Μπορείτε να δείτε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ!

Το σπίτι θα δεχτεί κλυδωνισμούς κι ενώ αποτελούσε το ησυχαστήριο σας, θα μετατραπεί σε πηγή άγχους και πεσμένης ψυχολογίας. Το ίδιο συμβαίνει και στον τομέα της καριέρας, θέτοντας σας το δίλημμα για το ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε. Εσείς θα βρεθείτε κάπου στη μέση και θα νιώσετε να σας τραβούν πότε από δω και πότε από κει. Τα χειριστικά παιχνίδια εξουσίας σας αποδιοργανώνουν και θα νιώσετε ανεπαρκείς και στους δύο τομείς. Δείξτε προσοχή σε μητέρα ή άτομο της οικογένειας, που μπορεί να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα υγείας. Στον φιλικό σας κύκλο επανέρχονται φίλοι από τα παλιά με τους οποίους θα συζητήσετε για το παρελθόν. Εάν υπήρξε κάποια κόντρα ή παρεξήγηση, στην προσπάθειά σας να την λύσετε, το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρετε τίποτα, διότι υπάρχουν παγιωμένες πεποιθήσεις και από τις δύο πλευρές. Θα σας συμβούλευα να το αποφύγετε. 

Την Δευτέρα, η ανάδρομη Αφροδίτη που είναι στον οίκο της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, θα κάνει ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο. Εκείνη την ημέρα θα παλεύετε με ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σας το οποίο θεωρητικά είναι φιλικό στον χρήστη, αλλά στη πραγματικότητα δεν είναι ούτε κατά διάνοια! Αυτό μπορεί να είναι η καινούργια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί η εταιρεία σας ή ένα πρόγραμμα που αγοράσατε για την επιχείρησή σας. Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή διότι δεν θέλετε να κάνετε από τα νεύρα σας τον υπολογιστή φρίσμπυ. Όχι όμως ότι θα σας κατηγορήσει κανείς αν το κάνετε. 

Από την Πέμπτη και μετά ο Ήλιος θα λάμψει την κοινωνική σας ζωή, οπότε ετοιμαστείτε να κάνετε καινούργιους φίλους ή να βρείτε άτομα που θα σας καταλαβαίνουν. Αν νιώθετε ότι έχετε ξεπεράσει μία  φιλία, τότε είναι καιρός να την αφήσετε πίσω σας, πάντα όμως με σεβασμό κι ευγένεια.  

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan