Στις 28 Μαρτίου, θα έχουμε μία εξαιρετικά επικοινωνιακή, ισορροπημένη και γειωμένη Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία έρχεται να ολοκληρώσει όλη την «δουλειά» που κάναμε κατά την διάρκεια της Νέας Σελήνης του Οκτωβρίου (16 Οκτωβρίου 2020 στο Ζυγό), ειδικά στον τομέα των σχέσεων. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Η Πανσέληνος επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί στα εξής διαστήματα:

9 με 10 Μαρτίου,

27 με 29 Μαρτίου,

28 με 30 Ιουνίου

11 με 13 Σεπτεμβρίου, 

30 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου,

28 με 30 Δεκεμβρίου.  


Επίσης, θα επηρεάσει εσάς που έχετε Πλανήτες, Σημεία και Μεσοδιαστήματα στην 9η μοίρα των Παρορμητικών Ζωδίων, και στην 21η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων από αντισκιά.  


Με τον Κυβερνήτη της Πανσελήνου, την Αφροδίτη, που βρίσκεται στο ανεξάρτητο ζώδιο του Κριού, θα έχουμε έναν διχασμό μεταξύ του να κυνηγήσουμε αυτά που επιθυμούμε επιθετικά ή στο να φερθούμε διπλωματικά και διαπραγματευτικά. Η Πανσέληνος αυτή λοιπόν, έρχεται να μας δείξει πού βρίσκεται αυτή η λεπτή γραμμή ισορροπίας και πώς κάνοντας και τα δύο, θα καταφέρουμε ό,τι επιδιώκουμε. 


Η Αφροδίτη και ο Ήλιος, από τον πολεμιστή Κριό, δίνουν σε αυτή την Πανσέληνο φωτιά και ένταση! Έτσι, ενώ ίσως χρειάζεται να διατηρήσουμε την αρμονία και την ηρεμία στις σχέσεις μας, μπορεί να δούμε ότι θέλουμε να ταρακουνήσουμε λίγο τα πράγματα προκειμένου να δούμε πού βρισκόμαστε. Θα βρεθούμε λοιπόν σε καταστάσεις που θα θέλουμε να ικανοποιήσουμε τόσο τις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες, όσο και να ευχαριστήσουμε και τους συντρόφους μας. 


Αυτή η κατάσταση που μοιάζει με τεντωμένο σκοινί, δεν είναι πάντα εύκολη. Θα παλινδρομήσουμε αρκετές φορές μπροστά και πίσω προκειμένου να βρεθούμε κάπου στη μέση με τους αγαπημένους μας. Θα βρεθούμε αρκετές φορές στη θέση του να ικανοποιήσουμε το αίσθημα ανεξαρτησίας μας αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και συζητήσεις με τα άτομα που έχουν ιδιαίτερη σημασία στην ζωή μας. 


Αυτό που είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό αυτή την Πανσέληνο, είναι το Μεγάλο Τρίγωνο του Αέρα.  Ο Κρόνος βρίσκεται στην 11η μοίρα του Υδροχόου, ο Άρης στην 14η μοίρα των Διδύμων και η Πανσέληνος στην 8η μοίρα του Ζυγού. Το Στοιχείο του Αέρα δίνει έμφαση στην επικοινωνία, και ειδικά ο Ζυγός ενισχύει την διπλωματία, την γοητεία και την δικαιοσύνη. Τώρα είναι μία καλή στιγμή να μιλήσουμε ανοιχτά και ειλικρινά, και να φτάσουμε σε καλό σημείο τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις μας. 


Με τα Μεγάλα Τρίγωνα, πρέπει πάντα να προσέχουμε την ενέργεια που μας φέρνει το Σύμπαν, αν θελουμε να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Καλό θα είναι να φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε, να μοιραστούμε, να μάθουμε και να συνδεθούμε όσο περισσότερο γίνεται με τους ανθρώπους γύρω μας. 


Η επιρροή του Κρόνου, θα δίνει μία αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας στις σχέσεις μας, οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τις όποιες διακυμάνσεις φέρει η Πανσέληνος του μήνα. Ο Κρόνος δίνει την απαραίτητη πειθαρχία στον Άρη από τους Διδύμους και μας υπενθυμίζει πως για να πετύχουν οι σχέσεις μας καλό είναι να συνεργαζόμαστε σταθερά και με αφοσίωση. Επίσης, έχουμε να περιμένουμε πολλές «από βάθους καρδίας» συζητήσεις αυτό το διάστημα!


Βέβαια, την ίδια στιγμή θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα διαχωριστικό τετράγωνο μεταξύ Κρόνου και Ουρανού, που θα κάνει τα πράγματα να τρίξουν ελαφρά. Όμως αυτοί οι τριγμοί δεν θα είναι ιδιαίτερα ισχυροί, και με όλους τους Πλανήτες να βρίσκονται σε ορθόδρομη πορεία, θα επικρατήσει η αίσθηση ότι όλα πηγαίνουν προς την κατεύθυνση που πρέπει.Εσείς οι Κριοί θα πρέπει να εστιάσετε στην ερωτική σας ζωή, και να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μία υγιής ισορροπία τόσο στις δικές σας ανάγκες όσο και του συντρόφου σας. Προσπαθήστε να ακούτε περισσότερο αντί να μιλάτε, και θα διαπιστώσετε και την οπτική γωνία του άλλου. Είστε μόνοι; Αυτή είναι μία ευνοϊκή περίοδος για να κάνετε το πρώτο βήμα για μία σοβαρή σχέση, με την προοπτική όμως ότι θα είστε ξεκάθαροι από την αρχή.  


Σε εσάς τους Ταύρους η Πανσέληνος φωτίζει την ρουτίνα σας. Έχετε βρει την ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που ξοδεύετε στην εργασία και τον ελεύθερό σας χρόνο; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επανεξετάσετε όλα εκείνα που αποτελούν την καθημερινότητά σας, ενισχύοντας αυτά που σας την φτιάχνουν και να κάνετε αλλαγές όπου χρειάζεται. Για αυτό έχει μεγάλη σημασία να φροντίζετε τους εαυτούς σας, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Προσέξτε να μην κολλήσετε στο να βλέπετε μόνο τα ελαττώματα των άλλων. 

Δεν είναι μόνο τα λουλούδια που ανθίζουν κάτω από αυτήν την ανοιξιάτικη πανσέληνο, αλλά και η ερωτική σας ζωή, φίλοι Δίδυμοι. Η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή εάν ψάχνετε να προσθέσετε λίγο ρομάντσο στην τωρινή σας σχέση, ή αν ψάχνετε να βρείτε καινούριο ταίρι, προετοιμαστείτε για έντονες στιγμές! Η Πανσέληνος αυτή θα φωτίσει την διάθεσή σας για έρωτα, παιγνίδι, δημιουργία, κάνοντάς σας κυριολεκτικά να λάμπετε! Αν είστε μόνοι, να είστε ειλικρινείς απέναντι στο άτομο που σας ενδιαφέρει, ειδικά εάν ψάχνετε ελεύθερη σχέση. 


Μπορεί εσείς οι Καρκίνοι να έχετε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, αλλά αυτή η Πανσέληνος θέλει από εσάς να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και να επαναφέρετε την ισορροπία στην συναισθηματική σας ζωή. Περάστε χρόνο στο σπίτι κάνοντας πράγματα που θα δυναμώσουν την ψυχή σας, όπως το να χαλαρώσετε και να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας ή να δείτε παλαιές καλές ρομαντικές ταινίες. Επίσης, θα πρέπει να μάθετε να σέβεστε την ανάγκη των δικών σας ανθρώπων να έχουν την δική τους ζωή. 


Αυτή η Πανσέληνος θα είναι αρκετά δραστήρια και κοινωνική για εσάς τους Λέοντες, γεγονός που θα σας επιτρέψει να διασκεδάσετε και να κάνετε καινούριες γνωριμίες όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε. Επίσης, η Πανσέληνος αυτή θα ξυπνήσει την αγάπη σας για ελευθερία. Επειδή όμως θα βρεθείτε στο επίκεντρο αρκετού κόσμου, είναι πολύ πιθανό να γίνετε στόχος κουτσομπολιού, έστω και χωρίς να το θέλετε, για αυτό προσέξτε να μην δώσετε τροφή για σχόλια. 


Η Πανσέληνος στον Ζυγό θα φωτίσει σε εσάς τους Παρθένους τα οικονομικά σας, γεγονός που θα σας αναγκάσει να ελέγξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε κάνει αρκετά έξοδα, καιρός είναι να μαζευτείτε. Αν όμως είχατε την σύνεση και ήσασταν από εκείνους που αντί να ξοδεύουν αποταμίευαν, ίσως τώρα να είναι ο καιρός να χαλαρώσετε και να κάνετε αγορές που θα σας κάνουν να νιώσετε καλά ψυχολογικά!    


Εσείς οι Ζυγοί, σταθείτε μπροστά στον καθρέπτη σας, καθώς αυτή η Πανσέληνος αφορά εσάς! Έχετε δώσει καθόλου σημασία στις ανάγκες σας, στα θέλω σας, στις επιθυμίες σας; Εδώ και καιρό έχετε εστιάσει στις σχέσεις της ζωής σας, αλλά τώρα είναι καιρός να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς. Βρείτε το δικό σας Φως και να μείνετε αληθινοί σε αυτό, διότι εάν δεν είστε ο πραγματικός εαυτός σας, πως θα δείχνετε στους άλλους; 

Αυτή η Πανσέληνος θέλει από εσάς τους Σκορπιούς να κάνετε ένα διάλειμμα από την εργασία και να δώσετε την απαραίτητη ξεκούραση που χρειάζονται το σώμα και ο νους σας. 

Εάν θέλετε να κάνετε πράξη τις προθέσεις σας θα πρέπει να έλθετε σε επαφή με την πνευματική πλευρά του εαυτού σας. Ο λόγος που δεν έχουν πραγματοποιηθεί είναι επειδή ενώ έχετε ευγενή κίνητρα, οι φιλοδοξίες σας είναι τυφλές. Για αυτό πρέπει να ηρεμήσετε. Ο διαλογισμός θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη.   


Κάτω από αυτήν την Πανσέληνο το πιθανότερο είναι πως εσείς οι Τοξότες θα αναλύσετε τις δυναμικές που αναπτύσσονται μέσα στις ομάδες που συμμετέχετε, είτε αυτοί είναι οι φίλοι σας, είτε είναι οι συνάδελφοί σας στην δουλειά, ή ευρύτερα στην κοινότητά σας. Θα μπορέσετε με χαρακτηριστική άνεση να βρείτε τις αδυναμίες και τα τρωτά σημεία, οπότε αφού θα καταλαβαίνετε τι πρέπει να κάνετε, θα γίνετε διαμεσολαβητές προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα. 


Εσείς οι Αιγόκεροι θα νιώθετε το επόμενο διάστημα το συναίσθημα να σας κατακλύζει, αλλά αυτή η Πανσέληνος θέλει από εσάς να εστιάσετε στην επαγγελματική σας ζωή και να τονώσετε το ανάστημά σας. Χρησιμοποιήστε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες προκειμένου να εντυπωσιάσετε τον εργοδότη σας και να κάνετε συμμαχίες με τους συναδέλφους σας. Όλοι θα μπορούν να δουν τις ικανότητές σας, και αυτό επειδή μπορείτε να προβάλετε ισχύ με την παρουσία σας. 


Το συνεχές γεμάτο με δραστηριότητες πρόγραμμά σας, θα κάνει δύσκολο για εσάς τους Υδροχόους να αναλάβετε νέα εγχειρήματα, όπως το να πάρετε κάποιο μάθημα ή να κλείσετε τις διακοπές σας. Όμως αυτή η Πανσέληνος θα σας δώσει το κίνητρο για να προωθήσετε τις προσδοκίες σας, να γίνετε πιο αυθόρμητοι, και να μετατρέψετε την ζωή σας σε μία περιπέτεια. Έχουν αξία τα μεγάλα όνειρά σας, όσο κι αν φαίνεται στην αρχή ότι δεν υπάρχει χώρος και χρόνος στην καθημερινή σας ζωή για να τα πραγματοποιήσετε. Εσείς πρέπει να κάνετε αυτό που πρέπει! 


Αυτή η Πανσέληνος μιλάει σε εσάς τους Ιχθύες για όρια. Είναι πολύ εύκολο οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε εσάς και τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους να θολώσουν, είτε επειδή η προσωπική σας ζωή ματώνει από τις συνεχείς επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είτε επειδή τα συναισθήματά σας αναμειγνύονται με τα συναισθήματα ενός άλλου ατόμου. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε λίγο πίσω και να θέσετε τα όρια που θα προστατέψουν την ευαίσθητη φύση σας και παράλληλα θα κάνουν τις σχέσεις σας πιο δυνατές. 

Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan