Επιτέλους, φέτος θα δείτε χρήματα στην τσέπη σας! Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν και τα καλύτερα, αλλά το 2022 υπόσχεται να είναι καταπληκτικό. Σίγουρα, δεν πρόκειται να γίνετε εκατομμυριούχοι, αλλά δεν θα έχετε λόγο να γκρινιάζετε για τα οικονομικά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να προσέχετε να μην ξοδέψετε περισσότερα από αυτά που βγάζετε.

Ο Πλούτωνας θα μείνει και φέτος στον οίκο των οικονομικών σας, για αυτό και θα συνεχίσετε να βιώνετε αλλαγές στον τρόπο που κερδίζετε και χειρίζεστε τα χρήματά σας. 

Το Οικονομικό Ωροσκόπιο του 2022 σας προειδοποιεί να προσέχετε με τις επενδύσεις, διότι θα είναι αρκετά επικίνδυνες. Ότι θα βρείτε κάποιες καλές ευκαιρίες δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα κερδίσετε τα άπειρα χρήματα. Το σημαντικό όμως είναι ότι θα νιώσετε την διαφορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά που μπορεί άνετα να σας οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες αγορές.    

Διαβάστε το Ετήσιο Ωροσκόπιο του 2022 για τους Τοξότες εδώ!

Αν δεν θέλετε να χαθείτε στην διαχείριση των οικονομικών σας, θα πρέπει να επιδείξετε σύνεση. Κυρίως σκεφτείτε να αποταμιεύσετε, διότι ποτέ δεν ξέρετε αν θα χρειαστείτε να έχετε στην άκρη χρήματα. Και να είστε σίγουροι ότι εκείνη η στιγμή θα έλθει. 

Όσον αφορά τα έξοδα, ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσετε τα χρήματά σας είναι στην αποπληρωμή παλαιοτέρων χρεών, ειδικά αν έχετε πάρει κάποιο δάνειο. Μέσα όμως στον χρόνο θα συσσωρεύσετε νέα χρέη εξαιτίας της οικογενείας σας. 

Διαβάστε το Ετήσιο Εργασιακό-Επαγγελματικό Ωροσκόπιο του 2022 για τους Τοξότες εδώ!

Ο χρόνος ξεκινάει με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον οίκο των οικονομικών σας, και θα τον επηρεάζουν μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου. Μπορεί να υπάρξουν κάποια οικονομικά ζητήματα που πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους, και ίσως νιώσετε οικονομική ανασφάλεια, έστω και αν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Εσείς θα πρέπει να είστε προσηλωμένοι στα μακροπρόθεσμα οικονομικά σας και να διατηρείτε την σταθερότητα. 

Ο Άρης θα βρεθεί κι αυτός με την σειρά του στον οίκο των χρημάτων σας, και θα σας βοηθήσει να μαζέψετε τα σπασμένα των ανάδρομων πλανητών, και παράλληλα θα σας δώσει το κίνητρο να βγάλετε λεφτά. 

Μία καθίζηση θα έχετε στο διάστημα Απριλίου και Ιουλίου. Εκείνους τους μήνες θα πρέπει να εργαστείτε σκληρότερα, ώστε να έχετε χρήματα στην τσέπη σας. 

Διαβάστε το Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο του 2022 για τους Τοξότες εδώ!

Αν έχετε μαζέψει χρήματα και θέλετε να κάνετε μία μεγάλη αγορά, όπως αυτοκίνητο ή σπίτι, τότε ο Ιούνιος είναι ο μήνας σας. 

Το καλύτερο διάστημα για να βγάλετε γρήγορα χρήματα είναι λίγο μετά τον Αύγουστο. Μέχρι τότε ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και με την αποταμίευση. 

Το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα πρέπει να προσέχετε με τα έξοδά σας. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan