Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Στις 13 Ιανουαρίου ο Ήλιος και η Σελήνη θα συναντηθούν στην 24η μοίρα του Αιγόκερω. Η Νέα Σελήνη του μήνα θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα, φωτίζοντας το μονοπάτι για να βρούμε την προσωπική μας δύναμη. Επιπλέον ο Κρόνος, που είναι ο Κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω, έχει περάσει από τον Αιγόκερω και έχει μπει στον Υδροχόο, μαζί με τον Δία. Επίσης, και ο Ερμής έχει μπει στο ζώδιο του Υδροχόου και κάνει σύνοδο με τον Δία. 


Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τους γεννημένους στα εξής διαστήματα:

12 με 14 Ιανουαρίου, 

12 με 14 Απριλίου,

26 με 28 Μαΐου,

15 με 17 Ιουλίου,

15 με 17 Οκτωβρίου,

26 με 28 Νοεμβρίου. 


Επηρεάζει επίσης εσάς που έχετε Πλανήτες, Σημεία και Μεσοδιαστήματα στην 24η μοίρα των Παρορμητικών ζωδίων και στην 6η μοίρα του άξονα Διδύμων-Τοξότη από αντισκιά.Καθώς όλες οι δομές του παρελθόντος καταρρέουν, μία νέα εποχή ξεκινά. Η σύνοδος Κρόνου-Δία-Ερμή θα μας φέρει θετικές λύσεις σε πολλά θέματα, καθώς οι τρεις αυτοί πλανήτες θα μας δώσουν το απαραίτητο κουράγιο να αναζητήσουμε και να χτίσουμε γερά θεμέλια για έναν εντελώς καινούριο κόσμο. Η ενέργεια που θα νιώσουμε θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή και θα μας κινητοποιήσει να θέσουμε τα σχέδια και τα όνειρά μας σε εφαρμογή. 


Επίσης, έχουμε και την άφιξη της Αφροδίτης στην 6η μοίρα του Αιγόκερω κατά την διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης που θα βοηθήσει να σταθεροποιήσουμε ό,τι θέλουμε να βάλουμε στόχο για το νέο έτος. Ακόμα, ο Ποσειδώνας από την 18η μοίρα των Ιχθύων θα φέρει την απελευθέρωση από τα δεσμά του Εγώ και θα νιώσουμε μία συνειδητή επιθυμία να εξελιχθούμε και να αναπτυχθούμε σε όλους τους τομείς. 


Με όλους αυτούς τους Πλανήτες, η ισχυρή αυτή Νέα Σελήνη φέρνει την ευκαιρία να «κυνηγήσουμε» όνειρα, στόχους, σχέδια και επιτεύξεις. Οι πνευματικές αναζητήσεις θα είναι έντονες αυτή την περίοδο και η διαδικασία αυτή θα συνεισφέρει πολύ θετικά σε κοινωνικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. 


Η σύνοδος Ηλίου, Σελήνης και Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια την απαίτηση για μεγάλες αλήθειες, κάτι που σε παγκόσμιο επίπεδο έχει να συμβεί πολύ καιρό. Είναι γεγονός πως όλο το Σύμπαν κινείται προς μία Νέα Εποχή. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι δεν θα υπάρξει καλύτερη ευκαιρία σε όλο το 2021 από ότι τώρα για να πραγματοποιήσουμε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. 


ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι Κριοί, αυτή την Νέα Σελήνη προετοιμαστείτε να δείτε «μαγικές» εξελίξεις στα επαγγελματικά. Αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά, θα έχετε την ευκαιρία για μακροπρόθεσμες επιτυχίες στον τομέα αυτό καθώς τώρα θα φανούν τα δυνατά σας σημεία και θα σας προσέξουν οι ανώτεροί σας και οι συνεργάτες σας. Αν επιθυμείτε μία αλλαγή εργασίας ή να ασχοληθείτε με ένα νέο σχέδιο, τώρα είναι η στιγμή να κάνετε την κίνησή σας. Γενικά, θα νιώσετε ότι τώρα είναι η στιγμή σας, να δείξετε στον κόσμο ότι φλέγεστε από φιλοδοξία, και ότι είστε έτοιμοι να κάνετε ό,τι χρειαστεί προκειμένου να φτάσετε ψηλότερα και να προοδεύσετε!


ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς οι Ταύροι, ως σταθερό ζώδιο είστε συνηθισμένοι να εστιάζετε στους στόχους σας πεισματικά. Η Νέα Σελήνη από τον Αιγόκερω όμως σας ζητά να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο και να ανοίξετε, όσο μπορείτε, το μυαλό σας. Ο νους σας διακρίνεται για την τάξη και την λογική του, αλλά τώρα χρειάζεται να κάνετε το κάτι παραπάνω. Ακόμα και αν έχετε θέσει στόχους για το 2021, τολμήστε να επενδύσετε σε επιπλέον εργαλεία, όπως το να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο ή να εκπαιδευτείτε σε νέες πρακτικές που αφορούν στην εργασία σας και θα δείτε να ανοίγεται μπροστά σας ένας νέος κόσμος γεμάτος ευκαιρίες που δεν φανταζόσασταν καν. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς τους Διδύμους, η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους είναι βαθιά προσωπική και σας ζητά να βουτήξετε κάτω από την επιφάνεια όσον αφορά σε σχέσεις και συνεργασίες, προκειμένου να εξετάσετε θέματα πιο ενδελεχώς. Είναι καλή στιγμή να έρθετε σε επαφή με την πιο πνευματιστική σας πλευρά και να ακούσετε και την διαίσθηση εκτός από την λογική σας, προκειμένου να πετύχετε ό,τι στόχους επιθυμείτε. Επίσης, σε πρακτικό επίπεδο, προσέξτε τα έξοδα της επόμενης περιόδου. Μπορούν άνετα να σας δημιουργήσουν χρέη. Και αν έχετε ήδη χρέη, να σας πνίξουν. Καλό θα είναι να μην δανειστείτε χρήματα, εκτός κι αν είναι απολύτως απαραίτητο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε εσάς τους Καρκίνους, θα εμφανιστούν νέα ξεκινήματα όσον αφορά την ερωτική και συναισθηματική σας ζωή και θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Είτε είστε σε μία σχέση είτε όχι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε σοβαρά το τι θέλετε από τα συντροφικά σας πρόσωπα. Σκεφτείτε καλά πώς θέλετε να είναι η σχέση σας και προσπαθήστε να την οδηγήσετε προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Ειδικά εσείς που είστε ελεύθεροι, το Σύμπαν σας υπόσχεται κάτι πολύ δυνατό, το οποίο πραγματικά θα σας μεταμορφώσει. Αν είστε έτοιμοι για αυτήν την εμπειρία, αφεθείτε. Αν όχι, μην παίζετε με την φωτιά, και αφήστε το να περάσει. 


ΛΕΩΝ

Για εσάς τους Λέοντες, η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω σας ζητά να επανεκτιμήσετε και να διαμορφώσετε την ρουτίνα και την καθημερινότητά σας. Ίσως είναι καλή στιγμή να εστιάσετε στο σώμα σας και στην υγεία σας. Ξεκινήστε γυμναστική, διατροφή ή εντάξτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα τεχνικές χαλάρωσης, όπως ο διαλογισμός, που θα σας ενδυναμώσουν και θα βελτιώσουν την αυτοπειθαρχία σας και τη ζωή σας γενικά. Επίσης, το επόμενο διάστημα θα διακριθείτε στην εργασία σας διότι θα δείξετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα με οργάνωση και τάξη. Ο απλός και ευθύς σας λόγος, σε συνδυασμό με το παράδειγμα που θα δίνετε, θα εμπνεύσει και τους υπολοίπους στον χώρο της εργασίας να κάνουν ό,τι τους ζητήσετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι είναι αυτό που σας παθιάζει και σας κινητοποιεί φίλοι Παρθένοι; Αυτή η Νέα Σελήνη ζητά από εσάς να απομακρυνθείτε για λίγο από την ανάλυση και την πρακτικότητα που σας χαρακτηρίζει και να δείτε τις βαθύτερες επιθυμίες της καρδιάς σας. Έχετε μία ευκαιρία να ξεκινήσετε κάποιο δημιουργικό σχέδιο που θα φέρει χαρά και αναζωογόνηση στις ζωές σας. Τολμήστε να δείξετε την πιο ανέμελη και παιχνιδιάρικη πλευρά σας και δεν θα χάσετε. Θέλετε να ζήσετε τον έρωτα; Ναι, είναι η κατάλληλη εποχή για να τον ζήσετε! Τα απλά σας γούστα, τα υγιή σας ένστικτα, τα δυνατά σας πάθη που όμως έχετε την θέληση να ελέγχετε, και η αγάπη σας για τους ανθρώπους, θα σας δώσουν την ευκαιρία να ζήσετε κάτι συγκλονιστικό. 


ΖΥΓΟΣ

Εσάς τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου σας καλεί να κινηθείτε προς τα έσω και να κάνετε μία απαραίτητη ενδοσκόπηση. Οπότε, αφήστε για λίγο τις κοινωνικές υποχρεώσεις και μείνετε μόνοι, καθώς είναι σημαντικό να μάθετε να νιώθετε άνετα με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας. Μείνετε στο σπίτι, κρατήστε ημερολόγιο με τις σκέψεις, τους στόχους, τα ονειρά σας και εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να ανακαλύψετε κρυμμένες πτυχές του εαυτού σας. Αν πλέον είστε έτοιμοι, μπορείτε να αφήσετε ένα άτομο να γίνει μέτοχος του βαθύτερου ψυχισμού σας. Μπορεί να είναι ένας απλός άνθρωπος, μπορεί να είναι και ειδικός. Οποιοσδήποτε μπορεί να ελαφρύνει την ψυχή σας θα πρέπει να είναι καλοδεχούμενος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς οι Σκορπιοί, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από την επιθυμία σας να φέρετε εις πέρας ό,τι έχετε σχεδιάσει για το νέο έτος. Παρόλα αυτά δεν είναι καθόλου συνετό να βιάζεστε. Κάντε μικρά βήματα και αφήστε την ενέργεια της Νέας Σελήνης να σας εμπνεύσει, ώστε να δώσετε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες που ίσως σας διαφύγουν αν κινηθείτε γρήγορα. Ο λόγος σας το επόμενο διάστημα θα είναι ειλικρινής, σταθερός, και ευθύς. Δυστυχώς για τους υπολοίπους, θα είστε ανίκανοι να επιδείξετε διπλωματικότητα και θα αποστραφείτε από οτιδήποτε δεν είναι καθαρό. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε αρκετούς εχθρούς αλλά παράλληλα θα κερδίσετε πιστούς φίλους!   


ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό εσάς των Τοξοτών είναι στα χρήματα αυτό το διάστημα και η Νέα Σελήνη του μήνα σας φέρνει την τέλεια ευκαιρία ώστε να τακτοποιήσετε εντελώς τα οικονομικά σας και να κάνετε μία νέα αρχή. Χρησιμοποιήστε την στιβαρή και πραγματιστική ενέργεια του Αιγόκερω και κάντε ένα καλό οικονομικό πλάνο. Ξεκινήστε να αποταμιεύετε έτσι ώστε να νιώθετε πιο ασφαλείς όσο θα προχωράει η χρονιά. Ακόμα και μικρές αλλαγές να κάνετε, αν φανείτε συνεπείς σε αυτές, θα δείτε να σας αποδίδουν πραγματικά. Αν κάποιοι από εσάς σκέφτεστε να επενδύσετε τα χρήματά σας, να το κάνετε! Το Σύμπαν ευνοεί να κερδίσετε χρήματα μέσω funds.  


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ως ζώδιο εσείς οι Αιγόκεροι, συνηθίζετε να θέτετε στόχους και να τους παίρνετε πολύ σοβαρά μέχρι να τους πραγματοποιήσετε. Είστε άτομα ικανά σε πρακτικά ζητήματα, έχετε δημιουργικό μυαλό, και μεγάλες φιλοδοξίες. Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου θα ενισχύσει αυτή σας την αποφασιστικότητα και την πειθαρχία, έτσι που θα δείτε κυριολεκτικά τα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Οπότε, κινηθείτε προς αυτά που έχετε βάλει στόχο και μην φοβηθείτε να διεκδικήσετε ό,τι σας αξίζει. Με μία διαφορά, ότι το Σύμπαν δεν θέλει να είστε αυτήν την περίοδο αριβίστες. Η αγάπη προς τους ανθρώπους και ο σεβασμός απέναντι στους αδύναμους, δεν θα γίνει τροχοπέδη στην ανάδειξή σας. Τουναντίον, και θα επιτύχετε αλλά και θα κερδίσετε τον σεβασμό του κόσμου, όχι από φόβο όπως συνήθως αλλά από πραγματική εκτίμηση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος των εορτών ήταν φέτος εξουθενωτική για εσάς τους Υδροχόους. Ευτυχώς όμως η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου έρχεται να αναπληρώσει την ενέργειά σας. Το μυαλό σας, που δουλεύει πάντα με τη λογική και διακρίνεται για την δημιουργικότητα και την αναζήτηση της Αληθείας, πρέπει να του δώσετε ευκαιρία να ξεκουραστεί. Οπότε αφεθείτε, ξεκουραστείτε, ονειροπολήστε και χαλαρώστε όσο μπορείτε. Το να ρίχνετε πού και πού τους ρυθμούς σας, σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με τα όνειρά σας και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας ώστε να μπορέσετε και πάλι να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Επίσης η ειλικρίνεια σε συνδυασμό με την έλλειψη διπλωματίας θα σας κάνει μη αρεστούς σε πολλούς. Μπορεί να σπάσετε αλλά σίγουρα δεν θα λυγίσετε. 


ΙΧΘΥΕΣ

Έρχονται νέα ξεκινήματα στην κοινωνική σας ζωή φίλοι Ιχθύες, αυτό το διάστημα. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την καρδιά σας σε νέες φιλίες, σε γνωριμίες και διασυνδέσεις με άτομα που μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την πορεία σας προς το μέλλον. Χαρακτηριστικό του ζωδίου σας είναι το να «πλέετε» ανέμελα ανάμεσα στους άλλους, χωρίς να πλησιάζετε πολύ ή να αφήνετε να σας πλησιάσουν. Τώρα όμως, η Νέα Σελήνη του μήνα ζητά από εσάς να μην φοβηθείτε να συνδεθείτε με τον κόσμο, και θα διαπιστώσετε ότι νέες πόρτες θα ανοίξουν για εσάς. Τρία πράγματα θα πρέπει να έχετε στον νου σας, Αυτοκυριαρχία, Ευθύτητα, Ειλικρίνεια, και όλα θα πάνε καλά!


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan