Ένα από τα καλύτερα Νέα Φεγγάρια του χρόνου ξημερώνει στις 28 Ιουλίου 2022, στις 5 μοίρες και 39 λεπτά του παθιασμένου Λέοντα. Η νέα σελήνη στον Λέοντα είναι ~τεχνικά~ μόνο για μία μέρα, αλλά εκπέμπει σοβαρή ενέργεια που μπορεί και επηρεάζει το μέλλον. Αυτή είναι η Νέα Σελήνη που όλοι περιμέναμε. Συμβολίζει την εγκάρδια αυτοέκφραση, την εσωτερική αυτοπεποίθηση, τη μοναδική δημιουργικότητα και την αέναη ανάπτυξη.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα είναι μία εξαιρετική στιγμή για τη διαμόρφωση στόχων σχετικά με όλα τα πράγματα που κυβερνά ο Λέων. Για παράδειγμα, μπορεί να επικεντρωθούμε σε νέους τρόπους για να βελτιώσουμε τη ρομαντική μας ζωή, τις δημιουργικές μας προσπάθειες και τα χόμπι, τη σχέση με τα παιδιά, καθώς και να κτίσουμε αυτοπεποίθηση και υγιή υπερηφάνεια για τον εαυτό μας.

Ο Ήλιος, στο βασίλειό του Λέοντα είναι στο σπίτι του. Εδώ, είναι σε θέση να ακουμπήσει την Ψυχή αληθινά και να αναδείξει τα δημιουργικά δώρα που βρίσκονται μέσα μας. Η αυτοπεποίθηση είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Λέοντος. Ο Λέων δεν αποφεύγει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας και ηγείται περήφανα, εμπιστευόμενος την έμφυτη ικανότητά του να ξεπερνά κάθε πρόκληση.

Το πρώτο θέμα της Νέας Σελήνης στον Λέοντα: ο έρωτας. Βάζοντας τον ρομαντισμό στο επίκεντρο, θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο ωραία νιώθετε να βγαίνετε εκεί έξω και να αφήνετε τους άλλους να σας πλημμυρίζουν με καλές δονήσεις. Και μόλις δείτε πόσο επωφελείστε εσείς και ο ή η σύντροφός σας από το να εκτιμάτε ο ένας τον άλλον, θα αρχίσετε να κάνετε περισσότερα μικρά πράγματα για να διατηρήσετε αυτό το υπέροχο συναίσθημα. Ίσως θα κάνετε τα πάντα για να τους εκπλήξετε με το αγαπημένο τους παγωτό ή να τους κάνετε μασάζ περισσότερο από το συνηθισμένο. Ό,τι κι αν κάνετε, το να καταβάλλετε ελαφρά περισσότερη προσπάθεια στην καθημερινότητα θα ωφελήσει μόνο εσάς - και τη σχέση σας - μακροπρόθεσμα.

Και στο μέτωπο της καριέρας, θα συνειδητοποιήσετε πόσο ωφελείστε όταν κάνετε κάποιες πιο τολμηρές κινήσεις. Σίγουρα, δεν θα παίρνετε ό,τι θέλετε κάθε φορά, αλλά όσο περισσότερο προωθείτε την καριέρα σας, τόσο περισσότερο θα πετύχετε.

Μερικά από τα μαθήματα του Λέοντα περιλαμβάνουν το να είμαστε υπερήφανοι για τον εαυτό μας ως μονάδες, να αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη ζωή μας, και να δίνουμε τον εαυτό μας θερμά και γενναιόδωρα στους άλλους. Η περίοδος της Νέας Σελήνης είναι μία εξαιρετική στιγμή για να διαλογιστούμε πάνω στα χαρακτηριστικά του Λέοντα. Λέξεις-κλειδιά για αυτό το αυτοεκφραστικό ζώδιο της Φωτιάς – όπως περήφανοι, ευγενείς, γενναιόδωροι, φιλόξενοι, στοργικοί, ζεστοί, έγκυροι, δραστήριοι και ανοιχτοί – είναι χαρακτηριστικά που θα μπορούσαμε να ενισχύσουμε, να αναπτύξουμε και να ενσωματώσουμε στις προσωπικότητες μας.

Όλοι έχουμε τον Λέοντα κάπου στα ωροσκόπιά μας. Τον επόμενο μήνα ας αναζητήσουμε να βελτιώσουμε αυτούς τους τομείς της ζωής μας. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε το «εσωτερικό μας παιδί» και να βρούμε τρόπους να εκφραστούμε δημιουργικά. Με την ισχυρή ενέργεια του Λέοντα, μπορούμε να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας που θα μας ωφελήσουν πολύ πέρα ​​από αυτόν τον κύκλο της Σελήνης. Ήρθε η ώρα να κάνουμε σχέδια και να θέσουμε τις βάσεις για να καρπωθούμε τις ανταμοιβές από τα νέα μας ξεκινήματα, όσο μικρά ή μεγάλα κι αν είναι, κάτι που περιμένω να συμβεί περίπου δύο εβδομάδες μέχρι την πραγματοποίηση της Πανσέληνου.

Η επιρροή της Νέας Σελήνης της 28ης Ιουλίου διαρκεί τέσσερεις εβδομάδες, μέχρι τη Νέα Σελήνη της 27ης Αυγούστου. Ο καλύτερος χρόνος για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τη διάρκεια της φάσης γέμισης της σελήνης που διαρκεί δύο εβδομάδες, από τις 28 Ιουλίου έως την Πανσέληνο της 11ης Αυγούστου.

Όψεις Νέας Σελήνης στον Λέοντα 2022

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα λαμβάνει υποστήριξη από τον Δία και μπορούμε να το θεωρήσουμε φυσιολογικό να θέλουμε να αναπτυχθούμε, να βελτιωθούμε και να κινηθούμε προς την κατεύθυνση της θετικής αλλαγής. Ο Άρης οδεύει προς σύνοδο με τον Ουρανό και μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα καινοτόμοι, έτοιμοι να δοκιμάσουμε νέες μεθόδους και προσεγγίσεις.

Η υποστήριξη αυτής της Νέας Σελήνης προέρχεται από τον δυναμικό, χαρούμενο και έτοιμο για ανάπτυξη Δία στο εξίσου σίγουρο ζώδιο του Κριού. Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Δία θα έχει ήπια επιρροή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα φέρει αισιοδοξία, ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση και καλή τύχη. Η όψη αυτή βοηθά να επιταχύνουμε τις προθέσεις που τίθενται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και μας δίνει το κουράγιο του πολεμιστή που χρειαζόμαστε όταν ξεκινάμε οτιδήποτε νέο. Μπορούμε κατά την διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης να ρισκάρουμε πιστεύοντας ότι το δίχτυ θα εμφανιστεί τη στιγμή που θα πηδήξουμε. Μερικές φορές αυτή η όψη μας κάνει να νιώθουμε τόσο ικανοποιημένοι και άνετα που δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες για ανάπτυξη που προκύπτουν. Φυσικά, η τόση φωτιά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ένα διογκωμένο Εγώ, οπότε θα πρέπει να περπατήσουμε πάνω στη λεπτή γραμμή μεταξύ του Εγώ και της Έκφρασης Ψυχής. Θα χρειαστεί να προσέχουμε και να εξετάζουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων, διότι είναι εξίσου σημαντικές με τις δικές μας. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της αναζήτησης επικύρωσης και της ανάγκης να μας λατρεύουν. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να γνωρίζουμε ότι οι ενέργειές μας μπορεί να θεωρηθούν ως εγωκεντρικές, επομένως είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι ενεργούμε σύμφωνα με τις επιταγές της Ψυχής και όχι από καθαρή εγωιστική επιθυμία.

Αλλά η ένταση που παρέχεται από το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, θα καταστήσει σχεδόν αδύνατη την χαλάρωση. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει ενθουσιασμό και ξαφνική αλλαγή που μπορεί να προκαλέσει ένταση, άγχος και παρορμητικότητα. Απροσδόκητα γεγονότα ή ενοχλητικά νέα μπορεί να μας αναγκάσουν να αλλάξουμε σχέδια. Η αυξημένη ανάγκη για διέγερση ή διασκέδαση θα μας αποσπά εύκολα την προσοχή μας και θα μας κάνει λιγότερο υπεύθυνους ή αξιόπιστους.

Η κακή επικοινωνία και η παρεξήγηση μπορούν να οδηγήσουν σε διαφωνίες. Η βιαστική σκέψη και η σύγχυση αυξάνουν τον κίνδυνο να κάνουμε λάθη, να πούμε κάτι λάθος και να προσβάλλουμε τους άλλους. Ας σκεφτούμε καλά πριν προχωρήσουμε σε τολμηρές δηλώσεις. Επίσης, καλού κακού, να ελέγξουμε ξανά τα ταξιδιωτικά μας σχέδια. Ας αποφύγουμε την λήψη αυθόρμητων αποφάσεων εκείνο το διάστημα ή να συμφωνήσουμε σε οτιδήποτε υπό πίεση.

Το να παραμείνουμε ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση αυτής της ασταθούς επιρροής της Νέας Σελήνης του Ιουλίου. Από τη θετική πλευρά, θα έχουμε αυξημένη ικανότητα να βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πρωτότυπες ιδέες και δημιουργικές ανακαλύψεις. Τυχαίες συναντήσεις και συναρπαστικές νέες φιλίες είναι επίσης πιθανές.

Ο Ουρανός, ο Άρης και ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης είναι όλοι μαζί στον Ταύρο σε αυτή τη Νέα Σελήνη, γεγονός που προσθέτει μια γεύση απροσδόκητου. Τα θεμέλια και η ασφάλειά μας είναι πιθανό να κλονιστούν, να απελευθερωθούν. Το κλειδί είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για το απροσδόκητο, καθώς και η εμπιστοσύνη στο ότι έχουμε την έμφυτη ικανότητα να ξεπερνάμε και να ευδοκιμούμε μπροστά σε οτιδήποτε νέο.

Έχοντας αυτό κατά νου, ας ετοιμαστούμε να αξιοποιήσουμε τον εσωτερικό μας πολεμιστή. Να ξέρετε ότι το Εσωτερικό μας Παιδί έχει ένα Θείο Κοσμικό Δικαίωμα να υπάρχει, να είναι εδώ και να λάμπει. Η επανάληψη της επιβεβαίωσης του «Είμαι» και η εστίαση στα Τσάκρα του Στέμματος και του Ηλιακού Πλέγματος μπορεί να μας βοηθήσει να συνδεθούμε με την ουσία αυτού που πραγματικά είμαστε - με τον Αληθινό μας Εαυτό, πέρα ​​από το Εγώ, την Εικόνα ή το Προσωπείο μας.

Ο Λέων τυγχάνει να κυβερνά την καρδιά, επομένως κάθε νέα αρχή που ξεκινάμε πρέπει να έρθει κατευθείαν από αυτό το μέρος. Το να είμαστε αυθεντικοί θα μας βοηθήσει να ζητήσουμε αυτό που θέλουμε, ειδικά όταν πρόκειται για αγάπη και ρομαντισμό. Ίσως χρειαστεί να καλλιεργήσουμε πρώτα μία ισχυρότερη σχέση με τον Εαυτό μας και από εκεί να εμπιστευτούμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Άλλωστε, αυτό είναι το μέρος που πρέπει πάντα να ξεκινάμε, αν βεβαίως θέλουμε να μπορούμε να λαμβάνουμε την Αγάπη του Άλλου. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα μας προσφέρει την ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή, να δημιουργήσουμε οικογένεια, να συγκατοικήσουμε ή απλά να σχετιζόμαστε με τα άτομα που ενδιαφερόμαστε περισσότερο από καρδιάς παρά με την λογική.

Ποιους θα επηρεάσει περισσότερο η Νέα Σελήνη 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Λέοντα - που σημαίνει ότι τα γενέθλιά σας πέφτουν περίπου μεταξύ 23 Ιουλίου και 22 Αυγούστου - ή με τους προσωπικούς σας πλανήτες (Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη ή Άρης) στον Λέοντα (κάτι που μπορείτε να μάθετε από το γενέθλιο ωροσκόπιό σας), θα νιώσετε αυτή τη νέα σελήνη περισσότερο από τους άλλους. Εσείς θα έχετε γεγονότα που πραγματικά θα σας ανοίξουν τα μάτια.  

Ομοίως, εάν γεννηθήκατε σε ένα άλλο σταθερό ζώδιο - Ταύρος (σταθερή γη), Σκορπιός (σταθερό νερό), Υδροχόος (σταθερός αέρας) - θα νιώσετε την ένταση αυτής της Νέας Σελήνης, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει εκπληκτικές αλλαγές και σημαντική πρόοδο. 

Για να μάθετε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan