Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ- Δύναμη

Για τον Ιούνιο εσείς οι Κριοί, με την εμφάνιση της Δύναμης στα ερωτικά σας, πρόκειται να ζήσετε μία περίοδο που θα χαρακτηρίζεται από πάθος και έντονη σεξουαλικότητα. Καλό θα ήταν όμως να μην παρασυρθείτε όπως συνήθως, και να φροντίσετε να τιθασεύσετε σε κάποιο βαθμό τα ζωώδη ένστικτά σας προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την ενέργεια της κάρτας αυτής. Αν φερθείτε στο ταίρι σας με γλυκύτητα και αγάπη, θα κερδίσετε και οι δύο και θα ζήσετε όμορφες και έντονες στιγμές. Αν υπάρχει κάποια διαμάχη ή διαφορές στη σχέση σας, καθίστε να τα βρείτε, γιατί τα προβλήματα μπορούν να λυθούν εάν έχετε αρκετή δύναμη και υπομονή.  Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου, αν υπάρχει κάποιο άτομο που θέλετε να κατακτήσετε, πρέπει να δείξετε ευγένεια, κατανόηση, υπομονή και κυρίως να το αποδεχτείτε όπως ακριβώς είναι και όχι όπως εσείς φαντάζεστε ότι είναι. 


ΤΑΥΡΟΣ- Πριγκίπισσα των Ράβδων

Αυτό λοιπόν που σας περιμένει σίγουρα αυτόν τον τον μήνα, είναι κάτι νέο και παθιασμένο, είτε είστε σε κάποια σχέση είτε όχι.

Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, η κάρτα αυτή μπορεί να σημαίνει ότι αυτό το διάστημα θα συναντήσετε ένα άτομο ανεξάρτητο, γεμάτο ενέργεια, με καλές προθέσεις, αλλά και με ριψοκίνδυνη συμπεριφορά. Σας περιμένουν έντονες και παθιασμένες στιγμές μαζί του, και είναι πολύ πιθανό η γνωριμία αυτή να γίνει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Αλλά κι εσείς που είστε σε σχέση, αυτόν το μήνα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να νιώσετε πάθος! Αν νομίζετε ότι η σχέση σας έχει βαλτώσει, πάρτε πρωτοβουλίες, ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό σας και φροντίστε να ζήσετε με το ταίρι σας κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Θα σας κάνει πολύ καλό και θα σας ανανεώσει.


ΔΙΔΥΜΟΙ- Ιππότης Νομισμάτων

Με την εμφάνιση του Ιππότη των Νομισμάτων στα ερωτικά και τις σχέσεις σας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.  Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα ή ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας αυτό το μήνα, απλά, να είστε κάπως επιφυλακτικοί εκεί που ακούτε μεγάλα και παχιά λόγια. 

Αν η ερωτική σας ζωή είναι βαρετή, φροντίστε να βρείτε τρόπους να την ανανεώσετε. Αν ψάχνετε να βρείτε σύντροφο στην ζωή σας, κοιτάξτε να βρείτε ένα άτομο έμπιστο, που σκέφτεται περισσότερο παρά ενεργεί, εργατικό, οργανωτικό, μεθοδικό, πρακτικό και υπομονετικό. Μπορεί να σας φανεί στην αρχή ότι είναι βαρετό, αλλά στην πορεία θα διαπιστώσετε ότι είναι άνετο, έξυπνο και ευχάριστο στην παρέα του.   


ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Δύο Κυπέλλων

Εσείς οι Καρκίνοι, ειδικά οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες, αυτό το διάστημα θα βρεθείτε στην αρχή μίας ενδιαφέρουσας σχέσεως, ερωτικής ή σεξουαλικής. Πιθανόν θα έχετε τώρα ανταπόκριση από κάποιο πρόσωπο για το οποίο θρέφετε ερωτικά συναισθήματα! Ο Έρωτας είναι η χαρά της ζωής, οπότε ζήστε το τώρα, νιώστε το πάθος και κρατήστε τις υπέροχες αναμνήσεις για αργότερα όταν θα έλθουν τα δύσκολα. Προσπαθήστε όμως να μην συγχέετε τον έρωτα με το σεξ και κρατήστε το μέτρο.

Για εσάς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, αυτό που έχετε μπορεί να χαρακτηριστεί ως η τέλεια ένωση! Η σχέση σας είναι καλή και υπάρχει πραγματική αγάπη ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για αυτό, αν το σκέφτεστε ήδη, τώρα είναι κατάλληλη εποχή να παντρευτείτε ή να κάνετε παιδί.

Τέλος, για εσάς που βιώσατε έναν χωρισμό πρόσφατα, έχετε υπόψιν σας ότι είναι καιρός να συγχωρήσετε και να προχωρήσετε μπροστά.


ΛΕΩΝ- Ο Αυτοκράτορας

Η εμφάνιση του Αυτοκράτορα στα ερωτικά και τις σχέσεις σας, υποδηλώνει ότι εισέρχεστε σε μία περίοδο τάξης και σταθερότητας. 

Στις σχέσεις σας αυτό το διάστημα πρέπει να δείξετε υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Ευνοούνται λοιπόν οι σοβαρές γνωριμίες και οι σταθερές σχέσεις, και όχι τόσο τα επιπόλαια φλερτ και οι περιπέτειες της μίας βραδιάς. 

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα κάποιο άτομο να ασκεί επάνω σας συναισθηματικό έλεγχο, ενδεχομένως ο σύζυγος ή ο εραστής ή η ερωμένη, στους οποίους έχετε παραδώσει τα ηνία της σχέσης σας. Είναι τέτοιος ο έλεγχος, που αδυνατείτε να κάνετε κάτι για αυτό, οπότε αναμενόμενο είναι να νιώθετε άβολα και να δυσκολεύεστε να δείξετε τα συναισθήματά σας.  Αυτό που πρέπει να μάθετε λοιπόν, είναι να θέτετε και να προστατεύετε τα όριά σας, πάντα με ψυχραιμία και ήρεμη σκέψη. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Εννέα Ξιφών

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε έναν περίεργο μήνα, καθώς το Εννέα των Ξιφών που έκανε την εμφάνισή του στο δρόμο σας, είναι μία δύσκολη κάρτα, η οποία μιλάει για ενοχές, ανησυχία, κατάθλιψη, αίσθημα εγκλωβισμού και απομόνωση.

Αυτός ο μήνας λοιπόν, θα είναι δύσκολος για τα ερωτικά και τις σχέσεις σας. Ίσως βιώνετε ένα χωρισμό και νιώθετε πως η ζωή σας όπως την γνωρίζατε δεν υπάρχει πια, και πως η χαρά έχει εξαφανιστεί. Πιθανόν αυτή η πεποίθηση να σας δώσει την δύναμη και να παλέψετε για να σώσετε την σχέση σας ή να προσπαθήσετε για επανασύνδεση. Αν φταίτε εσείς για κάτι που έχει συμβεί παραδεχτείτε το σφάλμα σας και ζητήστε συγγνώμη. Μην αποκρύπτετε τα λάθη σας και μην πείτε ψέματα, και ίσως έτσι να καταφέρετε να σας συγχωρήσουν.

Αν είστε μόνοι και μόνες, αποφύγετε την διπροσωπία και να μην προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τους απομακρύνετε οριστικά από κοντά σας.


ΖΥΓΟΣ- Τρία Νομισμάτων

Με το Τρία των Νομισμάτων για τα ερωτικά και τις σχέσεις σας, εσείς οι Ζυγοί πρέπει να προσέξετε μερικά πράγματα αυτό το μήνα. Η κάρτα αυτή όταν εμφανίζεται μας μιλάει για συνεργασία, για επανόρθωση λαθών ή για διόρθωση κάποιας κατάστασης. 

Το διάστημα αυτό, το Σύμπαν έρχεται να σας υπενθυμίσει πως για να ευτυχίσετε πραγματικά και να πετύχετε, πρέπει να συνεργαστείτε και να ενωθείτε ουσιαστικά με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν κάνατε κάποια λάθη, ζητήστε συγγνώμη. Αν έκαναν οι άλλοι λάθη, συγχωρήστε τους. 

Επίσης, θα πρέπει να μην αποφεύγετε τις υποχρεώσεις σας απέναντι στο άλλο πρόσωπο, και να επιδείξετε υπευθυνότητα. Αν το κάνετε αυτό μπορεί μέσω των σχέσεών σας να πραγματοποιήσετε φιλοδοξίες σε άλλους τομείς της ζωής σας. Ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν, και μπροστά σας ανοίγονται νέοι δρόμοι αρκεί να βγείτε από την εσωστρέφεια. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Εννέα Κυπέλλων

Για εσάς τους Σκορπιούς, τα ερωτικά του Ιουνίου έχουν την εύνοια του Εννέα των Κυπέλλων, που είναι γνωστή και ως η κάρτα των ευχών! Ο Ιούνιος λοιπόν θα είναι ο μήνας όπου κάθε ερωτική σας επιθυμία και ευχή θα γίνουν πραγματικότητα!

Άρα τώρα είναι καιρός να χαλαρώσετε από όλα τα άσχημα και δύσκολα που περάσατε το προηγούμενο διάστημα, να νιώσετε την καρδιά σας να πλημμυρίζει από δυνατά συναισθήματα και το κορμί σας να λιώνει από την επιθυμία για το άτομο που έχετε ήδη ή για αυτό που θέλετε δίπλα σας. 

Αφεθείτε και απολαύστε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο! Εάν είστε δεσμευμένοι, να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας στο ταίρι σας. Επίσης, δοκιμάστε να του ζητήσετε πράγματα για τα οποία μέχρι τώρα είχε αρνητική στάση. Και πού ξέρετε; Τώρα μπορεί να σας πει το ναι. 


ΤΟΞΟΤΗΣ- Βασίλισσα των Κυπέλλων

Για εσάς τους Τοξότες, ο Ιούνιος θα είναι ένας άκρως συναισθηματικός μήνας! Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να έχετε ένα άτομο δίπλα σας και να του χαρίσετε την αγάπη σας, να του παρέχετε φροντίδα, στοργή, συμπόνια. Προσέξτε όμως να μην το παρακάνετε με την αγάπη σας διότι μπορεί να πνίξετε τους ανθρώπους με τα συναισθήματά σας. 

Επίσης, καλό θα ήταν ούτε κι εσείς να πέσετε θύματα της αγάπης επιτρέποντας στους άλλους να σας κάνουν ό,τι θέλουν. Όταν γνωρίσετε το άτομο που θα σας κάνει το κλικ, θα αντιλαμβάνεστε πράγματα χωρίς καν να ρωτήσετε! 

Αν ψάχνετε να βρείτε τι χαρακτηριστικά θα έχει το άτομο που θα σας κάνει να νιώσετε τον έρωτα, αυτό είναι ένα άτομο που δεν αγαπάει εύκολα αλλά αγαπάει δυνατά. Είναι αρκετά δημιουργικό, ειλικρινές, τίμιο, αισθησιακό, συμπονετικό, τρυφερό και στοργικό. Είναι πολύ καλός ακροατής, ειδικά όταν υπάρχουν άνθρωποι που βιώνουν συναισθηματικές κρίσεις. Είναι ο καλός φίλος που μπορείς πάντα να του έχεις εμπιστοσύνη. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Δύο Νομισμάτων

Εσείς οι Αιγόκεροι, μέσα στον Ιούνιο, θα έχετε τώρα την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να βρείτε χρόνο για διασκέδαση και παιχνίδια! Φροντίστε μόνο να είστε ειλικρινείς με τους άλλους ανθρώπους και μην μπλέξετε σε διφορούμενες καταστάσεις. Εν ολίγοις, μην μπείτε σε μία σχέση στην οποία δεν προτίθεστε να αφοσιωθείτε πραγματικά και μην δίνετε στο ταίρι σας ψεύτικη στοργή. 

Είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να σκεφτείτε να προχωρήσετε σε έναν γάμο για να  καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες. Θα πρέπει λοιπόν να μοιράσετε τα κοινά έσοδα-έξοδα με τον ή την σύντροφό σας. 

Εσείς οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου, να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις, και να έχετε υπόψιν πως μπορεί να γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο σε κάποιο ταξίδι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Δέκα Νομισμάτων

Η κάρτα αυτή στα ερωτικά και τις σχέσεις σας έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι η ζωή σας είναι πλήρης με υλικά αγαθά και καλούς ανθρώπους. Δεν πρόκειται να πλήξετε αυτό το διάστημα, ούτε να είστε μόνοι!

Για όσους έχετε ήδη μία σχέση, το Δέκα των Νομισμάτων είναι μία πολύ καλή κάρτα για οικογενειακά θέματα. Γενικά ευνοούνται οι σταθερές και μόνιμες καταστάσεις, και όχι οι επιπόλαιες σχέσεις. 

Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες του ζωδίου σας, θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, να γνωρίσετε κόσμο και να αναζητήσετε την πραγματική αγάπη, για την οποία θα πρέπει να μοχθήσετε και να την χτίσετε πάνω σε γερά θεμέλια. Φροντίστε μόνο να μην παραμελήσετε φίλους και άλλες υποχρεώσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας για κάποια καινούργια γνωριμία. 


ΙΧΘΥΕΣ- Εννέα των Ράβδων

Αυτόν τον μήνα θα βρεθείτε ενώπιον αποφάσεων που πρέπει να πάρετε. Να προσέξετε πολύ τις επιλογές σας γιατί θα έχουν επιπτώσεις.

Οι δεσμευμένοι και οι δεσμευμένες του ζωδίου σας, πρέπει να είστε έντιμοι με το ταίρι σας. Θα πρέπει επίσης να αναλάβετε τις ευθύνες σας, και αν περάσατε κρίση στη σχέση σας το προηγούμενο διάστημα, να κάνετε ανακωχή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να δείξετε υποχωρητικότητα όσον αφορά στα θέλω και τις ανάγκες σας, όμως, φερθείτε σωστά απέναντι στο ταίρι σας και μιλήστε για αυτά σε ήρεμο τόνο.

Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες, στο παρελθόν ζήσατε ερωτικές σχέσεις που ίσως σας πλήγωσαν. Για αυτό έχετε πάρει αμυντική στάση και δεν θέλετε πλέον την δέσμευση. Χρειάζεται να αποκτήσετε εσωτερική δύναμη και να αποβάλλετε τα βάρη του παρελθόντος προκειμένου να βρείτε την ευτυχία.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan