Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Στις 27 του μηνός έχουμε πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία πραγματοποιείται στην 9η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων, διότι ας μην ξεχνάμε πως η Πανσέληνος είναι αντίθεση μεταξύ των Φώτων. Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα σχηματίσει με την πανσέληνο χιαστί, βγάζοντας έτσι περισσότερη ευαισθησία, ειδικά με ότι να κάνει με φοβίες και το παρελθόν. 

 

Η πανσέληνος θα επηρεάσει όσους έχουν γεννηθεί στα διαστήματα μεταξύ:

26 με 28 Φεβρουαρίου,

10 με 12 Απριλίου,

29 με 31 Μαΐου,

31 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου,

13 με 15 Οκτωβρίου,

30 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου. 

 

Η πανσέληνος θα επηρεάσει επίσης όσους έχουν Πλανήτες, Σημεία και Μεσοδιαστήματα στην 9η μοίρα των Μεταβλητών ζωδίων, και στην 21η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού από αντισκιά.  

 

Με την Πανσέληνο αυτή θα νιώσουμε μία ασάφεια όσον αφορά τις απόψεις μας τόσο για την ζωή όσο και για τους εαυτούς μας. Καλό θα είναι να έχουμε τον νου μας αν παρουσιάσουμε σημάδια ανασφάλειας ή χαμηλής αυτοεκτίμησης. Τότε είναι που να πρέπει να δώσουμε περισσότερη αγάπη σε εμάς τους ίδιους. Ας αφήσουμε κατά μέρους τις γνώμες και την κριτική των άλλων, και όλους εκείνους τους αρνητικούς διαλόγους που κάνουμε με τους εαυτούς μας. Πρέπει να αφήσουμε την Πανσέληνο να φωτίσει όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματά μας, τις τραυματικές εμπειρίες, τα τραύματα της παιδικής μας ηλικίας, τις φοβίες, και τους περιορισμούς, που μας κρατούν από το να εκφράσουμε την πιο αυθεντική πλευρά της προσωπικότητάς μας.   

 

Εννοείται πως τα συναισθήματα θα είναι δυνατά αυτές τις ημέρες, για αυτό καλωσορίστε τα, τιμήστε τα, βρείτε φίλους ή μέλη της οικογένειάς σας που είναι υποστηρικτικοί απέναντί σας, ή βρείτε κάπου λίγο χρόνο για να καθίσετε και να γράψετε τι είναι εκείνο που σας εμποδίζει να εκφράσετε τον συναισθηματισμό σας. Η Πανσέληνος σας υποστηρίζει πραγματικά να πάρετε τα συναισθήματά σας, να εργαστείτε με αυτά, και να τα μεταμορφώσετε από βάρος σε σοφία που θα σας οδηγήσει στα επόμενα βήματά σας. 

 

Τις προηγούμενες εβδομάδες, ως Σύνολο, ανακαλύψαμε πράγματα για ανθρώπους και καταστάσεις που πλέον δεν είναι συντονισμένα με το ταξείδι της ζωής μας. Εργαστήκαμε σκληρά να κάψουμε το παλαιό, να το αφήσουμε να φύγει, να ξεκαθαρίσουμε το μέσα μας, να αλλάξουμε πορεία. Με την Πανσέληνο θα αρχίσουμε να βλέπουμε την πρόοδο, την αλλαγή, και την εκπλήρωση των προσδοκιών μας. Η μεταμόρφωση ή η ενσωμάτωση του καινούριου ακόμη μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί, γι αυτό και οι προκλήσεις που μας περιμένουν με την Πανσέληνο στην Παρθένο!

  

Μπορούμε επίσης να διαπρέψουμε εκεί που πριν ήμασταν επικριτικοί, μαθαίνοντας να συγχωρούμε και να αποδεχόμαστε το γεγονός ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντοτε όπως τα επιθυμούμε. Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να εργαστούμε πάνω σε αντιλήψεις, ιδέες, και τρόπους σκέψεως, και να κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές. Θα νιώσουμε επίσης την ανάγκη να οργανώσουμε, να αναλύσουμε, και να μετατρέψουμε τα όνειρά μας σε πραγματικότητα. Με την πανσέληνο θα αποκτήσουμε την απαραίτητη διαύγεια πάνω στα όνειρα και τις επιθυμίες μας, οπότε θα μπορέσουμε να διακρίνουμε τι είναι εφικτό ώστε να το πραγματοποιήσουμε.   

 

Τι σχεδιασμός θα χρειαστεί; Ποίες αλλαγές και προσαρμογές πρέπει να γίνουν; Πώς μπορούμε να είμαστε πρακτικοί και δομημένοι με τα όνειρα και τις επιθυμίες μας; Πώς μπορούμε να προχωρήσουμε ακολουθώντας μία πιο γειωμένη προσέγγιση; Μπορεί αυτή η περίοδος να είναι για ανάπαυση και περισυλλογή αντί για δράση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ευγνωμονούμε για όσα είχαμε, έχουμε, και που θα έχουμε. Εορτάστε την μικρή ή μεγάλη πρόοδος που κάνατε από αυτά που ξεκινήσατε με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

 

Η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, ο οποίος στις 20 του μηνός επέστρεψε σε ορθή πορεία. Αν και θα είμαστε μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, η οποία πραγματοποιείται στις 13 Μαρτίου, στην σκιώδη φάση του πλανήτη μετά την αναδρόμισή του, θα πρέπει να οργανώσουμε το χάος του μυαλού μας και να συνδεθούμε ξανά με την καρδιά και τα συναισθήματά μας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, να χαρείτε, να μαζέψετε τις δυνάμεις σας και να βάλετε σε τάξη όλα όσα χρειάστηκε να ξεπεράσετε τις προηγούμενες εβδομάδες.     

 

Η κοσμική ενέργεια ήταν ιδιαιτέρως χαοτική, με τον Ερμή ανάδρομο και το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό από την αρχή του 2021. Εργαστήκαμε συλλογικά πάνω στους περιορισμούς και τις φοβίες μας, προσπαθώντας να ανακαλύψουμε τόσο την προσωπική μας ελευθερία όσο και την ελευθερία έκφρασης. Πολλοί ήταν εκείνοι που αντιλήφθησαν ότι δεν συμβαδίζουν πλέον με την δομή, το σύστημα, και την θέση τους στην κοινωνία. Για αυτό όλοι μας, με κάποιον τρόπο, αναζητούμε την αλλαγή, τον επαναπρογραμματισμό, την προσαρμογή, την επαναδόμηση, όλων εκείνων που θα μας επιτρέψουν να ζήσουμε ελεύθερα και ουσιαστικά την ζωή μας. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο ας βρούμε τρόπους να βελτιώσουμε το σώμα μας, να χαλαρώσουμε από οτιδήποτε επικριτικό, να βρούμε την συγχώρεση, και να αφήσουμε την συναισθηματική μας ενέργεια να ρεύσει. Εσείς οι Κριοί θα κληθείτε με αυτήν Πανσέληνο να δαμάσετε τις φοβίες σας, να τις εξορθολογίσετε, και να τις καταπολεμήσετε. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει τόσο το σώμα σας όσο και το μυαλό σας να είναι ξεκούραστα. Για αυτό πάρτε βαθιές ανάσες και βγάλτε το άγχος από την ζωή σας. Μόνο τότε θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τους δαίμονες του υποσυνειδήτου σας. 

 

Εσείς οι Ταύροι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ορθολογιστικά τον έρωτα. Η Πανσέληνος αυτή θα σας βγάλει έντονα συναισθήματα και θα είναι πολύ εύκολο να χάσετε το μυαλό σας! Το μόνο που θα σας νοιάζει θα είναι ο έρωτας του άλλου ατόμου και τίποτα άλλο. Ωραίος ο έρωτας, κανένας δεν λέει το αντίθετο, αλλά η Πανσέληνος αυτή θέλει να τον προσεγγίσετε με τα πόδια σας γερά στο έδαφος, ειδάλλως μπορεί να κάνετε ζημιά τόσο σε εσάς όσο και στο άλλο άτομο. 

 

Εσείς οι Δίδυμοι, με αυτήν την Πανσέληνο θα πρέπει να χαλαρώσετε από την πίεση που σας άσκησε ο κυβερνήτης σας Ερμής όσο ήταν ανάδρομος. Μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ποίες είναι πραγματικές φιλοδοξίες και ποίες είναι φρούδες. Τώρα είναι καιρός για να επανεκτιμήσετε τα δεδομένα που έχετε και να προσαρμοστείτε στις νέες καταστάσεις. Το καλό είναι πως θα έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας για τις τελικές αποφάσεις.

 

Εσείς οι Καρκίνοι, με την Πανσέληνο αυτή, θα νιώσετε μία ασάφεια όσον αφορά την άποψη που έχετε για τον εαυτό σας σε σχέση με τους άλλους. Επειδή τα συναισθήματα θα είναι έντονα, θα πρέπει να προσέξετε να μην νιώσετε ανασφάλεια ή χαμηλή αυτοεκτίμηση λόγω της γνώμης που μπορεί να έχουν τρίτα άτομα για εσάς. Αφήστε τις γνώμες τους κατά μέρος και μην ασχολείστε με το τί λένε. Σημασία έχει πάνω από όλα, να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας!

 

Εσείς οι Λέοντες, θα νιώσετε σοβαρή ανασφάλεια, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό. Εδώ είναι που θα πρέπει να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε την μοίρα σας. Άλλωστε για όσα συμβαίνουν δεν φταίτε εσείς. Η Πανσέληνος θέλει από εσάς να χαλαρώσετε και να δείτε πρακτικά τι μπορείτε να κάνετε. Τακτοποιήστε τα οικονομικά σας, αποφύγετε τις συμβουλές τρίτων για το τί θα κάνετε, και όλα θα πάνε καλά!

 

Εσείς οι Παρθένοι θα βιώσετε έντονα αυτήν την Πανσέληνο καθώς πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Εσείς το επόμενο διάστημα θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας με τους συντρόφους ή τους συνεργάτες σας. Είναι καιρός να σταματήσετε να βλέπετε τα πάντα με όρους του παρελθόντος. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας και να δείτε τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε. Όλα αυτά θα τα κάνετε χωρίς βιασύνες και χωρίς να επηρεαστείτε από το τι σας λένε οι άλλοι.

 

Εσείς οι Ζυγοί, με αυτήν την Πανσέληνο, θα πρέπει να χαλιναγωγίσετε τις φοβίες σας. Η καθημερινότητα σας πνίγει και δεν ξέρετε πως να ξεσπάσετε. Οπότε το επόμενο διάστημα, εάν δεν ξεκουραστείτε και δεν χαλαρώστε, θα είναι πολύ εύκολο να πέσετε θύμα του φόβου, οπότε και θα αντιδράσετε σαν υστερικοί ή θα είστε εντελώς απαθείς. Ίσως τώρα να βγάλετε στην επιφάνεια μνήμες από την παιδική σας ηλικία ή εμπειρίες από κακές ερωτικές ιστορίες. Για αυτό, ψυχραιμία και βαθιές ανάσες!

 

Εσείς οι Σκορπιοί, τόσο με την Πανσέληνο όσο και με την Αφροδίτη να ενεργοποιούν τον οίκο του Έρωτα, κυριολεκτικά θα τα χάσετε! Για αυτό έχει μεγάλη σημασία να παραμείνετε γειωμένοι διότι θα χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας αναγκάσει να διατηρήσετε επαφή με την πραγματικότητα προκειμένου να μην μπλέξετε με ακατάλληλα άτομα, και αντί να ζήσετε το όνειρο να ζήσετε εφιάλτη.

 

Εσείς οι Τοξότες, είστε έτοιμοι να κόψετε επαφές με το παρελθόν; Καλώς ή κακώς, πρέπει. Είναι καιρός να αφήσετε το παλαιό και ό,τι αντιπροσωπεύεται από αυτό, παιδικά τραύματα, παλαιοί έρωτες, αναμνήσεις. Η Πανσέληνος αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας μέσα από το χάος που βρίσκεται η ψυχή σας και να σας οδηγήσει στην εκπλήρωση του πεπρωμένου σας!

 

Εσείς οι Αιγόκεροι, θα χρειαστείτε το επόμενο διάστημα την βοήθεια τρίτων ατόμων προκειμένου να ξεφύγετε από τον ίδιο σας τον εαυτό, ο οποίος σας γεμίζει με αρνητικές σκέψεις, αμφιβολία, φόβο, ανασφάλεια. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να απλώσετε το χέρι και να ζητήσετε βοήθεια. Το Σύμπαν θα φροντίσει να βρεθούν εκείνα τα άτομα που θα γειώσουν την σκέψη σας και θα σας δείξουν πως να είστε καλά με τους εαυτούς σας, ελεύθεροι από το βάρος της σκληρής αυτοκριτικής.

 

Εσείς οι Υδροχόοι, θα πρέπει να καταλάβετε ότι αν θέλετε να είστε πραγματικά επαναστάτες, θα πρέπει να πάψετε να είστε κολλημένοι στο δικό σας σύστημα αξιών. Θέλει θάρρος να παραδεχτείτε ότι χρειάζεται αλλαγές και ότι πρέπει να το προσαρμόσετε πάνω στα συστήματα των αξιών των άλλων. Καλώς ή κακώς η αλήθεια σας είναι θολή, για αυτό πρέπει να έλθετε σε επαφή με άτομα πιο προσγειωμένα από εσάς. Μαζί, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα αδιέξοδα των προηγούμενων εβδομάδων, και γενικά από τις αρχές του έτους. Τότε και μόνο τότε θα ανακαλύψετε την πραγματική ελευθερία του να είσαι ο εαυτός σου!

 

Εσείς οι Ιχθύες, εάν θέλετε να δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα, θα πρέπει να ακούσετε τις συμβουλές τρίτων ατόμων. Είτε είναι σύντροφοι, είτε είναι συνεργάτες, είτε ακόμη και ειδικοί, έχουν τον τρόπο τους να σας κρατήσουν γειωμένους την ώρα που εσείς πραγματικά με αυτήν την Πανσέληνο, θα είστε χαμένοι στην απέραντη θάλασσα του ζωδίου σας. Μόνο εκείνοι μπορούν να διορθώσουν και να βελτιώσουν αυτά που εσείς πλέον δεν μπορείτε να κάνετε από μόνοι σας. Απλώστε το χέρι σας και ακολουθήστε τους! Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan