Μπορείτε να δείτε το βίντεο των προβλέψεων εδώ!

Με την καινούργια εβδομάδα, εσείς οι Ζυγοί θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα με το σπίτι ή με την οικογενειά σας. Μπορεί να πρόκειται για κάτι απλό, όπως μία επισκευή, αλλά ακόμα και κάτι πιο σύνθετο να είναι, εσείς έχετε την δύναμη και τα εφόδια και να αντεπεξέλθετε, αλλά και να βοηθήσετε και τους άλλους. Επίσης, αυτές τις μέρες θα σας χαρακτηρίζει η ανάγκη να ζήσετε την ζωή σας όπως την θέλετε, χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς να σας υπαγορεύεται από άλλους. Συνειδητοποιείτε πια το τι αξίζετε, και τώρα θα το διεκδικήσετε δυναμικά.  

ΕΡΩΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Με την  απίστευτη ενέργεια που θα εκπέμπετε αυτές τις μέρες, όπου και να πάτε, ό,τι και να κάνετε, ο κόσμος θα σας προσέχει και θα σας θαυμάζει! Χαρείτε το φυσικά, αλλά προσέξτε οι δεσμευμένοι και οι δεσμευμένες, γιατί μπορεί να έχετε σκηνές ζηλοτυπίας από το ταίρι σας! Αν από την άλλοι είστε ελεύθεροι, φλερτάρετε και διασκεδάστε το, αλλά να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας. Να θυμάστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, οπότε μην βιαστείτε να υποκύψετε στις κολακείες και στις εκφράσεις θαυμασμού, πριν βεβαιωθείτε για τις αληθινές προθέσεις του ατόμου που έχετε απέναντί σας. 

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από ό,τι φαίνεται, η αυτοπεποίθηση που έχετε αυτό το διάστημα θα κάνει πολύ καλό και στην εργασία σας. Θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αναπτύξετε τα σχέδιά σας και να πείσετε τους συνεργάτες και τους εργοδότες σας πως αυτό που έχετε στο μυαλό σας είναι και το σωστό! Προσέξτε να μην είστε αλαζόνες όμως, γιατί ενδέχεται να σπάσετε τα μούτρα σας στην επόμενη στροφή και τότε οι άλλοι δεν θα σας χαριστούν. Επίσης, αν έχετε δική σας επιχείρηση ευνοούνται τώρα τα σχέδια για επέκταση δραστηριοτήτων, οπότε αν έχετε κάτι στο μυαλό σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να το βάλετε σε εφαρμογή. 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Την Δευτέρα, θα έχετε ευκαιρία να περάσετε εποικοδομητικό χρόνο με το συντροφικό σας πρόσωπο ή με τα παιδιά σας αν έχετε.

Την Τρίτη, όπου ο Ερμής μπαίνει ορθόδρομος στο ζώδιό σας, μπορεί να παρατηρήσετε ότι ξαφνικά όλος ο κόσμος συμφωνεί μαζί σας και συμμερίζεται τις ιδέες και τις επιθυμίες σας!

Την Τετάρτη δείξτε προσοχή, καθώς κάθε είδους συνεργασίες και σχέσεις θα δοκιμαστούν και μπορεί να έχετε σοβαρές διαφωνίες και συγκρούσεις.

Ό,τι και να γίνει τις προηγούμενες μέρες όμως, η  Παρασκευή με το πολύ ευνοϊκό τρίγωνο Ηλίου-Δία, είναι μία μέρα που σας ανήκει για να την περάσετε με όποιο τρόπο θέλετε!

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan