Μπορείτε να δείτε το βίντεο των προβλέψεων εδώ!

Θα ολοκληρώσετε συζητήσεις με άτομα από το κοντινό, ή το ευρύτερο περιβάλλον σας, προωθώντας τις ιδέες σας, οι οποίες θα γίνουν αποδεκτές. Μισοτελειωμένες σπουδές και γνώσεις πού αφήσατε στη μέση θα καταφέρετε να τις υλοποιήσετε, αλλά με πόνο ψυχής και μεγάλη δυσκολία αφού θα πρέπει να υπερπηδήσετε εμπόδια. Ούτως ή άλλως, εσείς οι Ταύροι γνωρίζετε πολύ καλά, πως τα αγαθά κόποις κτώνται. Τα μακρινά ταξίδια δύσκολα θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα διότι οι προτεραιότητές σας θα είναι άλλες. Θα αλλάξετε ριζικά τις πεποιθήσεις σας, τα πιστεύω σας και γενικά όλη τη φιλοσοφία σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν άτομα που θα  εμφανιστούν ξανά στη ζωή σας από το παρελθόν, έχοντας τη μορφή ενός πνευματικού, ενός καθοδηγητή, ή ενός γκουρού. Επανεξετάστε επαγγελματικές προσφορές και προτάσεις οι οποίες σας έγιναν στο παρελθόν.

Την Δευτέρα μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε επαγγελματικά ταξείδια. Ξαφνικά η προοπτική να φύγετε από την ηρεμία του γραφείου και να σταθείτε στην ουρά των εισιτηρίων, να τρώτε το φαγητό των αεροπορικών εταιρειών, η ενοικίαση οχήματος, θα σας φανεί ενοχλητική. Για αυτό καλό θα είναι να πιάσετε τον προϊστάμενό σας και να του μιλήσετε. 

Στην εργασία σας είναι σημαντικό να παραμείνετε οργανωμένοι διότι από την Πέμπτη και μετά θα εμφανιστούν επαγγελματικές ευκαιρίες. Επίσης, είναι ευνοϊκή περίοδος να κάνετε συνεντεύξεις ή να κερδίσετε καινούργιες δουλειές. Οπότε, να μην φοβάστε να δείξετε τα ταλέντα σας.   

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan