Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα αρχίσετε να έχετε αρκετά γεγονότα από το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, κυρίως στα οικονομικά και τις επιθυμίες σας. Όμως, όπως έχω γράψει επανειλημμένως, αυτό το τετράγωνο θα σας κάνει πιο δυνατούς καθώς θα ξυπνήσει τον πλέον ανταγωνιστικό σας εαυτό. Φαίνεται πως το τετράγωνο αυτό θα ενεργοποιήσει και άλλα στοιχεία στην ζωή σας. Μπορεί να γίνετε γονείς και να αλλάξει ριζικά η καθημερινότητά σας, μπορεί να βρείτε έναν μεγάλο έρωτα, μπορεί να νιώσετε υπερήφανοι για τους εαυτούς σας με όσα πετύχετε! 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, επί τέλους, με την ορθοδρόμιση του Ερμή στον οίκο των στόχων, της ελπίδας, και σε συνδυασμό με την σύνοδο του πλανήτη με τον Δία, μόνο καλά νέα σας περιμένουν! Σταδιακά θα νιώθετε ότι η ελπίδα επανέρχεται και ότι έχετε κάθε λόγο για να χαίρεστε! Το κυριότερο είναι πως θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε ξανά με τους συναδέλφους σας, θα πάρει εμπρός ξανά η επιχείρησή σας (ειδικά εάν έχετε κάνει ηλεκτρονικό κατάστημα), θα ξεκαθαρίσετε τις υποθέσεις σας με την Εφορία. Επίσης η σύνοδος Ερμή- Δία θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούριους διαδικτυακούς φίλους.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε αρκετή τύχη στα οικονομικά σας, όσο δύσκολη κι αν είναι η θέση σας επαγγελματικά. Κάτι που περιορίζετε τα έξοδά σας, κάτι που θα βρεθούν λύσεις στα αδιέξοδά σας εκεί που δεν τις περιμένατε, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις άμεσες δυσκολίες! Και αν δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας, τότε θα σας βοηθήσουν οι σύντροφοί σας ή εμπιστοι σύμβουλοι. 

Εσείς οι ελεύθεροι, καλό θα είναι τις επόμενες ημέρες να έχετε τον νου σας διότι θα βρεθεί ένα άτομο που θα σας συναρπάσει! Τι θα πρέπει να προσέξετε. Το άτομο αυτό θέλει γρήγορες κινήσεις για να γίνει δικό σας, ειδάλλως σύντομα θα σας δει ως φίλο. 


ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να νιώσετε το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό να αλλάζει σημαντικά την ζωή σας, αλλά, παραδόξως για ένα ζώδιο που απεχθάνεται τις αλλαγές όσο τίποτα στον κόσμο, θα υποδεχθείτε αυτές τις αλλαγές με χαμόγελο! Αυτό θα συμβεί επειδή αντιλαμβάνεστε ότι πλέον οι ίδιες οι καταστάσεις αλλάζουν και ότι μαζί τους πρέπει κι εσείς. Αυτή η απελευθέρωση από τον πείσμωνα εαυτό σας θα σας ανοίξει το δρόμο για καινούρια πράγματα, καινούριους ανθρώπους, καινούριους έρωτες! Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνετε γονείς ή να ερωτευτείτε ένα φιλικό σας πρόσωπο.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα κινηθείτε σε δύο άξονες. Ο ένας αφορά τα επαγγελματικά σας. Τις επόμενες ημέρες, και με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, θα αρχίσετε επί τέλους να κινείστε εργασιακά, έστω κι αν τα βήματα αυτά είναι αργά. Ίσως τώρα να ξεκινήσουν και πάλι συζητήσεις προκειμένου να αλλάξετε θέση, να πάρετε προαγωγή, να ξεκινήσετε την εταιρεία σας. Οι ευκαιρίες θα σας δοθούν, απλά μην περιμένετε να έχετε άμεσα αποτελέσματα. 

Ο δεύτερος έχει να κάνει με τον έρωτα. Το επόμενο διάστημα θα δοκιμάσετε τον απαγορευμένο καρπό της απιστίας, και ειδικά εσείς που είστε δεσμευμένοι. Απλά, φροντίστε να είστε διακριτικοί.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα δείξετε στον κόσμο το πόσο αγύριστα κεφάλια είστε όταν σας καρφωθεί κάτι στο μυαλό και θέλετε να γίνει οπωσδήποτε. Το πείσμα σας πραγματικά θα είναι ανεπανάληπτο, ακόμη κι όταν γνωρίζετε πως υπάρχουν λύσεις στα θέματά σας ή διαφορετικές προσεγγίσεις. Εσείς θα κάνετε αυτό που θέλετε, ο κόσμος να χαλάσει! 

Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στα ερωτικά σας. Εδώ θα θέλετε να ξεφορτωθείτε άτομα που σας έχουν γίνει κολιτσίδες και που δεν λένε να σας αφήσουν ήσυχους. Το πρόβλημα είναι πως έχουν γίνει εμμονικοί μαζί σας οπότε το μόνο που μπορείτε να κάνετε εσείς είναι απλά, όσο μπορείτε, να τα αποφεύγετε και να μην τους μιλάτε.    


ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί κι εσείς να χορεύετε στον ρυθμό του τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανού αλλά πλέον μπαίνουμε σε μία φάση όπου οι αλλαγές που πραγματοποιούνται θα γίνουν το έναυσμα για ολοκληρωτική αλλαγή στις ζωές σας, κάτι το οποίο για εσάς είναι επιθυμητό διότι είστε άνθρωποι που βαριούνται εύκολα! Το γεγονός αυτό θα σταθεί αφορμή για ευχάριστα γεγονότα, όπως το να ξεκολλήσετε από το τέλμα της εργασίας σας, να βρείτε επί τέλους ένα άτομο που να σας κάνει και να νιώσετε δυνατά συναισθήματα και να νιώσετε ασφάλεια, και γενικά να δείτε την ζωή σας από μία θετική σκοπιά!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να ήσασταν για ένα διάστημα αναποφάσιστοι για το τι θέλετε να κάνετε αλλά από εδώ κι εμπρός, αργά αλλά σταθερά, θα αρχίσετε να παίρνετε τις αποφάσεις που πρέπει. Εδώ όμως υπάρχει ένα θέμα. Τις αποφάσεις θα πρέπει να τις πάρετε μόνοι σας και να μην ρωτήσετε κανέναν, ειδικά τους αγαπημένους ή την οικογένειά σας. Σίγουρα, είναι οι άνθρωποί σας αλλά εδώ μιλάμε για εσάς και τα θέλω σας, και σε αυτό δεν πέφτει λογαριασμό σε κανέναν. Δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και σύντομα θα μπορέσετε να επιβάλετε την άποψή σας! 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε να αντιμετωπίσετε δύο σοβαρά θέματα. Το ένα αφορά τα επαγγελματικά σας. Η επιρροή του Ποσειδώνα θα σας οδηγήσει να αναρωτηθείτε εάν πραγματικά κάνετε την δουλειά που θέλετε ή είναι καιρός να δοκιμάσετε κάτι άλλο. Επίσης, θα σας κάνει να αναρωτηθείτε εάν η θέση εργασίας σας είναι ασφαλής ή επισφαλής. Εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα διότι ο Ποσειδώνας μπορεί με μία κίνηση να σας δώσει τα πάντα και με μία άλλη να σας τα πάρει πίσω. Για αυτό θέλει προσοχή, ούτε ενθουσιασμός αλλά ούτε και φόβος. 

Το άλλο αφορά τα ερωτικά σας, διότι σύντομα θα μπλέξετε σε μία υπέροχη αλλά παράνομη σχέση, η οποία μπορεί να είναι και εξ αποστάσεως. Το «κακό» είναι πως μόλις γίνει σεξουαλική θα κολλήσετε άσχημα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία γεμάτη συναισθηματική εβδομάδα! Το Σύμπαν θα σας χαρίσει τις επόμενες ημέρες πολλά από αυτά που θέλετε. Πρώτα από όλα, θα σας δώσει την σχέση που ονειρευόσασταν. Ένα άτομο πρόκειται να μπει στις ζωές σας, το οποίο εκτός από ότι θα έχει όλα όσα ζητάτε σε έναν άλλον άνθρωπο, θα σας δώσει και την ασφάλεια που επιζητάτε. Αν είστε δεσμευμένοι, τότε απλά θα περάσετε υπέροχα με τον ή την σύντροφό σας! 

Επίσης, η περίοδος αυτή θα είναι καλή για τα οικονομικά σας, οπότε θα μπορέσετε να χαλαρώσετε από το άγχος των χρημάτων.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε το εξής θέμα αυτήν την περίοδο, θα είστε δέσμιοι των Άλλων. Αυτό σημαίνει ότι αναγκαγκαστικά θα πρέπει να χορέψετε τον χορό που σας ορίζουν, έστω κι αν δεν σας αρέσει. Έτσι θα πρέπει να βασιστείτε σε άλλους για τα οικονομικά σας, αν θα πάρετε χρήματα για να πληρώσετε τις οφειλές σας, αν γενικά έχετε χρήματα ως οικογένεια, ή ότι θα πρέπει να βασιστείτε πάνω σε άλλους να κάνουν αυτά που δεν μπορείτε εσείς. Επειδή δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, υπομονή και θα περάσει αυτή η εβδομάδα.   


Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή κρύβει ευχάριστες εξελίξεις! Το σημαντικότερο από όλα είναι πως θα λυθούν αρκετές παρεξηγήσεις με τρίτα άτομα ή με τον ή την σύντροφό σας, οπότε σταδιακά τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε τάξη. Κυρίως όμως θα λυθούν τα προβλήματα που αφορούν τα οικονομικά και τα χρέη σας, οπότε θα αρχίσετε να κινείστε με πιο σίγουρα βήματα. 

Για κάποιους και κάποιες από εσάς, αυτές οι εντάσεις θα ξυπνήσουν την άγρια πλευρά της ερωτικής σας διάθεσης!


ΛΕΩΝ

Σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου, επί τέλους σκάει η δυναμική του τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό, ένα τετράγωνο που επηρεάζει στις σχέσεις, τις συνεργασίες, και τα επαγγελματικά σας. Ναι, σίγουρα θα βγάλει δυσκολίες καθώς υπάρχουν σοβαρά θέματα με την εργασία αλλά, αφού ξέσπασε η καταιγίδα κάποια στιγμή θα τελειώσει. Τουλάχιστον θα διαπιστώσετε ότι τελικά δεν ήταν τόσο τρομακτικά τα πράγματα όσο τα φανταζόσασταν, οπότε και θα σταματήσετε να αγχώνεστε. Το καλύτερο από όλα είναι ότι θα έχετε βοήθεια από τρίτα άτομα ή τους ή τις συντρόφους σας. 

Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα ζήσετε το παραμύθι ενός παράνομου ή κρυφού έρωτα!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, με τον επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά στον Οίκο των σχέσεών σας, θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους γύρω σας! Σταδιακά, μέρα με την ημέρα, θα δείτε να σας έρχονται ευχάριστα νέα, τα οποία μπορεί να αφορούν τις συνεργασίες σας, να σας δοθούν ευκαιρίες για δουλειά μέσω γνωστών, να λύσετε νομικά σας ζητήματα, να γνωρίσετε καινούριο κόσμο, να λύσετε παρεξηγήσεις. Η επαφή με τους ανθρώπους θα σας κάνει να νιώσετε καλά, διότι ας μην κρυβόμαστε, στο σπίτι συνέχεια έχετε μιζεριάσει.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε δύο θέματα που θα πρέπει να προσέξετε. Το ένα αφορά τα επαγγελματικά σας. Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να εργαστείτε περισσότερο και να μην νοιαστείτε τόσο για το άμεσο αποτέλεσμα όσο για το μακροπρόθεσμο. Το κακό αυτής της όψης είναι πως θα πεισμώσετε αρκετά και θα κάνετε αυτό που θέλετε ο κόσμος να χαλάσει. Κι εδώ έρχεται το δεύτερο θέμα που πρέπει να προσέξετε. Οι δικοί σας άνθρωποι αλλά και γνωστοί θα σας προσφέρουν λύσεις, τις οποίες όμως δεν θα τις δεχτείτε εύκολα. Επίσης, στο δίλημμα έρωτας ή εργασία, θα επιλέξετε την εργασία!   


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, σίγουρα, έχετε το χάος που δημιουργεί ο Κρόνος με τον Ουρανό να αναστατώνει την εργασία, την καθημερινότητα, την ρουτίνα σας, αλλά μάλλον καλό σας κάνει παρά κακό. Ίσως αυτό να χρειαζόσασταν προκειμένου να κάνετε μία σημαντική ανανέωση στις ζωές σας και να αφήσετε φρέσκο αέρα να καθαρίσει την ατμόσφαιρα. Τουλάχιστον όλα όσα ζήσετε θα αναδείξουν τον ρόλο που παίζουν στην ζωή σας οι σύντροφοί σας ή οι συνεργάτες σας, και ότι έχετε κάπου να βασίζεστε! 

Σε κάποιους από εσάς το Σύμπαν φέρνει μία νέα ερωτική σχέση, για αυτό προσέξτε τα άτομα που θα κάνουν την εμφάνισή τους την Δευτέρα!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα συνεχίσετε να ανησυχείτε για το σπίτι σας και την οικογένειά σας, διότι τα νέα που είχατε μέχρι τώρα από την εργασία σας ή από τους συντρόφους σας, δεν ήταν και τα καλύτερα. Τουλάχιστον στο θέμα της εργασίας τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν, και μάλιστα μπορεί σύντομα να έχετε ευχάριστα νέα. Το θέμα θα το έχετε με τους συντρόφους σας. Είτε επειδή νιώθουν την ανάγκη είτε επειδή εσείς τους έχετε πιέσει, θα αρχίσουν να κοιτούν αριστερά και δεξιά. Μάλιστα την Τετάρτη θα έχουν επιτυχίες, κάτι που αν το πάρετε είδηση θα σας κάνει έξαλλους. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να σταθείτε και να αναλογιστείτε εάν οι άνθρωποι που έχετε δίπλα σας παραγματικά σας κάνουν. Το Σύμπαν με την έλευση του Ποσειδώνα στον δεκανό που επηρεάζει τις σχέσεις σας, θα σας βάλει σε σκέψεις. Εδώ είναι που πρέπει εσείς να κάνετε την υπέρβαση και να μην σκεφτείτε με γνώμονα τα μικροσυμφέροντά σας. Θα πρέπει με λίγα λόγια ή να ανοίξετε πραγματικά την καρδιά σας και να εμπιστευτείτε πλήρως τα άτομα που έχετε δίπλα σας ή να παραδεχτείτε ότι ο ρόλος τους τελείωσε και να προχωρήσετε χωρίς αυτά. 

ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αν θέλετε πραγματικά να ζήσετε τον έρωτα θα πρέπει να αλλάξετε στάση. Ναι, να είστε σοβαροί στην επιλογή συντρόφων αλλά μην τα δίνετε όλα μοναχά για να αποκτήσετε ένα άτομο δίπλα σας. Το Σύμπαν θέλει από εσάς να είστε μετρημένοι χωρίς όμως να στερηθείτε κάτι από την χαρά που σας δίνει η σωματική απόλαυση! Ίσως να χρειαστεί να δώσετε ευκαιρίες σε άτομα που έχουν διαφορά ηλικίας από εσάς, και να σας δείξουν πως η ηλικία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο για να είναι κανείς ευτυχισμένος.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, συνεχίζετε και αυτήν την εβδομάδα να είστε σε καλή διάθεση, και κυρίως, ερωτική! Οι ημέρες όμως αυτές θέλουν από εσάς να αποφασίσετε τελικά εάν θέλετε κάτι απλά επικοινωνιακό ή κάτι ουσιαστικό. Όμως δεν θα πρέπει να παραγνωρίσουμε και το πρακτικό κομμάτι, την αδυναμία μετακινήσεων. Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει είτε να ενδώσετε πλήρως στο σεξουαλικό κομμάτι της γνωριμίας σας με όποια μορφή πάρει αυτό, είτε να αποφασίσετε ότι θα παραμείνει αμιγώς επικοινωνιακό παιγνίδι και θα κόψετε κάθε αναφορά σε μελλοντική σας προσωπική επαφή. 


Κι εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι την Τετάρτη θα έχετε ένα ιδιαίτερα έντονο ερωτικό διάστημα. Το καλό είναι πως θα είστε αρκετά ανέμελοι και δεν θα προβληματιστείτε ιδιαιτέρως εάν σας κάτσει κάτι ή όχι. Και το φλερτ μόνο με έξυπνους ανθρώπους θα σας καλύψει μία χαρά. Το κακό είναι πως θα έχετε αρκετή πίεση από το άλλο άτομο, το οποίο θέλει σεξ μαζί σας με κάθε τρόπο. Από την Πέμπτη και μετά εσείς θα πάψετε να ασχολείστε καθώς αλλάζουν οι προτεραιότητές σας, όμως το άλλο άτομο θα εξακολουθεί να σας πιέζει αφόρητα!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα, έστω κι αν νιώθετε το βάρος του τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό. Τρία χαρακτηριστικά γνωρίσματα θα έχουν οι επόμενες ημέρες. Πρώτον, θα είναι έντονα ερωτικές! Ακόμη κι αν χωρίσετε ή εχετε τσακωθεί με το ταίρι σας, κάτι θα συμβεί και είτε θα βρείτε καινούρια σχέση (και μάλιστα πολύ γρήγορα) ή το ερωτικό πάθος θα είναι δυνατότερο από ποτέ. Δεύτερον, τα επαγγελματικά σας θα είναι η πηγή της χαράς σας, για αυτό και θα είστε άκρως δημιουργικοί. Τρίτον, ένα ευχάριστο γεγονός, όπως η γέννηση ενός παιδιού, θα αλλάξει την ζωή σας και θα την κάνει απίστευτα χαρούμενη!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μήπως είναι καιρός να σπάσετε την μονοτονία της ζωής σας με το να διεγείρετε πάθη ή με το να κάνετε κάτι μέσα στο σπίτι ή με την οικογένειά σας; Ως πότε θα μένετε άπραγοι και κολλημένοι σε μία ζωή άγευστη, άοσμη, άχρωμη; Το Σύμπαν θέλει από εσάς, και ειδικά την Τρίτη, να θυμηθείτε την έντονη συναισθηματική και παθιασμένη φύση σας και να την αφήσετε να σας κατακλύσει! Μόνο τότε θα νιώσετε και πάλι χαρούμενοι, δημιουργικοί, ερωτικοί, και κυρίως, ζωντανοί!


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να δείξετε στον κόσμο ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάθε δυσκολία, με υπομονή και πίστη στον τελικό στόχο, που είναι η επιτυχία. Καλώς ή κακώς δεν είναι λίγα αυτά που περνάτε. Όμως, από την στιγμή που αποφασίσατε ότι τίποτα και κανείς δεν πρόκειται να σας σταθεί εμπόδιο, θα παλέψετε μέχρι τέλους! 

Κάποιοι από εσάς έχετε βαλθεί να τα βρείτε ξανά με ένα άτομο από το παρελθόν. Στην παρούσα φάση δεν θα τα καταφέρετε. Υπομονή όμως διότι μετά από ένα διάστημα τα πράγματα θα αλλάξουν. 


ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα ζήσετε ένα περίεργο διάστημα. Στα καλά των ημερών είναι πως ενώ εκεί έξω γίνεται ο κακός χαμός, εσείς μέσα σας αλλά και στο σπίτι σας θα είστε γαλήνιοι. Μάλιστα, σε κάποιους από εσάς το Σύμπαν θα αναβιώσει έναν μεγάλο έρωτα από το παρελθόν ή θα γίνετε γονείς. Οι δυσκολίες θα προκληθούν από το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, το οποίο ξεσπάει στον χώρο της εργασίας σας και το οποίο σας καλεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Πραγματικά, ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα είναι να ασχοληθείτε με κάθε ένα ξεχωριστά και όχι με όλα μαζί.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. θα έχετε διαφορετικές επιρροές ανάλογα εάν είστε δεμευμένοι ή ελεύθεροι. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε την γκρίνια του ή της συντρόφου σας, ειδικά αν είστε από εκείνους που έχετε πληγεί από το κλείσιμο στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού. Χωρίς δουλειά και όλη μέρα μέσα στο σπίτι, όπως και να το κάνουμε δεν είναι και το καλύτερό σας, για αυτό θα προσπαθήσετε να μείνετε όσο μπορείτε χωριστά. Οι ελεύθεροι, επειδή λόγω της στασιμότητας δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε, θα κάνετε το λάθος να πλησιάσετε ερωτικά έναν ή μία πρώην. Η επανασύνδεση αυτή δεν θα έχει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε διότι καλώς ή κακώς , έχετε προχωρήσει.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε γεγονότα μέχρι την Τετάρτη. Από εκεί και πέρα το Σύμπαν θα σας αφήσει ήσυχους. Μέχρι την Τετάρτη θα πρέπει να βρείτε λύσεις σε κάποια επείγοντα οικονομικά σας θέματα. Έξυπνες λύσεις υπάρχουν, αλλά εσείς θα επιλέξετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. 

Επίσης, θα φλερτάρετε με ένα άτομο που αυτήν την περίοδο θέλει ελεύθερη σχέση ενώ εσείς θελετε δεσμό. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, όσο και αν σας φαίνεται ότι το Σύμπαν τα έχει βάλει μαζί σας, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τουναντίον, το Σύμπαν θα φροντίσει να σας έχει προστατευμένους. Οικονομικά θα σταθείτε στα πόδια σας ακόμη κι αν υπάρχει πρόβλημα. Ερωτικά, θα διώξετε από κοντά σας τοξικούς εραστές ή ερωμένες. Το σπίτι και η οικογένειά σας θα γίνουν το καταφύγιο που χρειάζεστε προκειμένου να ξεπεράσετε την καταιγίδα των δυσκολιών. Και εννοείται πως δεν θα νιώσετε ποτέ μόνοι!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, τώρα που ο Ερμής επέστρεψε σε ορθή πορεία, θα δείτε σταδιακά βελτίωση στα οικονομικά σας. Το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχετε και ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα αλλά και θα δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει. Όμως, αν αποφασίσετε να παραδώσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας στην οικογένειά σας, την πατήσατε. Μην κάνετε το λάθος διότι θα σας τραβήξουν όσα χρήματα έχετε και δεν έχετε και μετά θα μείνετε με την απορία πού πήγαν τα λεφτά σας. 

Επίσης, καλό είναι να προσέχετε τοξικούς ερωτικούς συντρόφους, οι οποίοι σας κάνουν να νιώθετε άσχημα με τον εαυτό σας.    


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, με τον Άρη να πλησιάζει όλο και περισσότερο τον Πλούτωνα με θετική διάθεση, θα ενεργοποιηθούν τα ερωτικά σας αντανακλαστικά αλλά και η διάθεση για δημιουργία. Έτσι, το πάθος για ζωή και έρωτα θα γίνονται ολοένα και πιο δυνατά και εσείς θα έχετε κάθε λόγο για να χαίρεστε. Το μόνο «κακό» είναι πως το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε, δεν ψάχνει να βρει κάτι μόνιμο αλλά κάτι σεξουαλικό και ελεύθερο. Επειδή όμως εσείς είστε σε άλλη φάση, το άτομο αυτό σύντομα θα πάψει να ενδιαφέρεται για εσάς.   


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να νιώθετε το ξέσπασμα του τετραγώνου του Κρόνου και του Ουρανού ως καταιγίδα πάνω από τα κεφάλια σας αλλά, το καλό είναι πως έστω κι έτσι νιώθετε ανακουφισμένοι διότι πλέον ξέρετε τι έχετε να αντιμετωπίσετε, και το κυριότερο, ότι έχετε την απαιτούμενη αυτοκυριαρχία. Έτσι, πραγματικά, μπορείτε να πείτε ότι είστε προστατευμένοι από οτιδήποτε κι αν συμβεί. Το καλό είναι επίσης ότι θα υπάρξουν εκείνοι οι άνθρωποι που θα σας κρατήσουν από το χέρι εάν για κάποιο λόγο λυγίσετε! 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα αρχίσετε να ισορροπείτε τώρα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά. Το μυαλό σας θα αρχίσει να δουλεύει κανονικά. το ίδιο και η γλώσσα σας, το οποίο σημαίνει πως ό,τι έχετε να πείτε θα το πείτε έξω από τα δόντια. Με αυτον τον τρόπο θα κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα με τους ανθρώπους γύρω σας, και κυρίως με τους ερωτικούς σας συντρόφους. Παράλληλα, σταδιακά και μέρα με την ημέρα θα ανακτάτε και την καλή σας διάθεση. Αυτό που πρέπει πάση δυνάμει να αποφύγετε είναι θέματα που αφορούν λογαριασμούς του σπιτιού. Αφήστε να ασχοληθεί κάποιος άλλος με αυτούς.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Πρώτα από όλα, θα αντιμετωπίσετε το κλασσικό «στου κωφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα». Ενώ εσείς θα έχετε λύσεις για όλα τα προβλήματα, τα άτομα που έχετε δίπλα σας δεν λένε με τίποτα να κάνουν κάτι από αυτά που τους προτείνετε. Οπότε κι εσείς από την Τετάρτη και μετά θα σταματήσετε να ασχολείστε, ασχέτως εάν συνεχίσουν να ζητάνε την βοήθειά σας.  

Δεύτερον, ο Ποσειδώνας θα αρχίσει να επηρεάζει τα οικονομικά σας. Αυτό σημαίνει ότι σε πρώτη φάση θα έχετε μία θολή εικόνα για το πόσα χρήματα έχετε στην τσέπη σας. Αφήστε να φύγει αυτή η εβδομάδα και σύντομα θα βγάλετε άκρη. 


ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου μπορεί γενικά να νιώθετε ότι μία καταιγίδα έχει ξεσπάσει πάνω από τα κεφάλια σας αλλά, τώρα που έχετε τα γενέθλιά σας θα δώσετε έμφαση στο πώς θα περάσετε καλά και λιγότερο στα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Και το Σύμπαν θα σας ευλογήσει και θα σας χαρίσει έρωτα, χαρά, δημιουργία. Για αυτό, για αυτήν την εβδομάδα, κλείστε τα αυτιά και τα μάτια σε όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Σε όσους έχουν γεννηθεί στις 22 του μηνός, το Σύμπαν υπόσχεται μία απίστευτη χρονιά, ειδικά αν θέλετε να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε παιδί!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι καιρός να ξεπεράσετε την φοβία σας για το τι θα πει η οικογένειά σας και να κοιτάξετε να κάνετε τα ανοίγματα που θέλετε. Όταν μιλάμε για την προσωπική μας ζωή και εξέλιξη κάποιες φορές είναι αναγκαίο να πάψουμε να ακούμε το τι λένε οι άλλοι και να κάνουμε αυτό που θέλουμε εμείς. Το Σύμπαν θα σας δώσει την ευκαιρία που ψάχνατε κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την αρπάξετε. 

Στην περίπτωση που ο ή η σύντροφός σας έχει θέμα με την εργασία του, θα πρέπει να βγείτε εσείς μπροστά και να δείξετε ότι μπορείτε να γίνετε ο «κουβαλητής της οικογένειας».


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, τώρα που ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας θα σας επηρεάζει για το επόμενα χρόνια, θα καταλάβετε ότι ήλθε ο καιρός να είστε οι εαυτοί σας, ακόμη κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε όλον τον κόσμο. Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε αυτόν τον σκοπό έχουν, να σας κόψουν τον ομφάλιο λώρο της εξάρτησης και να γίνετε αυτοί που πραγματικά είστε. Για αυτό κάθε τι που θα χάνετε θα είναι ένα λιγότερο βαρίδιο επάνω σας, αφήνοντάς σας έτσι όχι απλά να περπατήσετε, αλλά να πετάξετε! 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan