Το ωροσκόπιο του 2022 σας υπόσχεται πως όλο τον χρόνο θα νιώθετε την ανάγκη να δυναμώσετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ευτυχώς, που η χρονιά βοηθάει να γίνουν πράξη οι επιθυμίες σας, οι οποίες θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία. 

Τα δύο τελευταία χρόνια νιώθετε κάπως απόμακροι στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η αγάπη και ο έρωτας έμοιαζαν σαν ένα φευγαλέο όνειρο. Πολλά από τα προβλήματα της καθημερινότητας δημιούργησαν απόσταση μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Αυτόν τον χρόνο, θα δεχτείτε ολόψυχα την υποστήριξη του συντρόφου σας. Εκείνος ή εκείνη θα σας δίνει το κουράγιο, για να αναπτυχθείτε στην ζωή σας, καθώς θα σας εμφυσήσει αυτοπεποίθηση. Για αυτό καλό θα είναι να μην έλθετε σε αντιπαράθεση μαζί του ή μαζί της. Μέσα στο 2022 θα καταφέρετε να βρείτε ξανά τον δρόμο για την καρδιά του αγαπημένου σας. Θα αποκτήσετε συναισθηματική ισορροπία, γεγονός που θα σας επιτρέψει να γίνετε ρομαντικοί και αισθησιακοί ξανά.    

Η διατήρηση της ισορροπίας ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή, θα βοηθήσει και θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή.

Στα μέσα Αυγούστου ξεκινάει μία περίοδο ανάκαμψης, κατά την οποία η αγάπη θα φουντώσει, ειδικά στην ερωτική της μορφή. Το πάθος θα σας κατακλύσει, και θα αφιερώσετε πολλή ενέργεια σε  αισθησιακές σας εμπειρίες. Το γεγονός αυτό θα σας οδηγήσει να πάρετε ορισμένες αποφάσεις, κυρίως σε θέματα που σας προκαλούν ντροπή. Στο τέλος θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας, επειδή δεν θα έχετε κανέναν ενδοιασμό.  

Κατά την διάρκεια του έτους, όσον αφορά τον έρωτα και τον γάμο, η Αφροδίτη θα σας χαρίσει μυριάδες συναισθήματα. Δεν θα υπάρξουν άλλες απογοητέυσεις, μόνο περισσότερη διάθεση και έμπνευση να πορευθείτε στο μέλλον. Το δεύτερο εξάμηνο δεν θα είναι τόσο ρόδινο επειδή η Αφροδίτη θα βρει τον Κρόνο, τον πλανήτη των περιορισμών. Όμως, ο Δίας από τους Ιχθύες θα περιορίσει τις αρνητικές επιπτώσεις.

Τα μέσα του 2022 θα είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για τα ερωτικά σας.

Το τελευταίο τρίμηνο του έτους μπορεί να φέρει κάποιες ασυμβατότητες με το ταίρι σας.  


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan