Μπορείτε να δείτε το βίντεο των προβλέψεων εδώ!

Τα οικονομικά είναι ο τομέας όπου καλείστε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, κλείνοντας εκκρεμότητες. Σίγουρα θα σας αγχώσει η διαδικασία, διότι θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κακοδιαχείριση που κάνατε στο παρελθόν. Σκεφτείτε όμως το όφελος που θα αποκομίσετε μετά, διότι δεν θα σας πιέζουν πλέον τα χρέη. Θα σας στεναχωρήσει η όλη κατάσταση διότι σχεδιάζατε κάποιο ταξίδι και τώρα δεν θα μπορέσετε να το πραγματοποιήσετε, αφού θα πρέπει να κλείσετε κάποιες οικονομικές τρύπες. Δείτε το αλλιώς αφού θα πάψουν πλέον οι κόντρες με τον σύντροφο και όπως και να το κάνουμε είναι κι αυτό ένα βασικό πλεονέκτημα στη σχέση σας. Από την άλλη κυριαρχεί έντονα το ερωτικό και σεξουαλικό στοιχείο και ίσως να αφορά με ένα άτομο από το παρελθόν. Εύνοια θα υπάρχει στα επαγγελματικά σας διότι εκεί τυγχάνετε αμέριστης βοήθειας από ένα άτομο το οποίο βρίσκεται σε ανώτερη θέση και δείχνει τη συμπαράσταση του σε εσάς.

Την Δευτέρα είναι πολύ πιθανό να μπλέξετε ερωτικά με ένα άτομο εξ αποστάσεως. Γενικά, ευνοούνται τα ερωτόλογα, είτε μέσω τηλεφώνου είτε με μηνύματα. Επίσης, μπορείτε να στείλετε και ακατάλληλες φωτογραφίες στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί το άτομο αυτό να είναι χιλιόμετρα μακρυά αλλά θα έχετε έναν άνθρωπο να μιλάτε μαζί του μέχρι να σας πάρει ο ύπνος. 

Την Πέμπτη θα αρχίσετε να αισθάνεστε περισσότερο αισιόδοξοι. Αν θέλετε, κάντε σχέδια για τις διακοπές σας. Θα κάνει πολύ καλό στην ψυχολογία σας αφού θα έχετε κάτι να περιμένετε. 

 

Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan