Μπορείτε να δείτε το βίντεο των εβδομαδιαίων προβλέψεων εδώ!

Αυτήν την εβδομάδα φίλοι Παρθένοι, θα πρέπει να βγείτε από την βολή σας και να πάρετε κάποια ρίσκα, όσο και αν σας τρομάζει αυτή η προοπτική. Να είστε σίγουροι, ότι θα ανταμειφθείτε για την τόλμη σας. Μπορεί για παράδειγμα να δώσετε χρήματα σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, μπορεί επίσης να αποφασίσετε να κάνετε μία ριψοκίνδυνη επένδυση ή μία αγοραπωλησία ακινήτου. Το θέμα είναι να το πάρετε απόφαση, ειδικά τώρα που οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας και η Τύχη σας χαμογελάει! Μην το πολυαναλύσετε όπως κάνετε συνήθως και μην το καθυστερείτε, απλά κάντε το γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά!

ΕΡΩΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτές τις μέρες θα πρέπει να καθίσετε και να μιλήσετε σοβαρά με το ταίρι σας για κάποια θέματα που σας ενοχλούν. Ίσως νιώθετε ότι σας έχει παραμελήσει τελευταία ή ότι δεν σας υπολογίζει όσο θα θέλατε. Το σημαντικό είναι να τα επικοινωνήσετε με ειλικρίνεια και όχι με παθητικο-επιθετικό τρόπο όπως θα κάνατε συνήθως. Δεν βοηθάει κανέναν η συμπεριφορά αυτή. Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες του ζωδίου, θα έχετε «άστρο» αυτές τις μέρες, καθώς όπου και να πάτε θα κάνετε εντύπωση στους γύρω σας, πράγμα που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα!

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Αυτήν την εβδομάδα, έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε από τι υλικό είστε φτιαγμένοι φίλοι Παρθένοι! Προετοιμαστείτε κατάλληλα, με επιχειρήματα και αποδείξεις και δείξτε στους συνεργάτες και στους εργοδότες σας πώς βλέπετε τα πράγματα και τι νομίζετε εσείς ότι πρέπει να γίνει ώστε τα πράγματα στην δουλειά σας να κυλάνε ρολόι. Μην ξεχνάμε ότι στην οργάνωση, στην κατηγοριοποίηση και στην εκτέλεση των καθηκόντων είστε αξεπέραστοι! Λίγη βοήθεια χρειάζεστε στο να θέτετε τις σωστές προτεραιότητες, αλλά σε αυτό μπορούν να σας βοηθήσουν οι άλλοι! Επίσης, προσέξτε να μην αφήσετε κανέναν να λάβει αντί για εσάς τα εύσημα για κάποια εργασία που κάνατε. 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Την Δευτέρα, κάντε μία ενδοσκόπηση και βρείτε τρόπο να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας που δέχτηκαν πλήγμα τις προηγούμενες μέρες. 

Την Τρίτη, ίσως λάβετε ξαφνικά κάποια χρήματα από μία αναπάντεχη πηγή.

Την Τετάρτη, η Πανσέληνος στον Κριό θα σας κάνει να δώσετε όλη την προσοχή και την ενέργειά σας στην εργασία σας. 

Την Παρασκευή, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία μπορείτε να βρείτε επιπλέον τρόπους και πηγές εισοδημάτων για να καλύψετε τις αυξημένες ανάγκες και τα έκτακτα έξοδά σας. 

Τέλος, το Σάββατο, θα έχετε χρόνο να χαλαρώσετε και να δώσετε «χώρο» στην διαίσθησή σας να σας υποδείξει τη λύση για κάτι που σας απασχολεί εδώ και καιρό. 

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan