Μπορείτε να δείτε το βίντεο των εβδομαδιαίων προβλέψεων εδώ!

Είστε γεννημένοι ηγέτες φίλοι Λέοντες, και αυτήν την εβδομάδα το χάρισμά σας αυτό θα φανεί ακόμα περισσότερο. Σε όποιο θέμα και αν αντιμετωπίζετε στην ζωή σας, βγείτε εσείς μπροστά με σιγουριά και οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν. Προσοχή βέβαια, να είστε αποφασιστικοί αλλά όχι δεσποτικοί, γιατί σε κανέναν δεν αρέσει να του δίνουν διαταγές ή να του φέρονται υποτιμητικά. Οπότε για να αποφύγετε γκρίνιες και -δικαιολογημένες- αντιδράσεις, φροντίστε να ηγείστε δια του παραδείγματος και όχι σκορπίζοντας εντολές δεξιά και αριστερά.

ΕΡΩΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα αισθηματικά και οι σχέσεις σας αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε κατάσταση ηρεμίας. Ειδικά αν το προηγούμενο διάστημα είχατε προστριβέςκαι τσακωμούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όλα δείχνουν ότι τώρα οι σχέσεις σας θα αποκατασταθούν. Εννοείται ότι τα προβλήματα δεν θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας αλλά τουλάχιστον θα έχετε διάθεση να τα λύσετε μαζί από κοινού. Εσείς που δεν έχετε κάποια σχέση, αν αρχίσετε λίγο να βγαίνετε και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να λάμψει, έχετε όλες τις προοπτικές αυτές τις μέρες να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας συντροφέψει τις νύχτες του χειμώνα που έρχεται 

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε πολύ όρεξη για δουλειά και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αλλά και προχωρήσετε τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Να είστε περήφανοι για όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά προσέξτε να μην σας φύγει γρήγορα αυτός ο ενθουσιασμός και επαναπαυτείτε στις δάφνες σας. Επίσης, αν δουλεύετε ως υπάλληλοι, είναι πολύ πιθανό να σας έρθει τώρα μία προαγωγή ή μία μετάθεση για κάπου καλύτερα από εκεί που είστε τώρα. Αξιολογήστε τις επιλογές που έχετε και αποφασίστε με σύνεση τι είναι καλύτερο για εσάς. 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Την Δευτέρα, δώστε έμφαση στο να κλείσετε και να λύσετε τυχόν διαφωνίες με αγαπημένα σας πρόσωπα, που μπορεί να συνέβησαν τις προηγούμενες εβδομάδες. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα, το πρώτο τηλέφωνο, σηκώστε λευκό σημαιάκι και όλα θα πάνε καλά. 

Την Τρίτη, πολλά προβλήματα επικοινωνίας και τεχνολογίας που ίσως είχατε λόγω ανάδρομου Ερμή, θα βρουν τον δρόμο τους προς την λύση και εσείς θα ανακουφιστείτε πολύ.

Την Τετάρτη μπορεί να σας ζητηθεί να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο για την δουλειά σας ή να προσκομίσετε κάποιο έγγραφο που έχετε αμελήσει.

Την Παρασκευή είναι ευκαιρία για ρομαντικά ραντεβού, για διασκέδαση, για καλό φαγητό και κρασί παρέα με φίλους και χαλάρωση! Αξιοποιήστε την λοιπόν και χαρείτε την!

Το Σάββατο και την Κυριακή, όλη σας η προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην οικογένεια και στο σπίτι σας, καθώς οι δικοί σας άνθρωποι έχουν στερηθεί την παρουσία σας επειδή δουλεύετε με τρελούς ρυθμούς. Οπότε, είναι ευκαιρία να περάσετε χρόνο μαζί τους, αλλά και να επαναξιολογήσετε την ισορροπία που έχετε -ή δεν έχετε- ανάμεσα σε δουλειά και σπίτι.

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan