Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το Σάββατο, θα ζήσετε στον ρυθμό του κυβερνήτη σας Άρη που είναι στον Καρκίνο. Μέχρι εκείνη την ημέρα η εσωτερική σας ένταση θα βγαίνει στην δουλειά, αλλά και η πίεση της δουλειάς θα βγαίνει στην οικογένεια, κάτι που σαφώς δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Επειδή η ψυχολογία σας θα παίξει σημαντικό ρόλο καλό θα ήταν να απομονωθείτε αυτές τις ημέρες ή να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους διαχείρισης του θυμού, όπως γιόγκα και διαλογισμό. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ καλό, καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε την φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, οπότε και θα βγείτε να διασκεδάσετε ή θα σκεφτείτε ότι ήλθε η ώρα για έρωτα!


Μέχρι την Τετάρτη θα έχετε χρήματα για να αγοράσετε κάτι που θέλετε πολύ, ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας, ή να φροντίσετε την οικογένειά σας. Από την Τετάρτη και μετά αρχίζει μία περίοδος όπου ό,τι χρήματα έχετε θα πρέπει να τα δώσετε στην φροντίδα των δικών σας ανθρώπων ή των γονέων σας. Το Σαββατοκύριακο μπορείτε να κάνετε έξοδα, κάνοντας το τραπέζι στους συγγενείς σας ή να μαζέψετε μερικούς γείτονες και να φάτε μαζί. 


Το επαγγελματικό θα σας απασχολήσει αυτές τις ημέρες ως η ανάγκη να διορθωθούν καταστάσεις με έγγραφα που αφορούν την εταιρεία σας, την Εφορία, ακόμη και με συναδέλφους. Ευτυχώς που όλα θα γίνουν σε αρκετά καλό κλίμα οπότε θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη. 

Αν ψάχνετε να επιστρέψετε σε προηγούμενη εργασία σας, τώρα είναι η εποχή να το δοκιμάσετε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε διότι το άγχος είναι αυτό που δεν σας αφήνει να βρείτε άκρη με όσα συμβαίνουν στην εργασία. Μόλις έλθει το Σαββατοκύριακο και ηρεμήσετε λίγο, θα βρείτε την λύση που αναζητούσατε από το πουθενά!


Το μυαλό σας το έχετε αυτήν την περίοδο σε μία σχέση που τελείωσε ή σε έναν ή μία πρώην. Αν και θα θέλατε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, θα κάνετε την προσπάθειά σας να τα βρείτε ξανά, κυρίως την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο είτε είστε μαζί είτε είστε μόνοι, θα αποφασίσετε ότι ήλθε η στιγμή να ερωτευθείτε! Οπότε ως γνήσιοι Κριοί, θα του δώσετε και θα καταλάβει!


ΤΑΥΡΟΣ

Η τύχη αυτήν την εβδομάδα θα είναι μαζί σας, αν και δεν θα έπρεπε. Ενώ έχετε καλή καρδιά και είστε αρκετά ευγενείς, αυτή η βοήθεια της τύχης θα σας κάνει να φέρεστε λες και ο κόσμος σας ανήκει. Έτσι μπορεί να γίνετε σπάταλοι με τα λεφτά των άλλων, να γίνετε επιδεικτικοί ή υπερβολικοί, ακόμη και άδικοι. Για «κακή τύχη» των άλλων, οτιδήποτε έχετε βάλει στο μυαλό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα, ακόμη και το πιο παράλογο! Αυτό όμως κάλλιστα μπορεί να φέρει την ύβρη, ξοδεύοντας την καλή σας τύχη σαν να είναι άφθονη και ατελείωτη. 


Στο οικονομικό θα πρέπει να δώσετε έμφαση στην αποταμίευση καθώς θα παρουσιάζονται θέματα από την δουλειά ή θα σας βγουν μέσα στις επόμενες ημέρες έξοδα που πιστεύατε ότι είχατε τελειώσει μαζί τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε χρήματα, καθώς η τύχη σας ευνοεί. Απλά, οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και θέλει μέτρο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να λάβετε καθυστερημένα ένα δώρο από την εργασία σας ή θα λάβετε κάποιο οικογενειακό επίδομα. Την Παρασκευή θα πρέπει να δώσετε χρήματα στα παιδιά σας ή θα ξοδέψετε χρήματα για να κάνετε το σπίτι σας πιο λειτουργικό. 


Επαγγελματικά θα πρέπει να προσέχετε να μην δώσετε δικαιώματα και χάσετε την εργασία σας, ούτε να ρισκάρετε ανοίγματα νομίζοντας ότι η τύχη σας ευνοεί και στο τέλος να πάθετε τέτοια καταστροφή από την οποία δεν θα συνέλθετε ποτέ. Να σκέφτεστε την οικογένεια και το σπίτι σας πριν κάνετε οποιαδήποτε παράτολμη πράξη ή πάρετε κάποια απόφαση παράλογη, ειδικά το Σάββατο.


Ερωτικά, πραγματικά δεν ξέρετε τι θέλετε. Οι επιθυμίες είναι πολλές και δεν μπορείτε να αποφασίσετε. Προσωρινά θα δοκιμάσετε την επανασύνδεση με έναν ή μία πρώην, ή θα δοκιμάσετε με ένα άτομο από το παρελθόν, που όμως πάντα του αρέσατε. Και πάλι όμως δεν θα είστε σίγουροι για την επιλογή σας. Μόνο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα δώσετε την ευκαιρία σε ένα άτομο που θέλει σχέση-σπίτι-παιδιά. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και το κυριότερο γεγονός είναι η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας, θα υπάρξουν θέματα της καθημερινότητας που θα πρέπει να λύσετε. Ο ανάδρομος Ερμής με το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σας, η καθημερινότητα θα σας εξαντλεί, ενώ άνθρωποι που τους θεωρείτε κοντινούς, θα σας αφήσουν μόνους. Για αυτό και η έκλειψη φέρνει το μήνυμα για τις σχέσεις σας με τους άλλους και πώς να μην διαλυθείτε από την υπερπροσπάθεια. 


Οικονομικά θα έχετε διαφορετικές επιρροές αναλόγως το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είστε οι τυχεροί του ζωδίου καθώς θα έχετε αύξηση των οικονομικών σας, είτε λόγω της αύξησης της κίνησης της εργασίας σας, είτε επειδή θα πιάσετε δουλειά, είτε θα λάβετε κρατική επιχορήγηση. Το θέμα είναι να προσέχετε με τα χρήματα διότι η καλή τύχη θα κρατήσει για λίγο, οπότε προσέξτε να μην ανοιχτείτε περισσότερο από όσο πρέπει.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, πρέπει να μαζέψετε χρέη που δεν λένε να μαζευτούν και σας έχουν πνίξει. Ευτυχώς που επαγγελματικά είστε σχετικά καλά, οπότε με υπομονή θα πρέπει να τα βάλετε σε ρύθμιση.

Κι εσάς του τρίτου σας έχουν πνίξει τα χρέη και νοιώθετε ότι θα σκάσετε, αλλά ευτυχώς για εσάς η μεγάλη πίεση θα σταματήσει το Σαββατοκύριακο, οπότε και θα ηρεμήσετε αρκετά.


Και το επαγγελματικό θα είναι διαφορετικό ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι. 

Σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου, θα πάνε όλα καλά μέχρι την Τετάρτη. Αν είστε καλοί στην δουλειά σας δεν αποκλείεται να λάβετε θέση υπευθύνου ή να πάρετε αύξηση. Και εννοείται πως οι σχέσεις μεταξύ των συναδέλφων θα είναι άψογες, οπότε και θα κάνετε την δουλειά σας άριστα.

Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν το Σάββατο, καθώς θα πάρετε την απόφαση εάν θα μείνετε στην δουλειά που είστε, ή αν θα φύγετε. Η απόφαση πάντα θα πρέπει να είναι προς το οικονομικό σας συμφέρον. 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα ζοριστείτε αρκετά, καθώς όχι μόνο δεν θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας, αλλά και θα αντιδράσετε φθείροντας τον εαυτό σας ακόμη περισσότερο.


Ερωτικά μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε και να είστε με όποιον θέλετε. Το Σύμπαν σας ευνοεί να ζήσετε τον έρωτα στον μέγιστο βαθμό. Απλά προσέξτε να μην το παρακάνετε και νομίσετε ότι ο κόσμος σας ανήκει. Σε αυτήν την περίπτωση θα την πατήσετε και μετά θα αναρωτιέστε τι κάνατε λάθος.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο σας θα έχετε διαφορετικές επιρροές ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι. 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, οπότε παίξτε κανένα τυχερό παίγνιο. Παρασκευή και Σάββατο θα νιώθετε καταπληκτικά και η αισιοδοξία σας θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Επίσης, θα έχετε ευχάριστα νέα από μακρυά, από τις σπουδές σας, ακόμη και από μία νομική σας υπόθεση.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, το Σάββατο θα σκεφτείτε σοβαρά εάν η δουλειά που κάνετε ή η σχέση που έχετε σας καλύπτει ή είναι καιρός για κάτι καινούριο.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, κάντε λίγη υπομονή και τα βάσανά σας τελειώνουν το Σάββατο. Μέχρι τότε όμως οι κόντρες στο σπίτι και τα τεντωμένα νεύρα από την δουλειά, καλά θα κρατούν.


Οικονομικά δεν θα είστε και στα καλύτερά σας διότι πρέπει να καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις σας που δεν θέλετε, όπως τα έξοδα ενός διαζυγίου, νοσοκομειακά έξοδα, ή χρέη σε άτομα που καλό θα ήταν να μην τους χρωστούσατε. 


Επαγγελματικά, κάντε λίγο υπομονή. Οι ημέρες αυτές είναι κακές για συνεννοήσεις σε όλα τα επίπεδα, τα νεύρα θα είναι τεντωμένα, ενώ θα πρέπει να πείσετε άτομα που δεν θέλουν να πειστούν ότι το δικό σας σχέδιο, οι δικές σας ιδέες, ο δικός σας τρόπος εργασίας, είναι τα σωστά. Η επόμενη εβδομάδα όμως θα είναι πολύ καλύτερη.


Αν θέλετε να ζήσετε τον έρωτα θα πρέπει να σταματήσετε να είστε θύματα. Πρέπει να ξεφύγετε από προηγούμενες ή τοξικές καταστάσεις. Αυτό το μάθημα το μάθατε καλά αυτές τις ημέρες. Οπότε, αν θέλετε κάτι, να μην ντρέπεστε να το ζητήσετε, κι αν σας καταπιέζουν να αρχίσετε να λέτε όχι. Το Σαββατοκύριακο θα είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε να κάνετε κάτι καινούριο.    


ΛΕΩΝ

Αρκετά δύσκολη εβδομάδα σας περιμένει, διότι οι στόχοι και οι ελπίδες σας θα προσκρούσουν επάνω στο τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα, οπότε πολλά από αυτά που θέλετε δεν θα γίνουν. Τα σχέδια που έχετε θα μπουν σε αναστολή καθώς πρωτεύουσα σημασία θα έχει η κάλυψη των οικονομικών σας αναγκών. Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά, αν δοκιμάσετε τώρα να κυνηγήσετε τα σχέδιά σας, απλά θα ταλαιπωρηθείτε με κέρδος σχεδόν μηδενικό. 

Τουλάχιστον εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα βρείτε το Σαββατοκύριακο την απαραίτητη δύναμη για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες σας.


Το οικονομικό είναι αυτό που θα καθορίσει τις εξελίξεις αυτές τις ημέρες καθώς υπάρχει ήδη αδυναμία η οποία μπορεί να σας φάει οποιοδήποτε αποθεματικό έχετε δημιουργήσει. Την Παρασκευή θα έχετε πλήρη εικόνα σε τι κατάσταση βρίσκεται το πορτοφόλι σας, οπότε και θα αποφασίσετε τα επόμενα βήματά σας. Για τα χρήματα θα έχετε εντάσεις με τους συντρόφους σας, ενώ εσείς οι παντρεμένοι θα έχετε να αντιμετωπίσετε έναν σύζυγο που δεν μπορεί να καταλάβει ότι πρέπει να μαζευτεί. 


Επαγγελματικά υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε την δουλειά σας αλλά θέλει προσοχή διότι μεσοβδόμαδα η δυναμική που θα έχει αναπτυχθεί μέχρι τότε, ξαφνικά θα ξεφουσκώσει. Οπότε φροντίστε να μην αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας.


Ερωτικά θα ευνοείστε την Δευτέρα, την Τρίτη και την Πέμπτη. Εκείνες τις ημέρες θα μπορέσετε να εκφράσετε τον συναισθηματισμό σας σε άτομα που είναι αρκετά ρομαντικά. Κάποιοι μάλιστα θα χαρείτε, έστω και για λίγο, τον παράνομο έρωτα. 

Μόνο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα προβληματιστείτε αρκετά καθώς θα σκεφτείτε ότι θέλετε να χωρίσετε και να επιστρέψετε στον ή στην πρώην που έκανε προσφάτως την εμφάνισή του. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς οι Παρθένοι ετοιμάζεστε για την ηλιακή έκλειψη που θα σηματοδοτήσει εξελίξεις τα επόμενα χρόνια στα επαγγελματικά και γενικά στις ζωές σας. Όμως αυτές τις ημέρες θα έχετε να κάνετε με τους συντρόφους και τους συνεργάτες σας, που πρέπει να τους προσέξετε, διότι έτσι όπως κάνετε αυτές τις ημέρες θα αποξενωθείτε από εκείνους.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου δεν θα αντέξετε την μοναξιά και θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να μην χαλάσετε την ατμόσφαιρα, ειδικά την οικογενειακή.


Μέχρι την Τρίτη θα μπορέσετε να δώσετε τα χρήματα που οφείλετε σε τρίτους και να κλείσουν οι υποχρεώσεις που έχετε ή να κάνετε δώρα στους αγαπημένους σας. Την Πέμπτη θα υπάρξουν καλά νέα που αφορούν μία δικαστική υπόθεση, και η οποία κλείνει μία οικονομική σας διαφορά. Την υπόλοιπη εβδομάδα όμως θα χρειαστεί να κάνετε κράτει, διότι θα προκύψουν θέματα με το σπίτι, την εργασία και την υγεία, για αυτό θα πρέπει να έχετε χρήματα διαθέσιμα.


Με τον ανάδρομο Ερμή να κάνει ζημιά στα επαγγελματικά φροντίστε να πάρετε μία μεγάλη ανάσα και να μην εκνευριστείτε. Ό,τι είναι να χαλάσει, θα χαλάσει. Ό,τι είναι να χαθεί, θα χαθεί. Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό, πέρα από υπομονή. Για αυτό, αν δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας μόνοι σας, δεν είναι ντροπή να ζητήσετε βοήθεια.


Αυτές τις ημέρες θα θελήσετε να κάνετε κάτι με ένα άτομο μέσα από τον χώρο της εργασίας σας. Η ιστορία αυτή μπορεί να έχει καλή εξέλιξη για εσάς, αρκεί να τηρήσετε απόλυτη εχεμύθεια και να αποφύγετε να μιλήσετε για την σχέση σας σε άλλα άτομα από την δουλειά σας.     


ΖΥΓΟΣ

Μέχρι την Τρίτη η τύχη θα σας ευνοεί κυρίως στα εργασιακά και τα επαγγελματικά. Από την Τετάρτη και μετά θα πρέπει να κλείσετε κάποια ανοικτά κεφάλαια στην ζωή σας ώστε να σταματήσετε να αγχώνεστε ή να φοβάστε για το μέλλον. Με αυτά τα θέματα θα ασχοληθείτε ενεργά από την Παρασκευή και μετά, όπου θα διαπιστώσετε πως όταν ελέγχετε την ψυχολογία σας μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Από και πέρα, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε ένα σχέδιο που δεν σας βγαίνει και να δοκιμάσετε κάτι εντελώς καινούριο.


Το οικονομικό θα σας προξενήσει εντάσεις, τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει ένας συνδυασμός θεμάτων στην εργασία και προβλημάτων στο σπίτι που ακόμη δεν μπορούν να λυθούν. Εσείς θα βρίσκεστε στην μέση και πρέπει απλά να κάνετε υπομονή διότι τα πράγματα θα φτιάξουν κάπως από την επόμενη εβδομάδα. 


Μέχρι την Τρίτη επαγγελματικά θα είστε καλά, και μάλιστα αρκετά τυχεροί, γεγονός που θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε κάποια σχέδια που θέλετε να τρέξετε. Από την Παρασκευή όμως και μετά θα πρέπει να ζητήσετε βοήθεια διότι η απροσεξία ή η υπερβολική αισιοδοξία θα σας στοιχίσουν. Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να διορθωθεί, απλά μόνοι σας δεν μπορείτε να το κάνετε. Επίσης, αν σκέφτεστε να κάνετε ελεύθερο επάγγελμα, σκεφτείτε το ξανά. Η περίοδος αυτή δεν ευνοεί τέτοιου είδους κινήσεις.


Ερωτικά δεν είστε έτοιμοι να ανοιχτείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε προτάσεις, είτε από ένα φιλικό πρόσωπο είτε από έναν συνάδελφό σας. Μέχρι την Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία να απαντήσετε θετικά ή αρνητικά στις προτάσεις του, διότι ναι μεν δεν θέλετε κάτι αυτήν την περίοδο, αλλά το γεγονός ότι κάτι κινείται σας ανεβάζει ψυχολογικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να κάνετε υπομονή, διότι τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα επειδή δεν μπορείτε είτε δεν θέλετε να συνεννοηθείτε με τους άλλους. Καλώς ή κακώς έχετε πατήσει το πόδι κάτω και κανείς δεν μπορεί να σας αλλάξει γνώμη. Ίσως μία γυναίκα να μπορέσει να πει στην μέση και να συμβιβάσει τις καταστάσεις. Τουλάχιστον, από αυτό το Σαββατοκύριακο τα νεύρα σας θα ηρεμήσουν και από την επόμενη εβδομάδα θα δώσετε έμφαση στα επαγγελματικά σας. 


Μέχρι την Τρίτη οικονομικά θα είστε καλά και θα μπορείτε να κάνετε αγορές που θέλετε ή να προχωρήσετε ένα όνειρό σας και να το κάνετε πραγματικότητα. Από την Τετάρτη και μετά όμως, αυτή η αφθονία θα περιοριστεί αρκετά για αυτό θα πρέπει να σταματήσετε τις αγορές και τα περιττά έξοδα. Επίσης, για κανέναν λόγο δεν θα πρέπει να επαίρεστε για την καλή σας τύχη διότι και ενοχλητικοί θα γίνετε και πρέπει να θυμάστε ότι έχει ο καιρός γυρίσματα.


Επαγγελματικά προσέξτε τί είδους συμφωνίες έχετε κάνει διότι με κάποιον τρόπο θα εμφανίσουν προβλήματα. Για να μην χρεωθείτε ή χάσετε την εργασία σας, θα πρέπει να ελέγξετε διπλά και τρίδιπλα το τι συμβαίνει, και αν δείτε ότι κάτι δεν πάει σωστά να ετοιμαστείτε για καταγγελία. Απλά, σε αυτήν την περίπτωση καλό θα είναι να περιμένετε τόσο όσο χρειάζεται ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.


Στον έρωτα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μπορείτε να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα αλλά θα πρέπει να μην χάσετε το μέτρο και πιστέψετε ότι το άλλο άτομο σας ανήκει. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας φύγει και ούτε που θα το καταλάβετε.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα αναζητήσετε για σύντροφο ένα ταίρι που να συνδυάζει το πρόστυχο με το κυριλέ, διότι αρκετά συμβιβαστήκατε με τις μετριότητες ή τα ακατάλληλα άτομα για εσάς.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να αποφασίσετε αν τελικά θέλετε να είστε με το άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα ή, με έναν η μία πρώην σας. Λύσεις υπάρχουν, απλά θα πρέπει να σκεφτείτε με γνώμονα το τί θέλετε πραγματικά. Το Σαββατοκύριακο θα είναι καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να κάνετε την κίνησή σας.  


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι την Τρίτη θα είστε σε καλή διάθεση, με αρκετή χαρά μέσα στο σπίτι, και ανάμεσα σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Από την Πέμπτη και μετά θα νιώσετε αφάνταστη ηρεμία, αδιαφορία για τα περισσότερα που συμβαίνουν γύρω σας, κι ενώ έχετε φιλοδοξίες αυτό το διάστημα θα βολευτείτε με αυτό που έχετε. Το Σαββατοκύριακο όμως θα έχετε προτάσεις για να βγείτε, αν και το πιθανότερο είναι να καθίσετε σπίτι σας. 


Οικονομικά θα είστε μέτρια. Μέχρι την Πέμπτη θα έχετε χρήματα για να βγείτε έξω. Από την Πέμπτη και μετά θα πρέπει να δώσετε έμφαση στο κλείσιμο παλαιών οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Ειδικά εσείς του δευτέρου δεκαημέρου προσέξτε, διότι το θέμα των χρημάτων θα προκαλέσει τριβές ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Και επειδή θα έχουμε ηλιακή έκλειψη στον οίκο των σχέσεών σας, μπορεί να χωρίσετε εξαιτίας των εντάσεων αυτών.


Το επαγγελματικό θα σας απασχολήσει πολύ, καθώς εάν θέλετε να είστε καλά στην δουλειά σας, εάν θέλετε να βρείτε δουλειά, εάν θέλετε να πάει καλά η επιχείρησή σας, πρέπει να μάθετε να συνεργάζεστε με τους άλλους, να μην κοιτάτε για μεγαλεπήβολα σχέδια αλλά να είστε πρακτικοί, και να μην μοιρολατρείτε όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλατε. Αν θέλετε να κάνετε κάτι δικό σας, πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον έξι μήνες πριν προχωρήσετε σε κινήσεις.


Το ερωτικό είναι πηγή μεγάλων και έντονων απογοητεύσεων. Όμως, από το Σαββατοκύριακο και μετά το κλίμα αλλάζει. Το θέμα είναι να βρείτε την χαμένη σας καλή διάθεση και να αρχίσετε να κινείστε. Επίσης, η έκλειψη της 10ης του μηνός, θα φέρει στο προσκήνιο μία σχέση από το παρελθόν. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν εξαιρέσουμε την πίεση στα ερωτικά, τότε η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει σχετικά ήρεμα. Για τους περισσότερους τελειώνει μία περίοδος μαθημάτων ή επικοινωνίας που είχε εκπαιδευτικό περιεχόμενο, ακόμη και μία δικαστική υπόθεση. 

Ακόμη και εσείς του τρίτου δεκαημέρου που ζείτε εδώ και αρκετό διάστημα στον χορό της έντασης της αντίθεσης του Άρη με τον Πλούτωνα, η οποία αντίθεση κάνει σοβαρή ζημιά στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, από το Σαββατοκύριακο και μετά χαλαρώνετε!


Οικονομικά θα είστε σε μέτρια κατάσταση. Σίγουρα υπάρχει μία καθίζηση, αλλά ευτυχώς υπάρχουν χρήματα ακόμη στην τσέπη σας, και από ό,τι φαίνεται θα υπάρχουν για καιρό. Αν θέλετε μπορείτε να ξοδέψετε κάποια από αυτά για την βελτίωση της καθημερινότητάς σας ή να πληρώσετε κανονικά τους λογαριασμούς σας. Επίσης, καλό θα είναι να σκεφτείτε ένα ιδιωτικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ή ένα νοσοκομειακό. 


Μέχρι την Τετάρτη επαγγελματικά θα πετάτε! Το Σύμπαν ευνοεί να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε τις φιλοδοξίες σας, ακόμη και να πετύχετε στα πιο παράλογα σχέδιά σας. Αυτό όμως θα πρέπει να γίνει η αφορμή για ορθολογική διαχείριση της καλής σας τύχης και όχι ξόδεμα αυτής. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα σας δοθούν ευκαιρίες για να λάβετε θέση υπευθύνου ή θα σας προτείνουν εργασία που θα είναι αρκετά καλή. Το θέμα είναι ότι τα λεφτά δεν θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας αλλά το όλο σκηνικό θα καλύπτει τις φιλοδοξίες σας.


Το ερωτικό είναι πραγματικά μία θύελλα που δεν λέει να κοπάσει. Πώς μπορεί άλλωστε, όταν από την μία δεν είστε έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα βήματα στην ζωή σας και από την άλλη υπάρχουν πολλές ανατροπές, οι οποίες δεν σας αφήνουν να νιώσετε ασφάλεια; Όμως, το Σαββατοκύριακο θα σας δοθεί η σύντομη ευκαιρία να σπάσετε τον φαύλο κύκλο και να δοκιμάσετε με ένα άτομο που είτε θα είναι μεγαλύτερο σε ηλικία από εσάς, είτε θα είναι μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ημέρες αυτές θα κινηθούν σε γνώριμους ρυθμούς για εσάς. Την Δευτέρα και την Τρίτη θα ασχοληθείτε με το σπίτι, ενώ αυτές οι ημέρες είναι ότι πρέπει για καναπέ και τηλεόραση. Την Τετάρτη και μέχρι και την Παρασκευή, κάτω από την επήρεια της έκλειψης, θα νιώσετε ότι κάτι αλλάζει στην ερωτική σας ζωή. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε να κάνετε με τις δουλειές του σπιτιού. 


Οικονομικά η βελτίωση που βλέπετε στα πορτοφόλια σας θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά από την Τετάρτη και μετά θα υπάρξει μία επιβράδυνση. Αυτό θα είναι το καμπανάκι του Σύμπαντος που θα σας υπενθυμίσει να μην ανοιχτείτε περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σας και ότι πρέπει να τακτοποιήσετε όλες τις υποχρεώσεις που έχετε ανοικτές, κυρίως σε λογαριασμούς. Εσείς που έχετε παιδιά θα έχετε μία κόντρα μεταξύ σας, διότι αυτά που θέλουν εκείνα να αγοράσουν ή να ξοδέψουν δεν σας βρίσκουν σύμφωνους.


Το επαγγελματικό μέχρι το Σαββατοκύριακο θα σας προκαλεί πονοκέφαλο, διότι θα υπάρχουν εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο, τις οποίες εσείς θα προσπαθήσετε να αποφύγετε ή θα απλά θα «κτυπήσετε» όταν οι άλλοι θα είναι χαλαροί. Ευτυχώς που αυτό το Σαββατοκύριακο το κλίμα αλλάζει. Θα υπάρξουν κάποιες προτάσεις για εργασία ή για συνεργασίες αλλά προσωρινά θα είναι σε θεωρητικό επίπεδο.


Το ερωτικό θα είναι ο τομέας που θα επηρεάσει η έκλειψη της 10ης του μηνός. Άμεσες αλλαγές δεν θα δείτε αλλά σίγουρα μέσα στο δίμηνο θα έχετε επιστροφή ενός ατόμου που θέλετε πολύ. Αυτές τις ημέρες θα επιλέξετε να μην κάνετε κάτι διότι απλά δεν εμπιστεύστε κανέναν. 

Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε στο τέλος της εβδομάδας ερωτικές επαφές με έναν πρώην ή με ένα άτομο που ήθελε πολύ να βρεθεί στο κρεββάτι μαζί σας.   


ΙΧΘΥΕΣ

Αυτές τις ημέρες θα σας ζητηθεί ή θα το επιδιώξετε εσείς οι ίδιοι, να αναλάβετε ρίσκο για ένα άλλο άτομο. Πριν το κάνετε όμως αυτό, καλό θα είναι να έχετε πλήρη εικόνα των δεδομένων. Ως χαρακτήρες έχετε την τάση να εμπιστεύεστε τυφλά τους ανθρώπους, σκεπτόμενοι πάντα το καλύτερο για αυτούς, αλλά δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα. Για αυτό, πριν αναλάβετε τα προβλήματα κάποιου  άλλου καλό θα ήταν να ξέρετε πού πάτε να μπλέξετε. Το οικονομικό είναι ένα πεδίο αρκετών συγκρούσεων το τελευταίο διάστημα, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Από αυτό όμως το Σαββατοκύριακο τα πάντα επιστρέφουν σε φυσιολογικές καταστάσεις, και από την επόμενη εβδομάδα ετοιμαστείτε για οικονομική άνοδο, η οποία μάλλον θα συνδυαστεί με αύξηση ή εύρεση εργασίας!

Επίσης, θα βρείτε τους πόρους  για να τρέξετε ένα σχέδιο που αφορά την οικία σας. 


Ένα απροσδόκητο μήνυμα που θα λάβετε εντός της εβδομάδας, θα σας καθυσηχάσει επαγγελματικά ή θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε ένα έργο που έχετε αναλάβει. Μπορεί να μην το είχατε συνειδητοποιήσει αλλά αυτή η κατάσταση σας είχε επηρεάσει ψυχολογικά. Οπότε αντιλαμβάνεστε τι χαρά θα κάνετε μόλις λάβετε αυτά τα ξαφνικά αλλά ευχάριστα νέα!


Αυτές τις ημέρες θα δυσκολευτείτε ερωτικά καθώς δεν θα μπορείτε να καταλάβετε τι θέλουν οι άλλοι από εσάς στις σχέσεις σας. Δεν είναι ότι δεν προσπαθείτε, απλά, κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν σωστά αυτό που σκέφτονται. Για αυτό δεν χρειάζεται να κατηγορήσετε τους εαυτούς σας ότι κάνετε κάτι λάθος. Αυτήν την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε τις ερωτήσεις σας και να λύσετε κάθε πρόβλημα ή παρεξήγηση που μπορεί να υπάρχει. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan