Πώς θα είναι τα ζώδια αυτήν την εβδομάδα; Αναλυτικές προβλέψεις με τον αστρολόγο Άγγελο Πέτσιο. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να σταματήσετε τις εγωιστικές συμπεριφορές, οι οποίες σας δυσκολεύουν την ζωή, ειδικά στον έρωτα και στις σχέσεις. Το επόμενο διάστημα θα έλθετε σε επαφή με χαρούμενους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να είναι μαζί σας σε όλο το φάσμα των ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Το θέμα είναι πως αν συνεχίσετε να κινείστε στο πλαίσιο στο οποίο κινείστε ήδη, τότε απλά θα χάσετε κάποιες καλές ευκαιρίες. Αν πείτε όμως ότι όντως θέλετε να δείτε το Εμείς από το Εγώ, τότε ετοιμαστείτε για κάτι πολύ δυνατό και όμορφο.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αν σταματήσετε να παραπονιέστε και να θυμώνετε, για τα οικονομικά σας και γενικά για την ανασφάλεια που νιώθετε, τότε τα μάτια σας θα ανοίξουν σε έναν κόσμο χαράς, ερωτικής διάθεσης, χαρούμενων επαφών. Το σπίτι σας θα γίνει ο τόπος που θα εκδηλώσετε την καλή σας διάθεση, είτε περνώντας χρόνο με τους αγαπημένους σας, είτε καλώντας κόσμο στο σπίτι σας, είτε δημιουργώντας μία ρομαντική ατμόσφαιρα στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι μεγάλο το άγχος που νιώθετε για το μέλλον, και δη για το οικονομικό, αλλά μπροστά σας έχετε ημέρες χαράς και είναι κρίμα να τις σπαταλήσετε μέσα στην μαυρίλα.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, τώρα που ο κυβερνήτης σας Άρης γύρισε ανάδρομος, θα παρουσιάσετε ένα περίεργο φαινόμενο. Οι «απλοί» Κριοί θα νιώσετε πως για κανέναν λόγο δεν πρέπει να χάσετε αυτήν την αίσθηση δύναμης που σας προσφέρει ο Άρης. Αυτός είναι ο λόγος που θα βγάλετε έναν ακραίο εγωισμό που πραγματικά θα τσακίσει κόκκαλα. Οι «μεστοί» Κριοί, θα νιώσετε ότι πρέπει να προστατευθείτε από τα εξωτερικά γεγονότα, έστω και αν σας τα προκαλούν οι αγαπημένοι σας. Σημασία θα έχει για εσάς να μην πέσετε ψυχολογικά και αυτό θα κάνετε με κάθε δυνατό τρόπο.   


ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, για λίγες ημέρες ακόμα θα νιώθετε πολύ καλά τόσο με τους εαυτούς σας όσο και με τους δικούς σας ανθρώπους. Μπορεί να υπάρχουν μικροεντάσεις αλλά δεν θα είναι τίποτα άλλο από εκείνο το κέντρισμα που χρειάζεστε προκειμένου να είστε σε εγρήγορση, οπότε απολαύστε το διάστημα αυτό διότι μέχρι τις 20 του μηνός θα υπάρχει μία σχετική ησυχία. Αν το θέμα σας είναι μία σχέση από το παρελθόν, αυτές τις ημέρες θα την τελειώσετε. Η 16η του μηνός θα είναι καλή για να φλερτάρετε, να δείτε τι δουλειές έχετε να κάνετε, να ξεκινήσετε μαθήματα, και αν έχετε παιδιά, να ασχοληθείτε με τις ανάγκες τους.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, πρέπει λίγο να χαλαρώσετε από την πίεση που αισθάνεστε από τις αλλαγες που περνάτε. Η οικογένειά σας τις επόμενες ημέρες θα σταθεί δίπλα σας αλλά δεν θέλει από εσάς γκρίνια και νεύρα. Μπορούν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά αρκεί βεβαίως να τους αφήσετε να το κάνουν. 

Επίσης, το επόμενο διάστημα, καλό θα είναι να αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας διότι θα καταλήξετε άσχημα τσακωμένοι. 

Για κάποιους από εσάς είναι μία περίοδος που πρέπει να συζητήσετε για το μέλλον της σχέσης σας διότι διαφορετικά θα υπάρξουν εντάσεις. Αν μάλιστα υπάρχει ήδη σοβαρό πρόβλημα, τότε θα υπάρξει ένας χωρισμός από το πουθενά.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τον ταραγμένο ψυχισμό σας. Ο Άρης από την θέση που βρίσκεται σας προκαλεί προβλήματα στον ύπνο, σας κάνει να βλέπετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν, υπάρχει έντονος φόβος για το ότι κάτι έχει η υγεία σας και ότι χρειάζεστε νοσηλεία, και το κυριότερο, ότι όλοι σας πνίγουν. Αυτήν την κατάσταση θα την εντείνει η παρουσία μίας γυναίκας. Σε αυτήν θα ξεσπάσετε. Αν όμως σας έχει κάνει κακό και το ξέρετε, τότε η εκδίκηση θα είναι άμεση, ακαριαία και χωρίς έλεος.    ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα προσπαθήσετε να μην αφήσετε την γενική έλλειψη ενδιαφέροντος για τα επαγγελματικά να σας επηρεάσει. Αφού λοιπόν δεν αντλείτε ευχαρίστηση από την εργασία σας τότε μπορείτε άνετα να ασχοληθείτε με τους ανθρώπους. Για λίγες ημέρες λοιπόν θα μπορέσετε να έλθετε σε επαφή με κόσμο και να ανταλλάξετε απόψεις, κουτσομπολιά, να φλερτάρετε, να κάνετε παρέα. Από τα μέσα της εβδομάδος όμως όλα σταματάνε, και απλά θα περάσουν οι ημέρες στην απόλυτη ησυχία.


Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ήλθε ο καιρός που πρέπει να δείτε την χαρούμενη πλευρά της ζωής και να αφήσετε για λίγο όλα εκείνα που σας προβληματίζουν ή σας αγχώνουν πίσω σας. Αν το κάνετε θα χαλαρώσετε αρκετά κι έτσι θα καταφέρετε να δώσετε αλλά και να πάρετε αγάπη. Αν όμως μείνετε με το άγχος σας παρέα, τότε η έλλειψη σωστής επικοινωνίας θα κάνει ζημιά στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, καθώς θα τους καταπιέζετε με την συμπεριφορά σας ή θα τους πνίγετε με την αγάπη σας. Σε κάποιες όμως περιπτώσεις πρέπει να γίνετε ελαφρά σκληρότεροι διότι καλώς ή κακώς έχετε παραχαϊδέψει τα άτομα που αγαπάτε με αποτέλεσμα να σας έχουν καβαλήσει. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, λόγω ασθενείας, λόγω κακής επικοινωνίας, λόγω απογοήτευσης, τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα. Το καλό είναι πως τουλάχιστον δεν θα ξεσπάτε αδιακρίτως όπως κάνατε το προηγούμενο διάστημα, το οποίο ως γεγονός θα έχει θετική εξέλιξη διότι ξεσπώντας τα νεύρα σας όπου βρίσκατε, χάνατε το δίκιο σας. 

Εκεί που θα πρέπει να δώσετε προσοχή είναι σε μία γυναίκα που σας προκαλεί με την συμπεριφορά της και η οποία κινείται στον φιλικό σας κύκλο. Αυτήν την γυναίκα θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε εάν σας προκαλεί ένταση με διασπορά κακόβουλων φημών ή να αφεθείτε μαζί της για την δική σας ερωτική απόλαυση.    


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ ήρεμη εβδομάδα. Για λίγες ημέρες θα κρατήσει η ευφορία των προηγούμενων ημερών είτε επειδή είχατε χρήματα είτε επειδή νοιώθατε ασφαλείς και σίγουροι με τους εαυτούς σας. Από εκεί και πέρα, από τα μέσα της εβδομάδας και ύστερα, θα ασχοληθείτε με δευτερεύοντα ζητήματα, όπως τι είναι αυτό που χρειάζεστε προκειμένου να νιώσετε συναισθηματική πληρότητα, το οποίο θα είναι απλά μία θεωρητική προσέγγιση και τίποτα άλλο. Αυτό που χρειάζεστε είναι καλό ύπνο. Αν θέλετε να κάνετε μία αγορά αυτό το διάστημα καλό θα ήταν να αγοράσετε μαξιλάρια ή στρώμα που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε σωστά.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε πολύ καλά νέα που αφορούν την οικογένεια, τους γονείς, και το σπίτι σας. 

Για το σπίτι, είναι καλή περίοδος για να το ανακαινίσετε. Καιρός λοιπόν να πετάξετε τις σαβούρες που έχετε την τάση να συσσωρεύετε και να κάνετε κάτι για να φωτίσει και να ζωηρέψει ο χώρος που ζείτε.

Με τους γονείς σας αυτό το διάστημα θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία αλλά και βοήθεια, κυρίως οικονομική. Για αυτό μην διστάσετε να τους μιλήσετε!

Η οικογένειά σας θα κάνει αυτό που τους λέτε. Αυτό θα γίνει επειδή αναγνωρίζουν ότι εσείς έχετε δίκιο αλλά και από το γεγονός ότι όσα πείτε θα είναι με ήρεμο και λογικό τρόπο. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αν και θα είστε ακόμη σε υπερένταση και άνετα μπορείτε να τσακωθείτε για το παραμικρό, μέσα στις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσετε να συμμαζέψετε τον θυμό σας. Σίγουρα, οι άνθρωποι έχουν βαλθεί να σας πιέζουν αλλά το να χάνετε την ψυχραιμία σας και να λειτουργείτε επιθετικά σας κάνει να χάνετε το δίκιο σας. Για αυτό λοιπόν, ψυχραιμία. Η ψυχραιμία θα σας χρειαστεί επίσης διότι σύντομα θα έλθετε σε σφοδρή αντιπαράθεση με μία γυναίκα μέσα στον χώρο της εργασίας σας. Για να την νικήσετε θα πρέπει να έχετε επιχειρήματα και όχι να δείχνετε ότι είστε νταήδες. ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, για λίγες ημέρες θα ασχοληθείτε με τους λόγους για τους οποίους γίνεστε θυσία για τους άλλους, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε υλικό. Καλώς η κακώς η φύση σας είναι γενναιόδωρη. Το θέμα είναι για ποίον λόγο το κάνετε. Αν είναι για να κερδίσετε την αγάπη και την εκτίμηση των άλλων το πιθανότερο είναι να συνεχίσετε να μένετε με την αίσθηση του ανικανοποίητου. Αν το κάνετε επειδή το θέλετε πραγματικά, θα πρέπει να σκεφτείτε πού είναι τα όρια του δούναι και που ξεκινούν τα όρια της εκμετάλλευσης. Το σίγουρο είναι πως αυτές τις ημέρες θα έχετε χρόνο να ανακαλύψετε την πραγματική αιτία!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Το γεγονός ότι θα νιώθετε ισορροπημένοι ψυχολογικά θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε σωστά για όλα αυτά που κρύβετε μέσα σας και που θέλετε να μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Κυρίως θα μπορέσετε να μιλήσετε στην οικογένειά σας, η οποία αυτήν την περίοδο είναι πολύ δεκτική απέναντί σας. 

Εκτός από τα συναισθήματά σας μπορείτε να μιλήσετε και για πρακτικά ζητήματα όπως οι ανάγκες του σπιτιού. Με την συζήτηση θα καταλήξετε στο τι ακριβώς θα χρειαστεί να γίνει προκειμένου οι υποχρεώσεις να καλυφτούν. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ανακαίνιση, οπότε θα πρέπει να ανοίξετε συζήτηση για τα χρήματα που θα χρειαστούν και τί είναι αυτό που θέλετε να αλλάξετε.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να κάνετε αυστηρό οικονομικό προϋπολογισμό προκειμένου να τα βγάλετε πέρα με τα αυξημένα έξοδα που προέκυψαν. Σίγουρα, αυτά τα έξοδα τα περιμένατε, αλλά και πάλι δεν είναι και το καλύτερό σας να πρέπει να κάνετε οικονομία. Όμως αυτός είναι ο επιβεβλημένος τρόπος προκειμένου να τα βγάλετε πέρα με τις άμεσες υποχρεώσεις σας. 

Παράλληλα, σύντομα θα ασχοληθείτε με μία γυναίκα. Οι άνδρες θα την δείτε σεξουαλικά και θα την κυνηγήσετε μέχρι να πέσει. Οι γυναίκες θα την δείτε σαν εχθρό σας και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να την αντιμετωπίσετε. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα πράγμα να κάνετε μέσα στις επόμενες ημέρες και αυτό είναι να πάψετε να περιμένετε από τους άλλους φροντίδα, αγάπη και στοργή. Όχι γιατί δεν τα έχετε ανάγκη αλλά διότι πλέον αντιλαμβάνεστε ότι έχετε γίνει θύματα της ίδιας σας της γενναιοδωρίας. Για αυτό είναι καιρός να κοιτάξετε τους εαυτούς σας και να πάψετε να προβάλετε τις ανάγκες σας πάνω σε άτομα που δεν είναι διατεθειμένα να τις καλύψουν. Στις 16 του μηνός θα έχετε την αναλαμπή που χρειάζεστε προκειμένου να σπάσετε τον φαύλο κύκλο στον οποίον έχετε περιπέσει.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να φροντίσετε κάποιον ασθενή ή να φροντίσετε τις ανάγκες κάποιων ανθρώπων που δεν μπορούν να το κάνουν για τους εαυτούς τους. Το γεγονός ότι έχετε την καλή διάθεση να το κάνετε θα βγάλει στην επιφάνεια τις αρετές σας, εκείνες που όλοι θαυμάζουμε και για αυτό σας θέλουμε κοντά μας! Από εκεί και πέρα, το σπίτι σας θα είναι ανοικτό για όλον τον κόσμο και δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα να φιλοξενήσετε τον οποιονδήποτε.

Ο έρωτας αυτές τις ημέρες δεν θα είναι το δυνατό σας σημείο. Το επόμενο διάστημα αυτά που θα ζείτε θα σας υπενθυμίζουν για ποίον λόγο δεν πρέπει να θυσιάζεστε για κανέναν και καμμία.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να πάρετε δύσκολες και σοβαρές αποφάσεις που θα σημαδέψουν το μέλλον του χρονικού διαστήματος που ξεκινά τώρα με τα γενέθλιά σας και το οποίο τερματίζει στα επόμενα. Καλώς ή κακώς πρέπει να αφήσετε πίσω σας την οικογένεια, τις παραδόσεις με τις οποίες μεγαλώσατε, το ίδιο σας το σπίτι, τις συνήθειές σας, την ρουτίνα σας, και να αναζητήσετε το μέλλον σας το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που πιστεύατε ότι είναι. Ο λόγος για τον οποίον θα συμβούν όλα αυτά είναι πολύ απλός, πρέπει να απογαλακτιστείτε από αυτά που σας κρατούν πίσω. Για αυτό ότι κάνετε δεν θα έχει λογικό έρεισμα αλλά θα είναι αποτέλεσμα της θέλησής σας και μόνο αυτής.


ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα έχετε καλή διάθεση και θα είστε αρκετά κοινωνικοί. Από τα μέσα όμως και μετά θα πρέπει να φτιάξετε λίγο την καθημερινότητά σας διότι έχετε ξεφύγει λίγο. Μπορεί να μην τρώτε σωστά, μπορεί να μην κοιμάστε σωστά, μπορεί να κάνετε κατάχρηση στα οινοπνευματώδη ή στο τσιγάρο, γενικά κάνετε πράγματα που δεν είναι καλά για την υγεία σας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξετε και να το διορθώσετε


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε μία υπέροχη εβδομάδα καθώς ο Ερμής θα σας βοηθήσει να είστε περισσότερο επικοινωνιακοί, πιο ήρεμοι, και θα θελήσετε να αναδείξετε τον πιο παιχνιδιάρικο εαυτό σας ως αντίδραση σε όλα όσα καταπιεστικά δέχεστε εδώ και καιρό. Δεν θα είναι τυχαίο το γεγονός ότι θα θελήσετε να βγείτε έξω και να παίξετε το ρόλο του γόη ή της κοκέτας! Το καλό είναι πως με αυτόν τον τρόπο θα μαγέψετε τα πλήθη. Το κακό είναι πως μάλλον οι δικοί σας δεν θέλουν να σας βλέπουν έτσι. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έλθετε σε μία μικρή σύγκρουση η οποία απλά θα επιβεβαιώσει ότι δεν θέλετε να σας λένε άλλο τι πρέπει να κάνετε με τις ζωές σας.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για ημέρες που θα έχουν αρκετές συγκρούσεις με άτομα που θέλουν να επιβάλλουν την άποψή τους, και όχι μόνο. Εσείς παρότι θα αναγνωρίζετε ότι όλα αυτά γίνονται προκειμένου να σας προκαλέσουν δεν θα απαντήσετε. Μάλιστα θα κάνετε οτιδήποτε χρειάζεται προκειμένου να κατευνάσετε τα πνεύματα, έστω κι αν κάνετε οτιδήποτε σας απαιτηθεί. Κάποιοι από εσάς θα φτάσετε στο σημείο ενώ θα βλέπετε τον ή την συντροφό σας να φλερτάρει ανοικτά με άλλο άτομο, να επιλέγετε την σιωπή προκειμένου να μην χάσετε αυτό που έχετε.  Βέβαια κάποια στιγμή θα σκάσετε με αυτά που καταπίνετε, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί άμεσα.  


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε μία ήρεμη εβδομάδα μπροστά σας. Για λίγες ημέρες θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας όπου θα έχετε μία σειρά επιτυχιών, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθείτε. Επίσης, θα είναι πολύ καλή περίοδος να κάνετε στοχευμένες ιατρικές αγωγές, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε στους γονείς σας. 

Λίγο στις 20 του μηνός θα πρέπει να προσέχετε τυχόν εντάσεις με τον κόσμο αλλά και αυτές θα είναι παροδικές. 

Στον έρωτα επειδή δεν υπάρχει κάτι που να σας συγκινεί μπορεί να αναζητήσετε έναν ή μία πρώην προκειμένου να καλύψετε το κενό που αισθάνεστε. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ζείτε μία περίοδο όπου αναζητάτε λύσεις σε προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσεως. Το μυαλό σας τώρα αρχίζει να καθαρίζει αλλά όχι με τέτοια ταχύτητα που να μπορέσετε να βρείτε άμεσες λύσεις. Για αυτό η βοήθεια που χρειάζεστε θα έλθει από τρίτα άτομα και κυρίως από την οικογένειά σας, ασχέτως εάν εσείς δεν θέλετε επειδή πιστεύετε ότι μόνοι σας μπορείτε καλύτερα. Ευτυχώς για όλους που ο τρόπος που θα σας προσεγγίσουν θα είναι ήρεμος και πολύ προσεκτικός, οπότε κι εσείς δεν θα αντιδράσετε όπως κάνετε συνήθως όταν νιώθετε ότι σας απειλούν. Έτσι, σύντομα, θα μπορέσετε να βγείτε από το αδιέξοδο και όλα θα ακολουθήσουν την φυσική ροή των πραγμάτων.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει με κάθε δυνατό τρόπο να προστατέψετε τα συμφέροντά σας, είτε αυτά είναι οικονομικά είτε είναι εργασιακά, είτε είναι προσωπικά. Καλώς ή κακώς σε αυτό το μονοπάτι θα είστε όχι απλά μόνοι σας αλλά θα έχετε και την ενεργή αντίδραση των ανθρώπων. Για αυτό θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τα λόγια σας διότι διαφορετικά οι συζητήσεις θα γίνουν εκρηκτικές. Μπορείτε όμως να δεχθείτε όλη αυτήν την επιθετική ενέργεια και να την κάνετε κτήμα σας, μετατρέποντάς την σε εργαλείο το οποίο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε, να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, και ενεργά να διεκδικήσετε αυτό που σας ανήκει!   ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε λίγες ημέρες μπροστά σας με την πίεση από την δουλειά να σας βαραίνει. Το πιθανότερο είναι πως είστε στην φάση αλλαγής εργασίας αλλά δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη κάτι επίσημα. Απλά θα νιώθετε κάπως άβολα καθώς εγκαταλείπετε κάτι που γνωρίζατε καλά προκειμένου να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Ευτυχώς που από την Τετάρτη και μετά τα πάντα χαλαρώνουν κι εσείς επιστρέφετε στους κανονικούς σας ρυθμούς.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σταδιακά το μυαλό σας θα αρχίζει να καθαρίζει οπότε και θα αρχίσετε να βλέπετε την πραγματική διάσταση στην οποία έχει περιπέσει η καθημερινότητά σας. Η ανασφάλεια από τις ανατροπές στην δουλειά σας αλλά και από το γεγονός ότι είχατε χάσει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, σας οδήγησε στην αδράνεια. Τώρα όμως αρχίζετε να ανεβάζετε στροφές αλλά όχι με την ταχύτητα που θα επιθυμούσατε. Εδώ είναι που θα σας σταθεί ένα άτομο του οποίου την γνώμη δεν θέλετε να την ακούσετε. Όμως η δική του η συμβουλή θα είναι εκείνη που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την κατάσταση που βρισκεστε.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε να απαντήσετε στην μιζέρια και στην φτώχεια με ζωή, πάθος, έρωτα, χαρά. Το Σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία τώρα που ο Άρης είναι ανάδρομος στον Πέμπτο σας Οίκο, να μην χάσετε το κέφι σας και αν χρειαστεί να πάτε ενάντια στο ρεύμα προκειμένου να κάνετε αυτό που θεωρείτε ότι είναι καλό για εσάς. Επίσης, σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε απίστευτες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο που μέχρι τώρα το αποφεύγατε. Πάνω σε αυτό το άτομο θα ξεσπάσετε και θα βγάλετε τις ερωτικές σας ορέξεις. Για καλή σας τύχη, αυτό μόνο θέλει από εσάς. Προσοχή όμως θα πρέπει να δείξετε εσείς οι παντρεμένοι διότι χωρίς διακριτικότητα, θα τινάξετε την σχέση σας στον αέρα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε επιτέλους μία σχεδόν ήρεμη εβδομάδα. Για λίγες ημέρες θα έχετε τα πορτοφόλια σας ανοικτά και θα ξοδέψετε χρήματα τόσο στην εμφάνισή σας όσο και στα άτομα που αγαπάτε, κυρίως στην οικογένειά σας. Από την Τετάρτη και μετά θα χρειαστεί να φροντίσετε τα αδέλφια σας επειδή αυτήν την περίοδο δεν μπορούν να τα καταφέρουν από μόνα τους. Στις 16 του μηνός θα νιώσετε ότι είναι καιρός να σουλουπωθείτε εάν θέλετε τα όνειρά σας να γίνουν πράξη. Στις 18 του μηνός, θα επιλέξετε την δουλειά και την οικογένεια αντί να κυνηγήσετε τον έρωτα.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, τώρα που Παλλάδα Αθηνά και ο Δίας επέστρεψαν στην ορθή φορά τους θα δείξετε στον κόσμο ότι οι ημέρες της αδράνειας τελειώσαν. Τις επόμενες ημέρες θα ανεβάσετε στροφές προκειμένου να αναπληρώσετε το χαμένο διάστημα. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι υψηλές αλλά θα εργαστείτε πολύ σκληρά για να πετύχετε. Επίσης, δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο προκειμένου να φτάσετε στην κορυφή. Την κορυφή όμως θα την κατακτήσετε εάν ξέρετε πού να σταματήσετε ειδάλλως η πτώση σας θα είναι ιδιαιτέρως εκκωφαντική. 

Για κάποιους από εσάς η περίοδος αυτή είναι ιδιαιτέρως δύσκολη για τις σχέσεις σας. Στην πραγματικότητα, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εμπόδιο στην επανεκκίνηση που προσπαθείτε να κάνετε. Φροντίστε λοιπόν να διατηρήσετε τους ανθρώπους για λίγο χρονικό διάστημα σε απόσταση.


Σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου η ζωή σας φαίνεται σαν να είναι μία ατελείωτη Ημέρα της Μαρμότας, το οποίο είναι άκρως λογικό εάν αντιληφθείτε πόσο καιρό βρίσκονται ο Πλούτωνας και ο Κρόνος πάνω από τα κεφάλια σας. Μπορεί η ζωή σας να μην κυλάει αλλά το Σύμπαν δεν θα σας αφήσει έτσι. Τις επόμενες ημέρες θα νιώσετε την σκέψη σας να καθαρίζει και να αντιλαμβάνεστε πλήρως τί είναι αυτό που πρέπει να αλλάξετε προκειμένου να σπάσει ο φαύλος κύκλος. Και μόλις το εμπεδώσετε, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, θα γκρεμίσετε την φυλακή σας. Αν δεν το καταφέρετε μόνοι σας, τότε μία γυναίκα θα είναι εκείνη που θα σας προκαλέσει να κάνετε την ρήξη και την ανατροπή.  


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ολοκληρώνετε μία περίοδο αρκετά καλή για τις σχέσεις σας καθώς η Αφροδίτη μέχρι την Τετάρτη θα συνεχίζει να σας επηρεάζει. Μέχρι τότε να χαρείτε αυτές τις ημέρες διότι μετά θα αντικατασταθούν με το ερώτημα «και τώρα τι γίνεται;». Αυτό το αίσθημα του ανικανοποίητου θα κρατήσει για το υπόλοιπο της εβδομάδας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να χάσετε κάπως τον έλεγχο του εαυτού σας. Μπορεί να σας πιάσει τεμπελιά, να νιώθετε ότι όλα σας πάνε στραβά, ότι δεν αξίζετε, να αρχίσετε να τρώτε παραπάνω από το φυσιολογικό ή από το άγχος σας να αρχίσετε να πίνετε και να καπνίζετε. Καλώς ή κακώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάστασή σας πριν χάσετε τον έλεγχο.  


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία καταπληκτική εβδομάδα με την προϋπόθεση ότι δεν θα αφήσετε τις σκέψεις για την εργασία, τα χρήματα, τις φιλοδοξίες να εμποδίσουν να χαρείτε αυτό που έρχεται μπροστά σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα επιλέξετε να σπάσετε την κακοδαιμονία σας με το να αφεθείτε στα χέρια των δικών σας ανθρώπων, κυρίως της οικογένειας σας. Η βοήθειά τους θα είναι εκείνη που θα σας χαλαρώσει από όλα εκείνα που σας προβληματίζουν. Μπορείτε να τους ζητήσετε από ηθική υποστήριξη μέχρι δανεικά. 

Οι ελεύθεροι θα πρέπει να επιλέξετε εάν ένα άτομο που είναι στην ζωή σας ως φίλος μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω ή όχι. Όσο καθυστερείτε να πάρετε την απόφαση, το άτομο εκείνο θα απογοητεύεται, οπότε και σταδιακά θα αρχίσει να κοιτάει κάπου αλλού.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε όλους τους λόγους που σας έχουν κάνει να νιώθετε απογοητευμένοι, πικραμένοι, κενοί. Καλώς ή κακώς ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας διότι ο κύκλος που υποτίθεται θα έκλεινε δεν κλείνει, οπότε κι εσείς θα πρέπει να κάνετε αυτό που πρέπει. Όμως η περίοδος αυτή δεν επιτρέπει θυμούς και παρεξηγήσεις. Για μια φορά σκεφτείτε με το μυαλό και όχι με το θυμικό σας. Παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ καλή περίοδος να τα βρείτε ξανά με έναν ή μία πρώην, ή να δοκιμάσετε ερωτικά παιχνίδια με ένα άτομο που σας κυνηγάει εδώ και καιρό και το οποίο έχει αρκετά ακραίες ερωτικές επιθυμίες, το οποίο είναι ότι πρέπει να για εσάς.


ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε μία καλή εβδομάδα. Το Σύμπαν θα σας χαρίσει μία περίοδο ηρεμίας, γαλήνης, καλοσύνης, και αυτό διότι περάσατε αρκετά και καλώς λοιπόν δικαιούστε ένα διάλειμμα. Παράλληλα, θα έχετε κάποια έξοδα αλλά αυτά θα είναι για καλό διότι θα αφορούν αγορές που θα σας κάνουν να νιώσετε ψυχολογικά καλά. Μπορεί επίσης να αγοράσετε πράγματα για το σπίτι σας ή να κάνετε δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Μία «παρενέργεια» των ημερών αυτών θα είναι η αγάπη σας για το φαγητό. Μπορεί να αρχίσετε να μαγειρεύετε ή να βγαίνετε συνέχεια έξω για φαγητό. Αν θέλετε, μπορείτε να σκεφτείτε να ξεκινήσετε μαθήματα μαγειρικής.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να αφήσετε ο,τιδήποτε σας άγχωσε με τους ανθρώπους και να δείτε τι θα κάνετε από εδώ κι εμπρός. Σταδιακά το μυαλό σας θα αρχίζει να καθαρίζει από τις απότομες ή τις ξαφνικές αλλαγές που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, οπότε θα αρχίσετε να βάζετε την ζωή σας σε τάξη. Όσο θα περνούν οι ημέρες θα αναπροσαρμόζετε τα θέλω σας οπότε και η ελπίδα ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα από εδώ κι εμπρός επιστρέφει δυνατά! Από την άλλη, θα μπορέσετε να διαπιστώσετε τα λάθη που κάνατε με την επιθετική σας συμπεριφορά και θα αρχίσετε να τα διορθώνετε. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει σταδιακά να εμπιστεύεστε τους άνδρες που έχετε στον χώρο σας. Καλώς ή κακώς, αυτοί ξέρουν πολύ καλύτερα από εσάς τι πρέπει να κάνετε με τις καταστάσεις που ζείτε, ασχέτως εάν εσείς έχετε σοβαρές επιφυλάξεις. Θα σας προτείνουν λύσεις για το πώς να βγείτε από την δύσκολη θέση που βρίσκεστε, και καλό θα είναι να τους ακούσετε.  

Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε αυτές τις ημέρες είναι να εμπιστευτείτε μία γυναίκα που θέλει να ξέρει τα πάντα για εσάς. Καλό θα είναι να την κρατήσετε σε απόσταση, κι αν έχει κάνει ήδη κινήσεις που σας εκθέτουν, να την βάλετε στην θέση της.


\

Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan