Η πανσέληνος που προηγήθηκε έγινε μέσα στον τομέα των ερωτικών σας, όπου έφερε κάποιες ανατροπές. Παρόλα αυτά με αρωγό τον Δία, από το ζώδιο σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Είστε από τα άτομα που ότι και αν γίνει, ξανά προς τη δόξα τραβάτε. Από την αρχή της εβδομάδος θα κάνετε μυστικές συζητήσεις, για την πορεία και εξέλιξη των επαγγελματικών σας. Υπάρχουν άτομα στην ανώτερη ιεραρχία της εργασίας σας, που θα σας δώσουν ένα χεράκι βοήθειας. Εξάλλου έχετε κι από μόνοι σας καταβάλλει προσπάθειες, οι οποίες θα καρποφορήσουν. Θα ωφεληθείτε οικονομικά από κει που δεν το περιμένετε. Ίσως είναι μία κρυφή πηγή εισοδήματος, που θα σας ευνοήσει.

Προσοχή χρειάζεται η Παρασκευή και καλό θα ήταν να μην συζητήσετε εκείνη την ημέρα για τα επαγγελματικά σας, με τους εργοδότες, ή τους ανωτέρους σας. Έτσι θα καταφέρετε να αποφύγετε μία λεκτική κόντρα.

Από το Σάββατο κι έπειτα μπορείτε να ελπίζετε σε πολύ καλύτερες ημέρες. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο και θα μπείτε μέσα σε ομάδες με κοινούς στόχους. Οι φιλοδοξίες και τα όνειρα που έχετε θέσει για το μέλλον, θα μπουν σιγά-σιγά σε εφαρμογή.

Βασιλική Δρόσου

aries gem

Δείτε τα χαρακτηριστικά του Κριού εδώ ή διαβάστε τα εδώ !


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan