Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!


ΚΡΙΟΣ- Ο Διάβολος

Φαίνεται πως ο μήνας αυτός θα είναι έντονα σεξουαλικός για εσάς τους Κριούς καθώς ο Διάβολος συνηγορεί σε κάτι τέτοιο. Καλώς ή κακώς, έχετε ανάγκες, και τώρα που θα λήξει η καραντίνα θα βγείτε έξω από το σπίτι και θα τις καλύψετε με κάθε τρόπο! Οι πειρασμοί θα είναι πολλοί και δύσκολα θα αντισταθείτε σε αυτούς.

Αν όμως είστε δεσμευμένοι, ο Διάβολος σας λέει πως είστε σε μία σχέση που είτε αισθάνεστε παγιδευμένοι, είτε είστε καταπιεσμένοι, είτε νιώθετε τέτοια εξάρτηση που δύσκολα μπορείτε να ξεφύγετε από αυτήν. Το πιθανότερο είναι να κάνετε κάποια παράλληλη σχέση ή να αναγνωρίσετε ότι είστε στην σχέση που βρίσκεστε όχι από έρωτα, αλλά λόγω της έντονης σεξουαλικής χημείας που υπάρχει.    

Κάποιοι από εσάς θα συνεχίσετε το μοτίβο των μη υγιών σχέσεων. Καλό θα είναι να αναγνωρίσετε αυτό που σας οδηγεί στην επανάληψη ξανά και ξανά ανθρώπων με τα ίδια χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Βρείτε το θάρρος και σπάστε αυτό το μοτίβο προκειμένου να ζήσετε τον αληθινό έρωτα.  


ΤΑΥΡΟΣ- Η Κρίση

Για εσάς τους Ταύρους ο Μάιος θα είναι ένας μήνας γεμάτος με ερωτικές προκλήσεις. Η Κρίση θα σας επηρεάσει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Το σημαντικό όμως είναι ότι σας υπόσχεται χαρά και νέα ξεκινήματα αλλά υπό προϋποθέσεις. 

Σε κάποιους από εσάς θα συμβεί ένα γεγονός που θα σας κάνει να επανεξετάσετε όσα γνωρίζατε για τον έρωτα και τις σχέσεις. 

Σε κάποιους άλλους μπορεί να είναι η αλλαγή συμπεριφοράς και σκέψεως. Το γεγονός ότι θα αφήσετε πίσω σας παλιές συνήθειες και μοτίβα, θα σας ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για κάτι καινούριο.  

Κάποιοι άλλοι θα ανακαλύψετε ότι τίποτα σε αυτήν την ζωή δεν είναι αιώνιο. Αφήνοντας πίσω σχέσεις που δεν λειτουργούν, θα απελευθερωθείτε από το βάρος τους. Ακόμη κι αν χωρίσετε δεν σημαίνει ότι ήλθε το τέλος. Τουναντίον, εκεί που κάτι τελειώνει αρχίζει κάτι καινούριο. Βέβαια, πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αναλογιστείτε τις πράξεις που κάνατε στο παρελθόν. Αναγνωρίστε ότι κάνατε και λάθη. Μόλις κάνετε την αυτοκριτική σας, απελευθερωθείτε από τις λύπες και τις ενοχές, και προχωρήστε μπροστά!


ΔΙΔΥΜΟΙ-Βασίλισσα των Ράβδων

Εσείς οι Δίδυμοι, αυτό το μήνα θα έχετε επιτυχία σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Αρκεί βέβαια να προσέξετε την συμπεριφορά σας και να μην λειτουργήσετε αλλοπρόσαλλα ή αψυχολόγητα. Πιστέψτε στον εαυτό σας και κάντε ό,τι χρειάζεται για να νιώσετε και πάλι ελκυστικοί και ελκυστικές! Αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, διώξτε την θλίψη και πάρτε πρωτοβουλίες για να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε σε κάποια σχέση, προσοχή! Μην βιαστείτε να απαντήσετε σε προκλήσεις ή να εισέλθετε σε διενέξεις με το ταίρι σας. Τέλος, καλό είναι να προσπαθήσετε να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στην σταδιοδρομία και την οικογένειά σας. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Έξι των Ξιφών

Ο Μάιος για εσάς τους Καρκίνους θα είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για τα ερωτικά, καθώς εγκαταλείποντας το παρελθόν θα αρχίσετε να είστε πιο θετικοί με την ζωή, το οποίο αυτομάτως σημαίνει ότι θα θελήσετε να ζήσετε τον έρωτα. Μπορεί να είστε δύσπιστοι απέναντι σε υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους αλλά είστε δικαιολογημένοι με αυτά που περάσατε. Για αυτό ό,τι καινούριες γνωριμίες κάνετε, ή ακόμη και με τις ήδη υπάρχουσες, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε σωστά και μετά να κάνετε ό,τι είναι να κάνετε. Άρα πάρτε τον χρόνο σας, βγείτε ραντεβού, ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις, κι αν δείτε ότι το άλλο άτομο σας κάνει, προχωρήστε. 


ΛΕΩΝ- Οκτώ των Νομισμάτων

Εσείς οι Λέοντες, αυτό το μήνα θα πρέπει για τα ερωτικά και τις σχέσεις σας να φανείτε σταθεροί,  ώριμοι, και να προσφέρετε περισσότερα από όσα ενδεχομένως θα λάβετε από τους άλλους.  Αν είστε σε κάποια σχέση και διαπιστώσετε ότι έχετε απορροφηθεί από την εργασία σας ή από τα γενικότερα προβλήματα των ημερών, κανονίστε να βρείτε χρόνο για διασκέδαση με το ταίρι σας. Δείξτε του έμπρακτα την πίστη και την αφοσίωσή σας και σίγουρα θα ανανεωθείτε. Αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, προσέξτε να μην έχετε υπέρμετρη την αυτοπεποίθησή σας, σε σημείο που να φανείτε υπερόπτες. Αν παραμείνετε προσγειωμένοι και σταθεροί, έχετε περισσότερες πιθανότητες να φανείτε θελκτικοί στους άλλους ή να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Τρία των Κυπέλλων

Οι Παρθένοι, αυτό τον μήνα στα ερωτικά σας, θα πορευτείτε με το Τρία Κυπέλλων.

Μία κάρτα που συμβολίζει την αφθονία, την χαλάρωση, την διασκέδαση και την ευτυχία. Αν είστε σε κάποια σχέση, προμηνύονται όμορφες και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας. Το ότι βρισκόμαστε σε περίοδο με κάποια περιοριστικά μέτρα δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε. Βρείτε τρόπους να περάσετε όμορφα και να ξεσκάσετε όποτε μπορείτε. Αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, φροντίστε να νιώσετε και να περάσετε όμορφα με άλλους ανθρώπους! Βγείτε έξω, διοργανώστε μία γιορτή, ή απλά κανονίστε να δείτε φίλους που είχατε καιρό να δείτε. Και είναι πολύ πιθανό, μέσα από αυτές τις συναναστροφές να συναντήσετε ένα άτομο που να ξυπνήσει μέσα σας ιδιαίτερα συναισθήματα και πάθη.


ΖΥΓΟΣ- Πέντε των Νομισμάτων

Η συγκεκριμένη είναι μία δύσκολη κάρτα για τα αισθηματικά ζητήματα, μιας και προμηνύει μοναξιά, απώλεια, θλίψη και απόρριψη.

Αυτό το διάστημα νιώθετε συναισθηματικό κενό. Η ανασφάλειά σας έχει χτυπήσει κόκκινο και έχετε χάσει την πίστη στον εαυτό σας. Είναι επίσης πολύ πιθανό, κάποια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, να προκαλούν προβλήματα και στην ερωτική σας ζωή. Ακόμα μπορεί να βιώνετε τις απώλειες και τις συνέπειες ενός χωρισμού ή ενός διαζυγίου. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να έχετε κατά νου πως η άσχημη αυτή περίοδος κάποια στιγμή θα τελειώσει, και παρά την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, πρέπει να ξαναβρείτε την ενέργεια και την ελπίδα σας, και να τολμήσετε να κάνετε ξανά σχέδια για το μέλλον.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Βασίλισσα των Νομισμάτων

Για εσάς τους αδέσμευτους Σκορπιούς η Βασίλισσα των Νομισμάτων υποδηλώνει πως θα μπει στις ζωές σας ένα άτομο με απίστευτη ισορροπία ανάμεσα στις τεχνικές του ικανότητες και στο δημιουργικό του ταλέντο. Ένα άτομο δραστήριο, έξυπνο, με πρακτικό νου, φιλόδοξο, που θα σας εμπνέει σιγουριά. Μαζί του θα βρείτε κι εσείς το σθένος να ξεπεράσετε κάθε είδους πρόβλημα. Ακόμα, θα είναι αξιόπιστο ως άνθρωπος και πιστό στις σχέσεις του. Αν εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ σας, θα λάβετε από εκείνο φροντίδα και ασφάλεια.

Αν πάλι είστε δεσμευμένοι, θα πρέπει να είστε θερμοί με το ταίρι σας και να λειτουργείτε στοργικά. Να προσφέρετε απλόχερα την αγάπη και την υποστήριξή σας. Αν είχατε δυσκολίες μεταξύ σας, αυτές θα ξεπεραστούν. Επίσης, ως ζευγάρι, η σεξουαλική σας ζωή θα είναι καλή!


ΤΟΞΟΤΗΣ- Η Εγκράτεια

Αυτόν τον μήνα, εσείς οι Τοξότες, αν θέλετε να ζήσετε τον έρωτα, χαλαρώστε! Ό,τι κι αν συμβεί να κάνετε υπομονή, και μην ανησυχείτε, θα ανταμειφθείτε για αυτήν. Δεν χρειάζεται να δραματοποιείτε τις καταστάσεις ή να προκαλείτε χάος επειδή αντιδράτε υπερβολικά. Για αυτό, μην αγχώνεστε. Κάθε μέρα είναι μία καινούργια μέρα και οι ευκαιρίες βρίσκονται παντού! Θα σας κάνει πολύ καλό εάν κάνετε παρέα ή φλερτάρετε άτομα που είναι ήρεμα. 

Αν είστε στην φάση της αναζήτησης κάτι καινούριου, αυτό θα έλθει αρκεί να έχετε κλείσει τις πληγές που έχετε από την προηγούμενη σχέση σας. 

Επίσης, τα άτομα που μπορεί να κάνετε κάτι μαζί τους έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνετε, δηλαδή είναι εντελώς διαφορετικοί από την κοινωνική θέση που είστε, ακόμη μπορεί να είναι και ξενικής καταγωγής, κάτι που σας ελκύει ιδιαιτέρως! 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Έξι των Νομισμάτων

Το Έξι των Νομισμάτων είναι μία διφορούμενη κάρτα. Όλα φαινομενικά είναι αρμονικά. Όμως ο έρωτας είναι μία χαοτική κατάσταση, άρα τίποτα από όλα όσα φαίνονται δεν είναι πραγματικό. Πίσω από κάθε χαμόγελο υπάρχει κάποια προσδοκία. Κάποιοι από εσάς θα είστε αρκετά γενναιόδωροι προκειμένου να κατακτήσετε το άτομο που επιθυμείτε. Κάποιοι άλλοι δέχεστε τα δώρα που σας κάνουν εκμεταλλευόμενοι τις καταστάσεις προς όφελός σας. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποιο όφελος, ειδικά στην περίπτωση που κάνετε καινούριες γνωριμίες, θα πρέπει να εφαρμόσετε τον νόμο του «δούναι και λαβείν». Μόνο τότε θα ξέρετε πραγματικά το τι έχετε δίπλα σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Τέσσερα των Κυπέλλων

Εσείς οι Υδροχόοι, αυτό το μήνα, αν και θα τα έχετε όλα εν τούτοις αισθάνεστε πως κάτι σας λείπει. Όπως και να το θέσετε μία είναι η αλήθεια. Πλήττετε, και αισθάνεστε ενοχλημένοι με τον ή την σύντροφο σας ή με κάποιον ή κάποια πρώην. Αν βλέπετε ότι κάτι τελείωσε, αφήστε το να φύγει. Ενδεχομένως να μάθετε κάτι που θα σας οδηγήσει στο πάρετε πιο γρήγορα την απόφαση να φύγετε. Από εκεί και πέρα, πάρτε τον χρόνο σας να ηρεμήσετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνετε αδρανείς, απλά, να συνειδητοποιήσετε ότι είναι καιρός για τα επόμενα βήματα στις ζωές σας. 


ΙΧΘΥΕΣ- Ο Ιερέας

Σε εσάς τους Ιχθύες εμφανίστηκε ο Ιερέας, μία κάρτα που είναι αρκετά συντηρητική. Για τον Μάιο λοιπόν ερωτικά θα κινηθείτε μέσα σε πολύ καθορισμένα πλαίσια, δηλαδή, θα ψάξετε να βρείτε άτομα που θέλουν ουσιαστική δέσμευση, αναζητούν την ασφάλεια όπως κι εσείς, και θέλουν να ζήσουν ήρεμα με το ταίρι τους. Αν το βρείτε αυτό το άτομο τότε θα περάσετε πολλές ώρες στο σπίτι μαζί του, όχι μόνο για σεξ, αλλά και για κουβέντα, φαγητό και καναπέ βλέποντας μαζί ταινίες ή σειρές. 

Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα βρείτε ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο, το οποίο θα σας διδάξει και τα μυστικά του έρωτα αλλά και το νόημα της ζωής. Για αυτό και η σχέση μαζί του ή μαζί της θα σας φέρει σε επαφή με διαφορετικές εμπειρίες από τις δικές σας. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan