Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του «Περί Αστρολογίας». Με τον αστρολόγο Άγγελο Πέτσιο. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

ΚΡΙΟΣ 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, με την Αφροδίτη να επηρεάζει το τμήμα του εαυτού σας που χαίρεται, διασκεδάζει, ερωτεύεται, ετοιμαστείτε για μία υπέροχη εβδομάδα. Ο,τιδήποτε κι αν συμβαίνει στις ζωές σας, σταματήστε, χαλαρώστε, και ζήστε την ζωή με όλα εκείνα τα όμορφα που σας προσφέρει. Με την καλή διάθεση που θα έχετε να ξέρετε πως ο κόσμος όχι μόνο θα καθίσει να σας ακούσει αλλά θα σας προτείνει συνεργασίες, θα σας ζητήσουν να βγείτε, θα περάσετε καλά με το ταίρι ή και με τα παιδιά σας, και το κυριότερο, θα κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε μία όμορφη σχέση.  

 

Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, θα σας φάει η αγωνία και το άγχος για την δουλειά. Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στα οικονομικά και το μέλλον της δουλειάς σας, θα τεντώσουν τα νεύρα σας. Αν και συνήθως κάνετε μία έκρηξη και μετά ηρεμείτε, οι τωρινές καταστάσεις δεν σας το επιτρέπουν. Η οικογένειά σας θα σας πιέζει προκειμένου να φέρετε τα απαραίτητα στο σπίτι, οπότε λογικό κι επόμενο να υπάρξουν εντάσεις, ασχέτως εάν καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι που πρέπει να κάνετε. Ευτυχώς όμως, που τα πράγματα είναι καλύτερα από ό,τι φαντάζεστε. Αν βάλετε σωστά τις προτεραιότητές σας, οι λύσεις που χρειάζονται θα βρεθούν!   

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε ότι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να πετύχετε αυτό που θέλετε. Ακόμη και αν χρειαστεί να παλέψετε με θεούς και δαίμονες, θα το κάνετε διότι αναγνωρίζετε αυτήν την απλή αλήθεια, ότι την τύχη την φτιάχνουμε μόνοι μας. Οπότε θα δουλέψετε σκληρά, θα δείξετε θάρρος και αποφασιστικότητα, και θα πληρώσετε το τίμημα της κορυφής με όλη σας την καρδιά! Να ξέρετε πως ο δυναμικός τρόπος σας θα γίνει πόλος έλξης του άλλου φύλου. Μπορείτε να έχετε οποιοδήποτε άτομο επιθυμήσετε, αρκεί να μην γινει τροχοπέδη στην πορεία που έχετε χαράξει.  

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ αρμονική εβδομάδα. Η καλή διάθεση σε συνδυασμό με το ότι θα είστε αρκετά συζητήσιμοι θα σας βοηθήσει να κάνετε τις δουλειές σας ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Αν για κάποιον λόγο έχετε προβλήματα στην δουλειά, μην ανησυχείτε. Η οικογένειά σας θα σας σταθεί και θα σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε. 

Εάν αυτό το διάστημα ψάχνετε για σπίτι ή τεχνίτες προκειμένου να κάνετε εργασίες, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Και σπίτι θα βρείτε που θα καλύπτει τις ανάγκες σας και τεχνίτες που ξέρουν την δουλειά τους και που θα είναι εντάξει απέναντί σας.     

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε μία έντονη ερωτική εβδομάδα, που θα σας ξεσηκώσει τόσο πολύ που ακόμη και ο πιο αργός Ταύρος του κόσμου να είστε, θα σηκωθείτε και θα κάνετε σαν τρελλοί από την ευτυχία. Φαίνεται πως το Σύμπαν κάνει ένα διάλειμμα από τις απανωτές δοκιμασίες που σας στέλνει οπότε αδράξτε την ευκαιρία να βγείτε, να χαρείτε, να ερωτευθείτε, να γνωρίσετε κόσμο! Είναι καιρός να βγείτε έξω από το σπίτι και να αλητέψετε. Ακόμη και αν η οικογένειά σας σας βάλει χέρι για την συμπεριφορά σας, μην κάνετε πίσω. Κάποιες φορές χρειάζεται και η κραιπάλη, κι εσείς αυτήν την περίοδο την έχετε ανάγκη.   

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να αποφασίσετε σοβαρά τι θέλετε από την ζωή σας και τι είδους ανθρώπους θέλετε δίπλα σας. Το Σύμπαν θα σας φέρει μπροστά σε ένα μονοπάτι. Ο ένας ο δρόμος θα σας δώσει δόξα, τιμές, αναγνώριση, σεξ, αλλά θα έχει το τίμημα να μείνετε μόνοι σας. Άλλωστε για αυτό την λένε «η μοναξιά της κορυφής». Ο άλλος θα σας φέρει σε επαφή με ένα άτομο που θα σταθεί δίπλα σας και στους καλούς και στους χαλεπούς καιρούς. Δυστυχώς, όπως όλα τα μονοπάτια, αυτά ακολουθούν διαφορετικές πορείες και δεν συναντώνται κάπου, το οποίο σημαίνει πως δεν μπορείτε να έχετε και τα δύο οπότε θα πρέπει πολύ σοβαρά να σκεφτείτε πριν αποφασίσετε.   

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου! Με το μυαλό σας στον έρωτα θα ξεκινήσετε να φλερτάρετε ασύστολα, και το γεγονός ότι θα έχετε μεγάλη πέραση, θα ανεβάσει την ψυχολογία σας στα ύψη. Καλώς ή κακώς πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από τις άπειρες υποχρεώσεις σας. Τώρα πρέπει να κοιτάξετε τους εαυτούς σας και να μην ασχοληθείτε άλλο με όσα συμβαίνουν γύρω σας. Το Σύμπαν σας βοηθάει πέρα από το να γλεντήσετε και να φλερτάρετε, να βρείτε κάτι καλό για σχέση ή θα σας βοηθήσει να κάνετε μία επιτυχημένη εργασιακή συμφωνία. Μπορεί επίσης να λάβετε επιχορήγηση για την εργασία σας ή να πάρετε επιδότηση για να κάνετε κάποια μαθήματα που θέλετε.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την τύχη, τώρα που νιώθετε ότι το Σύμπαν τα έχει βάλει μαζί σας, η οικογένειά σας και κυρίως τα αδέλφια ή οι στενοί συγγενείς να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, ειδικά τις επαγγελματικές. Οπότε μία αχτίδα ελπίδας θα φωτίσει τον σκοτεινό ουρανό σας και έτσι θα πάρετε τα πάνω σας! Από εκεί και πέρα, θα προκύψουν κάποια θέματα με την ακίνητη περιουσία σας, τα οποία έχουν να κάνουν με νομικές ατασθαλίες. Θα πρέπει να καθίσετε και να μαζέψετε τα έγγραφα που χρειάζονται και να ξεμπερδέψετε το κουβάρι. Αν δεν μπορείτε μόνοι σας, συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, τις επόμενες ημέρες θα είστε εντελώς διαφορετικοί από τον συνηθισμένο σας εαυτό. Πρώτα απ’ όλα, η λογική που σας χαρακτηρίζει, θα απουσιάζει. Την θέση της θα την λάβει η μαχητικότητα, οπότε το επόμενο διάστημα θα είστε περισσότερο επιθετικοί, περισσότερο διεκδικητικοί, θα αντιδράσετε σε οτιδήποτε σας περιορίζει, και σαφώς δεν θα θελήσετε να εξηγήσετε για ποίον λόγο θα τα κάνετε όλα αυτά. Σημασία έχει να πάρετε αυτό που θέλει η καρδιά σας! Αυτός θα είναι και ο λόγος που δίπλα σας θα έχετε άτομα που θα λατρέψουν τον ατίθασο χαρακτήρα σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να περάσετε έντονες σεξουαλικές στιγμές χωρίς δεσμεύσεις και ερωτικές υποσχέσεις για το μέλλον.   

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία τις επόμενες ημέρες να συσφίξετε τις σχέσεις με την οικογένειά σας, το οποίο είναι ό,τι χρειάζεστε για να νιώσετε υπέροχα. Μπορεί να έχετε επισκέψεις από συγγενείς, να λάβετε οικονομική βοήθεια από την οικογένειά σας, να μιλήσετε μαζί τους για οικονομικά και να δείτε πώς μπορείτε να προγραμματίσετε το μέλλον σας. Μπορεί επίσης να χαρίσετε αλλά και να λάβετε δώρα. Εσείς που αυτήν την περίοδο έχετε ξεκινήσει αγοραπωλησίες ακινήτων ή μέρους της ακίνητης περιουσίας σας, μπορείτε να χαμογελάσετε. Το Σύμπαν σας ευνοεί να κλείσετε επικερδείς συμφωνίες! Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μία ερωτική γνωριμία μέσω των αδελφών σας.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα αναλάβετε δράση προκειμένου να μπει μία τάξη στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους. Καλώς ή κακώς έχετε πέσει πάνω σε κολλημένους ανθρώπους που δεν ξέρουν τι να κάνουν. Ως ζώδιο εσείς μπορεί να μην μιλάτε ή να μην βγαίνετε εύκολα μπροστά, αλλά τώρα οι καταστάσεις το απαιτούν. Για καλή τύχη όλων, τόσο αυτά που θα πείτε όσο και οι δράσεις που θα κάνετε θα βοηθήσουν τους γύρω σας, κι εσείς θα λάβετε τα εύσημα για όσα κάνετε! 

Κάποιοι από εσάς θα έχετε έχετε μία δικαστική διαμάχη για οικονομικές διαφορές. Αυτήν την διαμάχη θα πρέπει να την παλέψετε κι ας φαίνεται πως δεν έχετε ελπίδες.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα συνεχίσετε να ζείτε μέσα στην ένταση και τις επόμενες ημέρες, ευτυχώς όμως με μία μικρή ύφεση. Όλο το Σύμπαν σας λέει πως είναι καιρός να πάρετε τις ζωές σας στα χέρια σας και να σταματήσετε να παρακαλάτε τους άλλους για αυτά που θέλετε. Οι φιλοδοξίες σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αλλά, για να περάσουν από την θεωρία στην πράξη θα πρέπει να ενστερνιστείτε τον μαχητικό σας εαυτό και να διεκδικήσετε τα πάντα χωρίς έλεος. Δεν χρειάζεται να δώσετε εξηγήσεις ούτε να ζητήσετε βοήθεια. Μόνοι σας θα τα καταφέρετε και τότε θα μπορέσετε να λάβετε την θέση που σας αξίζει.  

 

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, ετοιμαστείτε για μία πολύ καλή εβδομάδα καθώς το μυαλό σας θα το έχετε στο πώς θα κάνετε ερωτικές σχέσεις ή στο πώς να προβάλετε τον εαυτό σας και τις αρετές σας. Οι επόμενες ημέρες είναι πολύ καλές για να δείξετε στον κόσμο την ποιότητά σας ως χαρακτήρες, ότι έχετε αξίες, και πως ό,τι κάνετε δεν το κάνετε προκειμένου να αναδείξετε τους εαυτούς σας αλλά ότι όντως ενδιαφέρεστε για το καλό όλων. Στον έρωτα τα πράγματα θα είναι ελαφρώς διαφορετικά. Το επόμενο διάστημα θα σας πιάνουν οι ντροπές σας παρ’ ότι θέλετε να ζήσετε τον έρωτα. Σε αυτήν την περίπτωση η βοήθεια θα έλθει από άλλα άτομα. Εκείνα με τον τρόπο τους θα σας ηρεμήσουν και εσείς θα τους δείξετε πόσο ερωτικοί είστε.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας! Αυτή η τύχη δεν είναι αυτή που έρχεται μέσα από τυχερά παίγνια όσο από το γεγονός πως σε ό,τι και αν συμβαίνει στις ζωές σας, εσείς είστε προστατευμένοι. Το σπίτι και η οικογένεια θα γίνουν ο βράχος που πάνω του θα σπάνε όλα τα κύμματα. Έτσι, θα δείτε πως θα έχετε τα χρήματα που χρειάζεστε για να τα βγάλετε πέρα, οι άνθρωποι που είναι αληθινά δικοί σας θα είναι με ουσιαστικό τρόπο δίπλα σας, θα έχετε τόση ελευθερία όση χρειάζεται προκειμένου να μπορείτε να κάνετε τα δικά σας, και κυρίως οι άνθρωποι θα συγχωρούν τις υπερβολές σας. 

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για κάποια θέματα στην δουλειά σας. Εσείς αυτήν τη περίοδο πραγματικά δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας αλλά δείχνετε στον κόσμο εριστικοί και εγωιστές. Παράλληλα, μία γυναίκα θέλει να σας βάλει εμπόδια επειδή θέλει κι εκείνο το ίδιο πράγμα με εσάς, να αναδειχθεί. Η εργοδοσία προσβλέπει σε εσάς αλλά θα απαιτήσει από εσάς να ρίξετε τους τόνους ασχέτως εάν δεν έχετε κάνει κάτι κακό. Αυτή η ιστορία θα έχει παρατράγουδα για εσάς τους παντρεμένους, καθώς αυτή η ιστορία ίσως προκαλέσει ρήξη στην σχέση σας. 

Κάποιοι από εσάς θα έλθετε σε επαφή με έναν παλαιό σας έρωτα και το πάθος θα αναθερμανθεί. Αν είστε δεσμευμένοι, θα χωρίσετε προκειμένου να είστε με τον έρωτά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα είστε κάπως άτυχοι αυτήν την εβδομάδα. Ενώ εσείς έχετε όλη την καλή διάθεση να δείξετε στον κόσμο ότι αξίζει να ασχοληθεί μαζί σας και ότι μπορείτε να ανταποδώσετε το ενδιαφέρον τους με πολύ αγάπη, θα πέφτετε πάνω σε άτομα που ναι μεν θα είναι καλά αλλά δυστυχώς για εσάς δεν θα μπορούν να σας προσφέρουν αυτά που θέλετε. Κάτι το άγχος σας, κάτι το γεγονός ότι δεν μπορείτε να ορίσετε εσείς την ερωτική σας ζωή, οι προσπάθειές σας θα καταλήγουν ναυάγια. Όμως δεν θα πρέπει να πτοηθείτε. Το γεγονός ότι θα έχετε καλή διάθεση θα σας βοηθήσει να μην κολλήσετε στα αρνητικά της περιόδου.   

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία τώρα που έχετε τα γενέθλιά σας να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα με άτομα από το παρελθόν σας, και τα οποία αν δεν τα προσέξετε, με τον τρόπο τους, θα σας ρίξουν και πάλι στα δίκτυα τους. Όμως, το Σύμπαν έχει διαφορετικό ρόλο για εσάς. Εσείς το επόμενο διάστημα θα γίνετε το μέσο προκειμένου να έλθουν σε επαφή διαφορετικοί τύποι ανθρώπων, και μέσω της δικής σας συνδρομής να μάθουν να συνεργάζονται. Γενικά, το επόμενο διάστημα θα είστε αρκετά κοινωνικοί για αυτό και θα έχετε προτάσεις από διάφορες παρέες για να βγείτε μαζί.  Καλό επίσης είναι να μην μπλέξετε με πρώην αυτήν την περίοδο διότι θα βγουν στην επιφάνεια όσα είχατε συσσωρεύσει και πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε διότι τις επόμενες ημέρες ένα άτομο θα μπει στις ζωές σας και θα σας κολάσει με τα καμώματά του. Αυτό το άτομο θα σας μυήσει σε έναν κόσμο έντονου ερωτισμού αλλά και καταστροφής. Αν λοιπόν δεν προσέξετε, θα πέσετε με τα μούτρα σε αυτό που θα σας προσφερθεί. Το θέμα είναι πως αυτό το άτομο δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω εκτός από σεξ, οπότε αν ζητήσετε σχέση το σίγουρο είναι πως θα σας παρατήσει. Ομως, αν είστε δεσμευμένοι και κουρασμένοι από την σχέση σας, τότε θα πείτε ναι σε αυτήν την πρόταση η οποία μπορεί να κάνει ζημιά στον δεσμό σας εάν δεν κρατήσετε τα προσχήματα. Κάποιοι από εσάς θα αναζητήσετε σύντροφο ανάμεσα στους ή στις πρώην. Αν πιστεύετε ότι σας δίνει την ασφάλεια που επιζητάτε, τότε προχωρήστε το. 

 

ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για μία υπέροχη εβδομάδα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε αρκετά θέματα. Αν θέλετε αυτό το διάστημα να βγείτε και να διασκεδάστε, να ξέρετε πως όλοι θα πουν ναι στις προτάσεις σας, και το κυριότερο, θα είστε η ψυχή της παρέας! Αν θελήσετε να κάνετε σχέση, το Σύμπαν σας ευνοεί, με την προϋπόθεση ότι θα πάρετε εσείς την πρωτοβουλία. Επίσης, το άτομο που θα σας κάνει αίσθηση θα κινείται μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Μπορείτε αν θέλετε να κάνετε εταιρεία ή να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα. Μπορείτε επίσης να κλείσετε επικερδείς συμφωνίες με εταιρείες αλλά και με το Δημόσιο.   

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε πως μπορείτε να αντιστρέψετε το αρνητικό κλίμα που επικρατεί μέσα σας. Το Σύμπαν θα σας δώσει την φώτιση αλλά και τα εργαλεία που χρειάζεστε να βγείτε από οτιδήποτε είναι εκείνο που βασανίζει τις ζωές σας. Ευτυχώς που όλα θα γίνουν ξαφνικά διότι ως ζώδιο έχετε μέσα σας την αντίδραση σε οτιδήποτε διαφορετικό, για αυτό άλλωστε καθυστερείτε να παίρνετε αποφάσεις. Έτσι, ως κεραυνός εν αιθρία, τα πράγματα θα κινηθούν με τέτοιους ρυθμούς που θέλετε δεν θέλετε θα σηκωθείτε από τον καναπέ και θα κάνετε αυτό που πρέπει. Αρκετά λοιπόν μιζεριάσατε, καιρός να το αλλάξετε!  

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν από τον περιορισμό που νιώθετε από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Από εκεί και πέρα, το Σύμπαν φροντίζει με τον τρόπο του να σας προκαλεί την διάθεση να σπάσετε αυτόν τον βρόγχο που αισθάνεστε. Αυτό μπορεί να γίνει με την εμφάνιση ενός ατόμου ή με την δική σας συμπεριφορά. 

Αν νιώθετε ότι πρέπει να ξεφύγετε από αυτά που σας καταπιέζουν, θα πρέπει να πάψετε να σκέφτεστε τι θα πουν οι Άλλοι. Κάποιες φορές χρειάζεται να σπάσετε αυγά προκειμένου να κάνετε ομελέτα. Αυτό πρέπει να κάνετε και τώρα. 

Αν εμφανιστεί άτομο, αυτό θα είναι ένα πρόσωπο που τα θέλει όλα και τα θέλει τώρα. Αν το ακολουθήσετε θα μάθετε τι σημαίνει ελευθερία, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την προσωπική σας ζωή. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία καλή εβδομάδα. Το βασικό της θέμα θα είναι η λύση προβλημάτων που σας ταλάνιζαν, είτε με το Κράτος είτε με την εργοδοσία. Φαίνεται πως όλα θα μπουν σε μία τάξη γεγονός που σταδιακά θα σας ηρεμεί από το άγχος για το τι θα γίνει στο μέλλον. Μπορείτε επίσης με σχετική ηρεμία και επιχειρήματα να κατακτήσετε τα πλήθη αντί να επιλέξετε τον δρόμο της χειραγώγησης και της απαξίωσης. Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να βγάλετε χρήματα από μία δευτερεύουσα, μη φανερή, πηγή. Κάποιοι άλλοι θα θελήσετε να κάνετε μία σχέση με άτομο μέσα από την εργασία σας ή ακόμη και με τον ή την εργοδότη σας. 

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αν δεν μείνετε κολλημένοι σε παλαιούς έρωτες ή σε άτυχες στιγμές, τότε το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά καλό. Το Σύμπαν θα σας βοηθήσει να κάνετε το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός, είτε μόνοι σας είτε με την βοήθεια κάποιων ατόμων. Τα άτομα αυτά είναι κι εκείνα σε φάση αναδόμησης αλλά με μία διαφορά, ότι είναι διατεθειμένα να κάνουν ό,τι χρειάζεται προκειμένου να κάνουν κάτι καινούριο στις ζωές τους. Μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να γίνετε μέρος κι εσείς αυτής της ανανεωτικής κίνησης. Επίσης, μόνοι σας θα αναγνωρίσετε ότι δεν μπορείτε άλλο να μιζεριάζετε για όσα συνέβησαν. Καιρός να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο που φτιάξατε μόνοι σας και να δοκιμάσετε να ζήσετε το καινούριο,έστω κι αν σας είναι άγνωστο!

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αν θέλετε να αλλάξει κάτι στις ζωές σας, θυμώστε και διεκδικήστε αυτό που σας ανήκει. Αν περιμένετε με γλυκό και ήρεμο τρόπο να αλλάξει κάτι, δυστυχώς θα απογοητευτείτε. Η περίοδος αυτή είναι μία μάχη στην οποία μπορεί να χρειαστεί να γίνετε περισσότερο εγωιστές από οποιαδήποτε άλλη φάση της ζωής σας. Το μέλλον σας ανήκει αρκεί να είστε έτοιμοι να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές. Αν δεν μπορείτε μόνοι σας, αφήσετε το ταίρι σας να είναι εκείνο που θα σας δείξει τον δρόμο που θα ακολουθήσετε. 

Εσείς οι παντρεμένοι καλό θα είναι να αποφύγετε εκείνο το άτομο που σας προκαλεί ερωτικά στην δουλειά σας. Αν κάνετε κάτι μαζί του, θα σας εκθέσει, οπότε είναι πολύ πιθανό να χωρίσετε. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, τις επόμενες ημέρες καλώς ή κακώς δεν θα βρίσκετε την φροντίδα που τόσο πολύ αναζητάτε. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ θα υπάρξουν κάποιες περιπτώσεις που θα σας βοηθήσουν, εσείς θα νιώθετε ανικανοποίητοι. Κάπου εδώ θα πρέπει να καταλάβετε ότι οι Άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αυτό που θέλετε εσείς, οπότε κι εσείς θα πρέπει να συμβιβαστείτε με αυτό που σας δίνουν. Όσο κι αν σας φανεί παράξενο, αυτό που θα σας δοθεί είναι αυτό που χρειάζεστε προκειμένου να ισορροπήσετε! Τότε και μόνο τότε θα καταλάβετε ότι αυτό που αναζητάτε είναι ήδη μέσα σας. 

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, πραγματικά, είναι καιρός να σπάσετε τα δεσμά του παρελθόντος που σας δένουν. Αρκετά αφήσατε τον φόβο και την αμφιβολία να σας κρατούν σε καταστάσεις που πλέον δεν εξυπηρετούν κανέναν. Τώρα είναι ο καιρός να πάρετε τις ζωές σας στα χέρια σας και να προχωρήσετε μπροστά. Το καλό είναι πως θα έχετε ξαφνικά γεγονότα τα οποία θα σας ξυπνήσουν από τον λήθαργο στον οποίον έχετε περιπέσει. Μην φοβηθείτε αυτό που έρχεται μπροστά και αποδεχτείτε τις αλλαγές ως κάτι καλό. Για αυτό και θα έχετε επαγγελματικές επιτυχίες ή απλά οι φιλοδοξίες σας θα γίνουν πράξη! 

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε λίγες ακόμη ημέρες να ζήσετε στον μέγιστο βαθμό την ερωτική σας ζωή. Σύντομα όλο αυτό που νιώθετε θα ξεφουσκώσει αλλά δεν θα στερέψει. Για αυτό μην σκέφτεστε το αύριο αλλά μόνο το σήμερα, και κυρίως πως να ρουφήξετε της ζωής το μεδούλι. Παράλληλα, μία σχέση ζωής πρόκειται να μπει στη φάση της ολοκλήρωσης. Το αποτέλεσμα αυτής θα εξαρτηθεί από το αν θα είναι δική σας η απόφαση και όχι απόφαση υπαγορευόμενη από τρίτα άτομα. Σε αυτήν την περίπτωση θα κάνετε λάθη που αργότερα θα τα μετανιώσετε, ειδικά εάν αφορά γάμο ή σχέση με πρώην σύντροφο. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά σας. Φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες θα έχετε αύξηση εσόδων η οποία θα προέλθει, είτε επειδή θα βρείτε εργασία είτε θα λάβετε ένα δώρο από την εργασία σας, είτε από την τακτοποίηση των διαφόρων υποχρεώσεων σας. Αυτός είναι ο λόγος που θα μπορέσετε να ανασάνετε και να χαλαρώσετε από το άγχος. Επίσης, είναι πολύ καλή περίοδος να κάνετε εμπορικές συμφωνίες ή να κάνετε ένα μικρό οικονομικό άνοιγμα προκειμένου να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας.

Για κάποιους από εσάς το γεγονός ότι θα αποκτήσετε και πάλι την οικονομική και επαγγελματική σας ανεξαρτησία θα σας βοηθήσει να σταματήσετε να δέχεστε βοήθεια από τους στενούς σας συγγενείς.  

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία καταπληκτική εβδομάδα καθώς το Σύμπαν θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση που είχατε βρεθεί πρόσφατα. Με το τρόπο του θα σας δείξει τις λύσεις που πρέπει να εφαρμόσετε πάνω στα προβλήματά σας. Έτσι το μυαλό σας θα καθαρίσει από το άγχος και για αυτό θα αρχίσετε να βάζετε την ζωή σας σε τάξη.

Κάποιοι από εσάς θα αρχίσετε να βλέπετε την ζωή σας με πιο θετική ματιά. Για αυτό ξαφνικά γεγονότα θα σας φέρουν μπροστά σε νέες καταστάσεις, από τις οποίες μόνο να κερδίσετε έχετε. Δεν θα είναι τυχαίο που τις επόμενες ημέρες θα γνωρίσετε έναν μοναδικό έρωτα. 

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα καθώς η επανάσταση ενάντια σε κάθε είδους περιορισμό θα είναι έκδηλη. Οι περισσότεροι από εσάς θα επιλέξετε την ρήξη ενάντια σε οτιδήποτε σας κρατά δέσμιους, ακόμη και αυτά που θεωρείτε ως παραδοσιακές αρχές και οι οποίες ήταν η βάση στην οποία κτίσατε τις ζωές σας. Ακόμη και η οικογένειά σας μπορεί να γίνει ο αποδέκτης της επανάστασής σας επειδή δεν αντέχετε άλλο αυτόν τον βρόγχο της καταπίεσης που έχουν φορέσει στον λαιμό σας. Από την άλλη, ως γονείς και ως σύντροφοι, θα ασκήσετε τόση καταπίεση στον χώρο σας που σύντομα θα διαπιστώσετε την αντίδραση των παιδιών σας ή και του ή της συντρόφου σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου υποδέχεστε αυτήν την εβδομάδα την Αφροδίτη στον οίκο των Σχέσεών σας. Έτσι, σε συνδυασμό με την αρμονική όψη που θα δέχεται από τον Ερμή στον Ζυγό, τις επόμενες ημέρες θα έχετε εύνοια στις συνεργασίες και τις σχέσεις. Αυτός θα είναι ο λόγος που εσείς οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε καινούρια σχέση, η οποία θα είναι με ένα άτομο που έχει κοινές απόψεις με εσάς, ή, εσείς οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να έλθετε πιο κοντά στο ταίρι σας επειδή θα έχετε καλή επικοινωνία μεταξύ σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε επιτυχημένες συνεργασίες ή να κερδίσετε μία δικαστική διαμάχη.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα ρίξετε όλο το βάρος σας στην οικογένειά σας. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σοβαρά θέματα ασυνεννοησίας και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές διενέξεις οι οποίες θα προκληθούν από το πουθενά. Τα νεύρα θα είναι τεντωμένα αλλά, ευτυχώς για εσάς, η οικογένειά σας αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να υπάρξει ισορροπία, οπότε στην δική σας υστερία θα απαντήσουν με ηρεμία και νηφαλιότητα. Οπότε κι εσείς από το μέρος, όσο θα περνούν οι ημέρες, θα αντιλαμβάνεστε την αξία τους οπότε θα αρχίσετε να κάνετε πίσω. 

Επίσης, καλό είναι να αποφύγετε να ψάξετε να βρείτε καινούριο σπίτι, ή αν επείγεστε, ζητήστε την βοήθεια ενός ειδικού. 

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βρεθείτε στα όρια της ανοχής σας. Η πίεση που νιώθετε και η οποία σας έχει φτάσει να κάνετε μονίμως μαύρες σκέψεις (για αυτό άλλωστε έχετε απομονωθεί από τον κόσμο) σταδιακά θα αρχίσει να υποχωρεί. Αυτό όμως θα δώσει χώρο τόσο στον θυμό σας όσο και στην αντιδραστική πλευρά του εαυτού σας να βγουν στην επιφάνεια. Στην περίπτωση της αντίδρασης, είναι πολύ πιθανό να κάνετε εντονότατη σεξουαλική ζωή χωρίς να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. Ο θυμός όμως θα είναι ακραίος, και όταν εκδηλωθεί θα φτάσετε στα επίπεδα της υστερίας. Αν θέλετε να εκφραστείτε τόσο σεξουαλικά ή επικοινωνιακά, καλό θα ήταν να το κάνετε στις 11 του μηνός. Μόνο εκείνη την ημέρα θα έχετε θετική κατάληξη.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να πάψετε την κλάψα και τον αυτοοικτιρμό. Όπως έχετε διαπιστώσει δεν βγαίνει κάτι. Το Σύμπαν θέλει από εσάς να σηκωθείτε από τον καναπέ και να ασχοληθείτε με την δουλειά σας και με το να έλθετε σε επαφή με καινούριους ανθρώπους. Μόνο τότε θα φτιάξει η πεσμένη ψυχολογία σας. Η δουλειά θα είναι η ψυχοθεραπεία σας. Μέσα από αυτήν θα βγάλετε όλη την αρνητική σας ενέργεια αλλά και θα βγάλετε χρήματα, καθώς το επόμενο διάστημα θα σας δοθούν ευκαιρίες και να αναδείξετε το έργο σας αλλά και αν δεν έχετε εργασία να βρείτε. 

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για σοβαρές διαμάχες με τον κόσμο γύρω σας, και ειδικά με τους συναδέλφους σας. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση εσείς θα βγείτε χαμένοι επειδή λόγω των ιδεοληψιών σας θα πάρετε τις λάθος αποφάσεις, κι έτσι με αυτόν τον τρόπο και θα χάσετε το δίκιο σας, και θα βγείτε οι κακοί, και δεν αποκλείεται να χάσετε την θέση σας. Το ιδανικό θα είναι να μην αφήσετε την ανασφάλειά σας να μιλήσει για εσάς. Καλώς ή κακώς θα πρέπει να ακούσετε τους άλλους και να κάνετε ότι σας πουν. 

Καλή εξέλιξη θα μπορέσετε να πείτε ότι θα έχετε στην περίπτωση που ζητήσετε μετάθεση ή που αποφασίσετε ότι όντως ήλθε ο καιρός να δοκιμάσετε την τύχη σας κάπου αλλού.

 

Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου ήλθε ο καιρός να πάρετε αποφάσεις στο λεπτό και να γκρεμίσετε το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί τόσο στην ζωή σας γενικά όσο και στα επαγγελματικά. Αρκετά περιμένατε πότε θα έλθουν οι κατάλληλες στιγμές προκειμένου να κάνετε τις κινήσεις σας. Αφού δεν πήρατε εσείς την απόφαση να κάνετε την ρήξη, θα την πάρει το Σύμπαν για εσάς. Έτσι θα αναγκαστείτε από τα γεγονότα να κάνετε κινήσεις, οι οποίες θα είναι τόσο άγαρμπες που το πιθανότερο είναι να κάνετε ζημιά στην δημόσια εικόνα σας. Καλό θα είναι να ακούσετε την συμβουλή μίας γυναίκας που θα θελήσει να σας δείξει με ποίον τρόπο μπορείτε να εκδηλώσετε σωστά την αντίδρασή σας. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan