Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου με αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Από τον Άγγελο Πέτσιο. Μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο video εδώ

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου έχουμε την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία θα φέρει την αίσθηση της ισορροπίας, αρμονίας και ηρεμίας στις ζωές μας. Πρόκειται για μία νέα αρχή που θα μας βάλει στην διαδικασία να δημιουργήσουμε πιο ισορροπημένες συνήθειες και τρόπους ζωής. Κάποιοι από θα θελήσετε να ισορροπήσετε την Θηλυκή και την Αρσενική ενέργεια του εαυτού σας, με τέτοιο τρόπο ώστε να διαπιστώσετε πού δίνετε περισσότερο την ενέργειά σας και πού όχι. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να φέρετε συνειδητά την ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. 

 

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι επίσης και Υπερσελήνη, πράγμα που σημαίνει ότι το φεγγάρι θα βρίσκεται στην κοντινότερη απόστασή του από την Γη. Αυτό θα εντείνει την ενέργεια και τα συναισθήματα, κι έτσι θα είναι ελαφρώς πιο δύσκολο να ληφθούν αποφάσεις. Ο Ζυγός εξάλλου, στερεοτυπικά, είναι το πιο αναποφάσιστο ζώδιο, και αυτό διότι χρειάζεται χρόνο και στρατηγική για να βρει καθαρές, συνειδητές και δίκαιες λύσεις στα θέματα που τον απασχολούν. Πριν βιαστείτε λοιπόν να θέσετε τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας, πάρτε χρόνο να σκεφτείτε και να ζυγίσετε όλες σας τις επιλογές ώστε να δημιουργήσετε ξεκάθαρους στόχους. 

 

Η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό, μας καλεί να συγκεντρωθούμε στην δική μας αλήθεια, να αποβάλλουμε τις προσδοκίες των άλλων και να κάνουμε ό,τι προστάζει ο αυθεντικός εαυτός μας. Αυτό το διάστημα λοιπόν, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, να βρείτε τον σκοπό σας και να αποφασίσετε ποιο δρόμο θα ακολουθήσετε για να επιτύχετε. Για κάποιους, η ενέργεια του Ζυγού θα μετατοπίσει την προσοχή σας στις σχέσεις και στον έρωτα, φέρνοντας ισορροπίες και συμβιβασμούς όπου είναι απαραίτητο.

 

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει ανυπομονησία και εκνευρισμό ειδικά στις σχέσεις. Από την άλλη όμως η συγκεκριμένη όψη θα μας κάνει να αφήσουμε πίσω παλιούς επιθετικούς τρόπους και θα μας βοηθήσει να πάμε μπροστά με πιο αρμονικό και ήρεμο τρόπο. Επειδή τα επίπεδα της ενέργειας μπορεί να πέσουν, φροντίστε να διαθέσετε επιπλέον χρόνο για ξεκούραση, ανάπαυση και φροντίδα. 

 

Επίσης, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη σχηματίζει όψεις τετραγώνου με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται όλοι στον Αιγόκερω. Αυτό θα φέρει ισχυρή ενέργεια αναγέννησης και μεταμόρφωσης. Τώρα πρέπει να αφήσετε πίσω την ανάγκη ελέγχου, παλιές ανασφάλειες και τραύματα, καθώς και κάθε είδους συναισθηματικές αγκυλώσεις. Αν νιώσετε ότι δεν είστε σίγουροι για το πώς να προχωρήσετε μπροστά, ακούστε την διαίσθησή σας που θα σας δείξει ποιο είναι το καλύτερο για εσάς. 

 

ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι Κριοί έχετε τώρα την ευκαιρία να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και συνδέεστε με τους άλλους. Η Νέα Σελήνη από το Ζυγό σας “υποχρεώνει” κατά κάποιο τρόπο να είστε πιο διπλωμάτες, πιο δίκαιοι και πιο ισορροπημένοι. Δείτε πού θα σας οδηγήσει ο τρόπος αυτός και θα διαπιστώσετε ότι όταν παραμερίζετε λίγο το Εγώ σας, είστε πιο “ευαίσθητοι” και λαμβάνετε περισσότερο υπόψιν σας τους άλλους, οι σχέσεις σας ανθίζουν και εξελίσσονται προς όφελος όλων. Στα επαγγελματικά φροντίστε να δείξετε πρόθυμοι να συνεργαστείτε με τους άλλους ακόμα και αν χρειαστεί να παραμερίσετε για λίγο τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους η Νέα Σελήνη φέρνει αυξημένα έσοδα, ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και την ευκαιρία να αποδείξετε ποιοι πραγματικά είστε. Προσέξτε όμως τις παρασκηνιακές ενέργειες τυχόν ανταγωνιστών σας, ειδικά στον εργασιακό χώρο, που έχουν σκοπό να σας αποσπάσουν την προσοχή και να σας επιφέρουν εκνευρισμό και ενόχληση. Όσον αφορά τις σχέσεις και τα ερωτικά σας, τώρα θα δείτε την σεξουαλικότητά σας να ανεβαίνει, πράγμα που θα τραβήξει τα βλέμματα επάνω σας! Προσέξτε αν είστε δεσμευμένοι, καθώς το ταίρι σας μπορεί να ενοχληθεί από την αυξημένη απήχηση που θα έχετε στο άλλο φύλο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι Δίδυμοι, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε την δημιουργικότητα, την καλλιτεχνικότητά σας και να ασχοληθείτε πιο ενεργά με ό,τι σας παθιάζει. Τώρα θα έχετε ιδιαίτερη έμπνευση και περισσότερες ιδέες για το πώς να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας. Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέξετε γιατί η ενέργεια της Νέας Σελήνης μπορεί να αυξήσει τους φόβους και τα άγχη σας, πράγμα που μπορεί να γίνει τροχοπέδη στα σχέδιά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, παραμείνετε ήρεμοι και φροντίστε να εστιάζετε την προσοχή και τις σκέψεις σας μόνο στο παρόν. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε εσάς τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, “φωτίζει” τις σχέσεις με τους συγγενείς, την οικογένεια και το σπίτι σας, αναγκάζοντάς σας να δώσετε σε αυτά την αμέριστη προσοχή σας. Μπορεί τώρα να προκύψουν θέματα κατοικίας, επιστροφής στο πατρικό σας ή κληρονομικά ζητήματα. Πάρτε όσο χρόνο μπορείτε πριν ασχοληθείτε με αυτά, γιατί θα απορροφήσουν πολλή από την ενέργειά σας. Προσέξτε επίσης, να μην μεταφέρετε στο ταίρι σας την ένταση που θα σας προκαλέσουν τα ζητήματα που θα προκύψουν. Αν δείτε το άγχος σας να κορυφώνεται, κάντε ένα διάλειμμα από την πνιγηρή πραγματικότητα και ανασυνταχτείτε με διαλογισμό, τεχνικές χαλάρωσης ή απλά δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ονειρευτεί τις καλύτερες μέρες που έρχονται. 

 

ΛΕΩΝ

Εσείς οι Λέοντες, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να βελτιώσετε κάθε είδους σχέση στη ζωή σας. Με συνεργάτες, συναδέλφους, γείτονες, φίλους και συγγενείς. Βρείτε χρόνο να συνδεθείτε ξανά, βγείτε μαζί τους, τηλεφωνήστε τους, κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, είτε ξεκινώντας πάλι τις σπουδές σας, είτε ταξιδεύοντας στο εξωτερικό για εργασία ή και αναψυχή. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό σας επιτρέπει να διαπρέψετε με ό,τι και να ασχοληθείτε αυτό το διάστημα, ακόμα και αν πρόκειται για κάτι εντελώς νέο για εσάς και έξω από τα συνηθισμένα σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή στο έπακρο. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσάς τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι ικανοί και αυτάρκεις καθώς θα βοηθήσει πολύ τον τομέα των οικονομικών σας. Τα έσοδα θα αυξηθούν, ενδεχομένως και από πηγές εκτός της εργασίας σας κι εσείς θα πάρετε μία βαθιά ανάσα. Η θετική αυτή επιρροή θα επεκταθεί και στην καριέρα σας και τώρα θα μπορείτε πιο εύκολα να επιτύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Επίσης, θα δείτε να αυξάνεται και η σεξουαλικότητά σας και η διάθεσή σας για έρωτα. Απολαύστε αυτή την περίοδο, μην εγκαταλείψετε όμως τις προσπάθειες που κάνετε για να καλυτερέψετε την ζωή σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είναι Πρωτοχρονιά! Τι εννοούμε με αυτό; Τώρα έχετε μία μοναδική ευκαιρία για νέα ξεκινήματα με αισιοδοξία και δυναμισμό, που θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε. Κυριολεκτικά, θα ξεδιπλώσετε έναν νέο εαυτό! Αυτό που πρέπει μόνο να προσέξετε, είναι κάποιες αναστατώσεις με συνεργάτες και συναδέλφους που μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες και συγκρούσεις. Δώστε χώρο για συζήτηση και προσπαθήστε να βρείτε κοινό τόπο συνεργασίας ώστε να επωφεληθείτε όλοι, χωρίς να διστάσετε βέβαια να θέσετε σε πρώτη μοίρα τις δικές σας προτεραιότητες και επιδιώξεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς οι Σκορπιοί, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό, καλείστε να μάθετε δύο πράγματα. Πρώτον να αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να προσπαθείτε να ασκείτε έλεγχο, και, να αφήσετε πράγματα, καταστάσεις και πρόσωπα που δεν σας προσφέρουν τίποτα πια να φύγουν από την ζωή σας. Είναι αναγκαίο να γίνει αυτό για να βρείτε ξανά ισορροπία και ηρεμία μέσα στην τρέλα που επικρατεί στις ζωές σας εδώ και καιρό. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει και προσωπικές και επαγγελματικές καταστάσεις και σχέσεις. Πρέπει τώρα πάνω από όλα να θέσετε σε προτεραιότητα την ψυχική σας γαλήνη, και αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο για αυτό, ακόμα και αν σας φαίνεται αντιπαραγωγικό. Θα δείτε μετά από αυτό το διάστημα ότι όλα θα σας φαίνονται, αλλά και θα είναι καλύτερα. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει τις φιλικές, κοινωνικές και κάθε είδους σχέσεις, καλώντας σας να γυρίσετε σελίδα. Ίσως τώρα είναι ευκαιρία για ανακατατάξεις, ξεκαθαρίσματα και ξεσκαρταρίσματα. Φροντίστε μόνο να κρατήσετε στην ζωή σας κάποιους ανθρώπους που αποδεδειγμένα σας έχουν βοηθήσει και σας έχουν στηρίξει, ακόμα και όταν εσείς δεν ήσασταν ο καλύτερος εαυτός σας! Επίσης, τώρα ίσως έχετε την ευκαιρία μέσα από τον φιλικό σας κύκλο να κάνετε και κάποιες επαγγελματικές γνωριμίες ή συνεργασίες που θα σας αποδώσουν πολύ καλά στο μέλλον. Η δημιουργικότητά σας και η αντίληψή σας θα είναι ιδιαίτερα κοφτερές αυτό το διάστημα, οπότε φροντίστε να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς οι Αιγόκεροι, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα δείτε την φήμη και την καριέρα σας να απογειώνονται. Ειδικά αν είστε αυτοαπασχολούμενοι, είναι πολύ πιθανό να δείτε την επιχείρησή σας να γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό με όλα τα θετικά και τα αρνητικά που συνεπάγεται αυτό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε έτοιμοι αυτό το διάστημα να ακούσετε γκρίνια από τους φίλους, τους συντρόφους και την οικογένειά σας, καθώς θα νιώσουν ότι τους βάζετε σε δεύτερη μοίρα. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε ψύχραιμα και όσο πιο διπλωματικά γίνεται τις αντιδράσεις αυτές, διατηρώντας όσο γίνεται τις ισορροπίες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα φέρει ευκαιρίες για εξέλιξη και ανάπτυξη έξω από τους κύκλους στους οποίους κινείστε συνήθως. Τώρα μπορεί να έχετε την ευκαιρία για επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό ή για επαφές με ανθρώπους από άλλες χώρες. Θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας και κυριολεκτικά και μεταφορικά, και αυτό θα σας κάνει πραγματικά να «ανθίσετε» και να δείτε τον εαυτό σας από ένα άλλο πρίσμα. Υπάρχει βέβαια μία περίπτωση να δείτε ανθρώπους που θεωρούσατε κοντά σας, να απομακρύνονται γιατί δεν θα τους αρέσει αυτή η αλλαγή. Μην επιτρέψετε όμως στην γνώμη τους και στην συμπεριφορά τους να ψαλιδίσουν τα φτερά σας. Η μεταμόρφωσή σας θα σας φέρει κάποια ένταση αλλά αυτή θα είναι παροδική και θα πρέπει να την διαχειριστείτε όσο πιο καλά γίνεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς οι Ιχθύες με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα έχετε την ευκαιρία να εστιάσετε σε σχέσεις και συνεργασίες, και να αποφασίσετε ποιες θα κρατήσετε στη ζωή σας και θα δεσμευτείτε σοβαρά με αυτές, και ποιες θα αφήσετε να φύγουν. Τώρα θα αξιολογήσετε με ποιους ανθρώπους νιώθετε ότι μπορείτε να “χτίσετε” γερά θεμέλια και να οικοδομήσετε μία ζωή όπως την έχετε ονειρευτεί. Είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη δεδομένη στιγμή, να νιώσετε ότι παίρνετε και όχι μόνο ότι προσφέρετε, όπως κάνετε συνήθως. Η οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα, ενώ πιο πριν δεν σας απασχολούσε σοβαρά, τώρα θα γίνει αυτοσκοπός, και θα θελήσετε να την αποκτήσετε μαζί με τους αγαπημένους σας για να μπορείτε να απολαμβάνετε μαζί όσα επιθυμείτε, και ενδεχομένως τα είχατε στερηθεί. Και το θετικό μήνυμα της Νέας Σελήνης αυτής, είναι ότι έχετε όλες τις προδιαγραφές για να τα καταφέρετε, εστιάζοντας στο «μαζί»!

 Για προσωπικές προβλέψεις και ραντεβού στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μήνυμα inbox στην σελίδα μας στο Facebook

 

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan