Μπορείτε να δείτε το βίντεο των προβλέψεων εδώ!

ΚΡΙΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΛΕΩΝ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΖΥΓΟΣ 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο δυναμισμός σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένος αυτήν την εβδομάδα. Σε συνδυασμό με την αυξημένη διαύγεια πνεύματος που θα έχετε τώρα με την ορθοδρόμιση του Ερμή, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείτε να καταφέρετε. Επίσης, θα είστε ασυνήθιστα διπλωμάτες, και έτσι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε πιθανούς ανταγωνιστές και εχθρούς, σφάζοντάς τους με το γάντι! Μην ξεχάσετε να βρείτε χρόνο για να βρεθείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, γιατί τους έχετε παραμελήσει τελευταία και σας έχουν επιθυμήσει και εκείνοι.

 

ΕΡΩΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Αν είστε ελεύθεροι και ελεύθερες, αυτή η εβδομάδα, είναι κυριολεκτικά μία μοναδική ευκαιρία να βρείτε το άλλο σας μισό! Μην διστάσετε να κάνετε πράγματα που δεν κάνετε συνήθως, όπως να βγείτε με παρέες που δεν το συνηθίζετε ή να πάτε σε αντισυμβατικά μέρη. Ειλικρινά, δεν ξέρετε πού θα σας βρει και θα σας χτυπήσει το βέλος του μικρού φτερωτού θεού! Αλλά και εσείς που είστε σε μία σχέση, προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να την ανανεώσετε. Σκεφτείτε και οργανώστε είτε κάτι ρομαντικό είτε ακόμα και κάτι περιπετειώδες που ταιριάζει πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία σας. Το ταίρι σας δεν θα σας χαλάσει το χατήρι, αρκεί που θα περάσετε χρόνο μαζί! 

 

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μην έχετε καθόλου άγχος για την δουλειά σας φίλοι Τοξότες αυτήν την εβδομάδα. Όποια πρόκληση ή δυσκολία και να προκύψει, είστε καλά προετοιμασμένοι, έχετε συμμάχους τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας, και έχετε αποδείξει σε ανώτερους και στην εργοδοσία σας ποιοι είστε και τι μπορείτε να καταφέρετε. Δουλέψτε όσο πιο ομαδικά μπορείτε, διατηρώντας συνεργατικό πνεύμα και θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά. 

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Την Δευτέρα, μπορεί να νιώσετε ελαφρά αδικημένοι καθώς θα διαπιστώσετε ότι σε κάποια άτομα, έχετε δώσει πάρα πολλά και είτε δεν έχουν εκτιμηθεί, είτε δεν έχετε λάβει ποτέ πίσω κάτι έστω για ευχαριστώ. 

Την Τρίτη μπορεί να έχετε μία διαφωνία με κάποιο φιλικό πρόσωπο, οπότε προσέξτε πολύ τα λόγια σας γιατί ίσως πληγώσουν και ψυχραθείτε εντελώς μεταξύ σας.

Την Τετάρτη με την Πανσέληνο στον Κριό, θα δείτε να ολοκληρώνεται επιτέλους ένα σχέδιο ή να εκπληρώνεται κάποιο όνειρο που είχατε στο μυαλό σας εδώ και πολύ καιρό.

Η Παρασκευή είναι μία φανταστική ημέρα για κάθε είδους ομαδική εργασία ή δραστηριότητα. Ό,τι και να είναι, θα λάβετε μεγάλη ικανοποίηση από αυτό!

Το Σάββατο μπορεί να καθίσετε και να ψάξετε ευκαιρίες επενδύσεων, καθώς θέλετε να έχετε κάποια επιπλέον χρήματα, ακόμα και αν αυτά έρθουν μελλοντικά. 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αυτές τις μέρες, θα είστε γεμάτοι ενέργεια την οποία δεν θα ξέρετε πού να την διοχετεύσετε. Έτσι, ενδέχεται να πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά, σε σημείο να ξεπεράσετε τα όριά σας και να πάθετε μέχρι και υπερκόπωση. Οπότε, να είστε συνετοί και προσεκτικοί. Επίσης, τα αυξημένα επίπεδα ενέργειας που θα έχετε, μπορεί να σας προκαλούν εκνευρισμό και κακή διάθεση, έτσι που να μην τολμά κανείς να σας πει κουβέντα, και εσείς να αντιδράτε άσχημα και να εκρήγνυστε χωρίς λόγο. Συνεπώς, πρέπει να είστε φειδωλοί με τα λόγια που ξεστομίζετε για να μην πληγώσετε τα άτομα που είναι σημαντικά για εσάς και μετά τρέχετε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα. 

 

ΕΡΩΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Συγκεντρωθείτε στην ουσία αυτές τις μέρες φίλοι Αιγόκεροι, και στο τι είναι πραγματικά σημαντικό στην σχέση σας και στα πρόσωπα που αγαπάτε. Μην φέρνετε λοιπόν τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι σας, αντίθετα, προσπαθήστε να χαλαρώνετε και να προσφέρετε χαρά στο ταίρι σας ασχολούμενοι μαζί του. Μπορείτε επίσης να διώξετε την όποια ένταση έχετε, στην κρεβατοκάμαρα, σίγουρα δεν πρόκειται να σας πουν όχι! 

 

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Αν αντιμετωπίζετε ανταγωνισμό και αντιζηλίες στην δουλειά σας να είστε πολύ προσεκτικοί. Καμιά φορά η κατά μέτωπον επίθεση δεν είναι η καλύτερη μέθοδος να προφυλαχθείτε από τους εχθρούς. Προσπαθήστε να μην ενδίδετε στις προκλήσεις, που ως στόχο έχουν να χάσετε την ψυχραιμία σας και να εκτεθείτε, αντίθετα παραμείνετε ήρεμοι και κοιτάξτε να κάνετε την δουλειά σας όσο καλύτερα μπορείτε. Αφήστε τα αποτελέσματα αυτής να μιλήσουν αντί για εσάς. Σύντομα θα φανεί ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. 

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Την Δευτέρα θα κάνετε μία εκ βαθέων συζήτηση με το ταίρι σας και θα παραδεχτείτε ο ένας στον άλλον τα λάθη και τα ελαττώματά σας.

Την Τρίτη, μπορεί να λάβετε κάποια παρατήρηση ή επίπληξη από τους ανώτερούς σας στην δουλειά. Απαντήστε ήπια, παραθέτοντας γεγονότα και επιχειρήματα σε αυτά που σας καταλογίζουν. 

Την Τετάρτη, ένας κύκλος γεγονότων που αφορά στην οικογένεια και στο σπίτι σας, θα φτάσει στο τέλος του, και μπορεί να νιώσετε κάποια λύπη ή και νοσταλγία.

Την Παρασκευή, το τρίγωνο Ηλίου-Δία θα φέρει μία μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα σας, η οποία θα συνοδεύεται από αύξηση των εισοδημάτων σας.

Το Σαββατοκύριακο καθώς δεν δέχεστε επιρροές που να σας φέρουν κάποιο θέμα, μπορείτε να το αξιοποιήσετε για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα, εσείς οι Υδροχόοι θα έρθετε αντιμέτωποι με δυσκολίες και προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας στο έπακρον. Σαν να μην φτάνει αυτό, επειδή είστε και υπερήφανοι και θέλετε να δείξετε στους γύρω σας πόσο ικανοί είστε και ότι μπορείτε να τα βγάλετε εύκολα πέρα, δεν θα ζητήσετε βοήθεια και στήριξη. Η συμπεριφορά αυτή είναι προβληματική όμως, και δεν θα σας βγει σε καλό. Για να μπορέσετε να αναδιοργανωθείτε και να μαζέψετε κουράγιο και δυνάμεις για να λύσετε τα προβλήματα, πηγαίνετε μία βόλτα στη φύση ή χαλαρώστε με διαλογισμό, και έπειτα καλέστε καλούς φίλους ή συγγενείς και ζητήστε χωρίς φόβο την βοήθειά τους. Θα εκπλαγείτε από το πόσο απλόχερα θα σας την προσφέρουν και μάλιστα χωρίς να σας κρίνουν ή να σας κάνουν πολλές ερωτήσεις. 

 

ΕΡΩΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Η Τύχη θα είναι με το μέρος σας όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα, φίλοι Υδροχόοι. Οι δεσμευμένοι, θα διαπιστώσετε ότι έχετε δίπλα σας ένα άτομο στο οποίο μπορείτε άφοβα να στηριχτείτε. Για αυτό και εσείς, κάντε του μία εκπληξη για να περάσετε χρόνο μαζί, οργανώνοντας κάτι ξεχωριστό. Για όσους είστε μόνοι και μόνες, μην εκπλαγείτε αν σας φλερτάρουν άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Εσάς μπορεί να σας φανεί ότι είναι από το πουθενά το ενδιαφέρον αυτό, εκείνοι όμως προσπαθούν εδώ και καιρό με υπονοούμενα και νύξεις να σας δείξουν το πώς νιώθουν. Και από ό,τι φαίνεται δεν δείξατε να καταλαβαίνετε τίποτα, κι έτσι πέρασαν σε ευθεία προσέγγιση!

 

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Κάποια άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον σας ζηλεύουν και ίσως εποφθαλμιούν την θέση σας. Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν το αντιληφθείτε έγκαιρα μπορεί να σας υπονομεύσουν και να κάνουν ζημιά στην εικόνα σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέχετε να μην κάνετε λάθη και παραλείψεις που μπορεί να σας εκθέσουν. Αν εσείς είστε συνεπείς και εντάξει με τα καθήκοντά σας, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. 

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Την Δευτέρα μπορεί να περάσετε μία μίνι κρίση στην σχέση σας. Μην δώσετε μεγάλη σημασία, είναι απλά μία κακή μέρα που θα περάσει.

Την Τρίτη μπορεί να έχετε νέα από έναν εκπαιδευτικό οργανισμό σχετικά με κάποιο πρόγραμμα που θέλετε να παρακολουθήσετε και στο οποίο γίνατε δεκτοί.

Την Τετάρτη, προσέξτε τι λέτε και τι μοιράζεστε στην δουλειά σας. Υπάρχουν αυτιά παντού και δεν ξέρετε ποιοι σας ακούνε πίσω από μισάνοιχτες πόρτες και με τι σκοπό.

Την Παρασκευή, μπορείτε να την περάσετε χαλαρά διαβάζοντας κάποιο βιβλίο που σας ευχαριστεί ή πηγαίνοντας σινεμά με φίλους. 

Το Σάββατο, με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, ίσως βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.  

 

 

ΙΧΘΥΕΣ 

Θα είστε εξαιρετικά παραγωγικοί και επιτυχημένοι αυτήν την εβδομάδα, με ό,τι και αν ασχοληθείτε. Και ίσως είναι καλή στιγμή τώρα να επανεξετάσετε θέματα εργασίας και επαγγελματικής αποκατάστασης. Η μόνη προσοχή που πρέπει να δώσετε, είναι να μην αντιδράσετε υπερβολικά αν νιώσετε ότι απειλείστε είτε στην δουλειά σας, είτε σε κάποιο προσωπικό θέμα. Κρατήστε ήρεμο τον τόνο σας και την συζήτηση σε πολιτισμένα επίπεδα, και μην δημιουργείτε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Να ξέρετε όμως πως όταν νιώθετε έτσι, συνήθως είναι σημάδι ότι έχετε συσσωρεύσει πίεση και άγχος, και ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτιστεί ένας Ιχθύς είναι -τι άλλο;-, μία βόλτα ή μία εκδρομή στην θάλασσα. 

 

ΕΡΩΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Θα δυσκολευτείτε αυτές τις μέρες, καθώς θα είστε υπερβολικά κυκλοθυμικοί και ευερέθιστοι και θα έχετε πολλές εντάσεις με το ταίρι σας. Προσέξτε, γιατί όσο και αν σας αγαπάει δεν είναι εύκολο να ανεχτεί για καιρό την κακή σας συμπεριφορά. Διαχειριστείτε τον θυμό σας και θυμηθείτε ότι δεν σας φταίνε οι άλλοι για τα δεινά που πολλές φορές είναι μόνο μέσα στο κεφάλι σας. 

 

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Προσπαθήστε αυτήν την εβδομάδα που ομολογουμένως θα είναι κάπως δύσκολη, να παραμείνετε ενεργοί και αποδοτικοί στην δουλειά σας. Αν νιώθετε πολύ πιεσμένοι, αντί να ξεσπάτε δεξιά και αριστερά, ζητήστε την βοήθεια των συναδέλφων σας προκειμένου να διατηρηθεί το καλό κλίμα μέσα στην εργασία. Αν είναι δυνατόν βέβαια, το καλύτερο θα ήταν να πάρετε άδεια μερικές ημέρες μέχρι να περάσουν αυτές οι «περίεργες» μέρες. 

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Την Δευτέρα με την ορθοδρόμηση του Ερμή, θα είναι μία καλή ημέρα για να στείλετε βιογραφικά αν είστε σε φάση αναζήτησης ή αλλαγής εργασίας.

Την Τρίτη, θα έχετε ευχάριστα νέα σχετικά με χρηματοοικονομικά σας θέματα ή με κάποια αγοραπωλησία ακινήτου που θέλετε να κάνετε. 

Την Τετάρτη, με την Πανσέληνο στον Κριό, προσπαθήστε να απελευθερωθείτε από βαθιά ριζωμένες αρνητικές πεποιθήσεις που έχετε και οι οποίες σας κρατούν πίσω.

Η Παρασκευή είναι μία καλή ημέρα για φιλοσοφικές και πνευματικές αναζητήσεις, οι οποίες είναι το στοιχείο σας. 

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan