Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ NΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ- Η ΔΥΝΑΜΗ

Ευοίωνη θα είναι η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου καθώς η Δύναμη ως κάρτα είναι αρκετά ελπιδοφόρα. Το βασικό της μήνυμα είναι πως για να ξεπεραστούν τα εμπόδια που υπάρχουν στις ζωές μας, θα πρέπει να υπερνικήσουμε τις φοβίες μας.

 

Σε προσωπικό επίπεδο, μην θυμώνετε και μην απογοητεύεστε από τις δυσκολίες. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και θα καταλάβετε ότι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα. Δείξτε κουράγιο, και με την δύναμη της θελήσεως θα υπερβείτε όλες σας τις δυσκολίες. 

Κάποιοι από εσάς, για να λύσετε τα προβλήματά σας, θα πρέπει να βασιστείτε στην εσωτερική σας δύναμη, να κάνετε υπομονή, και να παραμείνετε ήρεμοι. Τώρα είναι η στιγμή να δείξετε ότι πιστεύετε σε εσάς τους ίδιους. Η θέση σας είναι ισχυρή και μπορείτε να αντιμετωπίσετε εκείνους που σας πιέζουν. 

 

Κάποιοι θα πρέπει να διατηρήσετε τις αρχές σας και να κάνετε αυτό που πιστεύετε ότι είναι το σωστό. Έχετε την ικανότητα να πείσετε τους άλλους αρκεί να τους μιλήσετε με ήπιο τόνο. Παράλληλα, δείξτε κατανόηση και αποδεχθείτε τους άλλους όπως είναι.

 

Εσείς που θα νιώσετε τον έρωτα να σας κατακλύζει, η Δύναμη έρχεται να σας πει να ζήσετε το πάθος και την σεξουαλική εγρήγορση, χωρίς όμως να χαθείτε στην λαγνεία. 

 

ΚΡΙΟΣ- Δύο των Νομισμάτων 

Πιθανότατα εσείς οι Κριοί να αισθανθείτε πως έχετε πολλά να κάνετε αλλά καθόλου χρόνο. Σταματήσετε ό,τι κάνετε και χαλαρώστε. Μην αμελείτε την ευχαρίστηση για την εργασία. Η ζωή χρειάζεται και τα δύο για να βρίσκεται σε ισορροπία. Άλλωστε εργάζεται κανείς καλύτερα όταν είναι κεφάτος. Για αυτό, δείτε την αστεία πλευρά των καταστάσεων που ζείτε ή βρείτε χρόνο για έρωτα και παιγνίδι. 

Παράλληλα, να είστε ανοικτοί σε νέες προτάσεις, να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε άμεσα σε κάθε πρόκληση, και να αλλάξτε με ευκολία κατεύθυνση αν χρειαστεί!

Για κάποιους από εσάς η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για να αποπληρώσετε τα χρέη σας. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί να εξισορροπήσετε τα έσοδα με τα έξοδα.  

Αν γνωρίσετε κάποιο άτομο, μην μπλέξετε μαζί του αν δεν προτίθεστε να αφοσιωθείτε σε εκείνο. Να είστε ειλικρινείς και να μην υποσχεθείτε κάτι που δεν πρόκειται να τηρήσετε. 

 

ΤΑΥΡΟΣ- Οκτώ των Ράβδων

Σε εσάς τους Ταύρους η Νέα Σελήνη θα έχει ευεργετική επίδραση επάνω σας. Μία καθοριστική αλλαγή πρόκειται να σας βγάλει από μία περίοδο παρατεταμένης αδράνειας. Μην αντιστέκεστε στην αλλαγή που έρχεται και μην μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Χρειάζεται γρηγοράδα, αποφασιστικότητα, διορατικότητα και πάνω από όλα εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας. Μπορεί να μην υπόσχεται η περίοδος αυτή άμεσες επιτυχίες, όμως, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για μακροχρόνιους στόχους. 

Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μία σημαντική συζήτηση ή θα λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα. Μπορεί να ανακαλύψετε μία κρυμμένη αλήθεια ή να βρεθείτε ξαφνικά σε έναν νέο, σφοδρό έρωτα. Μπορεί επίσης να σας προτείνουν μία καλύτερη θέση από αυτήν που έχετε αλλά να χρειαστεί να μετακινηθείτε, ακόμη και να μετακομίσετε. 

Αν αποφασίσετε ότι είναι καιρός για ξεκούραση, ετοιμαστείτε για ταξείδι. 

Κάποιοι άλλοι από εσάς να ξέρετε πως έφτασε ο καιρός να πείτε στο άτομο που σας ενδιαφέρει ότι το αγαπάτε. ΔΙΔΥΜΟΙ- Τέσσερα των Ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μία δύσκολη κατάσταση και βλέπετε ότι δεν έχετε την δύναμη να ανταπεξέλθετε τις προκλήσεις, τότε μην το κάνετε. Κάντε ένα διάλειμμα και ξεκουραστείτε. Το μυαλό δεν μπορεί να σκεφτεί όταν κάποιος είναι εξαντλημένος, γεμάτος άγχος και στεναχώριες. Αν δεν το κάνετε, τότε θα βλέπετε το δένδρο και θα χάνετε το δάσος, με αποτέλεσμα να εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Να ξέρετε πως αν είστε ήρεμοι το πρόβλημα δεν θα χαθεί, αλλά θα το αντιμετωπίσετε καλύτερα εάν έχετε όλες σας τις δυνάμεις. Για αυτό, δώστε χρόνο στον εαυτό σας ώστε να επαναφέρετε την ισορροπία στο μυαλό, στην ψυχή και στο σώμα σας. 

Προσπαθήστε το επόμενο διάστημα να είστε κάπου ήσυχα. Με ησυχία και ηρεμία θα μπορέσετε να λύσετε τα συγκρουόμενα συναισθήματα που αισθάνεστε. Επίσης, είναι καλή περίοδος να σκεφτείτε για την ζωή σας ή αν θέλετε να επανεκτιμήσετε κάποιες σκέψεις σας. 

Αν διεκδικείτε την αγάπη ενός ατόμου, να ξέρετε ότι μπορείτε να την κερδίσετε με επιμονή και αποφασιστικότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Δύο των Ράβδων

Φαίνεται πως το πνεύμα της Νέας Σελήνης που χρωματίζεται από την Δύναμη, σας βρίσκει σύμφωνους. Για αυτό μην ματαιοπονείτε ούτε να στεναχωριέστε επειδή κάτι δεν προχωρά όπως θα θέλατε. Κάντε ένα διάλειμμα από όσα σας απασχολούν και βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Κατόπιν βάλτε τάξη στις συνήθειες σας. Μόλις ηρεμήσετε αρκετά, θα μπορέσετε να δείτε τις καταστάσεις της ζωής σας με άλλη ματιά. Πρέπει να αντιληφθείτε την πραγματικότητα απαλλαγμένοι από προκαταλήψεις. Μόνο τότε θα μπορέσετε να προστατεύσετε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντά σας ή να δοκιμάσετε να ρισκάρετε. Από εκεί και πέρα, απαιτήστε την προσοχή και τον σεβασμό των άλλων. Παράλληλα με την ευγένεια και την γενναιοδωρία μπορείτε να ασκήσετε ευεργετική επίδραση επάνω στους άλλους. Κάποιοι από εσάς θα έχετε διάθεση για ερωτικές περιπέτειες. Σε αυτήν την περίπτωση, δείξτε θάρρος και τόλμη. Πάρτε το ρίσκο να κάνετε αυτό που θέλετε! Σε κάθε περίπτωση, μιλήστε ανοικτά, τόσο στο άτομο που σας ενδιαφέρει όσο και για τις επιθυμίες σας.   

 

ΛΕΩΝ- Δέκα των Κυπέλλων

Η κάρτα αυτή δείχνει την απόλυτη ησυχία, την ικανοποίηση και την ευτυχία. Τα έχετε όλα αυτά; Να ευγνωμονείτε την καλή σας τύχη κάθε μέρα. Τα θέλετε; Συνήθως είναι το επιστέγασμα πολλών ετών κοπιαστικού και σκληρού αγώνος. Το τίμημα όμως είναι ελάχιστο μπροστά σε αυτήν την ευδαιμονία.

Η σκληρή εργασία σας έχει φέρει οικονομική ασφάλεια και άνεση, όπως επίσης και την αναγνώριση και τον σεβασμό. 

Αν η ζωή σας έχει εξοντωτικούς ρυθμούς, μειώστε το άγχος και τις εντάσεις στην ζωή σας και θα νιώσετε ηρεμία, γαλήνη, αρμονία!

Αν είστε μόνοι, προετοιμαστείτε για κάτι καλό που θα μπει στην ζωή σας! Μπορεί ακόμη ένας παλαιός έρωτας να επιστρέψει δυναμικά!

Επίσης, είναι καλή περίοδος να ενισχύσετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς! Δώστε αγάπη και στηρίξτε τα μέλη της οικογενείας σας ή πάρτε μέρος σε οικογενειακές εκδηλώσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Ιππότης των Νομισμάτων 

Για εσάς τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου έχει την ενέργεια του Ιππότη των Νομισμάτων. Αυτό το διάστημα θα είστε επιφυλακτικοί ή κάποιος άλλος θα είναι επιφυλακτικός ή γενικά θα υπάρχει κάποια επιφύλαξη στην ατμόσφαιρα. Σε αυτήν την περίπτωση μείνετε σταθεροί στα πιστεύω σας ή στην πορεία που έχετε επιλέξει. Να είστε προσεκτικοί! Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Επίσης, δείξτε αφοσίωση στην εργασία σας, όχι όμως τόσο ώστε να μην βλέπετε τίποτα άλλο γύρω σας εκτός από αυτήν. Δείξε προσοχή κι επιμονή! Μπορεί η ζωή σας να είναι αργή και βαρετή στην παρούσα φάση της, όμως αργά αλλά σταθερά οδεύετε προς την επιτυχία. 

 

ΖΥΓΟΣ- Πέντε των Κυπέλλων

Σε αυτή την Νέα Σελήνη, με την κάρτα του Πέντε Κυπέλλων, είναι πολύ πιθανό, κάποια σχέση σας να τελειώσει. Ο πόνος που θα νιώσετε θα είναι αβάσταχτος. Η περίοδος αυτή θα είναι γεμάτη από συναισθηματικές υπερβολές, θλίψη, τύψεις, αυτό-οικτιρμό. Αν και είναι φυσικό να νιώθετε μεγάλη απογοήτευση, το να επιμένετε να θρηνείτε το άτομο που χάσατε πέραν του δέοντος, θα σας απομονώσει από την υπόλοιπη ζωή σας. Αν δείτε με αντικειμενικότητα, χωρίς συναισθηματικές εμπλοκές, ό,τι σας συμβεί, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις άσχημες εμπειρίες. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, τότε έχετε ανάγκη από βοήθεια. Μην ντραπείτε και μην αναβάλετε με κάθε είδους δικαιολογία την ζήτηση αυτής. Πάνω απ’ όλα μην χάνετε την ελπίδα! Πάντα θα υπάρχει κάτι που μπορεί να απαλύνει ή να γιατρέψει τον πόνο που θα αισθανθείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Βασίλισσα των Ξιφών

Αν είναι πτυχή της προσωπικότητάς σας, θα δείχνετε στον κόσμο ως άτομα που γνώρισαν τον πόνο και που ναι μεν τους έκανε δυνατούς, έξυπνους, τους έκανε όμως και κάπως απόμακρους και ψυχρούς. Από εκεί και πέρα είστε αρκετά πεπειραμένοι διότι έχετε δει και έχετε κάνει πολλά πράγματα στην ζωή σας. Αυτήν την πείρα μπορείτε να την μεταλαμπαδεύσετε σε άλλους ή να γίνετε το άτομο που όλοι μπορούν να βασιστούν επάνω του. Δύσκολα μπορεί κάποιος να σας ξεγελάσει, να σας εξαπατήσει, ή να σας καλοπιάσει. Και παρ’ όλες τις δυσκολίες στην ζωή σας όχι μόνο δεν έχετε χάσει το χιούμορ σας αλλά μπορείτε να γελάτε, ακόμη και με τον εαυτό σας.    

Αν είναι κατάσταση αυτή που σας επηρεάζει, διατηρήστε την ψυχραιμία και την αυτοσυγκέντρωσή σας στις δύσκολες στιγμές. Μην δείχνετε εξωτερικά την ανησυχία σας. Αν χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, όπως έναν χωρισμό, ένα διαζύγιο ή να απολέσεις έναν φίλο, κάντε το με χάρη και αξιοπρέπεια. 

Προσέξτε μία γυναίκα ή έναν συνεργάτη. Μπορεί να σας βοηθήσει ή να σας καταστρέψει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ- Πριγκίπισσα των Νομισμάτων

Αν η Πριγκίπισσα των Νομισμάτων περιγράφει εσάς, τότε είναι καιρός να βρείτε την χαρά μέσα από απλά πράγματα. Δεν χρειάζεται να κάνετε την ζωή σας πολυσύνθετη, οπότε αρκεστείτε σε αυτά που έχετε ήδη. Να είστε πρόθυμοι, τίμιοι, έμπιστοι και υπεύθυνοι. Επίσης, να κάνετε σωστή διαχείριση των χρημάτων σας. 

Αν είναι κάποιο θέμα που σας απασχολεί, κάντε την έρευνά σας, μαζέψτε και επεξεργαστείτε καλά όλα τα δεδομένα, εξετάστε σχολαστικά κάθε λεπτομέρεια, και μετά πάρτε τις αποφάσεις σας.

Με τους ανθρώπους, μην βιαστείτε να τους κρίνετε ούτε να είστε αδιάκριτοι. Αν σας δώσουν συμβουλές, να τις ακούσετε.  

Κάποιοι από εσάς, πολύ σύντομα θα ξεκινήσετε μία εργασία που έχει πολύ καλές προοπτικές. 

Μπορεί επίσης να λάβετε ένα μήνυμα που αφορά μία ευκαιρία που πρέπει να αρπάξετε!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Οκτώ των Ξιφών 

Εσείς οι Αιγόκεροι βρίσκεστε σε μία κατάσταση όπου αισθάνεστε παγιδευμένοι και αβοήθητοι, χωρίς να υπάρχει κάποια διέξοδος. Μπορεί να είστε εγκλωβισμένοι στο παρελθόν ή σε έναν αδιέξοδο τρόπο σκέψεως. Μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχοι και να μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Πάρτε μία βαθιά ανάσα και ηρεμηστε διότι ο πανικός δεν βοηθάει. Αναζητήστε κάτι που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κατάσταση στην οποία έχετε περιπέσει. Αν είναι κάποιο λάθος που έχετε κάνει, μην κοιτάτε το παρελθόν αλλά το μέλλον, και επανορθώστε. Αν χρειαστεί να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας, να ξέρετε πως υπάρχουν, απλά δεν είναι εύκολες.

Σε κάποιους από εσάς κλείνει ένας άτυχος κύκλος και ανοίγει ένας άλλος, καλύτερος, με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχετε καταλάβει ότι εσείς ήσασταν υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση.ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Βασιλιάς των Νομισμάτων

Αν ο Βασιλιάς των Νομισμάτων είναι πτυχή της προσωπικότητάς σας, η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να επιδείξετε μεθοδικότητα, πρακτικότητα, να είστε προσεκτικοί, υπομονετικοί και προσγειωμένοι. Αν κάποιος δικός σας άνθρωπος αντιμετωπίσει πρόβλημα, δεν θα διστάσετε να προστρέξετε για να τον βοηθήσετε. Σε εσάς θα έλθουν να ζητήσουν χρήματα, τα οποία δεν έχετε πρόβλημα να τα δώσετε. 

Παράλληλα, η ανάγκη σας για σαρκικές απολαύσεις θα είναι ιδιαιτέρως έντονη.  

Αν είναι καταστάσεις, πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτικές και καλά μελετημένες κινήσεις, τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές. Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται, και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μπορείτε να ξοδέψετε κάποια χρήματα για εσάς ή τους αγαπημένους σας. Σε κάποιες περιπτώσεις η επιμονή και η υπομονή σας  θα ανταμειφθούν, είτε με δώρα είτε με δικαίωση και αναγνώριση.   

 

ΙΧΘΥΕΣ- Επτά των Ξιφών 

Ακόμα και οι σοφότεροι των ανθρώπων κάνουν λάθη. Αυτό είναι το μήνυμα της Νέας Σελήνης για εσάς τους Ιχθύες. Επειδή υπάρχει πάντα μεγάλος κίνδυνος όταν κάποιος κάνει πράγματα με βιασύνη, προσέξτε να μην υποπέσετε στον πειρασμό και κάνετε κινήσεις προκειμένου να φτιάξετε μία κατάσταση. Πιθανόν να λύσετε το άμεσο πρόβλημα αλλά να δημιουργήσετε μία αλυσίδα γεγονότων που θα ξεφύγουν από τον έλεγχο σας. Για αυτό, όσο και αν μία κατάσταση είναι δύσκολη, σκεφθείτε το κόστος των δυναμικών που απορρέουν από μία άμεση αντίδραση σας, και μετά πράξτε.

Από εκεί και πέρα, να είστε διακριτικοί, διπλωματικοί και προσεκτικοί όσον αφορά στην εμπιστοσύνη που επιδεικνύετε σε ορισμένα άτομα. Προσέξτε, διότι μπορεί να γίνουν παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σας. Σε αυτήν την περίπτωση, με στρατηγική και με την γνώση των αδυναμιών των άλλων, μπορείτε να κατανικήσετε οποιονδήποτε αντίπαλο. 

Αν σε κάποιους από εσάς δεν σας αρέσει η σχέση ή η εργασία σας, μπορείτε να φύγετε και να βρείτε κάτι που να σας ικανοποιεί.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan