρεση και πάρτε πρωτοβουλίες προκειμένου να νιώσετε την έκσταση. Όμως, ο Άσσος των Ράβδων σας συνιστά να μην κοιτάξετε την βραχυπρόθεσμη κάλυψη των αναγκών σας, αλλά να κοιτάξετε κάτι που θα κρατήσει στο μέλλον, ειδάλλως θα κάψει πολύ δυνατά αυτόν τον μήνα και αμέσως θα σβήσει στο τέλος του. Να ξέρετε πάντως πως η τύχη είναι με το μέρος σας και ότι το Σύμπαν ευνοεί να ξεκινήσετε κάτι με Κριό, Λέοντα, Τοξότη.

ΤΟΞΟΤΗΣ- Βασίλισσα των Ξιφών

Γενικά, αυτόν μήνα εσείς οι Τοξότες θα πρέπει να βρείτε την εσωτερική δύναμη που χρειάζεται προκειμένου να πιάσετε ο,τιδήποτε αρνητικό υπάρχει στην ζωή σας και να το μετατρέψετε σε θετικό. Ακόμη και ένας χωρισμός, μπορεί να μην είναι εύκολος αλλά είναι λυτρωτικός, διότι θα σας επιτρέψει να βρείτε ξανά τα πατήματά σας. Θυμηθείτε ότι είστε Τοξότες και ότι με το χαμόγελο στα χείλη μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Τον μήνα αυτό φροντίστε να βρείτε άτομα που να είναι ισοροπημένα και μπορούν να κάνουν καλή παρέα. Αυτό είναι που χρειάζεστε, ηρεμία και χαλάρωση, μαζί με ανθρώπους που έχουν περάσει και αυτοί δυσκολίες και που μπορούν να καταλάβουν αυτά που περνάτε. Πάνω από όλα, θα πρέπει να σας κάνουν να χαμογελάτε, ειδάλλως απλά προσπεράστε.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Τρία των Ράβδων

Για εσάς τους Αιγόκερους ο Ιούλιος ερωτικά θα έχει μεικτά χαρακτηριστικά αλλά δεν θα είναι άσχημος. Το Τρία των Ράβδων σας προτρέπει να ξεκινήσετε να κάνετε κάτι ερωτικά με το άτομο που φλερτάρατε καιρό τώρα αλλά διστάζατε να κάνετε κίνηση. Καιρός λοιπόν να κάνετε το πρώτο βήμα και όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Να ξέρετε πως ακόμη και αν σας βαραίνουν τα χίλια μύρια προβλήματα θα πρέπει να δείχνετε στον κόσμο χαρούμενοι. Πέρα από το γεγονός ότι έτσι θα αλλάξει και η δική σας διάθεση θα κάνει και τον υπόλοιπο κόσμο να θέλει να σας προσεγγίσει. Από την άλλη, προσέξετε μην σας παγιδεύσουν σε καταστάσεις που δεν θα είναι ορατές για αρκετές ημέρες. Διότι μπορεί το άτομο που φαίνεται εντελώς αθώο να κρύβει κάτι εντελώς βρώμικο. Σε αυτήν την περίπτωση προστατέψτε τον εαυτό σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Πέντε Κυπέλλων

Για σας τους Υδροχόους η Ταρώ δεν θέλει να σας δώσει κάτι ευχάριστο για αυτόν τον μήνα. Το Πέντε των Κυπέλλων είναι η κάρτα της Θλίψης. Για κάποιους και κάποιες από εσάς σηματοδοτεί το τέλος της σχέσης με τον άνθρωπό σας. Η περίοδος αυτή θα είναι γεμάτη από συναισθηματικές υπερβολές, θλίψη, τύψεις, αυτό-οικτιρμό. Αν και είναι φυσικό να νιώσετε μεγάλη απογοήτευση, το να επιμένετε να θρηνείτε εκείνον η εκείνη που χάσατε, θα σας απομονώσει από την υπόλοιπη ζωή σας. Αν δείτε με αντικειμενικότητα, χωρίς συναισθηματικές εμπλοκές, αυτό που σας συνέβη, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις εμπειρίες του παρελθόντος. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, τότε έχετε ανάγκη από βοήθεια. Σε κάποιους και κάποιες από εσάς θα ξυπνήσει η ανάγκη να επανασυνδεθείτε με το άτομο που αγαπάτε αλλά τα πράγματα μεταξύ σας έχουν τελειώσει.  Και τι δεν θα δίνατε να γύριζατε τον χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Η μόνη χαρά που μπορείτε να πάρετε είναι μέσω μίας παράνομης σχέσης. 

 

ΙΧΘΥΕΣ- Εννέα των Κυπέλλων

Για εσάς τους Ιχθύες, τα ερωτικά του Ιουλίου έχουν την εύνοια του Εννέα των Κυπέλλων, που είναι γνωστή και ως η κάρτα των ευχών! Ο Ιούλιος λοιπόν θα είναι ο μήνας όπου κάθε ερωτική σας επιθυμία και ευχή θα γίνουν πραγματικότητα!

Άρα τώρα είναι καιρός να χαλαρώσετε από όλα τα άσχημα και δύσκολα που περάσατε το προηγούμενο διάστημα, να νιώσετε την καρδιά σας να πλημμυρίζει από δυνατά συναισθήματα και το κορμί σας να λιώνει από την επιθυμία για το άτομο που έχετε ήδη ή για αυτό που θέλετε δίπλα σας. 

Αφεθείτε και απολαύστε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο! Εάν είστε δεσμευμένοι, να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας στο ταίρι σας. Επίσης, δοκιμάστε να του ζητήσετε πράγματα για τα οποία μέχρι τώρα είχε αρνητική στάση. Και πού ξέρετε; Τώρα μπορεί να σας πει το ναι. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan