Ναι, σας αρέσει να εργάζεστε μόνοι σας, αλλά φέτος θα είστε περισσότερο ανοικτοί στην προοπτική συνεργασιών. Με τον καιρό θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να μάθετε πολλά από τους συνεργάτες σας, ειδικά σε θέματα που αφορούν νέους τρόπους επίλυσης προβλημάτων. Η μικρή αλλαγή στην θεώρηση των πραγμάτων θα σας επιτρέψει να ξεπεράσετε προβλήματα που μέχρι πρόσφατα ήταν αδύνατον να επιλύσετε.

Το ωροσκόπιο του 2022 δείχνει ότι θα είστε πολύ καλοί στην εργασία σας, ένα γεγονός που δεν πρόκειται να διαφύγει της προσοχής των ανωτέρων σας ή των εργοδοτών σας. Αν για κάποιον λόγο δεν είχατε εκτιμηθεί νωρίτερα, φέτος όλοι θα δουν πόσο καλοί είστε σε αυτό που κάνετε. Να αναμένετε ανταμοιβή για αυτό, είτε με την μορφή της αυξήσεως του μισθού ή με προαγωγή, αναλόγως των δυνατοτήτων και των αναγκών της εργασίας σας. Ακόμη και αν το ένστικτό σας θα σας λέει να αγνοήσετε τις προοπτικές εξέλιξης, στο τέλος θα διαπιστώσετε ότι οι αλλαγές δεν είναι πάντα κακές, ειδικά στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε μία σειρά σημαντικών έργων που χρονοτριβούσαν σημαντικά. Και για αυτόν τον λόγο θα λάβετε την αναγνώριση των συνεργατών σας. 

Μπορείτε να δείτε τις προβλέψεις όλων των ζωδίων στο YouTube εδώ!

Οι δουλειές θα πάνε καλύτερα και θα έχετε αυξημένα κέρδη σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Όμως το 2022 δεν είναι ιδιαίτερα καλή χρονιά, για να ξεκινήσετε καινούργιες επιχειρήσεις ούτε για να επενδύσετε σε κάτι καινούργιο. Επιπλέον, καλό θα είναι να προσέχετε τις οικονομικές εξαπατήσεις και να μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε ή βλέπετε. 

Διαβάστε για το τί σας περιμένει το 2022 εδώ!

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, φέτος θα έχει τα πάνω της και σας υπόσχεται ότι έχετε πολλά να αποκομίσετε από την εργασία σας. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, θα έχετε περισσότερα κέρδη ειδικά στον δεύτερο τρίμηνο του έτους, ενώ μπορείτε να κάνετε καινούργια εργασία, αν έχετε βαρεθεί αυτήν που έχετε τώρα. 

Διαβάστε για τα Οικονομικά του 2022 εδώ!

Με την βοήθεια του Κρόνου θα μπορέσετε να βρείτε μόνιμη εργασία και να κατασταλάξετε, έστω κι αν χρειαστεί να μετακομίσετε.  

Στο πρώτο τρίμηνο του χρόνου, σας περιμένει αύξηση εσόδων, ίσως ακόμη και από δύο πηγές. 

Διαβάστε για τα Ερωτικά και τις Σχέσεις του 2022 εδώ

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα μπορέσετε να δείτε προβλήματα που μέχρι εκείνη την στιγμή διέφυγαν της προσοχής σας. Τότε είναι η σωστή στιγμή να βρείτε καλές λύσεις.    


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan