Πώς θα είναι η εβδομάδα για τα ζώδια; Με τον αστρολόγο Άγγελο Πέτσιο. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, τώρα που ανακαλύπτετε ξανά τους εαυτούς σας θα πρέπει να είστε αρκετά μετρημένοι στις εκδηλώσεις σας. Θα πρέπει με ήρεμο τρόπο να προσεγγίσετε τους ανθρώπους και να τους δείξετε ότι πλέον έχετε μάθει από τα λάθη σας, ότι οι πληγές που κουβαλούσατε έχουν αρχίσει και κλείνουν, και ότι είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Ευτυχώς για εσάς που οι Άλλοι έχουν την διάθεση να σας ακούσουν, αρκεί να είστε ειλικρινείς μαζί τους.

Οι παντρεμένοι θα πρέπει να κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας για το πώς θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία τις επόμενες ημέρες να οργανώσετε τα οικονομικά σας. Στην φάση που είστε τώρα προετοιμάζεστε για παν ενδεχόμενο και καλά κάνετε διότι το επόμενο διάστημα είναι αβέβαιο. Οι περισσότερο από εσάς δεν είστε ευχαριστημένοι με την εργασία που κάνετε αλλά αντιλαμβάνεστε ότι τώρα προέχει η οικονομική σας επιβίωση για αυτό και θα κάνετε οτιδήποτε χρειάζεται προκειμένου να μην χάσετε την ασφάλεια που έχετε τώρα. Κάποιοι από εσάς θα βοηθηθείτε από τρίτα άτομα προκειμένου να μην πάρετε λάθος αποφάσεις. 

Αν πάλι το μυαλό σας το έχετε στον έρωτα, να ξέρετε πως τώρα είναι πολύ καλή περίοδος για να βρείτε ταίρι!


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα νιώσετε μία αδυναμία, η οποία δεν θα σας αφήσει να είστε δημιουργικοί. Έτσι το επόμενο διάστημα θα χαρακτηρίζεστε από έλλειψη κίνησης και διάθεσης, θα είστε ανοργάνωτοι, και γενικά θα βαριέστε να κάνετε το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι πως έχετε κουραστεί να παλεύετε με ένα σωρό απαγορεύσεις και συγκρούσεις, κυρίως στον χώρο της εργασίας σας. Καλό θα είναι να μην προβληματιστείτε από αυτήν την κατάσταση διότι είναι απολύτως φυσιολογική. Κάντε κι εσείς ένα διάλειμμα, δεν χάθηκε ο κόσμος.  

Επίσης, αυτό το διάστημα θα πείτε όχι στα διάφορα φλερτ που θα έχετε.ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε την ενέργεια του ανάδρομου Ουρανού, ο οποίος σας φέρνει εντάσεις, αναπάντεχα γεγονότα, και γενικά σας κρατά σε εγρήγορση. Αν τον χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας τότε θα έλθετε σε συμφωνία με άτομα που διαφωνήσατε πρόσφατα. Μπορεί επίσης να σας δοθεί η ευκαιρία να μάθετε κάτι καινούριο, να γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, ακόμη και να δοκιμάσετε να κάνετε ερωτικό δεσμό με άτομο που δεν ανήκει σε αυτό που θεωρείτε ως «τύπο» σας. Αν όμως αφήσετε την ενέργεια του Ουρανού να σας παρασέρνει, ετοιμαστείτε για τσακωμούς με τους ανθρώπους γύρω σας, και ειδικά με το ταίρι σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να οδηγηθείτε και σε χωρισμό εάν δεν προσέξετε.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε να έχετε μεγάλη πέραση στο άλλο φύλο! Το Σύμπαν ευνοεί τις επόμενες ημέρες να φλερτάρετε ασύστολα, αλλά με ήπιο και καλλιεργημένο τρόπο. Ο τρόπος της ομιλίας σας, που θα είναι γεμάτος ερωτικές υποσχέσεις, θα συνδυάσει  την φυσικότητα με την απλότητα, κάτι που θα σας κάνει άκρως θελκτικούς και συνάμα προσβάσιμους. Από το δικό σας το μέρος μπορεί να υποπέσετε στον πειρασμό και να δοκιμάσετε να παίξετε σε πολλά και διαφορετικά ταμπλώ, ακόμη και να κάνετε παράλληλες σχέσεις. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θέλετε και από το πόσο καλοί ηθοποιοί μπορείτε να γίνετε!


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε ότι έχετε κουραστεί από όλα όσα σας συμβαίνουν και θα θελήσετε αυτήν την εβδομάδα να μείνετε μακρυά από οτιδήποτε σας προκαλεί αναστάτωση. Αυτός είναι και ο λόγος που θα βγει στην επιφάνεια ο κλασσικός ταυρίσιος εαυτός σας, αυτός που όταν όλα πάνε στραβά κλείνεται στην θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειας. Οπότε, αυτό είναι που θα κάνετε προκειμένου να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ακόμα, είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να σας ανακοινωθεί ότι θα πρέπει να εργασθείτε από το σπίτι σας.   


ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία ήρεμη εβδομάδα, χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα. Το γεγονός αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε από τις έγνοιες και από τις συγκρούσεις των προηγούμενων ημερών. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε αυτό το νεκρό διάστημα διότι ο ανάδρομος Ερμής σύντομα θα πυροδοτήσει ξανά το εκρηκτικό κλίμα που αφήσατε για λίγο πίσω σας.

Επίσης, εσείς οι παντρεμένοι, καλό θα είναι να πιάσετε το ταίρι σας και να του εξηγήσετε τι είναι αυτό που σας πλήγωσε την προηγούμενη εβδομάδα και να προσπαθήσετε να τα βρείτε ξανά.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία υπέροχη εβδομάδα καθώς οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους θα γίνουν πολύ δυνατές. Το γεγονός ότι θα μπορείτε να ξεπεράσετε τις βαθύτερες φοβίες σας, θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τους ανθρώπους ουσιαστικά και όχι επιφανειακά όπως κάνατε μέχρι στιγμής. Αν έστω και για λίγο δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο, θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε τίποτα να φοβάστε. 

Κάποιοι από εσάς θα τερματίσετε μία εργασία που δεν σας κάλυπτε και θα ξεκινήσετε μία καινούρια στην οποία, και θα βγάζετε τον δημιουργικό σας εαυτό, και χρήματα θα βγάλετε, και θα σας δοθεί χώρος να ξεδιπλώσετε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, σαφώς και τώρα που αυξάνουν οι περιορισμοί στα έσοδα και παράλληλα αυξάνονται τα έξοδα, θα έχετε κάθε λόγο να είστε απογοητευμένοι επειδή δεν μπορείτε να έχετε αυτά που θέλετε. Όμως, αντί να παλεύετε μία κατάσταση που τώρα είναι πέραν των δυνάμεών σας, φροντίστε να ξεκουραστείτε. Η ηρεμία του μυαλού θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε τις επόμενες κινήσεις που θέλετε να κάνετε. Να ξέρετε πως εκεί που νομίζετε ότι χάνετε, στην πραγματικότητα κερδίζετε διότι αναγκάζεστε να κινητοποιήσετε όλες τις ικανότητες σας. Και να ξέρετε πως η τύχη είναι με το μέρος σας! 

Κάποιοι από εσάς που έχετε μία γνωριμία που στο επίπεδο της συζητήσεως πρόκειται πολύ σύντομα να γίνει σοβαρή σχέση. Αν πάλι είστε μόνοι, θα έχετε ευκαιρίες να βρείτε κάτι μόνιμο είτε με την βοήθεια των στενών σας συγγενών είτε μέσα από το Διαδίκτυο.  


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ως γνήσιοι Καρκίνοι, θα έχετε αυτήν την εβδομάδα ευμετάβλητη ψυχολογία. Από την μία, θα θελήσετε να δείτε φίλους που είχατε καιρό να δείτε, να βγείτε έξω αλλά όχι μέχρι αργά επειδή δεν θέλετε να κουραστείτε, να κάνετε ξεκαθαρίσματα με τις σχέσεις σας επειδή δεν αντέχετε άλλο τις εντάσεις. Αν νιώθετε καλά τότε όλα αυτά θα γίνουν με μία σχετική άνεση. Από την άλλη, τα ερωτικά θα είναι ένα αγκάθι στα πλευρά σας επειδή είναι αδύνατο αυτήν την περίοδο να βρείτε κάτι σταθερό ή σας είναι αδύνατο να επικοινωνήσετε σωστά. Για λίγες ημέρες θα ηρεμήσετε αλλά σύντομα οι εντάσεις θα αρχίσουν ξανά. 

Οι παντρεμένοι θα έχετε δυσκολίες με το ταίρι σας είτε γιατί έχετε πρόβλημα στην ερωτική σας ζωή, είτε δυσκολεύεστε να πάρετε κοινή απόφαση για θέματα που αφορούν τα παιδιά σας, είτε επειδή το ταίρι σας έχει σοβαρό πρόβλημα στην δουλειά του και το μεταφέρει στο σπίτι σας.


Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σας περιμένουν ερωτικές ημέρες μπροστά σας! Το γεγονός ότι δεν είστε άτομα που διαλαλούν την ερωτική τους ζωή ή γενικά είστε πολύ μετρημένοι στα ανοίγματα προς τους ανθρώπους, σας κάνουν «υλικό» για σοβαρές σχέσεις. Μόνο που αυτήν την περίοδο εσάς το μάτι σας θα παίζει σε πολλά ταμπλό επειδή θα έχετε μεγάλη πέραση στο άλλο φύλο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προχωρήσετε σε παράλληλες σχέσεις! Και το «καλό» είναι πως δεν θα δώσετε λογαριασμό σας κανέναν για όσα κάνετε! Οι δεσμευμένοι πάντως θα δείτε την σχέση να σας να γίνεται ακόμη πιο δυνατή!


Εσάς του τρίτου δεκαημέρου, φαίνεται πως οι δυσκολίες όχι μόνο δεν πρόκειται να σας πτοήσουν αλλά τουναντίον θα ξυπνήσουν τον καλύτερο εαυτό σας. Η πίεση που θα δεχθείτε από τον κόσμο ή από τους ή τις συντρόφους σας, θα σας οδηγήσει να κοιτάξετε εναλλακτικές πηγές έκφρασης του άγχους σας, και για καλή σας τύχη θα την βρείτε. Είτε με ψυχοθεραπεία, είτε με καινούριες παρέες, είτε ακόμη και με το να πλησιάσετε το ταίρι σας και μαζί να λύσετε όλα εκείνα που σας απασχολούν, θα διαπιστώσετε ότι όχι μόνο έχετε περισσότερο έλεγχο από όσο πιστεύατε αλλά και μπορείτε να οδηγήσετε την ζωή σας εκεί που θέλετε εσείς.    


ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα. Αυτό που θα σας απασχολήσει κυρίως είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο αντίκτυπος που έχουν στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Το γεγονός ότι έχετε εστιάσει στην δουλειά και στις ανακατατάξεις που συμβαίνουν, σας έχει αφήσει πεδίο δόξης λαμπρό για να δείξετε την αξία σας. Ως χειροπιαστό αποτέλεσμα θα δείτε τα οικονομικά σας να μπαίνουν σε τάξη ή θα εξαργυρώσετε ένα μπόνους που θα σας δοθεί. Από την άλλη, η έλλειψη προσωπικού χρόνου, θα έχει το τίμημά της καθώς θα έχετε γκρίνια από τους δικούς σας, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν αυτά που περνάτε. 

Κάποιοι από εσάς για να επιβεβαιωθείτε ως άνδρες ή γυναίκες, θα κάνετε μία σύντομη παράλληλη σχέση.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα ζήσετε μία μοναδική στιγμή στην ζωή σας καθώς αυτές τις ημέρες θα επηρεαστείτε άμεσα από έναν σπάνιο αστρικό σχηματισμό. Η τύχη θα είναι μέρος σας αλλά  θα ευνοηθείτε εσείς που είστε δυναμικά Λιοντάρια και όχι γατάκια. Οι κατώτεροι των περιστάσεων Λέοντες θα δείτε την απέχθεια σας για τους καλύτερους από εσάς να ισχυροποιείται. Αυτός είναι και ο λόγος που η πτώση σας θα είναι ακόμη πιο ηχηρή. Οι ανώτεροι όμως Λέοντες του δεκαημέρου σας, θα βιώσετε μία πρωτόγνωρη εμπειρία, η οποία θα σας ανοίξει δρόμους σε καταστάσεις που ούτε καν ονειρευόσασταν. Για αυτό και όλα εκείνα που σας κρατούν δέσμιους σε αρνητικές καταστάσεις, ως δια μαγείας θα εξαφανιστούν. Όχι ότι θα πάψουν να υπάρχουν, απλά εσείς θα τα έχετε ξεπεράσει επειδή δεν θα έχουν καμία δύναμη επάνω σας. Πώς άλλωστε να έχουν όταν εσείς θα γεύεστε από την πηγή του Σύμπαντος.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για χαρές και πανηγύρια, καθώς οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε το άτομο εκείνο που θα σας βάλει στον δρόμο της σοβαρής και μόνιμης σχέσης, ενώ οι δεσμευμένοι θα νιώσετε την θαλπωρή της οικογένειας, η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη όλα εκείνα που έχετε ονειρευτεί! Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν θα σας τρομάξουν οι δυσκολίες της καθημερινότητας ή της εργασίας. Έχετε περισσότερο έλεγχο από όσο πιστεύετε, και το σημαντικότερο, την ηρεμία να τον επιβάλλετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις. Λόγω των καταστάσεων που ζείτε υπάρχει αρκετή ένταση και την οποία δυστυχώς την μεταφέρατε στους ανθρώπους δίπλα σας. Το ότι ηρέμησαν για λίγο τα πνεύματα δεν σημαίνει ότι η ιστορία τελείωσε. Τουναντίον, σύντομα όλα εκείνα που σας οδήγησαν στο να διαλύσετε τις σχέσεις σας θα επιστρέψουν. Το θέμα είναι εάν έχετε διδαχθεί από όσα συνέβησαν. Διαφορετικά το εκρηκτικό σκηνικό θα έλθει για να μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα μπροστά σας. Επίσης, η σιωπή του ή της συντρόφου σας δεν σημαίνει ότι έχει ηρεμήσει ή ότι σας έχει συγχωρέσει.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την Αφροδίτη να σας επηρεάζει όλες τις επόμενες ημέρες. Αυτός θα είναι ο λόγος που στο προσκήνιο θα είναι ο τρόπος με τον οποίον σχετίζεστε με τον κόσμο. Έτσι λοιπόν τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσετε ένα μεικτό πρόσωπο. Πρώτα απ’ όλα, θα σας αρέσει να διατάζετε! Το γεγονός ότι γνωρίζετε να εκτιμάτε τις καταστάσεις θα σας κάνει ανυποχώρητους και για αυτό θα είστε εκείνοι που θα θέλετε να επιβάλλετε την άποψή σας. Όσο κι αν στον κόσμο φαίνεστε ως μικροί δικτάτορες στην πραγματικότητα η καρδιά σας θα είναι γεμάτη καλοσύνη. Απλά, θα νιώθετε πως είναι αδύνατο να κάνετε αυτό που σας λένε οι άλλοι. Αν το προσπαθήσετε θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα ότι θα κλωτσήσετε!


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε σαν κάποιος να έχει κλέψει την χαρά από την ζωή σας. Κάθε χαρούμενη σκέψη θα αντικατασταθεί από μελαγχολία, απογοήτευση, πόνο. Σίγουρα, το να έχεις τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Οίκο της Χαράς και μάλιστα για αρκετό χρονικό διάστημα δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Δύο λύσεις υπάρχουν για το συγκεκριμένο θέμα. Η μία είναι να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην οικογένειά σας και στο σπίτι σας. Μαγειρέψτε, φροντίστε τους δικούς σας, τακτοποιήστε, οτιδήποτε χρειάζεται να κάνετε προκειμένου να μην αφήσετε την κακή διάθεση να σας ρίξει. Ο άλλος είναι να ασχοληθείτε με την δουλειά σας και να βγάλετε χρήματα. Με λεφτά στην τσέπη σας η ψυχολογία σας θα είναι καλύτερη.


ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε τον άχαρο ρόλο να λύσετε τα παιδοψυχολογικά των ανθρώπων του κύκλου σας, ειδικά των συντρόφων σας. Το γεγονός ότι έχουν μαζευτεί τόσοι πολλοί και ο καθένας προσπαθεί να σας φορτώσει το δικό του πρόβλημα στις πλάτες σας, θα είναι αρκετό για να σας έχει με τεντωμένα τα νεύρα, ασχέτως εάν εσείς θα προσπαθείτε να δείχνετε ήρεμοι. Η τόση ανασφάλεια σας έκανε να εκραγείτε τις προηγούμενες ημέρες αλλά τώρα τα πράγματα θα είναι προσωρινά ήρεμα. Σε λίγες ημέρες όμως θα πρέπει να ασχοληθείτε ξανά με τα ίδια, και όποιος από εσάς αντέξει άντεξε. 

Καλό θα είναι εσείς οι παντρεμένοι να μην κάνετε συζητήσεις για τα οικονομικά διότι οι τσακωμοί θα κρατήσουν για καιρό.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα, ειδικά τις πρώτες ημέρες. Αυτό το διάστημα θα βγει στην επιφάνεια η ξεχωριστή προσωπικότητα σας, η οποία είναι γεμάτη καλοσύνη, αγάπη, φως! Το γεγονός ότι θα είστε ειλικρινείς, χωρίς υποκρισία, και με διάθεση για ζωή, θα γίνει μαγνήτης των ανθρώπων γύρω σας. Έτσι, με κάποιον μαγικό τρόπο, όλοι θα θέλουν να είναι μαζί σας, θα σας ζητούν να βγείτε μαζί τους, θα σας ζητήσουν να μπείτε στην ομάδα τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γνωρίσετε εκείνο το άτομο που θα σας κάνει το κλικ για σταθερή σχέση. Η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνετε ένα ομαδικό ταξείδι, ακόμη κι αν τα χρήματα που έχετε διαθέσιμα είναι περιορισμένα. Το ταξείδι αυτό θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας!


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ξεκινάτε την εβδομάδα των γενεθλίων σας με αρκετές εντάσεις, οι οποίες προέρχονται από τους ανθρώπους που έχετε στον περίγυρό σας. Η ασφυκτική πίεση του σπιτιού σας σε συνδυασμό με την αδυναμία των ανθρώπων να σας προσφέρουν αυτά που θέλετε, θα σας οδηγήσουν σε υπερένταση και εκνευρισμό. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε και να σκεφτείτε για ποίον λόγο συμβαίνουν όλα αυτά. Μήπως έχετε υπερβολικές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό σας όσο και από τους άλλους; Πραγματικά, εάν χαλαρώσετε, θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι μπορούν να σας βοηθήσουν μεν αλλά όχι να σας δώσουν το 100% των απαιτήσεών σας δε. Προτιμήστε την ειρήνη από τον πόλεμο και κάντε συμβιβασμούς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή διότι θα είστε υπό την επιρροή του ανάδρομου Ουρανού που βρίσκεται στον Οίκο των Σχέσεων και του ανάδρομου Χείρωνα που βρίσκεται στον Οίκο της Εργασίας και της Υγείας. Αυτοί οι δύο πλανήτες συνεχίζουν το έργο τους προκαλώντας σας, σε μικρότερο βαθμό, προβλήματα με τους ανθρώπους γύρω σας. Αυτό που θα σας ενοχλήσει περισσότερο είναι η επανάληψη γεγονότων που υποτίθεται τα είχατε αφήσει πίσω σας. Και καλά τώρα που ο Ερμής έφυγε από επάνω σας αλλά από την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει, οπότε το σκηνικό θα γίνει και πάλι εκρηκτικό. Επειδή δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα, καλό θα είναι να επιλέξετε για λίγο καιρό να αποφεύγετε τον κόσμο. Μόνο εσείς οι παντρεμένοι θα είστε καλά, επειδή το ταίρι σας θα σας σταθεί στις δύσκολες στιγμές.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώθετε την επιρροή του Ερμή να σας καθοδηγεί, τουλάχιστον μέχρι τις 16 του μηνός όπου και θα αναδρομίσει. Το μυαλό σας θα δουλεύει στο 110%, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε στις εντάσεις και στις δυσκολίες που έχουν προκύψει. Επειδή θα βιώσετε την αναδρόμιση του Ερμή, ο πλανήτης σας προειδοποιεί ότι πρέπει να επιδείξετε φρόνηση. Η προνοητικότητα, η σοφία, και η ικανότητά σας να διακρίνετε πότε κάποιος είναι εχθρός σας, θα σας βοηθήσουν να απομακρύνετε από κοντά σας όλα εκείνα τα άτομα που ρουφούν την ενέργειά σας. Πώς θα καταλάβετε ότι κάτι δεν κάνετε σωστά; Πολύ απλά, θα νιώθετε μονίμως θυμωμένοι. Ο θυμός θα σας τρώει, για αυτό κάντε αυτό που πρέπει!


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα αρχίσετε να νιώθετε τους περιορισμούς του Κρόνου και του Πλούτωνα, τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο. Οι περιορισμοί αυτοί θα έχουν πολλές μορφές. Μία από αυτές θα είναι η αδυναμία να εκφράσετε τις απόψεις σας επειδή δεν συμβαδίζουν με το αφήγημα που υπάρχει εκεί έξω. Μπορεί να μην είστε από εκείνους που μιλάνε εύκολα αλλά όταν σας απαγορεύουν να λέτε την άποψή σας εκεί γίνεστε Τούρκοι. Το ίδιο θα συμβεί και επαγγελματικά. Σύντομα θα είστε από εκείνους που θα εργάζεστε από το σπίτι σας, και αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε διότι συσσωρεύετε τόση ενέργεια που γίνεται αυτοκαταστροφική. 

Επειδή όμως δεν είναι όλα μαύρα, μπορεί να κάνετε μία δεύτερη μαύρη εργασία και να έχετε επιπλέον χρήματα. Μπορεί επίσης να κάνετε μία κρυφή σχέση με άτομο μέσα από την εργασία σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, επειδή δεν θα έχετε κάτι σοβαρό να σας απασχολήσει αυτές τις ημέρες θα ασχοληθείτε με τις ερωτικές πληγές του παρελθόντος. Για άλλη μία φορά θα αναμοχλεύσετε όλες εκείνες τις εμπειρίες και τα γεγονότα που σας έχουν φοβίσει τόσο πολύ που δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν ερωτικά. Μπορεί εσείς να ζείτε στις μνήμες του παρελθόντος αλλά η ζωή προχωράει, και το μόνο που καταφέρνετε είναι να χάνετε ευκαιρίες ή να διώχνετε από κοντά σας άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς. Για αυτό, για συμμαζευτείτε λίγο.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα. Στα θετικά των ημερών είναι πως η τύχη σας ευνοεί στον έρωτα καθώς φαίνεται πως το Σύμπαν σας ετοιμάζει τον τέλειο ή την τέλεια σύντροφο. Το άτομο αυτό κινείται μέσα στον φιλικό σας κύκλο και έχει τις ίδιες απόψεις για την ζωή με εσάς! Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε το ναι σε αυτήν την μοναδική ευκαιρία που θα σας δοθεί!

Στα αρνητικά θα είναι τα επαγγελματικά προβλήματα που θα προκύψουν. Ενώ εσείς δεν έχετε πρόβλημα να εργαστείτε σκληρά, τα θέματα στο σπίτι με την οικογένεια, ή, ότι το σπίτι σας είναι μακρυά από την εργασία σας, θα γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες βραχνάς για εσάς. Το μόνο που μπορεί να ηρεμήσει κάπως την κατάσταση θα είναι το γεμάτο από χρήματα πορτοφόλι σας.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέσα στις επόμενες ημέρες θα βιώσετε ασφυκτική οικονομική πίεση. Είναι πολύ πιθανό να έχετε θέματα με το Δημόσιο και τις οικονομικές του υπηρεσίες ή, να θέλετε να δώσετε χρήματα στα παιδιά σας και να μην μπορείτε, ή, να θέλετε να σπουδάσετε κάτι και να μην έχετε χρήματα για να προχωρήσετε. Οπότε λογικό κι επόμενο η ψυχολογία σας να είναι πεσμένη. Ίσως κάποιοι από εσάς να ξεσπάσετε σεξουαλικά με έναν ή μία πρώην. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα αναζητήσετε με κάποιον τρόπο να φέρετε τον έρωτα ξανά στις ζωές σας. Οι ελεύθεροι θα θελήσετε άτομα από το παρελθόν, με τα οποία νιώσατε καλά και ασφαλείς, ασχέτως εάν η σχέση σας δεν προχώρησε. Μπορεί να μείνετε στην σφαίρα της φαντασίωσης μπορεί όμως και ενεργά να πλησιάσετε κάποιον ή κάποια πρώην. Οι δεσμευμένοι επειδή η ερωτική σας ζωή έχει αρχίσει και γίνεται βαρετή ή απλά δεν έχετε ερωτική ζωή, θα αναζητήσετε κάτι παράλληλο. Αυτό το παράλληλο μπορεί να βρεθεί μέσα από την οικογένεια του ή της συντρόφου σας, από το Διαδίκτυο, ακόμη και από το εξωτερικό (ειδικά στην περίπτωση που έχετε εργασιακές δοσοληψίες με άτομα από το εξωτερικό). Θα πρέπει όμως να προσέχετε να μην σας πάρουν είδηση.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα είστε οι τυχεροί του ζωδίου σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αν και την τύχη την φτιάχνετε μόνοι σας με τα χέρια σας! Πιο σίγουροι από ποτέ θα διεκδικήσετε το καλύτερο για εσάς, καθώς το μαθηματικό μυαλό σας θα βρίσκει λύσεις σε όλα τα θέματά σας. Επίσης, μπορεί να είστε ένα ζώδιο που ακολουθεί τους κανόνες, μόνο που αυτήν την εβδομάδα η σιγουριά σας θα σας οδηγήσει να τεντώσετε τους κανόνες προς όφελός σας. Πολλοί από εσάς δεν θα αντέξετε την πίεση και θα ξεσπάσετε. Να ξέρετε όμως ότι άλλο πράγμα να θυμώνετε με τα κακώς κείμενα και άλλο πράγμα να θυμώνετε επειδή δεν αντέχετε να σας λένε τι πρέπει να κάνετε. Η πρώτη περίπτωση είναι εποικοδομητική και θα σας κάνει καλό να αμφισβητήσετε τις έτοιμες αλήθειες. Το δεύτερο είναι αντιπαραγωγικό καθώς ξέρετε πολύ καλά ότι όλα λειτουργούν με συγκεκριμένους κανόνες και συγκεκριμένη ιεραρχία.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, προετοιμαστείτε για μία εβδομάδα αρκετών εντάσεων, δοκιμασιών και προκλήσεων. Φαίνεται πως ο Κρόνος και ο Πλούτωνας δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία καθώς η πίεση που σας ασκούν δεν αφήνουν κανέναν άλλο τομέα της ζωής σας να πάρει τα επάνω του. Σύντομα θα υπάρξουν θέματα με την εργασία σας όπου εκεί πρόκειται να συζητηθεί σοβαρά η μείωση του μισθού σας με διάφορες αλχημείες. Αν συνυπολογίσετε και την πίεση από την οικογένειά σας θα είστε η τέλεια καταιγίδα που πρόκειται να ξεσπάσει. Η πρόκληση είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην γίνεται έρμαια των καταστάσεων. Να ξέρετε πως κάθε μέρα που περνάει σας οδηγεί στην έξοδο αυτής της δοκιμασίας. Αν χάσετε όμως την ψυχραιμία σας ετοιμαστείτε για σοβαρές επιπλοκές, κυρίως στον χώρο της εργασίας ή στην αναζήτηση εργασίας. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα κάνετε ένα διάλειμμα από τις εντάσεις που σας προκάλεσε ο Ερμής την προηγούμενη εβδομάδα. Επειδή όμως από την Παρασκευή γυρίζει ανάδρομος, ετοιμαστείτε από την επόμενη εβδομάδα για ένα δεύτερο γύρο. Μέχρι τότε, θα έχετε τον χρόνο να καταλάβετε τί ήταν αυτό που πυροδότησε την έκρηξη μέσα σας, διότι ο Ερμής ως μαντατοφόρος των Θεών δεν προκαλεί τόσο γεγονότα, όσο εμφανίζει τα θέλω των άλλων πλανητών, και στην προκειμένη περίπτωση του ανάδρομου Ουρανού που βρίσκεται στον Τέταρτο Οίκο σας, τον οίκο της οικογένειας και του ψυχισμού. Να ξέρετε πως είναι καλή περίοδος να κάνετε μία τελευταία προσπάθεια με τις σχέσεις που διαλύσατε τις ημέρες που μας πέρασαν. Μόνο εσείς οι παντρεμένοι θα συνεχίσετε να είστε σε τεντωμένο σκοινί καθώς μεταξύ των συζύγων υπάρχει ένταση που κοχλάζει.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία καταπληκτική εβδομάδα για τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σπάσει την συνηθισμένη σας παγωμάρα και θα σας χαρίσει ρομαντισμό, διάθεση για πραγματικό έρωτα, ακόμη και παράπονο, το οποίο είναι  και αυτό μία έκφραση υγιούς συναισθήματος! Στον αντίποδα, θα έχετε απέναντί σας άτομα που θα θελήσουν να ζήσουν τον έρωτα μαζί σας, διότι όταν δεν υπολογίζετε τα πάντα με το υποδεκάμετρο, είστε απίστευτα δοτικοί! Χαλαρώστε λοιπόν και ζήστε το μαγικό παραμύθι των ημερών αυτών!


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε από τις πλέον δύσκολες εβδομάδες καθώς ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ως ορθόδρομοι μέσα στον Οίκο των Δοκιμασιών σας, θα φροντίσουν να νιώθετε εγκλωβισμένοι. Αυτός θα είναι ο λόγος που θα βγάζετε ένταση και κακή συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους. Αν δεν προσέξετε την έκφραση των συναισθημάτων σας θα κάνετε σοβαρή ζημιά στις σχέσεις σας, είτε είναι προσωπικές είτε είναι επαγγελματικές. Θα είστε τυχεροί εάν τα άλλα άτομα διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και κατανοήσουν την πιεσμένη ψυχολογία σας, αλλά και πάλι η υπομονή έχει όρια και δεν θα το έχουν σε τίποτα να σας στείλουν στον αγύριστο. 


ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε τις συζητήσεις που αφορούν χρέη, οικονομικές υποχρεώσεις, ακόμη και το πώς διαχειρίζεται ο ή η σύντροφός τα χρήματά του. Σίγουρα η περίοδος αυτή είναι των ισχών αγελάδων αλλά μην τεντώνετε κι εσείς το σκοινί. Καλώς ή κακώς οι άλλοι δεν μπορούν πλέον να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν για αυτό κι εσείς καλείστε να αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες. Φροντίστε να έχετε τελειώσει όλες τις συζητήσεις μέσα σε αυτήν την εβδομάδα διότι από την επόμενη, με τον Ερμή ανάδρομο, θα είναι ακατόρθωτο.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να προστατέψετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους καθώς θα βιώσετε την ενέργεια ενός σπάνιου πλανητικού σχηματισμού που ονομάζεται Μπούμερανγκ. Όπως λέει και το όνομα του σχηματισμού οτιδήποτε κάνετε θα επιστρέφει πίσω σε εσάς. Έτσι αν δεν προσέχετε θα κάνετε ζημιά σε εσάς και τις σχέσεις σας. Οι παρεξηγήσεις, οι λάθος εκτιμήσεις, οι ψευδαισθήσεις, θα γυρίσουν να σας στοιχειώσουν και να σας προκαλέσουν προβλήματα. Αν όμως είστε σίγουροι για τους εαυτούς σας, τότε αυτή η ενέργεια θα δημιουργήσει απίστευτη έλξη ανάμεσα σε εραστές και διάθεση για κέρδη με τους συνεργάτες. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα αντιδράσετε σε όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν εκεί έξω, και κυρίως στους περιορισμούς που επιβάλλει το καθεστωτικό αφήγημα και των παραφυάδων του όπου με τον μανδύα της «ελευθερίας» καταπιέζουν την δική σας ελευθερία. Ακριβώς επειδή δεν αντέχετε άλλο τους περιορισμούς κάθε τύπου, θα αντιδράσετε. Ευτυχώς ούτε με θυμό ούτε άναρχα. Αντ’ αυτού θα επιδείξετε δυναμικότητα, σταθερότητα, και κυρίως θα έχετε επιχειρήματα. Οι περισσότεροι από εσάς θα καταλάβετε ότι ο δρόμος της αντίστασης στον παραλογισμό (που ακόμα και για εσάς που είστε φευγάτοι δεν αντέχετε πλέον) είναι μονόδρομος, τόσο για εσάς όσο και για την οικογένεια και τα παιδιά σας.     
Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan